21:22 - 04/10/2020

Η αποστρατικοποίηση των συνόρων μας και η λαθρομετανάστευση

Ελληνοτουρκικά

Πάρα πολύ αρνητικές για την εθνική ασφάλεια είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης για αποστρατικοποίηση νησιών και περιοχών του Έβρου.

Με βάση το παρακάτω άρθρο έχουν ληφθεί αποφάσεις για κλείσιμο του στρατοπέδου του Προβατώνα στον Έβρο και αποχώρηση της 7ης ταξιαρχίας.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/918704_sta-kagkela-oi-katoikoi-ston-evro-gia-stratopedo-ston

Επίσης, απέσυραν παλιά οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο, αναφέρει ο ΥΕΘΑ, Γ.Παναγιωτόπουλος.

http://www.doureiostupos.gr/2020/09/blog-post_228.html

Αυτές οι κινήσεις φαίνονται σαν αποδυνάμωση των συνόρων μας και δεν φαίνεται να έχουν καθόλου μα καθόλου καλό μέλλον. Ένα στημένο σενάριο φαίνεται ότι εξελίσσεται. Κάτι παρόμοιο δεν έγινε με την πολύπαθη Κύπρο; Δεν αποσύρθηκαν στρατιωτικές δυνάμεις;

Ένα άλλο πολύ αρνητικό στοιχείο είναι η εμπλοκή της Μέρκελ στα Ελληνοτουρκικά η οποία συνεχώς υποστηρίζει την Τουρκία που φαίνεται να είναι η έμμεση εκπρόσωπός της Γερμανίας στην περιοχή με πιθανότατο σκοπό τους υδρογονάνθρακες που υπάρχουν.

Η Ελλάδα τι καλό είδε από τη Μέρκελ και την ΕΕ; Με την είσοδό μας στο Ευρώ είδαμε την αύξηση τιμών και αργότερα μέσω των μνημονίων τον άκρατο δανεισμό της χώρας και τον εξευτελισμό μας μέσω των δανείων από ξένες τράπεζες σε σημείο τέτοιο ώστε να έρχονται στη χώρα ξένοι θεσμοί και να μας υπαγορεύουν πώς να ενεργήσουμε στα οικονομικά ζητήματα.

Μήπως με το θέμα του κορονοϊού και τις μάσκες η κυβέρνηση επιδιώκει να προωθήσει το μεταναστευτικό και να κάνει υποχωρήσεις στα Ελληνοτουρκικά; Πολύ πιθανό είναι αυτό το σενάριο. Μήπως για αυτό τον λόγο ο Μητσοτάκης ήταν μαζεμένος στην τελευταία συνέντευξη; Μήπως ασχολούμαστε συνέχεια με τον κορωνοϊό και μας ετοιμάζουν μπαμ ή κάτι αποτράπηκε;

Επίσης συζητείται το σενάριο για πιθανό χτύπημα της Τουρκίας εναντίον μας σε νησί με σκοπό να γίνει διάλογος μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και να μοιραστεί η υφαλοκρηπίδα.

Λαθρομετανάστευση

Βλέπουμε τεράστια οικονομικά συμφέροντα να υποστηρίζουν τη λαθρομετανάστευση με το πρόσχημα ότι πρόκειται για πρόσφυγες. Άλλος είναι ο στόχος. Ο στόχος είναι η αλλοίωση του πληθυσμού της Ευρώπης και η ισλαμοποίησή της. Δηλαδή ενώ οι ισχυροί της γης διεξάγουν πολέμους με πρόσχημα τους κακούς ηγέτες των κρατών της Μέσης Ανατολής (βλ. Χουσείν, Άσαντ, Γκαντάφι), λέγοντας δήθεν ότι έχουν όπλα μαζικής καταστροφής ή ότι σκοτώνουν τον ίδιο τον λαό τους ή ότι είναι δικτάτορες, πραγματοποιούν πολέμους, πουλώντας οπλικά συστήματα, δημιουργώντας χάος και μετά με το ανθρωπιστικό πρόσχημα μας λένε ότι έρχονται πρόσφυγες και πρέπει να τους δεχτούμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πρόκειται για πρόσφυγες αλλά για νέους 20-25 χρονών με ύποπτους σκοπούς. Η Γερμανία, η Σουηδία και η Βρετανία πώλησαν και πωλούν τεράστιο όγκο οπλικών συστημάτων στις χώρες στη Μ. Ανατολή. Εδώ ισχύει το σχέδιο Καλλέργη και καλό είναι να ενημερωθούμε πάνω σε αυτό. Εδώ στα Κατοχικά Νέα υπάρχουν ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με αυτό.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/410162_shedio-coudenhove-kalergi-i-genoktonia-ton-laon-tis-eyropis

Η Ελλάδα είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να δεχτεί τόσο μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών, διότι αλλοιώνεται η δομή του πληθυσμού, υποβαθμίζεται ο Ελληνικός πολιτισμός, αυξάνεται πολύ η εγκληματικότητα, η φτώχεια. Οι πολιτικοί όμως δεν φαίνεται να νοιάζονται για αυτό, διότι είναι ανθέλληνες και επιδιώκουν την πολυπολιτισμικότητα. Δεν διαφέρει σε τίποτα ο Μητσοτάκης από τον Τσίπρα. Αυτό έπρεπε να το έχουμε καταλάβει από καιρό.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για σχέδιο αλλοίωσης του Ελληνικού και κατ’ επέκταση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Υπάρχουν βίντεο στα οποία οι “πρόσφυγες” δηλώνουν ότι ήρθαν για να μας κατακτήσουν. Τι θα γίνει όταν αυξηθεί ο αριθμός τους τόσο πολύ ώστε να μπουν στη Βουλή και να ψηφίζουν νόμους; Μήπως μας φέρουν και τον νόμο της Σαρία και γίνουμε Ισλαμαμπάντ; Αν η Μέρκελ και η ΕΕ θέλουν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, να φτιάξουν hotspot στις χώρες τους και αντί να πωλούν όπλα, να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των χωρών τους και να μη μας κοροϊδεύουν ότι έχουν φιλανθρωπικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Όπως βλέπουμε ο Μητσοτάκης επίμονα θέλει να τους φέρνει συνεχώς στην ενδοχώρα και να μας τους μπολιάσει στη χώρα. Τα σχέδιά τους αποκαλύπτονται και πιστεύω ότι θα τα σταματήσουμε.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Γιώργος Μαριόλης 10/05/2020 @ 12:06 ΠΜ

    Τα νησιά μας (αυτά που είναι κοντά στην Τουρκία) δεν μπορούν να πλήξουν την Τουρκία διότι τα όπλα που έχουν έχουν μικρό βεληνεκές και κακώς διαμαρτύρεται η Τουρκία. Τα όπλα αυτά τα έχουν μόνο για την άμυνα τους. Αλλά κι αυτή η άμυνα δεν θα είναι αποτελεσματική αν η Τουρκία τα χτυπήσει με Μεγάλα οπλικά συστήματα. Ο ΑΝΣΚ(Αντικειμενικός σκοπός) της Τουρκίας είναι άλλος. Όχι τα μικρά οπλικά συστήματα που έχουν αυτά τα νησιά (φυσικά τα βάζουν κι αυτά στον κατάλογο τους), αλλά κυρίως τα μεγάλου βεληνεκούς όπλα μας όπως είναι τα PATRIOT και οι S-300 αλλά και κάποια άλλα λίγο μικρότερα περίπου στη μέση του Αιγαίου και για αυτά γίνεται όλος ο θόρυβος από την Τουρκία. Η Συνθήκη της Λωζάνης προβλέπει να υπάρχει μια δύναμη Στρατοχωροφυλακής για την ασφάλειά τους, αλλά λέει ότι δεν πρέπει η Ελλάδα να φτιάξει Ναυστάθμους στα νησιά αυτά. Και είμαστε σύμφωνη σαν χώρα με όλα αυτά. Η Τουρκία μπορεί σχετικά άνετα να καταλάβει 2-3 νησιά κάνοντας απόβαση ή αεραπόβαση… Το πρόβλημα για την Τουρκία (και γιαυτό δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα) θα είναι μετά από αυτό η αντίδραση των Ε.Δ της χώρας μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανακατάληψης των νησιών μας, (δεν χρειάζονται λεπτομέρειες για τέτοια θέματα). Υπάρχει όμως κάτι πολύ χειρότερο για την Τουρκία και γιαυτό δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο τόσα χρόνια. Η Ελλάδα δεν θα αρκεστεί σε μια ανακατάληψη των 2-3 νησιών μας, ή αν μας χτυπήσουν μια φρεγάτα θα χτυπήσουμε και μείς μια Τουρκική (όπως έλεγαν προ καιρού τα πουλημένα τομάρια που μας κυβερνούν) και όλα καλά… Θα επακολουθήσει το λεγόμενο: ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ. Που σημαίνει γενική επίθεση σε πολλούς ζωτικούς στόχους της Τουρκίας ταυτόχρονα.
    Όσο για τα SCΑLP -EG τα οποία είναι ΥΠΟ στρατηγικά υπερόπλα θα χρησιμοποιηθούν για το πρώτο στρατηγικό πλήγμα που προανέφερα. Τα Τουρκικά Τανκς μπορούν να χτυπηθούν άνετα με άλλους τρόπους… π.χ. Από αεροσκάφη με βλήματα αέρος-εδάφους (Α-Ε). Πολλά από τα παραπάνω έγραψα σε προηγούμενο άρθρο το οποίο έλεγε ότι ΘΑ αποσυρθούν κάποια στιγμή. Το σημερινό άρθρο λέει ότι: Απέσυραν παλιά οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο, αναφέρει ο ΥΕΘΑ, Γ. Παναγιωτόπουλος. Αν όμως αληθεύουν οι πληροφορίες οι σημερινές που δεν θέλω να το πιστέψω ότι δηλαδή δέχτηκε η Ηγεσία των Ε.Δ κάτι τέτοιο και έχει ήδη ξεκινήσει η απόσυρση, τότε έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα. Με όλους αυτούς τους Εθνοπροδότες που έχουμε μπλέξει χρειάζεται από όλους μας ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.

  2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αυτή η κυβέρνηση είναι άκρως επικίνδυνη! Όπως το είπες ακριβώς, πρέπει να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*