Η Δύση είναι υπό ανώμαλη κατοχή

2
13

Η άλλοτε πανίσχυρη και ανεξάρτητη Δύση των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων, των γενναίων βασιλέων και σταυροφόρων, αλλά και των σπουδαίων φιλοσόφων και εφευρετών πλέον σε καμία περίπτωση δε θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό. Πως κατάφερε να πέσει τόσο χαμηλά και να κατακτηθεί από μια χούφτα ψυχασθενών του περιθωρίου;

Πως τα βλέπουν τα πράγματα εντός της Ελλάδος οι boomers, aka η γενιά του Πολυτεχνείου;

Πως ένα φιλελεύθερο καθεστώς της βορειοδυτικής Ευρώπης παίρνει την περίπτωση της υποσιτισμένης υποσαχάριας Αφρικής ως “παράδειγμα προς μίμηση” στ’ όνομα του Διαφωτισμού;

Πως ένας φυσιολογικός Έλληνας πατέρας καταπολεμάει την παιδεραστία;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντάμε στο 147ο επεισόδιο της νατιβιστικής εκπομπής “Hellenic Hassle”. Μην το χάσετε!

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΟΚΡΑΤΙΑ/ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΟΧΗ: http://theodotus.blogspot.com/2017/06/blog-post_24.html http://theodotus.blogspot.com/2012/11/h.html http://theodotus.blogspot.com/2012/03/60.html http://theodotus.blogspot.com/2012/11/new-left.html http://theodotus.blogspot.com/2014/01/blog-post_27.html ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ/ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ/ΣΙΚΑΓΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