Η ΑΓΡΙΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Βαρύς ο τίτλος του άρθρου· μα εξίσου άγρια τα αποτελέσματα αυτής της συμμορίας στους λαούς του κόσμου. Μια συμμορία που δρα αιώνες· μία η κεφαλή ως ιδεολογία και απλά διαδέχονται ανά τους αιώνες πρόσωπα, που την αντιπροσωπεύουν και την εφαρμόζουν. Μια συμμορία που εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους καθιστώντας τους δούλους και υποχείριά τους στην καθημερινή τους ζωή. Μια συμμορία που έχει εξαπολύσει συνάμα κι έναν ανελέητο αόρατο πόλεμο εναντίον των ανθρώπων, εναντίον της φύσης του Ανθρώπου.

Γέμισε με ψέματα την ανθρωπότητα για να στηρίζει την πρωτοφανή και παντελώς απάνθρωπη κι αδίστακτη κυριαρχία της στον πλανήτη. Προκάλεσε μέχρι και παγκοσμίους πολέμους για να εδραιώσει τον απόλυτο σκοταδισμό τους οδηγώντας τους λαούς στην απώλεια. Ως συνήθως βάζει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά κι αυτή να μην φαίνεται, αν και, αν το ψάξει κάποιος σε βάθος τελικά αποκαλύπτεται στα μάτια του εκάστοτε ερευνητή. Εξολόθρευσε εκατομμύρια ανθρώπων στους πολέμους που προκάλεσε και πλήρωσε για να γίνουν γενοκτονίες προκειμένου να αφεντεύει. Στο σήμερα οδηγεί όλη την ανθρωπότητα στην τελική και χωρίς επιστροφή δουλεία της.

Κατασκεύασε χιλιάδες δαιμόνια ως παιδεία για να τερματίσει ολοκληρωτικά πνευματικά τον όποιον πνευματικό φάρο υπάρχει. Εδώ ταιριάζει απόλυτα και η φράση «γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς», που είπε ο Χριστός.

Προκάλεσε και προκαλεί συνεχώς όχι μόνο υλικούς πολέμους, αλλά και πνευματικούς. Αυτή η συμμορία είναι μοναδική υπεύθυνη για ό,τι κακό συμβαίνει στον πλανήτη, άμεσα και έμμεσα· κι αυτό θα γίνει σαφές στις επόμενες παραγράφους. Το σύνθετο αυτό θέμα θα το αναλύσουμε για να καταλάβουν οι πάντες τι ακριβώς συμβαίνει χωρίς να μακρολογήσω, γιατί θα μπορούσα να γεμίσω δεκάδες σελίδες με στοιχεία· έπειτα, ο κάθε ένας από εσάς αναγνώστες μπορεί να κάνει την δική του έρευνα και να συνθέσει το παζλ. Σε αυτό το παζλ δεν αρκούν μόνο τα γεγονότα, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε και την ιδεολογία της ψυχής της συμμορίας. Εκεί βρίσκεται η καθαρή αλήθεια της.

Αν και η ιστορία πάει πολύ παλαιά με αυτή τη συμμορία, πολύ πριν το χρονικό μηδέν του ημερολογίου· θα αναφερθώ από τους πρώτους αιώνες μετά Χριστόν τι έγινε για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου ολοκληρώνεται και το χιλιετές σχέδιό τους. Ευτυχώς πολλοί ερευνητές των πραγμάτων του καθημερινού γίγνεσθαι έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα περισσότερα που συμβαίνουν είναι στημένα· εγώ θα πω ότι όλα είναι στημένα, κι αυτό γιατί ότι δεν είναι άμεσα στημένο για να παίζει η συμμορία μπάλα με τα μυαλά του κόσμου, είναι αποτέλεσμα της παιδείας που η συμμορία κατόρθωσε να δώσει στον κόσμο. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο και παρόλο που η συμμορία χρησιμοποιεί κάθε μέσο επίτευξης των σκοπών της, το θέμα είναι καθαρά πνευματικό. Απέναντί της στάθηκαν μόνο οι Έλληνες στο παρελθόν, ως Υιοί του Φωτός. Δυστυχώς στο σήμερα μας πήρε η μπάλα τους… ας γυρίσουμε όμως τον χρόνο πίσω.

