Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:56 - 25/05/2023

Η άλλη αιτία μπόλικη πληροφορία: Ξυλωμένα Εξαρτήματα τα Ουκρανόπουλα στα εργαστήρια στοών….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η άλλη αιτία μπόλικη πληροφορία: Ξυλωμένα Εξαρτήματα τα Ουκρανόπουλα στα εργαστήρια στοών….

Σας είπα κατ’ εξακολουθήσει Ότι Όταν «αυτοί» κάνουν κάτι δεν το κάνουν μόνον για ένα σκοπό, επιμένω ! επιμένω , να σ’ αγαπώ  ….

Να ένα παράδειγμα ,

Προ ημερών συνεννοήθηκα με έναν ΦιλόΧριστον φίλον μου να συναντηθούμε για συζήτηση, εκεί που καθώμουνα, ήρθε ένας συγχωριανός και μετά ένας διευθυντής και μετά ήρθε και ο φίλος.

Ο φίλος είναι μέτοχος σε κολοσσιαίο ξενοδοχείο.

Ερωτά ο διευθυντής: πώς πάνε οι κρατήσεις φέτος;

Καλύτερα, αλλά με λιγότερα κέρδη.

Πόση πληρότητα έχεις τώρα;

80%.

Πολύ καλά.

Ναι αλλά περισσότερος κόσμος, περισσότερες εισπράξεις με λιγότερα κέρδη, αμφιβάλλω εάν το 80% των ξενοδόχων δεν πάθουν ζημιά φέτος.

Επιμένει ο διευθυντής με υπεροψία εξυπνάκια: δεν σ’ ερώτησα για τα κέρδη [εσωτερική υπόθεση] αλλά για την πληρότητα.

Περισσότερη πληρότητα λιγότερα κέρδη.

Του λέγω: σου απάντησε, περισσότερη πληρότητα λιγότερα κέρδη, αυτό είναι το νόημα!

Ξενοδόχος: περύσι για κάθε εκατομμύριο έδινα 30.000 ευρώ τόκους φέτος για κάθε εκατομμύριο πρέπει να δώσω 60.000 ευρώ τόκους.

Μετά από αυτό το αληθινό παράδειγμα πρέπει να καταλάβεις τα εξής.

Όταν η Τραπεζοκρατία σου αυξάνει τους τόκους δηλαδή τα χρέη, δηλαδή την κλεψιά, δηλαδή σε καταστρέφει οικονομικά, ψυχολογικά, ελευθεροχρονικά, επιβιωτικά και άλλα, δεν κερδίζει μόνον από τους τόκους!

Όταν για κάθε εκατομμύριο καλείσαι να πληρώσεις από 30.000 60.000 τόκους σημαίνει ότι ταυτόχρονα το χρήμα σου έχασε αξία και το χρήμα των αρχιληστών διπλασίασε την αξία του!

Διότι για εσένα τα ίδια περυσινά χρήματα δεν έχουν την ίδια αξία, ενώ για τον ληστή τα ίδια περυσινά χρήματα έχουν την διπλάσια αξία!

Συνάμα, όσον περισσότερο πτωχαίνεις εσύ τόσον περισσότερον πλουτίζει ο ληστής όχι μόνον επειδή θα τα εισπράξει ο ίδιος αλλά επειδή εσύ ως ανταγωνιστή που σε βλέπει έκτοτε αιώνων και δεν το κατάλαβες χαϊβάνι, βυθίζεσαι και εκείνος σηκώνεται Παν+οικονομικώς περισσότερον. Αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσεις, επειδή εκείνος με τα ίδια χρήματα που λάμβανε περύσι αγοράζει διπλάσια εφέτος και του μένει και αποταμίευση, ενώ εσύ με τα ίδια χρήματα που αγόραζες κάτι περύσι χρειάζεσαι διπλάσια και συνάμα δημιουργείται έλλειψη αγοράς και ικανοποίησης άλλων αναγκών.

Άρα εσύ, από τους 30.000 στους 60.000 ευρώ τόκους ουσιαστικά χάνεις τετραπλάσια και αυτός κερδίζει οκταπλάσια, μπορείς να το καταλάβεις;

Τώρα γιατί στο λέω;

Διότι αν καταφέρουμε να ξεμπλέξουμε πρέπει να γνωρίζουμε πώς να μην επαναμπλέξουμε.

Αν δεν ξεμπλέξουμε πρέπει να κατανοήσεις ποίος είναι εχθρός όλων μας, κυριολεκτικά όλων μας και να οργισθείς, να τον μισήσεις και να μισήσεις όλα όσα προωθεί, επειδή για να είσαι τόσον αδύστατκος δεν μπορεί να είναι καλός για εσένα και για το καλόν σου !

Άρα κάθε έτος με τα δεδομένα αυτά οκταπλασιάζονται τα κέρδη του πέρα από τα εμφανή κέρδη στα απλά μαθηματικά και εσένα τετραπλασιάζονται οι ζημιές σου. Όταν δει ότι δεν τα βγάλεις πέρα και θα προσφύγεις σε διάλυση, απεργεία, διαμαρτυρία, δράση τύπου συνωμοσίας και εθνικού οικονομικού αγώνα, ξύπνημα και τα λοιπά, σε επανακοιμίζει με μείωση επιτοκίων για να γλυκάνεις και όσα παράξεις θα στα πάρει με άλλους τρόπους και αργότερα με αύξηση επιτοκίων, ώσπου να έχει την δύναμη και την ισχύν να σε κάνει κατακοιμισμένε τεχνητή ανοημοσύνη και να τα συνάξει όλα αφού πρωτοσυνάξει και πρωτοθερίσει με σάρισσες εσένα, αυτό θα το δεις στο μέλλον, οποιοδήποτε μέλλον που θα δεις εσύ ή οι εκγόνοι σου. Θα το δεις και δεν θα το πιστεύεις αλλά αναγκαστικά θα το πιστεύσεις!

Εάν απλά αυτοί κερδίζουν περισσότερα και συ πολλά δεν σε ελέγχουν, για να σε ελέγχουν πρέπει να κερδίζουν τα πλείστα ή και όλα και εσύ να κερδίζεις ολοένα και λιγότερα με την ονειροπαρμένη ελπίδα ότι κάποια ημέρα θα κερδίσεις περισσότερα, και εάν τα καταφέρεις, υπάρχουν εκατομμύρια τύποι καζίνα και ηλιθιοποίησης.

Αυτή είναι η έκτοτε τεχνητή ανοημοσύνη τους που εφαρμόζουν εναντίον σου, για να είναι πλούσιοι πρέπει να είσαι πτωχός, αβέβαιος, πλούσιος και φοβικός να δράσεις μήπως σου προσβάλουν την περιουσία και τα κέρδη ή ορκισμένος δικός τους, όποιος είσαι από αυτούς τους τρεις είσαι δικός τους.

Ένας επαναστάτης πτωχός είναι πιο επικίνδυνος για αυτούς από έναν συμβιβασμένος φιλάργυρο στις κατουρημένες ποδίτσες τους! Διότι τα πλούτη σου είναι ασήμαντα για αυτούς όταν ο καπετάνιος είναι προσκυνητής τους, ενώ η πτώχεια εκείνου που είναι βρεγμένος και δεν φοβάται την βροχή, είναι καμένος και δεν φοβάται την φωτειά, είναι ο πιθανός ολετήρας τους και των σχεδίων τους.

Αφού είπαμε το παράδειγμα προχωρούμε σε τι κάνουν στην Ουκρανία και μέσω Ουκρανίας.

Ο Ρωσσοουκρανικός Πόλεμος είναι μία επιτυχής τεχνητή ανοημοσύνη της νατοϊκής σατανικής κλίκας της διεθνής Τραπεζοκρατικής πολυστοάς, χρειάζεται να σας πω και ποίοι είναι;

Πτωχεύουν και εξαγοράζουν Ουκρανία.

Πτωχεύουν και εξαγοράζουν Ρωσσία.

Πτωχεύουν Ρωσσία.

Βαστούν απασχολημένη την Ρωσσία και την εξαναγκάζουν να σπαταλάει πλούτη, ενώ συνάμα την φοβερίζουν με ανασφάλειες και δημιουργούν αντιρρησίες δικαιολογημένα και αδικαιολόγητα, χωρίς να μπορούν να αισθάνονται οργή για τους στοϊκούς, ρίχοντας τα φταιξίματα στους Ρώσσους Ηγέτες και τους κάνουν να γίνουν προδότες, αντάρσυοι και υποσκάπτες της Ρωσσίας, της επικράτειας της και ψυχολογικής γαλήνης των ψυχών της.

Καταστρέφουν τες σχέσεις της Ρωσσίας με τες πέριξ χώρες και όχι μόνον, π.χ. Ελλάδα και Κύπρο.

Δημιουργούν άνευ θεραπείας ψυχρότητα και έχθρα μεταξύ Ρωσσίας και χωρών, π.χ. Ελλάδος και Κύπρου, μετά από αυτά η Ρωσσία δεν εμπιστεύεται ξανά αυτές τες χώρες και ένας ει πιθανόν ηγέτης τους που θα ήθελε να προσφύγει σε συνεργασία με τους Ρώσσους, θα δυστάζει επειδή γνωρίζει ότι οι Ρώσσοι δικαιολογημένα υβρίζουν την χώρα του ως νατοκρατούμενη και έχουν δίκαιο, συνάμα και να είναι ειλικρινής και ευκαιριακή η κατάσταση, από πείσμα ίσως οι Ρώσσοι επειδή πόνεσαν δεν θα βοηθήσουν ίσως χώρες που παρόλη την φιλία με την Ρωσσία, αυτοδόθηκαν ολοκληρωτικά στους στοϊκούς!

Αυξάνουν το χρήμα τους με διάφορους τρόπους, εμπόρια, όπλα, κρίσεις που πλουτίζουν αυτούς επειδή πτωχαίνουν δυσεκατομμύρια και δισεκατομμύρια άλλους.

Διαθέτουν ξιμαρισμένες ναζιζιωνιστικές ομάδες για σύναξη παιδιών, που ψευδοδικαιολογούν ότι χάθηκαν στον πόλεμο, αγνοούνται λόγω πολέμου, μετανάστευσαν και τα λοιπά. Τα παιδιά αυτά τα τρώνε, τα γαμάνε, τα εμπορεύονται σε ζωντανά πορνό, τα διασταυρώνουν με άλλα γονίδια και τα μεταλλάσσουν, τα διασταυρώνουν με τα σπέρματα τους για να δημιουργήσουν όμορφες και νεομπάσταρδες ράτσες που θα έχουν διαφορετική πάντοτε ελεγχόμενη ευφυΐα, τα κάνουν πειραματόζωα ή πειραματάνθρωπους, τά κάνουν σατανιστές και μετά τα στέλλουν στις χώρες τους ή σε άλλες χώρες να νυμφευθούν ή εργαστούν και είναι τέλειοι κατασκόποι, τα θυσιάζουν και τα κάνουν Εξαρτήματα αυτοκινήτων μηχανομεταλλαγμένων ψευδάνθρωπων που είναι οι στοϊκοί.

Και ύστερα απ’ όλα αυτά , περιμένεις την Νίκη !

Οκ , αλλά πως ;

Μην μου πεις δεν έχεις ιδέα , ή έχεις αυθαίρετη Ιδέα !

Διότι η Βλακεία είναι Ιδεατή ! γνωρίζεις τι σημαίνει Κυριολεκτικά αυτό;

Μεταξύ άλλων , ότι την στιγμή που η Βλακεία είναι Ιδεατή Ταυ+το+χρονα είναι και Αϊδεατή ή ασπούμε ΑΙ+Δεατή Ορισμός:

artificial intelligence

noun

  1. the theory and development of computer systems able to perform tasks normally requiring human intelligence, such as visual perception, speech recognition, decision-making, and translation between languages.

Δηλαδή ελεγχόμενη και συγκεκριμενοποίηση ευφυΐας όπως τους συμφέρει και μπορούν να ΝοΟδιαχειρίζονται ,

Και ύστερα λές είσαι ελεύθερος [ειδικά στην σκέψη και την αισθητική της αίσθησης, χαχαχα], ένας ποντικός κάποτε είπε:

Είμαι ελεύθερος!

Πού;

Στο κλουβί μου βεβαίως !

Είναι επειδή ποτέ δεν τον δίδαξαν στον Πωλειτισμόν του , ότι η έννοια ελευθερία , είναι και εκτός κλωβού ή Εκτός Κλωβού, έτσι σχημάτισε μία τεχνητής ανοημοσύνης προικισμένη με έξυπνη αποβλάκωση Ανοοτροπία Προγραμματοτροπίας !@

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. αν έχει και κανονική πισίνα..με τα δάκρυα του θα την γεμιζει.

    σε λιγο τα τζακουζι θα ονομαστουν ατομικές πίσινες.. διοτι το νερό της βρύσης ή το θάλλασας θα “φτάνει” μόνο για αυτό..
    εκτός και εάν κρατει μια “πισινή”..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*