Η Ελλάδα τέλειωσε

1

Με πόνο ψυχής, αλλά και αίσθημα ευθύνης, βάζει αυτόν τον τίτλο ένας άνθρωπος του δρόμου, άνεργος και υπό έξωση από το σπίτι του -ένας άνθρωπος, που δεν θα τα παρατήσει ούτε τώρα. Μπορεί, ως τώρα, να έχω χάσει μάχες, όμως, ούτε καλλιεργώ την ηττοπάθεια, ούτε αποδέχομαι την ήττα.

Θα αφήσω στην άκρη τους τραπεζοϋπάλληλους πολιτικούς και την ευθύνη τους για το τελείωμα. Αυτοί κάνουν τη δουλειά, για την οποία πληρώνονται, παριστάνοντας τους εκλεγμένους. Σαν να μη ξέρουμε πώς κάποιοι δεν μπορούν να εκλεγούν, αν δεν χρηματοδοτηθούν και προβληθούν από εκείνο το υποτελές στους ξένους 1%. Οι κυβερνητικοί πανηγυρίζουν, που ξένες εταιρείες αγόρασαν, με 5 δις, χρέη 200 δις και, μαζί, τις υποθηκευμένες περιουσίες.(Το είπαν «ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών»). Και οι μη κυβερνητικοί παραμένουν στη βουλή, παριστάνοντας την αντιπολίτευση και νομιμοποιώντας ένα κοινοβούλιο, που ο ρόλος του είναι να εγκρίνει αποφάσεις ξένων. (Αναφέρομαι στη Χ.Α. και στο ΚΚΕ. Αναφέρομαι και στα αποκόμματα, που κατηγορούν το λαό, επειδή τους στέρησε το 3%, που θα τους επέτρεπε να κάνουν το ίδιο). Οι κυβερνητικοί πανηγυρίζουν, επειδή, σε τούτη τη φάση, «πέτυχαν» να απαλλοτριωθεί μόνο το 40% των σπιτιών. Όπως οι προηγούμενοι πανηγυρίζουν, που δεν έκαμαν κατασχέσεις, προετοιμάζοντας μόνο το έδαφος. Τα υπόλοιπα θα κατασχεθούν, αργότερα, είτε από τους ίδιους είτε από άλλους. Για να υπάρχει, πάντα, κάποιος που θα συνεχίσει να πανηγυρίζει για κάτι, ως ότου το 80% του πληθυσμού περιέλθει σε κατάσταση φτώχειας, μέσα σε ένα ιδιωτικό μόρφωμα, που θα λέγεται «Ελλάδα».

Κομματικά πανηγύρια και γιορτές, για την, ανενόχλητα, επερχόμενη εταιρική Φεουδαρχία και τη μετατροπή του πλήθους σε δουλοπάροικους.

Αυτοί είναι οι νικητές, ως τώρα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια χώρα, όμως, δεν τελειώνει, επειδή έτσι θέλουν οι εχθροί και οι προδότες. Τελειώνει, με ευθύνη όσων, παριστάνοντας τους αντιστασιακούς, υπονομεύουν την αντίσταση -και γι’ αυτή την κατάσταση, υπάρχει πληθώρα παραδειγμάτων.

ΠΡΑΧΤΟΡΕΣ ή ΗΛΙΘΙΟΙ;

1. Ένας πράχτορας ή ηλίθιος γράφει και το ανιστόρητο πλήθος αναπαράγει:
2

Και ο επόμενος πράχτορας ή ηλίθιος διαλαλεί τη «μεγάλη νίκη»:
3
Πανηγυρίζουν, επειδή ο λαός δεν μπορεί να πληρώσει!!! Επειδή θα του πάρουν ότι έχει και δεν έχει!!! Τερμάτισαν τη βλακεία κι, όμως, έχουν φανατικούς οπαδούς!

Αγνοούν ή κάνουν πως αγνοούν ότι το 97% του χρήματος δημιουργείται από τράπεζες και εκ του μηδενός.

Με άλλα λόγια, μας λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Οι κυβερνήσεις, φορτώνοντας, διαρκώς, το πλήθος με βάρη που δεν μπορεί να πληρώσει, προσπαθούν να οδηγήσουν το «σύστημα» σε κατάρρευση.

2. Υπάρχουν και οι «νομικοί», που επιμένουν σε ομαδικές αγωγές και μηνύσεις, διαβεβαιώνοντας ότι μόνο έτσι θα καταρρεύσει το «σύστημα». Κι ενώ, μέχρι σήμερα, έχουν ανοίξει μια τρύπα στο νερό, συνεχίζουν να το λένε, την ώρα, που με απλή απόφαση τράπεζας μια περιουσία μπορεί να κατασχεθεί. Επιμένουν να το λένε(βγάζοντας λεφτά), λες και οι νόμοι φτιάχτηκαν για τους πολλούς -λες και μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη, όταν δεν υπάρχει δημοκρατία. Μας λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να πληρώσουμε το κόστος κάποιων δικαστικών εξόδων και μιας δικηγορικής αμοιβής.