Θα μιλήσω όσο το δυνατόν πιο απλά. Κατά την διάρκεια της εξαπλώσεως του χριστιανισμού άρχισαν και εμφανίζονταν διάφορες αιρέσεις, οι οποίες στόχο είχαν να πλήξουν και να διαλύσουν τις χρηστές κοινωνίες· φοβερές διαμάχες γίνονταν τότε και καταστροφές, σφαγές κι ό,τι άλλο κακό, που φρόντιζε πάντα η συμμορία να φαίνονται κάποιοι άλλοι ότι τις δημιουργούν. Δεν έπιασαν τόπο τα κακά που έσπειραν εν τέλει. Προχωράμε με άλμα στον χρόνο για να φτάσουμε στην αρχή του κακού του τότε που έχει να κάνει με τις μέρες μας… και φτάνουμε στο 1204 με την ανείπωτη λεηλασία και αθλιότητα που συνέβη στην Πόλη από τους Φράγκους σταυροφόρους. Ας σημειώσουμε εδώ ότι οι Φράγκοι εγκατέστησαν αρκετά πιο μπροστά τον δικό τους Πάπα, που εδραίωσε και τις ουσιαστικές διαφορές με την Ορθοδοξία. Για δήθεν θρησκευτικούς λόγους, ενώ στην ουσία οι λόγοι ήταν οικονομικοί, οργανώθηκαν οι σταυροφορίες. Δεν θα εξετάσω τι έκανε στην μέση ανατολή η συμμορία με τους Παπικούς και το σινάφι τους, αλλά θα αναφερθώ στο τι πήραν από την Κωνσταντινούπολη. Εκτός του ότι διέλυσαν τα πάντα, έκλεψαν όλον τον πλούτο και το χρυσάφι. Αυτός ο πλούτος πήγε στις τράπεζες της δυτικής Ευρώπης και στο Βατικανό και με αυτόν δημιούργησε τότε το σημερινό τραπεζικό τοκογλυφικό της σύστημα. Με τα δικά μας χρήματα, με τον δικό χρυσό γίναμε στο σήμερα δούλοι της. Υπεραπλουστευμένο το παράδειγμα για να πιάσουν οι πάντες το νόημα.

Κατάφερε έτσι ένα τρομακτικό πλήγμα στην αυτοκρατορία και με την επίθεση (πάλι οργανωμένη από τη συμμορία) των Τούρκων έπεσε και η Πόλη. Πέτυχε ένα δυνατό πλήγμα στην κοινωνία που για πολλούς αιώνες, πριν πέσει πνευματικά με τις συναναστροφές με παπικούς, ο κάθε άνθρωπος γνώριζε την υπόστασή του ως Υιός Θεού. Γνώριζε ότι το χρήμα ήταν μέσο και όχι αυτοσκοπός, που είναι σήμερα. Το γνωρίζετε ότι στο Βυζάντιο κανείς δεν ήταν πένης; Κανείς δεν πείναγε; Κανείς δεν ήταν άστεγος; Κι άλλα πολλά καλά…

Κυνηγά και εξαρτάται ο λαός από το χρήμα; Αυτός είναι και ο θεός του. Τόσο απλά. Ποιος επέβαλε αυτόν τον τρόπο ζωής; Ποιος επέβαλε να προσκυνάμε το χρήμα, ονομαζόμενο αλλιώς «ιερή αγελάδα»; Ποιος ξελασπώνει κάθε φορά τους εγκληματίες που προκαλούν τα λεγόμενα «κραχ» και χάνει κόσμος τους κόπους μιας ζωής και να θησαυρίζουν κάποιοι άλλοι σε βάρος του; Ποιος αποφάσισε να κόβεται χρήμα που δεν αντιστοιχεί στον χρυσό της χώρας; Ποιος κάνει τα μαύρα και πέτσινα άσπρα; Οεο;

Πάντα χρησιμοποιώντας άλλους να κάνουν τις βρώμικες δουλειές κι αυτή να επενδύει για να βγάζει όλο και περισσότερο χρήμα, αλλά και να πλήττει πνευματικά τους λαούς πέρασαν κι άλλοι αιώνες με διάφορες επαναστάσεις που χρηματοδότησε αυτή, ενώ ο απλός λαός αφέθηκε να πιστεύει ότι δήθεν πολεμά για ιδανικά ελευθερίας, τιμής, ανθρωπισμού. Πέτυχε και έκανε και δυνατή έδρα, τις Η.Π.Α. μετά τις εκκαθαρίσεις του εμφυλίου πολέμου της. Δυστυχώς και η αγνή επανάστασή μας για την απελευθέρωση του τουρκικού ζυγού καπηλεύτηκε από τη συμμορία, δημιουργώντας το 1831 το «ελληνικό» κράτος για να παίρνει δάνεια και να πλουτίζουν οι τράπεζές της.

Στην τελική ευθεία μπήκαμε τον 20ο αιώνα, όπου κυρίως ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος (κι αυτός χρηματοδοτούμενος από τη συμμορία) έθεσε τα θεμέλια της σημερινής εξαθλίωσης των λαών, υλικής και πνευματικής. Χρησιμοποιώντας και πάλι άλλους σκότωσε συνολικά πάνω από 100,000,000 ανθρώπων, για να εδραιώσει τις σφαίρες επιρροής, ή αλλιώς να «μοιράσει» τον πλανήτη όπως την βόλευε. Επιπλέον, πέτυχε επιτέλους την προπαγάνδα της που έσπερνε δεκαετίες πριν για ένα «ολοκαύτωμα» με την αντίστοιχη κλάψα, που αποδεδειγμένα με βάση στατιστικά στοιχεία τα νούμερα απωλειών που παρουσιάζει των δικών της ανθρώπων είναι κατασκευασμένα. Ενώ στην πραγματικότητα οι άλλοι λαοί υπέστησαν ολοκαυτώματα, κυρίως οι Έλληνες.  Μιας και αναφέρθηκα σε εμάς, καλό είναι να μην ξεχνά ο ελληνικός λαός τα γεγονότα του 1922, και να ψάξει πολύ καλά τι εθνικότητας ήταν ο Κεμάλ, αλλά και ο Ε. Βενιζέλος, ο οποίος είχε το θράσος να προτείνει τον σφαγέα Κεμάλ για νόμπελ ειρήνης! …για να δείτε πόσο στημένα είναι όλα!

Με πληρωμένους δοσίλογους, δικούς της τους ανθρώπους πορεύτηκε η Ελλάδα και στον εμφύλιο και κατόπιν, παίρνοντας κι άλλα δάνεια ταΐζοντας το θηρίο, και φτάνουμε στο σήμερα. Η συμμορία κατάφερε να εξαγοράσει όλες τις δήθεν αντιμαχόμενες πολιτικές παρατάξεις. Έτσι, όλοι εξυπηρετούν τα συμφέροντά της, κι ο λαός κοιμάται τον «ύπνον του δικαίου» και πιστεύει ότι ψηφίζει! Μα αν δείτε τους διαλόγους στην Βουλή είναι εύκολο να καταλάβετε ότι απλά ξεστομίζουν τις ήδη στημένες αντιθέσεις τους ή πετάνε την μπάλα στην εξέδρα· το αποτέλεσμα το ίδιο φυσικά και κανείς δεν τιμωρείται, κι ο λαός μνημόνια μέχρι τον αιώνα τον άπαντα και τα συναφή. Αυτό δεν έγινε μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Σήμερα οι φωνές αντίστασης είναι λίγες. Δυστυχώς και πάλι με δικά της κεφάλαια πλήρωσε διαφόρους δικούς της, για να επιφέρει κι άλλη πνευματική σκοταδιστική διχόνοια στους Έλληνες, αλλοιώνοντας ιστορικά γεγονότα και αλήθειες, εφευρίσκοντας και σπέρνοντας ψέματα για να πέσουμε στην παγίδα του νεοπαγανισμού. Βέβαια αυτοί που την πάτησαν δεν πρόσεξαν ότι τα πιστεύω τους συμπίπτουν με τους ροδοσταυρίτες και τους σατανιστές… και ουδεμία σχέση έχουν με τους Πατέρες Έλληνες που ήταν και οι πρώτοι που προφήτεψαν για τον ερχομό του Χριστού.

Η συμμορία επέφερε πλήγμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, καταφέρνοντας το λεγόμενο σχίσμα του 1924 κι έκτοτε κι άλλα σχίσματα.  Στο σήμερα όλος ο ελληνικός λαός βλέπει την απραγία των Ιεραρχών στα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας και πολλοί αναφέρονται στο γεγονός πια ότι οι μητροπολίτες μπαινοβγαίνουν σε στοές… Ενημερώθηκαν οι πολίτες για τα απαράδεκτα ανθελληνικά κι αντορθόδοξα βιβλία του δημοτικού όχι από τις κεφαλές, αλλά από συμπολίτες, και ξεκίνησε έστω και υποτυπωδώς μια διαμαρτυρία!

Φτάσαμε στην παιδεία. Όταν ένας άνθρωπος λαμβάνει κακή παιδεία από μικρός, τι αλήθεια περιμένουμε από αυτόν; Παράδειγμα: αν συνεχώς του λένε διάφοροι ότι κάποιος κακός σατανάς τον προτρέπει να κάνει διάφορα, αυτός ο άνθρωπος δεν θα πει εν τέλει ότι ο σατανάς τον έβαλε; Θα το πει, όπως ανεγκέφαλα το λένε πολλοί σήμερα. Και λέω ανεγκέφαλα, γιατί απλά ο κάθε ένας από εμάς έχει το αυτεξούσιο, δηλαδή αυτός αποφασίζει. Στο παράδειγμα αυτό, θέλω να ρωτήσω το εξής: αν ποτέ στην παιδεία του αυτός ο άνθρωπος δεν του έλεγαν για κάποιον σατανά, θα τον ήξερε; Μάλλον όχι.

Σατανάς είναι αυτός που διαβάλλει. Αν η παιδεία διαβάλλει τον άνθρωπο, η παιδεία είναι σατανική και ο άνθρωπος μεταμορφώνεται σε σατανά όταν έχει ως πρότυπο ζωής αυτήν την παιδεία.  Αν σήμερα τα παιδιά μας μαθαίνουν από μικρά πώς να βάζουν προφυλακτικά και πώς να γ@μ@νε, τα παιδιά αυτά θα οδηγηθούν στην πορνεία. Αν μαθαίνουν ότι υπάρχει στη φύση και τρίτο φύλο, τα παιδιά αυτά δεν θα μάθουν ποτέ γιατί γεννήθηκαν· θέματα που έχουν να κάνουν με την θέοση του ανθρώπου και την ύπαρξή του στην Γη. Αν του πλασάρουν ναρκωτικά, είναι σίγουρο ότι θα εγκληματήσει για να πάρει τη δόση του. Αν η παιδεία του εξάπτει τα ανθρώπινα πάθη, είναι σίγουρο ότι θα πέσει στην λούμπα. Η συμμορία που διαβάλλει, αυτή είναι κι ο σατανάς.

Ποιος ορίζει την παιδεία σήμερα; Οι κυβερνήσεις και η Εκκλησία! Τίνος είναι αυτές οι κεφαλές; Δες παραπάνω. Το κατάλαβες τώρα; Κατανοείς τον πνευματικό πόλεμο που δεχόμαστε;

Με τους παγκοσμίους πολέμους πέτυχε η συμμορία να ξεκινήσει το τελικό σχέδιο υλικής υποταγής των λαών, στην ουσία όμως πέτυχε κάτι πολύ πιο σημαντικό: την βάση για την οριστική πνευματική υποδούλωσή μας. Κι όταν υποδουλώνεται το πνεύμα μας, τότε είμαστε τελειωμένοι. Κι αυτό το ξέρει καλά η συμμορία.

Ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης αυτής της λαίλαπας που μας επιβάλλει αυτή η συμμορία, που σήμερα ονομάζεται «ελίτ» ή όπως αλλιώς; Αν εφαρμόζουμε τον τρόπο ζωής που μας επιβάλλει, εξυπηρετούμε τον σκοπό της. Αν πάρουμε τα όπλα εναντίον της, και πάλι εξυπηρετούμε τον σκοπό της. Το οφθαλμόν αντί οφθαλμού δεν είναι ελληνικό μα ούτε και ορθόδοξο. Αν μαχόμαστε μεταξύ μας και παραμένουμε όπως θέλουν διαιρεμένοι ως λαός, εξυπηρετούμε στον σκοπό της. Αν φοβόμαστε και εξαρτιόμαστε από το χρήμα, πάλι δούλοι της είμαστε. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε για να γλυτώσουμε; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την δίνουν οι Πατέρες των Ελλήνων. Την δίνουν αυτοί οι γέροντες που ασχολήθηκαν και σε πάμπολλες περιπτώσεις έδωσαν και τη ζωή τους για αυτόν τον σκοπό. Είναι αυτοί που στέκονται δίπλα μας και ενώπιον του Θεού και προσπαθούν να μας γλυτώσουν. Είναι αυτοί που δεν πρόδωσαν ούτε τον λαό, ούτε τον Θεό και παραμένουν πνευματικοί φάροι· είτε είναι των παρελθόντων αιώνων, είτε του σήμερα.

Τι μας λένε λοιπόν αυτοί; Μας λένε για όλους αυτούς που μας σκοτώνουν πνευματικά και υλικά: «γυρίστε πλάτη, μην τους ακούτε, μην εφαρμόζετε στην ζωή σας τις επιταγές τους, να στε μονιασμένοι και αγαπημένοι» και «μελετήστε τας γραφάς». Σκεφτείτε το λίγο. Αν δεν έχουμε τρόπο ζωής αυτά που μας επιβάλλουν, τότε αυτοί είναι τελειωμένοι· γιατί το θέμα δεν είναι τι κάνει και τι δημιουργεί η συμμορία σε βάρος μας, αλλά εμείς τι κάνουμε. Όσο κάνουμε αυτά που θέλει, τόσο αυτή πετυχαίνει τον σκοπό της. Τόσα δεινά μας βρήκανε; Δεν βάλαμε ακόμα μυαλό; Όλοι μας θέλουμε να γλυτώσουμε από την εξαθλίωση, από τον πνευματικό μαρασμό, από την άγνοια, από την καταστροφή που οδηγείται το έθνος και δεν ακούμε κανέναν; Τότε πώς θα αναγεννηθούμε; Όταν ακολουθήσουμε αυτά που λένε οι Πατέρες, και γλυτώσουμε, τότε θα εφαρμοστούν και οι Νόμοι μας που τώρα δεν εφαρμόζονται. Και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…

Δεν σας είπα το όνομα της συμμορίας. Νομίζω δεν χρειάζεται. Όλοι σας γνωρίζετε πια.

NASAR

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

45 thoughts on “Η ΑΓΡΙΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

 1. Μαντης Καλχας says:

  οποιοςδηποτε εχει πεντε γραμαρια μυαλο ,νοηση ελευθερη και σκεψη Ελληνικη μπορει να καταλαβει ποιοι ειναι πισω απο απο τις αλυσιδες που σκλαβωσαν τον Ελληνισμο..ΟΜΩΣ ΦΑΙΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.ΑΡΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 2. Μαντης Καλχας says:

  ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ
  ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …….ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΡΟΫΠΉΡΧΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΈΒΑΛΛΕ Ο «ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»

 3. Ανώνυμος says:

  Την απαντηση , λες, μας την δινουν οι πατέρες των Ελλήνων και είναι.. να τους γυρισουμε την πλάτη, στην ελιτ δηλαδη, να μελεταμε τας γραφάς κλπ. Μαλλον δεν έχουμε τους ιδιους προγόνους…οι δικοί μου προγονοι είναι ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος, ο Αχιλλέας, ο Θεμιστοκλής, ο Μιλτιάδης οι ηρωες του 1821 που θα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΟ εξευτελιστικά αν γύρναγαν την πλάτη στον εχθρό τους. Κάτι τέτοιο έκαναν στην αλωση της πόλης οι πατέρες σας…δαβάζαν ψαλμους. Σεβομαι την πιστη του καθενος…αλλα μέχρι εκει!!!

  • NASAR says:

   ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΟΧΙ! ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ. ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ. ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ…

  • Νικολαος says:

   Φίλε ανώνυμε έχεις φοβερές γνώσεις βλέπω για το 1821,το ότι η επανάσταση ξεκίνησε πρώτα υπέρ πίστεως κι μετά πατρίδος σου ξεφύγει ε;Τι σύμπτωση…Για διαβάσει και για Βυζάντιο πως επίθεση εχθρικού στόλου κατέληξε στο βυθό από ξαφνική θαλασσοταραχη,γιατί μου φαίνεται το βιβλίο της ιστορίας που έχεις είναι της εκδόσεις Φίλης…

 4. Μαντης Καλχας says:

  Κάποτε όταν ζουσα μονιμα στο ΜΕΞΙΚΌ     σε μια οικογενειακή γιορτή με πλησίασε  ένας Σαλβαδορενιος..Είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ; μου λέει ..ΝΑΙ του λέω…να σου κάνω μια ερώτησή  μου λέει..κάντι του λέω..ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ? με ρωτάει…Κοίταξε  του λέω εγώ ως πρώην ναυτικός έχω βρεθεί  σε πολλά λιμάνια  …Ο πατέρας μου όπως πολλοί άλλοι Έλληνες  μετανάστης  στην Αυστραλια .ο Θείος μου στην Γερμανία….ΌΧΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΞΕΡΩ..

 5. Μαντης Καλχας says:

  ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΧΏΡΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΎ?? ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ   ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ  ΠΑΝΤΟΎ..ΕΜΕΙΣ  ΣΤΟ ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΆΣ ΞΈΡΕΙ ΣΧΕΔΌΝ ΚΆΝΕΙΣ….ΕΣΕΊΣ ΠΩΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ… ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, Η ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟ;

 6. Μαντης Καλχας says:

  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ..
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΝΕΟΚΩΡΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ με 20 ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΗΣΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΣΧΟΛΙΑ

  • jojogr says:

   έγραψες 5 σχόλια κι αν απαντήσει χριστιανός «θα σου τα ζαλήσουμε «. όταν ήρθε ο Χριστός μας η Ελλάδα ήδη είχε παρακμάσει. άσε τί ήμασταν φίλε, με την βοήθεια του πονηρού όλοι οι πολιτισμοί «μεγάλοι» έγιναν… Αιγύπτιοι, Μαγιας, Πέρσες, Κινέζοι,Ρωμαίοι,μέχρι κι ο Ερντογάν οθωμανική αυτοκρατορία ονειρεύεται… Ξεκολλήστε με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, η περηφάνια φέρνει την παρακμή. κι αν οι προγονοί μας ήταν άξιοι σημασία έχει εμείς τί είμαστε…

   • Μαντης Καλχας says:

    εμεθς ειμαστε αξιοι της τυχης μας ,αναξιοι των προγονων μας ξαι ημιμαθεις μεχρι το κοκαλο.Αρα καταλαβαινεις που μας εφερε ο Εβραιολατρησμος

  • Νικολαος says:

   Τι λες φίλε σοβαρα;Και πως οι σοφότεροι αρχαίοι Έλληνες με τόση Σοφία δεν ήξεραν ότι ο διας παρόντος και μοιχος ήταν ο σατανας;Όπως και η πόρνη αφροδιτη;Όπως και Ό διονυσος;Όπως και Ό αρης;;;πολύ σοφία ρε παιδι μου,τόση που είχαν εξοντώσει απ τους εμφυλίους 10 φορες το πλυθησμο της χωρας.Για άνοιξε ρε 20 στα θρησκευτικά και διάβασε πως άκμασε το Ισραήλ με τον Σολομώντα ακολουθώντας τον Θεό, αρχή σοφίας φόβος Θεού,χωρίς εμφυλίους ούτε και πολέμους…

    • Νικολαος says:

     Μίλησε ο Καλχας που έπαιρνε συμβουλές απ τα κολληταρια του του δαίμονες;Μάλλον μπέρδεψες την ελληνική ιστορία με τη μυθολογία, αυτά παθαίνει όποιος μιλάει με δαίμονες…

     • Νικολαος says:

      Ο Θεός επίσης απ τη Παλαιά Διαθήκη γράφεται στις ιστορίες και των άλλων εθνών ακόμα και στους Πέρσες και Ό βασιλιάς Σολομωντας τον επισκέπτονταν από όλο το κόσμο για τη Σοφία του,άρα και Έλληνες.Οχι σαν τον Σωκράτη Εμείς τον είπαμε σοφό άρα είναι σοφος,κι εγώ είμαι δισεκατομμυριουχος τοτε.Η σαν τον Ηρακλή γιος δια και θνητης,σε ποια άλλη χώρα υπάρχει αυτό το στοιχείο, απ το πολύ θέατρο στην αρχαία Ελλάδα μπέρδεψαν την αλήθεια με την πραγματικότητα, καλχας δε λεγεσαι;Άρα κι εσύ μαζί μ αυτούς εισα

    • Νικολαος says:

     Ναι ουρανια πέραν του ότι τα παραφραζεις όπως σε βολευουν,δείγμα ότι του δεν έχεις διαβάσει καν Π Διαθηκη,είναι δηλαδή σαν να μιλήσω εγώ για κβαντική θεωρια…να σου πω απλά ότι ανάφέρεις 5 ονοματα ενώ εγώ αναφέρω όλους τους αρχαίους ελληνες,μάλλον ασύγκριτα μεγέθη….

     • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

      32 δεῦρο καὶ ποτίσωμεν τὸν πατέρα ἡμῶν οἶνον καὶ κοιμηθῶμεν μετ᾿ αὐτοῦ καὶ ἐξαναστήσωμεν ἐκ τοῦ πατρὸς ἡμῶν σπέρμα. 33 ἐπότισαν δὲ τὸν πατέρα αὐτῶν οἶνον ἐν τῇ νυκτὶ ἐκείνῃ, καὶ εἰσελθοῦσα ἡ πρεσβυτέρα ἐκοιμήθη μετὰ τοῦ πατρὸς αὐτῆς ἐν τῇ νυκτὶ ἐκείνῃ, καὶ οὐκ ᾔδει ἐν τῷ κοιμηθῆναι αὐτὸν καὶ ἐν τῷ ἀναστῆναι. 34 ἐγένετο δὲ ἐν τῇ ἐπαύριον καὶ εἶπεν ἡ πρεσβυτέρα πρὸς τὴν νεωτέραν· ἰδοὺ ἐκοιμήθην χθὲς μετὰ τοῦ πατρὸς ἡμῶν· ποτίσωμεν αὐτὸν οἶνον καὶ ἐν τῇ νυκτὶ ταύτῃ, καὶ εἰσελθοῦσα κοιμήθητι μετ᾿ αὐ

     • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

      9 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΩΤ… ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ?

     • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

      Ένα από τα, γνωστά, βιβλία «Μαύρης Μαγείας», είναι το βιβλίο τού βασιλέως Σολομώντος.

      Είναι χειρόγραφο που αναλύει τον Μυστικισμό, και περιέχει εκτελέσιμες μεθόδους γιά ξόρκια, επικλήσεις πνευμάτων, καθώς και τρόπους γιά το πώς θα «εξουσιάσει», κάποιος, το «Κακό»!

      Αυτά, είναι λίγα, από τα όσα υπάρχουν μέσα στο χειρόγραφο, και είναι όλα, όσα χρησιμοποίησε ο Σολομών, γιά να «κατακτήσει», και να παραμείνει στην εξουσία.

      Η Ιστορία θέλει τον βασιλιά να χρησιμοποίησε «δαιμονικές δυνάμεις», από τις

     • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

      από τις οποίες «κατελείφθει» στη συνέχεια!

      Κατά τον μύθο, ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, γεμάτος σοφία, και μεγάλη πίστη προς τον Θεό. Έτσι, τού ζήτησε να τού παράξει, ο Θεός, όλη την σοφία Του, γιά να μπορέσει να διοικήσει το βασίλειό του με αρμονία, και «ισορροπία». Ο Θεός δεν τού αρνήθηκε την Χάρι, και τού έστειλε έναν αρχάγγελο, γιά να τον βοηθήσει. Ο αρχάγγελος, με τη σειρά του, τού έδωσε ένα δαχτυλίδι, με το οποίο θα μπορούσε να «υποτάξει» όλες τις «σκοτεινές/δαιμονικές δυνά

 7. ΠΕΛΟΠΣ says:

  εβαλαν μουσικη και οι αρκουδες χορευουν στον ρυθμο νηστικες.Λεω στον γεροντα θειο μου,μπαρμπα,θα βαλουν τελικα καμερες στα νεκροταφεια.Αντε μου λεει με το καλο,να πηγαινουμε αφοβα.Εσεις,τι λετε να ψηφισει μεθαυριο;Εφτιαξαν το πλαισιο αφου τ πλοκαμια τους εξαπλωθηκαν παντου,συντομα φερνουν και την λυση,τελικα πολυ συντομοτερα απο οσο ανεμεναν και οι ιδιοι.

 8. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  σκοπόν έχει εν εαυτώ κεκρυμμένον. Ου μόνον δε αλλά και πας ανθρώπινος λόγος. Και ουδείς γινώσκει τον νουν του τυχόντος ρητού, ει μη δι’ αποκαλύψεως.» «… μετά ταπεινώσεως και συμβουλής των εμπείρων, έργω μάλλον ή λόγω μαθείν, τα δε σεσιγημένα υπό των θείων Γραφών μηδ’ όλως ζητείν… Και πως τολμά τις ειπείν ότι γινώσκω τον σκοπόν του Θεού τον εν ταις θείαις Γραφαίς κεκρυμμένον, χωρίς αποκαλύψεως του Υιού αυτού;»3

  http://www.oodegr.com/oode/epistimi/xrist_epist1.htm

 9. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  «Σ’ εκείνους που μελετούν με μεγάλη επιμέλεια τις θείες Γραφές, ο Κύριος παρουσιάζεται να έχει δύο μορφές. Η μία είναι κοινή και πιο δημώδης και [όχι] σε λίγους θεατή, και σ’ αυτήν αναφέρεται η φράση: ‘Τον είδαμε και δεν είχε ωραιότητα ούτε κάλλος’. (Ψαλμ. μθ΄ 14, ριε΄ 8) Η άλλη είναι πιο μυστική και λίγοι τη φτάνουν, όσοι έχουν γίνει ήδη όμοιοι με τους αγίους αποστόλους Πέτρο και Ιωάννη, μπροστά στους οποίους μεταμορφώθηκε ο Κύριος με λαμπρότητα που υπερβαίνει την αίσθηση. Με τη μορφή αυτή είνα

 10. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ο Κύριος με λαμπρότητα που υπερβαίνει την αίσθηση. Με τη μορφή αυτή είναι ‘ωραίος περισσότερο από όλους τους υιούς των ανθρώπων.’ (Ψαλμ. μδ΄ 3)»2

 11. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ says:

  οοοοπα κρατει….
  1.η Ελλαδα μετραει καποιες χιλιαδες χρονια ιστορια
  ο χριστιανισμος μολις 2000 πως ειναι δυνατον ολη η σοφια του συμπαντος να χωρεσει σε 2000χρονια ???
  2.οτι ειναι εβραιοθρησκεια το ξερουν ολοι,μονο οι φανατισμενοι λενε συνεχεια »ελληνοχριστιανισμος» βαφτισαν ελληνα τον χριστο ,κρητηκια την παναγια -βολευει ετσι-και το πιο κουφο οτι οι αρχαιοι ημων προγονοι προφητευαν τον ερχομο του Χριστου γιατι ο Διας και η Αθηνα τους καθονταν στο σβερκο!!!
  3.τα λες πολυ καλα φιλε ΚΑΛΧΑ

  • Νικολαος says:

   Μικησα για Σολομώντα και σοφία
   Εσυ λες σοφια σε 2000 χρόνια που ειναι ο Χριστιανισμός, τα μπέρδεψες….Ουτε εγώ είπα ότι προφήτευσε οι αρχαίοι Έλληνες και σίγουρα όταν βασίζεται σε μάντρα και δαίμονες σοφία δεν υπαρχει….να μιλήσουμε για προφητείες;;;Άσε δε παίρνει ούτε τον καλχα ούτε όλους τους καλχες….Αγιος Νείλος γύρω στο 1500 είπε μετά το 19ο αιώνα άντρες και γυναίκες δεν θα ξεχωρίζουν κι άλλα πολλα,σε όλα μέσα επεσε,ακούς εκεί καλχας…αθηνα….

 12. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ says:

  αυτα σαν προλογος
  τωρα στο θεμα της παιδειας εισαι πολυυυυ πισω και ασχετος » Αν σήμερα τα παιδιά μας μαθαίνουν από μικρά πώς να βάζουν προφυλακτικά και πώς να γ@μ@νε, τα παιδιά αυτά θα οδηγηθούν στην πορνεία.»
  εν κατακλειδι αν εχεις κορη στο δημοτικο σημερα καλο θα ηταν να συνηθιζει σιγα σιγα το κοκκινο λαμπακι εξω απο το δωματιο της αν εχεις γιο …το ιδιο αν δεν εχεις ακομη μην τολμησεις να κανεις γιατι δεν θα προλαβουν να βγαλουν δοντακια….
  οσο για τις γραφες που λες να μελετησουμε …

 13. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ says:

  δεν μας λες ποιες ειναι αυτες-υποπτευομαι εβραιοπαραγγελματα-παρμενα απο εμας ΠΑΛΙ
  …καλο θα ηταν να ξυπνησουμε καποιο πρωι ως ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ …ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

 14. Νικολαος says:

  Πέτρου καλχα του φίλου σου να ανοίξει κάνα βιβλίο τι Αγίους έχει βγάλει ο Όλυμπος απ τα μοναστήρια, που ήταν ο ανύπαρκτος διας;έκανε μπουγάδα η είχε πάει να σφαλει και τους μπατζανακηδες του που είναι ανύπαρκτοι σαν κι αυτον…..αρα εσύ δεν σου άρεσε που ελευθερώθηκε πρώτα υπέρ πίστεως και μετά πατρίδος ε;Ε δε πειράζει πήγαινε γίνει σκλαβος,μουσουλμάνους έχει μπολικους η Ελλάδα

 15. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ?ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΘΕΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΑΝ

  ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ ΕΓΩΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ

  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ

  ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ

  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΔΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ,

  ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΟΜΟΠΙΣΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ

  ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ Η ΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

 16. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

  ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ(ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ…

  ΚΑΛΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

  ΑΛΛΑ ΤΟΝ Κετσατκοάτλ?ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ

  ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ?ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ

  ΨΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ?

  ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ,ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ…

  • ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΛΧΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ says:

   αντε πλυνε τα ποδια σου ρε αδαη παοαρολογε .Τι κουταμαρας εισαι.Να παιρνεις τα φαρμακα σου μηπως και γινεις καλα .Αλλα η μαλακινση εγκεφαλου που εχεις δεν γιατρευεται με τιποτα

 17. ΑΝΤΙ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ says:

  Όσοι συνεχίζεται την θρησκευτική σύγκρουση, δηλαδή σκοτώνεστε για κοσμοθεωρίες, αρχαίες η μη, που ακόμα είναι υπό εξέταση, τις οποίες τις ονομάσατε κοσμονόμους ενώ είναι απλά θεωρίες, είστε αιρετικοί που προκαλλούν διχασμό στην Ελληνική κοινωνία και ευχαρίστως θα τους εξόριζα απ την χώρα. Άιντε τραβάτε να πνιγείτε οπαδοί, ε οπαδοί, κοπαδοί! Σώβρακα και φανέλες προσκυνάτε, Βούλγαροι, Χανούμισες, Βαζέλες και Γάβροι. ΟΞΩ ΡΕ!

  • ΑΝΤΙ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ says:

   Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν την απάντηση για το σύμπαν, την ώρα που δεν ξέρουν την ίδια την γη στην οποία βρίσκονται, γιατί άμα ξέραν την ζωή εδώ, δεν θα ταν τόσο χαιβάνια!

 18. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ,

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ

  ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΥΡΝΑΝΕ

  ΩΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ

  ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ

  ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 19. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ says:

  ακου νικολακη και ολοι οι οπαδοι σου,γιατι βαρεθηκα
  πια αυτη την βλακεια του νεοελληνα,να τα βαζει με ολους και ολα λες και ξερει ολη την αληθεια
  το αν με περνει να μιλησω για αγιους και φαρισαιους το ξερω μονο εγω,για ανατρεξε στην ιστορια να δεις ποσους τενεκεδες αιμα εχουν χυσει απο γνησιους ελληνες που δεν αλλαξοπιστησαν,κωνσταντινος..ΕΛΕΝΗ…θεοδοσιος…νικονας…θες και αλλους???την ξεφτυλα πανω στην ακροπολη που εκανε το παπαδαριο την ανεχεσε???…τελικα ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *