17:01 - 30/08/2016

Η CIA ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «Jason Bourne»!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ-ΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ-ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ;;;

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Το ακόλουθο κλιπ (περίπου 30 λεπτών) είναι από την ταινία «Jason Bourne» του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ Μάτ Ντέιμον (Matt Damon). Το εθεώρησα ΑΝΑΓΚΑΙΟ και ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ να τραβήξω μερικά….πλάνα αυτής της ταινίας υπερπαραγωγής απευθείας απο την μεγάλη οθόνη και θα σας πω γιατί.

Αφού εργάζομαι κι εγώ στο Χόλιγουντ ως Έλληνας μεταφραστής και γλωσσολόγος και ξέρω τι λέω και τι βλέπω οταν πάω στα στούντιο DREAKWORKS, DELUXE και Technicolor, θέλω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα όσα σας λέω εδώ…
Screen-Shot-2016-08-29-at-1.15.46-PM

Πρώτον – Δεν χρησιμοποιώ αυτό το κλιπ με το αζημίωτον. Αυτό θέλω να το καταστήσω σαφές εδώ, με το καλημέρα.
Δεύτερον – Ως Ελληνο-Αμερικανός δημοσιογράφος που κατέχει ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αναγκάζομαι να σας δείξω τις σκηνές της εν λόγω ταινίας που αφορούν τόσο την Ελλάδα μας όσο και τη….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει!

Το Χόλιγουντ απεφάσισε να ασχολειθεί με την…ΕΛΛΑΔΑ ιδιαίτερα τη στιγμή που βιώνει η Πατρίς μας την πιο άσχημη περίοδο όλων των Μνημονίων! Αυτό δεν μας λέει τίποτε;;;

Τρίτον – Το Χόλιγουντ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» να πάει και να κάνει γυρίσματα εντός της Ελλάδος μας, χωρίς την έγκρισή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΚΕΙΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!!!

ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΠ’Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΛΙΟΥΝΤ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΩΤΕΡΩ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Ο κ. ΜΑΤ ΝΤΈΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ…
Τέταρτον – Όλα τα κομμάτια της εν λόγω ταινίας που αφορούσαν την Ελλάδα έβριθαν βαθείας σημασίας για την Ίδια και θα σας εξηγήσω γιατί…

α) Στην αρχή της ταινίας τι βλέπουμε;;; Μα δεν είναι άλλοι απο τα….HOT SPOT μαζι με τους «αγαπημένους» μας…ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! Και ΤΙ -παρακαλώ!- προσπαθούν να μας πούν μέσα απο αυτές της σκηνές αυτής της ταινίας;;;

β) Υπάρει αναφορά στην κήρυξη ενός εθνικού καθεστώτος…ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! Τι σημαίνει αυτό;;; Σημαίνει ΠΟΛΛΑ! Δηλ., όταν γίνει κάτι τέτοιο, υποβάλλεται ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ κάτω απο…ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ για την «ασφάλεια» του τόπου, που μόνο «ασφάλεια» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά χρησιμεύει ως…ΠΡΟΣΧΗΜΑ με το οποίο να μπεί ένας…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Έτσι λειτουργεί στα κράτη της Δύσεως, ιδιαίτερα σύμφωνα με το πρότυπο σε τέτοια ενδεχόμενα, των….ΗΠΑ! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΕΕΕ??? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ???

Αν νομίζετε ότι όλ’ αυτά είναι «παραμύθια», τότε θα σας παρακαλέσω να ακούσετε την πιο πρόσφατη συνέντευξη μου που παραχώρησε στο μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας, το Hellas FM απο τη Νέα Γιόρκη. Δείτε το άρθρο μου για αυτό το θέμα με τίτλο «Ο Ιωάν. Κουντούρης στο Hellas FM για την Ελλάδα και τον Στρατιωτικό Νόμο στις ΗΠΑ!» γιατί μετά δεν θα έχετε ΚΑΜΙΑ αμφηβολία του τι σας λέγω εδω.

γ) Υπάρχουν σκηνές σε αυτήν την ταινία όπου η CIA ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

δ) Στην ίδια ταινία, φαίνεται να απολαμβάνει ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ στα ελληνικά δίκτυα τακτικών δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ η… CIA!!! Μεταβείτε στο 17:13 του παρακάτω κλιπ να το δείτε. Όταν είδα την συγκεκριμένη σκηνή σε αυτήν την ταίνια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Δηλ., τι θέλει να μας πει το Χόλιγουντ, ότι έτσι είναι τα πράγματα, ότι η ίδια η Αμερικανική κυβέρνηση τόσο έλεγχο ασκεί επι της Ελληνικής κυβερνήσεως, έχουσα ακόμη και πρόσβασιν εις τα δίκτυα τακτικών δεδομένων της ίδιας της…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ???!!!

ΝΑΙ, αυτά μας λένε, δυστυχώς. Και εάν έχετε μελετήσει τις διεργασίες του Χόλιγουντ για πάρα πολλά χρόνια, όπως κι εγώ, βλέποντας πΆρα πολλές ταινίες και αναλύοντας το περιεχόμενό του, τότε θα καταλάβετε ότι όταν το Χόλιγουντ κυκλοφορεί ταινία, τότε θα ξέρετε πως μόνο…«ΤΑΙΝΙΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά μία εικόνα, σε μικρογραφία, για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ! Το Χόλιγουντ αποτελεί εδώ και χρόνια ένα προπαγανδιστικό όργανο της κυβερνήσεως όχι απλώς για τη πλύση εγκεφάλων, αλλά και ως μέσον έμμεσης προειδοποιήσεως του τι μας επιφυλλάσσουν…ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ! Διαβάστε το εξής άρθρο μου για να καταλάβετε:

– «CBS News: Ήταν εντελώς κατάλληλο να παίρνουμε τις πληροφορίες μας απο τη CIA»

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα άρθρα για τη σχέση Ελλάδα/Αμερικής/CIA

– «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»

– «Έλληνας» ο πράκτορας της CIA που παρακολουθούσε τον Καραμανλή και σύνδεσμος με τη 17ΝΟΕ»

– Επίσης, διαβαστε το άρθρο με τίτλο «ΥΠΟΘΕΣΗ > ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ > – ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ» που έχει να κάμνει με την ωμή παρέμβαση που προσπάθησε η CIA για να σταματήσει την έρευνα του ανακριτή Φούκα για την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»! Αυτή ήταν η πιο τρανή απόδειξη…δηλ., η ομολογία σε παρεμβάσεις τους στην συγκεκριμένη υπόθεση…

Και προσέξτε εδώ πως χρησιμοποιείται η λέξις «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» αναφορικά με τα ελληνικά δίκτυα τακτικών δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ και όχι η λέξις -ας πούμε- «χάκ» ή «παρεισφρυσις» ή οτιδήποτε άλλο καταδειχνύοντας το γεγονός ότι η CIA είχε πάρει την ΕΓΚΡΙΣΗ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!

Τώρα δείτε το ακόλουθο κλίπ! Ενημερώστε τις οικογένειες, συγγενείς, φίλους και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ -αν θα υπάρξουν μερικοί που θα ήταν πρόθυμοι να το ακούσουν βέβαια- για αυτά που περιέχει αυτή η ταινία…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ…ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΞΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΝ ΟΗΕ, Κ.Ο.Κ. !!!

ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ???…ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΌ??? ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

του Ιωάν. Κουντούρη JohnKountouris.com

http://greeknewsondemand.com/

indobserver

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. Ανώνυμος 08/30/2016 @ 6:07 ΜΜ

  το μηνυμα ειναι οτι αντε παρε καμια μπερετα μαικαλ η οτι αλλο θες και πολλα παρα πολλα βολια!!! απο 9βολα και κατω

  • αν ειναι δικαννο μπαικαλ πειραζει?

   • Εχω την εντύπωση ότι μας ειδοποιούν για δύο γεγονότα:
    Α)πινακίδα αυτοκινήτου: FFC4329. FALW FLAG CRASH στις (4+3=7, 2+9=11) = 7/11 και
    Β)πινακίδα μηχανής: Ε.Α. 0941J. Γεγονός στις 4/01. ( EΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ 094110=0911) = 4/1, γιατί μας δίνουν το γράμμα J το οποίο είναι το δέκατο στην σειρά του, αλλά και το πρώτο του Ιανουαρίου.
    κρίνετε εσείς εάν θα ανέβει το σχόλιό μου.

 2. Άμα δεν γύριζαν την ταινία και δεν μας ενημερώνες εσυ θα νομίζαμε οτι κουμάντο κάνουμε εμείς και οτι οι Αμερικανοί χεζονται και ουτε που τολμούν να ανακατευτούν στα δικά μας θέματα !
  Ρε μόλις ανακαλύψεις τον τροχό να πας να κατοχυρώσεις την πατέντα μην στην κλέψουνε!

  • O ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ 08/30/2016 @ 7:40 ΜΜ

   ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΝΙΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ Mr PSYXIATRE . ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ . ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ?

  • δεν εισαικαλα φιλε….πηγαινε στο φιλο σου τον…σαδομαζοχιστη…που εκανε πειραματα στην κορη του…να σε….διαπαιδαγωγισει καταλληλα….

 3. [-]+[-] ο μεγαλυτερος μπελας των αφενταδων σου. 08/30/2016 @ 8:11 ΜΜ

  και στις πλατες του τυπακου κατι εχει. τωρα ποιος το εφτιαξε. απο ποσους αρχησε. σε ποσες παραλαγες βγηκε. ποσες ταμπελες εχουν ειναι ενα αλλο θεμα. ενα θεμα που μονο ο “αδης” μπορει να μας πει η και μερικοι αλλοι. ουδετεροι και αντιθετοι. συμασια εχει οτι απροκαλυπτα πλεον ολα ειναι φατσα φορα. Εαν μεχρι τωρα καταφερα κατι θα ηθελα πολυ να ειναι αυτο που δειχνει το πραγματηκο προσωπο σου σε ολους οσους ακολουθησαν τα ψεματα για την παρτυ σου που τους ταισες. και παλι ομως δεν εχω προβλημα ομως με την παρτυ σου.
  ας πουμε πως θεωρω κατι σαν πλανεμενω. φυσικα η κριση αυτη ερχετε απο την καψουρα σου για την υλη. οχι με αυτην που θελεις. αλλα με αυτην που ζητας για να ελεγχεις τα γουστα καποιων. ε αυτοι οι καποιοι εαν καταλαβαν τι εισαι τοτε εγω κερδισα μεσα απο την ανεκτηκοτητα της βλακιας μου να χασεις αρκετους. οχι μονο εσυ. αλλα οι οικογενειες για τις οποιες εργαζεσαι.

  καφεδακι κερνας εκει που αραζεις;
  και βραδυ ερχομαι.
  θα βαλω και γω ενα φιλικο τεστακι. κοιτα να θυμασαι πολλα.

  ειναι πιο τημιο να ειμαι ο ιουδας στις εβραικες κακοπροαιρετες φυλες παρα να συμβηβαστω στο ψεμα σου.

  και αφου ειπες πολλα ψεματα μεχρι τωρα οσο αργεις απο σημερα θα σου πω εγω πολλες αληθειες για εσενα. εστω μεσω ιντερνετ για αρχη.
  εκτως και αν φορας παντελονια και αραξεις να τα πουμε ξανα μονο που αυτη την φορα δεν θα υπαρχει η χαρη της σιγης.

  Σε παραδεχομαι να το ξερεις. καταφερες να καταδαφησεις τους εγκεφαλους των πλουσιων εξ μογγολιας μεγαλωμενων στην αμερικη. και πολλους αλλους. να σε αφησω και νουμερο τηλεφωνου; οπ ξεχασα ξαφνικα δεν εχω κηνιτο. λιγο αργα το “εχασα” βεβαια αλλα δεν πειραζει.

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/30/2016 @ 11:25 ΜΜ

  ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ.
  ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ.
  ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΙΔΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

 5. γιωργος 08/30/2016 @ 11:35 ΜΜ

  εγω ξερω οτι εαν δουνε τα πλανα απο καμμια εταιρια το προστημο απο τη πειρατια του αποκληστικου θα κλανει ταλαρα για κανα μνημονιο ακομα μπαγλαμαδες

 6. γιαννης 08/31/2016 @ 5:47 ΠΜ

  με τοσα που γινονται στην Ελλαδα τελευταια λογικο ειναι οι αμερικανοι να γυρισουν κι ενα εργο κατα της χωρας μας. Δεν ειμαστε ολοι “αλληλλεγγυοι” αμερικανακια, τι να κανουμε τωρα. Υπαρχουν και καποιοι που φυλανε θερμοπυλες. Ας φανε φασολαδα λοιπον κι ας μας κλασουν τα φρυδια οπως τα κλασανε στη Σερβια και στο Βιετναμ. Με τις σακουλες θα τους μαζευουνε παλι..

  • cigarette smoking man 12/23/2016 @ 9:13 ΜΜ

   ίσως καλύτερη ιδέα θα είναι το ελληνικό κράτος να παραγγείλει μερικά εκατομμύρια φέρετρα για έλληνες πολίτες στο μέλλον… θα χρειαστεί. όχι σακούλες, φέρετρα. ξέρω τι σου λέω. θα δείτε σε μια τριετία τι εννοώ. 😉

 7. Ανώνυμος 08/31/2016 @ 9:26 ΠΜ

  Πρώτον – Δεν χρησιμοποιώ αυτό το κλιπ με το αζημίωτον. Αυτό θέλω να το καταστήσω σαφές εδώ, με το καλημέρα. τι εννοεί ο αρθρογράφος?….εχω πολλές απορίες……

 8. Ανώνυμος 08/31/2016 @ 2:06 ΜΜ

  Γνήσιος καθαρός εκφοβισμός με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες και να γονατήσουν.Θα πάρει φόρα η CIA και θα μας κλάσει τα @ρχίδια.Οι Έλληνες δεν φοβούνται τον θάνατο.Οι Αμερικάνοι τον τρέμουν.

 9. Ανώνυμος 08/31/2016 @ 4:17 ΜΜ

  χαλασαν τα κουμπια alt shift στο πληκτρολογιο σου ?

  • Δεν σκεφτηκες οτι μπορει να στελνει απο υπολογιστη ατο εξωτερικο ο ανθρωπος ετσι? Μονο εξυπναδες γθα shift ξερεις να γραφεις

 10. Ανώνυμος 08/31/2016 @ 4:43 ΜΜ

  Αν γυριστεί καμια σκηνη του επόμενου Mission Impossible ή του James Bond στην Ελλαδα, τι να περιμένω?

 11. Καμια αλλη χαζομαρα θα γραψεις? Ολα conspiracies ε??δες κ τα αλλα Bourne αγορι μου. Μοσχα, Παρισι, Βερολινο, Νεα Υορκη, Λονδινο, Μανιλα, Βαρκελωνη, Ζυριχη… so what?? Παντα ηθελαν να πουνε κατι? Εγινε κατι? Ειμαστε τοσο εγωιστες που νιμιζουμε οτι η Ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου.. ελπιζω να μην σφιξουν κ αλλο οι ζεστες, αν κ με διασκεδαζουν αρκετα αυτες οι χαζομαριτσες προς καταναλωση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*