3. Πράχτορες ή ηλίθιοι προπαγανδίζουν τη λύση της δραχμής, αποκρύπτοντας ότι και η δραχμή και το ευρώ ήταν και είναι ιδιωτικά νομίσματα. Ρώτησα, κάποτε, έναν από τους προβεβλημένους προπαγανδιστές της δραχμής, γιατί δεν λέει ότι το χρήμα είναι ιδιωτικό και μου απάντησε «ο λαός δεν είναι ώριμος να το ακούσει». Αποκρύπτουν ότι οι βουλιμικοί τραπεζίτες-ιδιοκτήτες του χρήματος, ακόμα και με πόλεμο, δεν θα το επιτρέψουν. Αποκρύπτουν ότι αυτό διδάσκει η ιστορία και, ειδικά, η πρόσφατη ιστορία. Όπου ο πόλεμος κατά του πλήθους δεν γίνεται μέσα από τις οθόνες των υπολογιστών, επειδή υπάρχουν και ανεξέλεγκτοι ηγέτες, επιστρατεύονται τα «παραδοσιακά» μέσα πολέμου.

Με άλλα λόγια, μας λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να τους ψηφίσουμε και όλα θα λυθούν, με τρόπο εύκολο και μαγικό.

4. Κάποιοι πράχτορες ή ηλίθιοι περιμένουν ακόμα και τη Ρωσία να τους σώσει, προσβλέποντας και ελπίζοντας σε γενικευμένο πόλεμο Δύσης – Ρωσίας. 200 χρόνια μαθημάτων ιστορίας και δεν γνωρίζουν αυτό που ήξερε ο «συντηρητικός» Ριζοσπάστης Ηλίας Ζερβός – Ιακωβάτος: «διά να υπάρξη Ελλάς αληθινά ελευθέρα και ανεξάρτητος […] πρέπει διά μόνου του Έλληνος να το επιτύχη και όχι διά του Άγγλου, του Ρώσου και του Γάλλου».

Κι αυτοί μας λένε «δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα».Υπάρχει και το «ξανθό γένος». Νομίζουν ότι είναι λύκοι, που στην αναμπουμπούλα ενός πολέμου μπορεί και να χαρούν.

5. Δεν θα αποκαλέσω «πράχτορες» όσους με καλούν να συστρατευθώ σε κόμμα, με προαπαιτούμενο την αποδοχή μιας κάποιας ιδεολογίας. Αυτοί είναι, οριστικά χαμένοι μέσα σε βεβαιότητες, που ουδέποτε επαληθεύθηκαν. Το όλον δεν χωρά στο επιμέρους. Και το κόμμα -το λέει η λέξη- είναι μέρος του όλου. Περιμένω -και υιοθετώ- την πρόσκληση της συγκρότησης του λαού σε δήμο κι ό,τι από αυτόν προκύψει, με δημοκρατικές διαδικασίες. Πρόσκληση όλων για τη δημιουργία του Όλου. Δήμος και Εκκλησία του Δήμου είναι η μόνη διαδικασία που μπορεί να απελευθερώσει. Η μόνη αναγκαία και, ως εκ τούτου, η μόνη επιτρεπτή μορφή οργάνωσης του λαού -αυτή που δημιουργεί τη Μεγάλη Δύναμη, την ικανή να αντιμετωπίσει τους νόμους και στρατούς των Ολιγαρχικών.

6, 7, 8…έως το άπειρο. Δεν έχουν τέλος οι προτεινόμενοι δρόμοι, αλλά δεν είναι δρόμοι -είναι αδιέξοδα.

Τόλμησα μια πρόσκληση προς «οφειλέτες», για να δούμε τι θα κάνουμε, κι απέδωσε μία απάντηση. Ένα τηλεφώνημα δεν είχε συνέχεια. Ίσως, γιατί κι εγώ δεν είχα να δώσω απάντηση στο «τώρα, τι κάνουμε;». Δύσκολο να μπεις στον κόπο να συνδιαμορφώσεις λύσεις και απαντήσεις. Μια άλλη πρόσκληση απέδωσε 30 απαντήσεις και ένα χώρο για να γίνει σπίτι κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης. Συναντήσεις και αποφάσεις – όνειρα κι ελπίδες-, αλλά, ακόμα, να βρεθεί εκείνος που θα πιάσει σκούπα, πινέλο, μυστρί, για την επισκευή του χώρου. Περιμένουμε τον «άλλον». Απλό είναι: Μάθαμε να τα περιμένουμε όλα έτοιμα – μάθαμε να περιμένουμε τον «σωτήρα». Δεν ηττήθηκα. Έχω να μαζέψω λάδι. 2 τενεκέδες σε 9 μέρες εργασίας. Πούλησα το «λάδι της χρονιάς» και οι λογαριασμοί παραμένουν απλήρωτοι. Θάμαι εκεί, αν κάποιος άλλος με καλέσει. Περιμένω, συνεχίζοντας να προσπαθώ.

Αυτό είναι το «δύσκολο»: Να μην περιμένεις τους άλλους. Οι άλλοι προτείνουν ευκολίες και συνιστούν αδράνεια, απαιτώντας εξουσιοδοτήσεις. Ακόμα και στην μικροκλίμακα των καθημερινών σχέσεων, νικά η αδράνεια, «περιμένοντας τον Γκοντό» στο θέατρο του παραλόγου – εκείνον τον άλλο, που θα φορτωθεί τον δικό μας σταυρό, κι ας είναι αυτός ο «άλλος» ο εξίσου αδύναμος διπλανός.

«Ηθικό» και πραγματικό δίδαγμα: Τίποτα δεν είναι εύκολο.

Κοινός παρανομαστής όλων των «δρόμων»: μια προκατασκευασμένη συνταγή, η ανάθεση σε τρίτους και το εύκολο.

Πράττουμε, καταναλώνουμε, ψηφίζουμε, σύμφωνα με ό,τι διαφημίζει και «διδάσκει» η τηλεόραση. Μάζεψαν τόνους βοήθειας για τους πρόσφυγες -και πολύ καλά έκαμαν-, αλλά δεν το κάνουν για τον διπλανό τους. Δεν τόχει «παίξει», ακόμα, η τηλεόραση. Αγοράζουμε ότι διαφημίζεται, ακριβότερα απ’ όσο το παράγει ο διπλανός μας. Και ψηφίζουμε όποιον προβάλλεται, ακόμα κι αν τον προβάλλουν, αρνητικά. Κι ας είναι, σε κάθε περίπτωση, μάπα το καρπούζι.

«ο πολίτης πρέπει να διδαχθεί πώς να είναι πολίτης. Κανένας δεν γεννιέται πολίτης. Και πώς γίνεται; Μαθαίνοντας να είναι. Το μαθαίνουμε κατ’ αρχήν κοιτάζοντας την πόλη όπου ζούμε. Και όχι παρακολουθώντας τηλεόραση, όπως σήμερα, επιδιδόμενοι σε έναν καταναλωτικό και τηλεοπτικό αυνανισμό»(Κορνήλιος Καστοριάδης).

Ο Ελληνικός τρόπος είναι η Εκκλησία. Είτε του δήμου είτε των πιστών, ο τρόπος των Ελλήνων -των Ρωμιών- πάντα ήταν η Εκκλησία. Το λησμονήσαμε. Λησμονήσαμε και τι πάει να πει η λέξη «εκκλησία»: Σύναξη ανθρώπων, βασισμένη στην Αριστοτελική Φιλία ή/και στη Χριστιανική Αγάπη.

Σ’ αυτούς τους καιρούς της καταστροφής, είναι και πρέπει να μας είναι αδιάφορο το σημείο εκκίνησης, το κίνητρο, η πίστη, η πεποίθηση. Κι αυτό, γιατί «η κλασσική μεταφυσική και ο αθεϊστικός ανθρωπισμός μπορούν εξ ίσου καλά να χρησιμοποιηθούν ως ιδεολογικό όπλο εμπέδωσης και δικαίωσης ενός συστήματος κυριαρχίας… Όποιος διαμαρτύρεται εναντίον της «αλλοτρίωσης» … διεκδικεί για τον εαυτό του ρόλο παιδαγωγού και οδηγού. Άμεσα και έμμεσα διαιωνίζουν έτσι το παιγνίδι της κυριαρχίας ακριβώς εκείνοι που λένε ότι θέλουν να το καταργήσουν – το διαιωνίζουν στο όνομα της κατάργησής του. Η παλιά ιστορία συνεχίζεται με νέα μορφή»(Παναγιώτης Κονδύλης).

Ο Ελληνικός τρόπος ήταν η επαλήθευση της Αλήθειας -η Επιστήμη. «Έστιν ουν επιστήμη δόξα αληθής μετά λόγου», είπε ο Πλάτων και μεταφράζεται, εσφαλμένα, «η επιστήμη αποτελεί βεβαιωμένη με λογικά επιχειρήματα γνώση». Μόνο που «δόξα» σημαίνει γνώμη κι όχι γνώση. (Ακόμα και με τη «μετάφραση» των ελληνικών λέξεων παρωδούν, διαστρέφουν και εξοκείλουν την αλήθεια). Όμως, μία Γνώμη γίνεται αληθής, όταν δοκιμάζεται και αποδεικνύεται στην πράξη. Στη Φυσική, στη Χημεία, στα Μαθηματικά και σε άλλες επιστήμες, μπορεί μία γνώμη να αποδειχθεί αληθής στην πράξη, από ένα μόνο άνθρωπο.

Η Πολιτική, όμως, είναι «η Τέχνη των Τεχνών» – η Επιστήμη των Επιστημών. Αλλά και το τι είναι η Πολιτική, που διέσωσε και μας παρέδωσε ο Αριστοτέλης, ξεχάστηκε: Η Πράξη Πολιτών κατάντησε «τέχνη του εφικτού», αφημένη στα χέρια λίγων. Στην Πολιτική η αλήθεια δεν αποδεικνύεται, «με λογικά επιχειρήματα». Αυτό μπορεί να είναι το πόρισμα ενός ολιγαρχικού, που βολεύεται με τις ρήσεις του Πλάτωνα και απεχθάνεται, όπως εκείνος, τον δήμο, το κοινωνείν και τη δημοκρατία. Ο ολιγαρχικός Πλάτωνας είναι υιοθετημένος, από όλες τις δυτικοφερμένες ιδεολογίες -ακόμα και τις πιο «επαναστατικές» και «αναρχικές»- γι’ αυτό συνεχίζουν να λένε ότι η αλήθεια είναι οι δικές τους Ιδέες και η πραγματικότητα είναι ο αντικατοπτρισμός – η αντανάκλαση και υλοποίηση τους.

«Δεν γέννησαν οι Έλληνες ιδεολογικά προτάγματα: αφηρημένα αξιώματα ερμηνείας της πραγματικότητας, προστακτικές οργάνωσης του βίου- δεν προέβαλλαν πεποιθήσεις, αρχές, ιδεατούς στόχους, κανόνες χρηστικούς»(Χρήστος Γιανναράς).

Το δύσκολο είναι και το απρόβλεπτο -ενίοτε και το επικίνδυνο. Πόσο πιο επικίνδυνο, όμως, από την αδράνεια;

Οι νόμοι των αρχαίων Ελλήνων«ξεκινούν όλοι ανεξαιρέτως με τη φράση “έδοξε τη βουλή και τω δήμω”, δηλαδή “η βουλή και ο δήμος θεώρησαν σωστό”. “Θεώρησαν σωστό” και όχι “είναι σωστό”»(Κορνήλιος Καστοριάδης). Η Δημοκρατία είναι σχέση ίσων ανθρώπων, που συναποφασίζουν, για το τι είναι αλήθεια, αλλά χωρίς να είναι σίγουροι, αν έχουν έτσι τα πράγματα!

Η αλήθεια στην Πολιτική βρίσκεται στο κοινωνείν κι όχι στην ατομική γνώμη ή σε κάποια προκάτ θεωρία-ιδεολογία. «Η μόνη εμπειρικά πιστοποιούμενη πραγματικότητα μέσα στο αισθητό σύμπαν που έχει αυτά τα γνωρίσματα είναι “o τρόπος της του παντός διοικήσεως”»(Χρ. Γιανναράς).

Το της αληθείας εύρημα πρωτοείδε κι έγραψε ο Ηράκλειτος: «Εάν μεν κοινωνήσωμεν αληθεύομεν, εάν δε ιδιωτεύσωμεν ψευδόμεθα».

Το επανέλαβε κάτι αιώνες μετά ο Αριστοτέλης: «Το αληθεύειν εστί κοινωνείν».

Γιατί όλοι, όσοι δηλώνουν ότι έχουν δίκιο, φοβούνται το πλήθος και τη συγκρότηση του σε κοινωνία; Μήπως, επειδή ο καθ’ ύλην αρμόδιος να αποφανθεί και να εφαρμόσει το ορθό και το δίκαιο, αποκαλύπτοντας την αλήθεια, μπορεί να δείξει τη γύμνια της δικής τους ατομικής ή ολιγομελούς γνώσης; «τὸ σάββατον διὰ τὸν ἄνθρωπον ἐγένετο, οὐχ ὁ ἄνθρωπος διὰ τὸ σάββατον»(Κατά Ματθαίον, κεφ. 2, παρ. 27). Υποτίθεται ότι και οι γνώμες ή οι ιδεολογίες, για τον άνθρωπο έγιναν.

Το «εγώ» που δεν θέλει να γίνει «εμείς» είναι το πρόβλημα. Ο ατομικισμός στη θέση της εκκλησίας και του κοινωνείν, της μοιρασιάς και της συνεργασίας. Ο ατομικισμός στην προσωπική ζωή και ο μαζάνθρωπος που περιμένει σωτήρες στην δημόσια ζωή, είναι οι δύο όψεις του ίδιου ανθρώπου- είναι το πρόβλημα. Η αποδοχή της υποταγής στη θέση της απελευθέρωσης, η προσωπική αδράνεια στη θέση της κοινής δράσης, το εύκολο στη θέση του δύσκολου, είναι το πρόβλημα. Είναι αυτό που μάθαμε και καλούμαστε να αντιστρέψουμε. Φορτίο αιώνων καλούμαστε να αποτινάξουμε σε σύντομο χρόνο – κι αυτό είναι το δύσκολο, αλλά και το μόνο αποτελεσματικό. Καλούμαστε να επανανακαλύψουμε αυτό που ήταν η Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, που μας κράτησε όρθιους. Όχι σαν μία «εθνική», αλλά σαν ιστορική ταυτότητα. Όχι γιατί η ιστορία και η γνώση της θα μας σώσουν, αλλά γιατί η ιστορία είναι πράξη που διδάσκει πώς θα σωθούμε. Σήμερα, η Ελλάδα πεθαίνει, όπως και ο άνθρωπος όπου γης, από την άγρια επίθεση της Ολιγαρχικής βαρβαρότητας. Ο Ελληνικός τρόπος είναι ο Οικουμενικός τρόπος. «Θέλομεν τω όντι να γίνωμεν και όχι να λεγώμεθα απλώς Έλληνες», έγραφε ο Ριζοσπάστης Ηλίας Ζερβός Ιακωβάτος και συμπλήρωνε: «Εγνώρισαν [οι λαοί] ότι όλοι είναι αδελφοί και άλλος χωρισμός δεν υπάρχει μεταξύ των ειμή εκείνος του εθνισμού των, ο οποίος ίσως με τον καιρόν θέλει παύσειν και θέλουσιν όλα τα έθνη και οι λαοί εις εν και μόνον ομόσπονδον έθνος».

Αυτά έχουμε λησμονήσει ή δεν έχουμε διδαχτεί.

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταστρέφουμε τους μύθους που, περισσότερο από το χρήμα και τα όπλα, συνιστούν το τρομακτικότερο εμπόδιο στον δρόμο μιας ανασυγκρότησης της ανθρώπινης κοινωνίας»(Κορνήλιος Καστοριάδης).

Να διευρύνουμε τον όρο «οικογένεια» ως τα πέρατα του κόσμου, ξεκινώντας από τον διπλανό μας.

Αλλιώς, η Ελλάδα τέλειωσε κι εμείς μαζί της.

Η πιο κάτω φωτογραφία είναι από τη σημερινή εμπόλεμη Συρία. Προς επίρρωση της οικουμενικότητας του Ελληνισμού και του χρέους μας προς την Οικουμένη και τον εαυτό μας: «Η τύχη της Ανθρωπότητας κρέμεται από την αντίδραση των Ελλήνων στην «τελική αναμέτρηση» με την μαύρη παγκόσμια ελίτ», μας υπενθυμίζει ο πρώην Υφυπουργός οικονομικών της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Ρόναλντ Ρήγκαν, Paul Craig Roberts.
347
(στην κεντρική εικόνα, ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)
Σχετικοί όροι: Συντομογραφίες

http://www.ithacanet.gr/article/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B5

Loading...

17 thoughts on “Η Ελλάδα τέλειωσε

 1. Γκαλζου says:

  Πράττουμε, καταναλώνουμε, ψηφίζουμε, σύμφωνα με ό,τι διαφημίζει και «διδάσκει» η τηλεόραση. Μάζεψαν τόνους βοήθειας για τους πρόσφυγες -και πολύ καλά έκαμαν-, αλλά δεν το κάνουν για τον διπλανό τους. Δεν τόχει «παίξει»,

  «Ηθικό» και πραγματικό δίδαγμα: Τίποτα δεν είναι εύκολο.

  «Η τύχη της Ανθρωπότητας κρέμεται από την αντίδραση των Ελλήνων στην «τελική αναμέτρηση» με την μαύρη παγκόσμια ελίτ», μας υπενθυμίζει ο πρώην Υφυπουργός οικονομικών της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Ρόναλντ Ρήγκαν, Paul Craig Roberts.

  ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.
  ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΩΣ: ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ «ΤΡΙΤΟ»…
  ΑΠΛΑ RESPECT…(ελπιζω χωρις παρεξηγηση η βαρβαρικην)

 2. Dr.Who(ex Van Helsing) says:

  Αυτός ο τόπος είναι καταραμένος απο αυτό ακριβώς που τον κάνει ευλογημένο και οχι απο κάποια άλλη αιτία. Με τι θα λέγαμε οτι αυτός ο τόπος είναι ευλογημένος? Με Φώς? Μάλλον. Κυριολεκτικό και μεταφορικό. Αφού το κάθε τι στα άκρα του γυρίζει στο αντίθετό του, αφ’ενός, και αφ’ετέρου δράση χωρίς – ίσης ισχύς -αντίδραση είναι αδύνατο να υπάρξει,(παρά μόνο κατά παραβίαση τέλος πάντων με οτι αυτό συνεπάγεται), άρα υπάρχει κάτι σε αυτό το Φώς το οποίο είναι σκοτεινό!!!
  Το φώς έχει μέσα του μια σκοτεινή πλευρά ίσης με αυτό ισχύος αν θέλουμε να τηρήσουμε κάποιους φυσικούς κανόνες για τους οποίους λίγο-πολύ όλοι είμαστε ενημερωμένοι αλλά που παραδόξως δεν τους τοποθετούμε στην καθημερινότητα, σαν αυτή η καθημερινότητα να είναι κάτι άλλο – ξέχωρο ! – που δεν ισχύουν σε αυτήν νομοί φυσικής κλπ. Και είναι παράξενο να αποκόβουμε την ζωή απο τα συστατικά της
  και τις βάσεις της, όσο υπνωτισμένοι και
  ζαβλακωμένοι και να είμαστε απο τις καθημερινές φροντίδες πάθοι λάθοι κοκ των καθημερινών μας υποθέσεων πάσας μορφής και είδους. Οπότε το Φώς που μας κάνει ευλογημένους από πάρα πολλές απόψεις, είναι και η κατάρα μας που μας οδήγησε βήμα βήμα στην τωρινή πολύ δύσκολα αντιστρέψιμη επικίνδυνη και αναξιοπρεπή και ανάξια για την ιστορία του τόπου και όχι μόνο κατάσταση αυτή που βιώνει ο κάθε άνθρωπος σχεδόν αυτής της χώρας. Πόσοι Σοφοί πέρασαν απο αυτόν τον τόπο? Πολλοί. Πόσοι προδότες? Πολλοί.
  Τι μένει άραγε? Μοιρολατρικά να δεχτούμε οτι έτσι είναι πάει και τελείωσε? Είναι λύση αυτό? Πιστεύω ακράδαντα οτι ο Έλληνας και η Ελληνίδα μπορεί να είναι ένα ελλεεινό σκουλήκι της λάσπης που την χρησιμοποιεί και για όπλο- πάντα γιατί μπορεί αυτό που κάνει να είναι κακό ΑΛΛΆ
  ο άλλος/η είναι πιο κακός (είναι δεν είναι στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία…),
  οπότε δικαιολογείτε (!!;!)- τόσο όσο και Σοφός και Σοφή με φιλότιμο συμπόνοια ομόνοια πολιτισμό κουλτούρα ευγένεια τρόπων και ψυχής, ακόμα (ναι θα το πω όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται) ακόμα και
  ικανός/ή ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!!! Ακόμα και – ΝΑΙ – πέρα απο τον μικρόκοσμο – μικροσύμπαν της οικογένειας (και πέραν αυτής το χάος καί, ποιός σκοτίστηκε!!!…).
  Πάντως όσο δεν δίνουμε απαντήσεις (που είναι δύσκολες δεν αντιλέγω ή ίσως μας διαφεύγουν οι σωστές ερωτήσεις), και όσο δεν κάνουμε δυναμικά κάτι έξυπνο για να βάλουμε φρένο στους προδότες εφιάλτες
  (κάτι με τον ΟΗΕ πχ μαζικά με υπογραφές
  χωρίς αρχηγούς γιατί θα την πατήσουμε αφού όλοι μας έχουμε Κάλο στον εγκέφαλο και είμαστε όλοι αρχηγοί- και αυτό πρέπει
  να προβλεφθεί γιατί οι έριδες περιμένουν στην γωνία), η κατηφόρα – κατρακύλα δεν πρόκειται να σταματήσει αντίθετα θα επιταχυνθεί λόγω εντροπίας. Ντροπή.

 3. Hermes says:

  Μήπως νομίζοντας ότι ο ατομισμός είναι κακό αυτοκαταστρεφόμαστε;
  Μήπως είναι ο φόβος που σε κάνει να θες κοινωνία;
  Η συλλογικότητα των φοβισμένων, ο όχλος είναι η λύση;
  Ο καθένας ας εκφράσει την ελευθερία με την οποία γεννήθηκε, είτε ως μειοψηφία, είτε ως πλειοψηφία.
  Την κοινωνία την βιώνεις εξ αποκαλύψεως όταν είσαι ο εαυτός σου στο παρόν.
  Ποτέ δεν είσαι μόνος.
  Ηλίας Α. Λυμπέρης

 4. ΝΙΖΙ says:

  Εγραψες αληθειες και μονο.
  Απο μενα ομως ενα που πιστευω και εχω μεσα μου απο παιδι και δεν ειμαι μικρης ηλικιας.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
  Ειναι η ευλογημενη χωρα του Θεου και η προστατευομενη της Παναγιας.
  Κατι θα γινει και θα αφυπνιστουμε ολοι.
  Θελει μονο κουραγιο και λιγη προσευχη απο ολους αν ηταν δυνατον.

 5. Ανώνυμος says:

  Άνθρωπε μου πολύ ωραίο το άρθρο σου γράφεις για αυτονόητα πράγματα για μια ιδανική κοινωνία και ότι όλοι περιμένουν την αντίδραση των Ελλήνων.Πουθενά δεν γράφεις καμιά ιδέα για το πως πρέπει να αντιδράσουμε.Δεν είναι μόνον το να κρίνεις και να κατακρίνεις τις ενέργειες των άλλων,και να λες τι είναι σωστό και τι όχι,διότι η καταστάσεις που ζούμε δεν είναι φυσιολογικές και έχουν επιβληθεί από ψυχανώμαλους και μισάνθρωπους παγκόσμιους ηγέτες τρελαμένους για εξουσία επι της γαίας. Πώς να το κάνουμε ζούμε μια παρα φύση κατάσταση,καμία σχέση με την ιδανική Ελλήνων πολιτεία.Προσωπικά πιστεύω ότι η ίδια η φύση αντιδρά σε αυτό και οι καταστάσεις που βιώνουμε και θα βιώσουμε,είναι μια αυτοκάθαρση της ίδιας της φύσης.Το σκάρτο και το δόλιο και τα καρκινώματα της ανθρωπότητας θα αποβληθούν ούτως η άλλως.

 6. Ανώνυμος says:

  pronews.gr/portal/20151125/religion/%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%87%CE%B5%CF%83/%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BC-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%90%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%E2%80%A6-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85
  ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ Ή ΑΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ 8 ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΕΖΟΣ Η ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΩΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ…ΠΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Μ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΠΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΔΥΣΘΥΜΟΙ…
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΑΡΕΣΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

 7. 696 says:

  Την καθαραση εχει αναλαβει ο Μαυρος Ηλιος και μετα τον θανατο ειναι η ανασταση ετσι οπως θα οριοθετησει ο συμπαντικος νομος και οχι ετσι οπως το υπολογιζουν τα οντα της επιφανειας. Οσοι υψωνουν το εγω τους με βαση τα εθνικα τους ειδωλα και τις εγωκεντρικες τους αυταπατες απλα κανουν την ολη διαδικασια δυσκολοτερη για ολους και η οργη που προκαλουν στις δυναμεις της φυσης μπορει να προκαλεσει ακομα και σεισμους. Μην ξεχνατε αλλωστε οτι οι Καβειριοι θεοι που ειναι τροπον τινα οι προστατες της Μεγαλης Θεας και την μητερας φυσης ηταν γνωστοι και για το γεγονος οτι προκαλουσαν σεισμους και φυσικες καταστροφες. Οι δυναμεις της φυσης ενεργουν συμφωνα με τις προσταγες τις Αναγκης και του Χρονου και οχι συμφωνα με τις φαντασιωσεις των νοητικων αυνανιστων της επιφανειας και οι πρακτικες του μαυρου ταντρισμου εχουν παντα ημερομηνια ληξης.

  69
  96
  696 = THE BLACK SUN

  triesperos.blogspot.com.cy/2011/04/36.html
  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_(mythology)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Suns_in_alchemy
  http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/vril07_04.gif
  https://en.wikipedia.org/wiki/Yin_and_yang

  The Black Sun refers to the eclipse of consciousness in the alchemy of time. It is the instant when light and dark reverse – all Fades to Black – our consciousness hologram ceases to exist – we return to that from which our souls emerged – and the complexity of our experience is understood.

  crystalinks.com/blacksun.html

 8. babis says:

  Καλά τα λέτε όλοι αλλά προχτές ένα κανάλι προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από μια ξανθιά με μαύρα φρύδια που πήγε να ψηφίσει ΝΔ χωρίς να τα καταφέρει.
  ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

  Με την πλειοψηφία που είναι τέτοιοι τί θα γίνει;;;

 9. ακκ says:

  » Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
  ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ » !!!
  ΣΩΣΤΟ !!!!
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ….ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΣ !!!
  ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΛΑΟ !!!!!!
  ΚΑΙ ΑΣ ‘ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ‘ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ…..’Η , σωστοτερα , ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ !!!

  ΕΛΛΑΣ ΙΣΣΟΝ….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΙΣΟΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ
  ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ !!!!!!!

 10. 696 says:

  Εγω θα ελεγα να επικεντρωθειτε στον εσωτερικο Χριστο και να μιληστε μαζι του και να τα βρειτε και να μην επικεντρωνεστε στο υλικο οικοδομημα καμιας θρησκειας, καθως κατα την ταπεινη μου αποψη (και καλα) καμια πατριαρχικη δομη δεν προκειται να περασει την εισοδο του νεου Αιωνα και ειναι κριμα να σας παρασυρει στον πατο η τεχνητη πολωση της Ορθοδοξιας που ειναι και αυτη ειναι προιον της Αναγκης και του Χρονου.

  Ο Γαμπρος-Καδμιλος θα ερθει για να παρει την νυμφη Γαια που ειναι μια υλοποιηση της Μεγαλης Θεας και αυτοι που συντηρουν την τεχνητη πολωση θα βρεθουν εξ απροοπτου καθως για ποιο βασιλειο του θεου μας μιλανε αραγε εφοσον η πραγματικοτητας μας επι της ουσιας παραγει μια ανισσοροπια μεταξυ της αρσενικης και της θυληκης αρχης;

  Η νεα πραγματικοτητα υλοποιητε μεσα απο την αλχημικη διαδικασια το Ιερου Γαμου και ο Γαμπρος δεν αστειευεται. Θυμηθειτε μονο τι εκανε ο Οδυσσεας στους μνηστηρες της Πηνελοπης μετα που τεντωσε το τοξο του Απολλωνα και κερδισε την δοκιμασια εκει οπου οι μνηστηρες απλα επαιζαν το πουλι τους και με τα νευρα του.

 11. Ανώνυμος says:

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

  29-10-2010
  ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

  Σήμερον, την 29η μηνός Οκτωβρίου του 2010, θα ήθελα να μεταφέρω στους λαούς του πλανήτη Γη, κατά τον Πνευματικό Κόσμο Σταθμό Α, την Αλήθεια για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την περίοδο αυτή.
  Ως Έλλην που έζησε στην Αθήνα στην οποία γεννήθηκε το πολίτευμα της Δημοκρατίας, οφείλω να δώσω την εξής γνώση:
  Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα το οποίο στηρίζεται στις Αξίες που θεμελιώνουν τις Ανθρώπινες κοινωνίες, όπως η Δικαιοσύνη, η Υγεία, η Παιδεία, η Ελευθερία, η Ειρήνη κλπ, και το οποίο λειτουργεί πλειοψηφικά. Οι σοβαρές αποφάσεις στη Δημοκρατία λαμβάνονται με δημοψήφισμα, που είναι και η άμεση και ενεργή συμμετοχή του λαού. Το δε ερώτημα του δημοψηφίσματος πρέπει να είναι σαφές, να επιδέχεται συγκεκριμένη απάντηση (Ναι/Όχι) και το αποτέλεσμα αυτού να γίνεται σεβαστό από όλους. Στη Δημοκρατία ο κάθε πολίτης πρέπει να υπηρετεί τις Αξίες του πολιτεύματος, όπως και ο εκάστοτε κυβερνήτης πρέπει να υπηρετεί το λαό.
  Η Δημοκρατία των Αθηνών ξεκίνησε ως Δημοκρατία των Αξιών και κατέληξε ως δημοκρατία των τιμών, όταν οι σοφιστές, θέλοντας να εδραιώσουν την εξουσία τους στην διοίκηση της πόλης, κατάφεραν να παραπλανήσουν το λαό, να εξαγοράσουν την ψήφο του και να εξορίσουν όλες τις Αξίες. Και όταν ο λαός παραπλανηθεί, υποτάσσεται στην εξουσία των ολίγων.

  Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι κάποιοι, παραπλανώντας σας, μετάλλαξαν τις αξίες σε τιμές. Δημιούργησαν τα χρηματιστήρια των ‘αξιών’, που θα έπρεπε να λέγονται χρηματιστήρια τιμών, για να σας πείσουν ότι οι αξίες πωλούνται.
  Ξεπουλούν τις αξίες με τις τιμές τις οποίες οι ίδιοι διαμορφώνουν κατά το δοκούν, δημιουργώντας τις δημοκρατίες των τιμών. Οφείλετε να γνωρίζετε πλέον ότι οι δημοκρατίες των τιμών και αγοράζονται και πωλούνται. Στις δημοκρατίες των τιμών όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται.
  Υπεύθυνοι είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν σήμερον τις τιμές και το όνομα αυτών «Αγορές». Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να βάζουμε μία λέξη αφηρημένη και να την κάνουμε ανώτερη των Αξιών!
  Εάν δείτε ποιοι κατέχουν το χρήμα σήμερον, θα καταλάβετε και ποιοι σας παραπλάνησαν.
  Εάν θέλετε να συνεχίσετε στις δημοκρατίες των τιμών, η ευθύνη είναι δική σας.
  Ο λαός όμως, ο κάθε λαός μηδενός εξαιρουμένου έχει τις Αξίες του.
  Ανακαλύψτε ποιοι πήραν τις Αξίες σας κι όταν δείτε την τιμή με την οποία τις πήραν. θα καταλάβετε το πόσο έπαιξαν μαζί σας και πόσο σας γέλασαν.
  Εάν πάλι θέλετε να επανέλθετε από τις δημοκρατίες των τιμών στην Δημοκρατία των Αξιών, πάψτε να χτυπάτε τους Έλληνες. Πάψτε να χτυπάτε την Ελλάδα. Η Ελλάδα έδωσε τις Αξίες και δεν τις αντάλλαξε με τιμές. Δεν είναι αυτή υπεύθυνη για την παραπλάνηση και την μετάλλαξη που υπέστη η ανθρωπότητα. Παρόλα αυτά, πληρώνει συνεχώς το τίμημα αυτών που προσέφερε, γιατί δεν δέχτηκε ποτέ να πληρωθεί. Κι αν θέλετε να τιμωρήσετε την Ελλάδα, ξεπληρώστε με τιμές τις αξίες που έδωσε. Και να είστε σίγουροι ότι πάλι δεν θα δεχθεί αυτή την ανταλλαγή, αν και γνωρίζουμε ότι οι «Αγορές» θα προτιμήσουν να της δώσουν το κώνειο. Γιατί είναι έτοιμη και πάλι να δώσει το Φως των Αξιών στο σκοτάδι που οδηγούν οι «Αγορές».
  Μπορεί να υποθήκευσαν τις Αξίες των Ελλήνων, αλλά δεν δέσμευσαν το φιλότιμο τους, και το φιλότιμο τους έχει εγκλωβίσει μέσα όλες τις Αξίες.
  Όλοι οι λαοί είστε αδέλφια, παρόλα αυτά, όλοι υποφέρετε. Και κάνω το εξής ερώτημα: «Ποια αγορά είναι αυτή σήμερα που μπορεί να επαναφέρει έστω και μία Αξία στις δημοκρατίες;» Καμία. Διότι οι δημοκρατίες των τιμών είναι χρηματιστηριακές δημοκρατίες και εμπορεύονται τον ίδιο τον άνθρωπο, ακόμα και τα όνειρα του. Διότι δεν πιστεύουν στην αξία του ατόμου. Γι’ αυτό, ως λαός και ως λαοί μην ξεχνάτε την Αξία σας. Μπορεί να σας έπεισαν ότι την έχουν αγοράσει, αλλά δεν τους ανήκει. Είναι δική σας, αρκεί να την αναδείξετε. Αναδείξτε τις Αξίες σας για να πέσουν οι τιμές. Να ξέρετε επίσης ότι το ένδυμα των «Αγορών» είναι οι τιμές. Για φανταστείτε τους λαούς να αναδείξουν τις αξίες και να πέσουν οι τιμές! Τότε θα δείτε τους ‘βασιλείς’ γυμνούς και απ’ την ντροπή τους θα χαθούν. Στο χέρι σας είναι.
  Δεν ζητούμε τίποτα άλλο, παρά να αναδείξετε τις Αξίες της κάθε μονάδος, του κάθε ανθρώπου, για να πέσουν οι τιμές και να απογυμνωθεί όλο το σύστημα. Και μην τρομάξετε από αυτό που θα δείτε, γιατί θα δείτε κάτι το οποίο δεν σας άξιζε, αλλά βοηθήσατε κι εσείς στην ένδυση του. Μένει πλέον να αποφασίσετε τι είδους Δημοκρατία ζητάτε. Κι αν το αποφασίσετε να μην ξεχνάτε ότι οι λαοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα από την ανάδειξη των Αξιών. Αυτοί που έχουν να χάσουν είναι οι υπαίτιοι του συστήματος των τιμών. Οι λαοί έχουν μόνο να κερδίσουν.
  Αναδείξτε λοιπόν τις αξίες με Δικαιοσύνη, Ελευθερία και Ειρήνη, δηλαδή δίκαια, ελεύθερα και ειρηνικά. Μην τους κάμετε τη χάρη να χύσετε κι άλλο αίμα, διότι θα είναι δικό σας.

  Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως για να σας δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να καταφέρετε να αναδείξετε τις Αξίες τις οποίες έχετε μέσα σας, και πως οι Αξίες σας αναδυόμενες θα απογυμνώσουν το σύστημα από το ένδυμα του, που είναι οι τιμές.

  Με Αγάπη εκ βάθους ψυχής.

  Διδάσκαλος Σωκράτης.

  Περισσότερα στο http://www.nooapocalypsis.org

 12. SEIRIOS says:

  Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις. Ο.ΕΛΥΤΗΣ
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑΗ ΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΕΛΙΑ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΡΙΖΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΦΙΛΙΚΕς ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ
  ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ. ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙΚ ΟΥΤΕ ΠΟΡΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 13. ΡΔ says:

  TO KΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!
  ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
  NA ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΘΕ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ!!! ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *