Η δημιουργική σιωπή

Προχώρα ας την σιωπή να κάνει θόρυβο και με πράξεις να διαβαίνεις. Όρθιος δίχως φωνές με πιγμή να επιλέγεις σίγουρος για το αύριο. Ξέχνα ότι σε πληγώνει διμιούργισε όσα σου αξίζουν. Όλα είναι στα χέρια σου με την βοήθεια του Θεού, κάνε καλό πίστευε σε αυτό σαφή. Μην σταματήσεις ποτέ προχώρα το αύριο μας ανοίκει με πίστη αγάπη και όραμα στης αλλαγές που διαβαίνουν.

Ο κόσμος αλλάζει εμείς πάντα εκ γενετής είμαστε απέναντι στης αλλαγές, θέλει αξίες, αρχές, γνώση, δύναμη και πίστη να σταθείς όρθιος. Υγεία στον τρόπο σκέψης διαχωρίζοντας την πλάνη, συνήθεια ή την απάτη. Δεν απορρίπτουμε ότι δεν γνωρίζουμε ή αναθεματίζουμε όσα δεν φτάνουμε, μαθαίνουμε ώστε να τα κάνουμε κτίση μας. Σύμφωνα με της δικές μας ανάγκες και πιστεύω.

Η άρνηση που είναι στίρα δεν πλάθει ούτε διμιουργεί αλλά αλειώνει το άτομο και την κοινωνία μας. Έχουμε χρέος ως άτομα και ως κοινωνία να βρούμε λύσεις σε όσα μας κρατούν πίσω. Η φουρτούνα είναι μεγάλη τα προβλήματα που δεν λύνονται διογκώνονται η αντίδραση μας και η αμεσότητα θα κρίνει την αποτελεσματικότητα μας.

Η αδιαφορία μας είναι καρκίνος που κατατρώει της σάρκες μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας. Μαθαίνουμε εξελισσόμαστε γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, επαγγελματίες, πολίτες. Είναι δεδομένη η σύγκριση μας με τους πολίτες του κόσμου. Οι αρχές και οι αξίες των προγόνων μας σβήνουν όταν εμείς δεν εξελισσόμαστε. Η πυξίδα υπάρχει στο χτες μα προορισμός είναι το αύριο που αυτό αλλάζει με πράξεις έργα και συνέπεια.

ΦαροςΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *