Η εξέλιξη του άμεσου μέλλοντος διαβάζοντας της γραφές των προφητών και Αγίων της ορθοδοξίας

image

Η εξέλιξη του άμεσου μέλλοντος διαβάζοντας της γραφές των προφητών και Αγίων της ορθοδοξίας

Παρακάτω θα δούμε την ροή των εξελήξεων επεξειγόντας της προφητείες για την Ελλάδα – Τουρκία την Ρωσία,  Ευρώπη, Γερμανία τον ρόλο της Αλβανίας για την βόρια Ελλάδα τα δυνά που θα λάβουν χώρα όταν ο πλούτος και η τροφή δεν θα είναι ικανή να σας σώσουν.Το ερχόμενο κακό λόγο της αποστροφής του ανθρώπου από τη πίστη και των αξιων της χριστιανοσύνης.

<<Το χάος της Ευρώπης θα έρθει πολύ  μετα την επίθεση των τούρκων σε εμας, 7 μήνες και αυτούς τους 7 μήνες θα έχουμε πει το νερό νεράκι, το ψωμί ψωμάκι, και θα εχουμε συνηθίσει να ζούμε με κεριά και κουβέρτες και με μια γωνιά ψωμί την ημέρα. Θα έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός για να μην γίνονται εκτροπα. Οταν λοιπόν κινηθεί το ΝΑΤΟ εναντιον της Ρωσιας μετά από αυτό το 7μηνο, τοτε θα αρχισει η καταστροφή της Ευρωπης εμεις τοτε ίσα ίσα που θα εχουμε αρχίσει να ανακαλύπτουμε ότι αν βάλεις ένα σπόρο στο χώμα μετά απο 6 μήνες θα φας κάτι.
Η πρώτη φάση με την επίθεση των τούρκων δεν αφορά ολο τον κόσμο εκει οι άλλοι απλά θα παρακολουθουν εμεις δεν θα έχουμε ούτε τηλέφωνα ουτε ίντερνετ,οι άλλοι θα εχουν ομως.
θα κινηθει η Ρωσία εναντίον των τούρκων κλπ ο υπόλοιπος κόσμος θα τα διαβαζει οπως διαβαζουμε εμείς τωρα για την Συρία κι οταν η Ρωσία  καταλάβει την Πόλη, (ο γερμανος την λεει Golden City) τότε θα αρχίσουν να ζορίζονται και η Ευρώπη και η Αμερική και η Ιαπωνία.
Θα έχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις, και θα δώσουν διορία στους Ρώσους 6 μηνες να μαζέψουν τα στρατεύματα τους και να αποσυρθούν απο την Πόλη και από γύρω απο τα Ιεροσόλυμα (τόσο καιρό όσο κάνουν να γίνουν τα λάχανα)
Βέβαια θέλει προσοχή στην βορεια Ελλαδα που θα περνανε νατοϊκά  στρατεύματα απο την Αλβανία  να πάνε στην Πόλη.

Δεν θα αφήνουν όρθιο τίποτα στο πέρασμα τους απο κακια κι όπως προειδοποίησε ο Ιησούς “Αλλοίμονο σε εκείνον που θα του χτυπάει την πόρτα αδερφός για βοήθεια και θα την κρατά κλειστή. Να δίνετε ακόμα κι απο το υστέρημά σας”.>>Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η πίστη και η μετάνεια πηγή ζωής και ύδωρ που θα δροσίζει το μέλλον μας. Οι επιλογές μας ικανές να αλλάξουν τον κόσμο αν με πίστη αγάπη και Σοφία βαδίζουμε. Δείτε όλα τα επαληθεύουν τα θηρεία που ελέγχουν την ζωή μας. Πάψετε να ακολουθείτε και να προσκυνάτε αλλά ερευνήστε και μέσα από την πίστη και την αλήθεια σας να ζείσετε Εν Ειρήνη και Σοφία. Όλα τα παραπάνω έχουν εξιγιθεί από τον Μάκη που προσπαθεί μέσα από την πίστη και την ορθοδοξία να μας δώσει της απαντήσεις από της προφητείες για της εξελήξεις στα δύσκολα χρόννια που έρθωνται.

Όσα κακά και αν μας έχουν γράψει δεν έχουν σκοπό να μας πανικοβάλουν ούτε να ακολουθούμε τους δεσποτάδες, αλλά να βρούμε της αληθινές αξίες της πίστης να προλάβουμε κάθε κακό ουδείς Άγιος ή προφήτης είναι εκδικητικός ούτε μας εμποδίζει να αλλάξουμε την ζωή μας. Ας πράξουμε γιατί ο πιστός και ικανός άνθρωπος θα αντέξει τα βάσανα και της δοκιμασίες βοηθώντας τους συνανθρώπους του.

 

3 thoughts on “Η εξέλιξη του άμεσου μέλλοντος διαβάζοντας της γραφές των προφητών και Αγίων της ορθοδοξίας

 1. Ανώνυμος says:

  Απολύτως σωστά! Υπάρχει μια παρένθεση σε όλα αυτά. Για4-5 μήνες θα υπάρξει ο απόλυτος τρόμος από την πλήρη και κανονική πτωχευση πείνα μετανάστες που θα μολύνουν το νερό σεισμό που δεν έχει ξανακάνει Ελλάδα ! Και μετά ακολουθεί το ντου της τουρκιας. Γι αυτά που αναφέρεις, που είναι πιο μετά, συμφωνώ. Μακάρι να υπάρξει και εδώ η μοναδική συσπείρωση που μόνο ο Έλληνας ξέρει .αρκεί να θέλει. Και ΤΏΡΑ θέλει πολύ! !!N. D

 2. Θοδωρής says:

  Φόβος, φόβος, φόβος, φόβος… ΠΑΝΤΟΥ !!!
  Ανθρωποι σε σύγχυση . Γιατί;;;;;
  Η απάντηση απλή :
  Εχει γίνει πλέον η μεγάλη ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ των ανθρώπων από τις ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ.
  Κανεις πλεον δεν θέλει την πρόοδο του πλησίον του. Και η εντολή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ….!!!!
  ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ !!!!!!!
  Κολοεγωιστές όλοι. Παρτάκηδες.
  Πόσο απλά είναι όλα.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ …ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ.!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *