in

Η Αγέλη…τα ζώα…και η «Δίκη των Λοιμωξιολόγων»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αγέλη ονομάζεται μια ομάδα κοινωνικών ζώων που ζουν μαζί, και συνεπώς είναι από το ίδιο είδος, όπως τα πρόβατα και τα βοοειδή πχ, αλλά και οι λύκοι.

Τα ζώα που σχηματίζουν αγέλες λέγονται ζώα αγέλης.

Γράφει ο Νικόλαος Βρούσγος

Επειδή εμείς, δηλαδή τα «βόδια», δεν ακολουθήσαμε την «ανοσία της αγέλης» σύμφωνα με τους «ειδικούς», για αυτό και η «αγέλη των λύκων» που μας κυβερνά, έκλεισε στο «μαντρί την αγέλη των ζώων» δηλαδή όλους εμάς για το «καλό μας».

Για το «καλό μας» που γνωρίζουν μόνο αυτοί οι «ειδικοί της αγέλης των λύκων» που μας κυβερνούν, και με το ζόρι καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας, ξεχνώντας το υπέρτατο αγαθό του Έλληνα την ελευθερία.Βασιζόμενοι σε κάτι το οποίο έχει απαντηθεί από την εποχή του Ναπολέοντα.Ο ίδιος ο Παστέρ αναθεώρησε την θεωρία του, πως για όλες τις ασθένειες φταίνε τα μικρόβια λίγο πριν τον θάνατό του, και δέχτηκε την κριτική (κυρίως από τον Γάλλο επιστήμονα Antoine Béchamp) που υποστήριζε ότι τον μεγαλύτερο ρόλο σε μία μικροβιακή λοίμωξη τον παίζει το «έδαφος» (η φράση που του αποδίδεται είναι: «Ο Béchamp είχε δίκιο, το μικρόβιο δεν είναι τίποτα, το έδαφος – terrain – είναι τα πάντα»).

Ο εκφυλισμός όμως της θεωρίας του Pasteur, και η πάσης φύσεως εκμετάλλευσης της από τις πολυεθνικές των φαρμάκων, έχει οδηγήσει σε έναν υπέρμετρο φόβο κάθε μικροοργανισμού ως αποκλειστικού παράγοντα της ασθένειας.Η υγεία δεν επιβάλλεται κύριοι «ειδικοί», και ο ρόλος του γιατρού είναι συμβουλευτικός.

Κι επανέρχομαι στο μείζον θέμα της Συνταγματικής Εκτροπής, όπου ακόμα και η Πρόεδρος της Ελληνικής «υποτίθεται» Δημοκρατίας είχε πει στις 24.3.2020 κάνοντας το «Υπέρτατο Πολιτειακό Ατόπημα»:«Να θυσιάσουμε προσωρινά ατομικές μας ελευθερίες, για να προασπίσουμε το υπέρτατο συλλογικό αγαθό της δημόσιας υγείας.»Το υπέρτατο αγαθό των Ελλήνων είναι για όσους το θυμούνται:Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή: «Θούριος του Ρήγα»

Ελληνική επανάσταση του 1821: «Ελευθερία ή θάνατος»

Η σημαία της Ελλάδος: Οι εννέα λωρίδες αντιστοιχούν στις συλλαβές της ιστορικής φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος», όπως παράλληλα και στα γράμματα της λέξης «Ελευθερία».Ο Ύμνος εις την Ελευθερία αποτελεί τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας (από το 1865) και της Κύπρου από το 1966.Τώρα κυρίες και κύριοι, και μέλη της «αγέλης των ζώων και φοβισμένα ανθρωποειδή», τώρα που και ο ίδιος ο «αρχηγός της αγέλης των λύκων που μας κυβερνά» παραδέχτηκε στις 4.5.2020 δημοσίως την «απάτη της πανδημίας» τι κάνετε;

Θα αρχίσετε τις μηνύσεις και τις επώνυμες καταγγελίες; ή θα περιμένετε το φθινόπωρο να σας φορέσουν φερετζέ;

Και μη μου πείτε πως είναι παγκόσμιο το φαινόμενο κι άλλα τέτοια φαιδρά.Δεν με νοιάζει τι κάνουν στην Ιταλία, στις ΗΠΑ, ή στο Μπαγκλαντές, εμείς εδώ τι θα κάνουμε;

Από εμάς εδώ που γίναμε ρεζίλι διεθνώς ως παράδειγμα υποταγής, πρέπει να αρχίσει το «ξήλωμα» του «παγκόσμιου πειράματος χειραγώγησης της αγέλης».Τα άγνωστα ιατρικά πειράματα της CIA βγήκαν στην φόρα από το National Geographic το 2009, Η «Δίκη των Γιατρών» της Νυρεμβέργης έγινε το 1947.

Η «Δίκη των Λοιμωξιολόγων» στην Ελλάδα, πότε θα γίνει;

ellinikiafipnisis

Report

What do you think?

4 Comments

Leave a Reply
 1. Ψιλα γραμματα ολα αυτα για τον νεοελληνα ραγια.
  Αποδεδειγμενα ο νεοελληνας ραγιας ειναι η ΝΤΡΟΠΗ του ελληνισμου και οχι ο ελληνισμος.

 2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! Να μας επιβραβεύει για την υπακοή μας η Γερμανία, και να προτείνει τον “Έλληνα” προθυπουργό για παγκόσμιο ηγέτη στην αντιμετώπιση του κορωνωϊού, ο φίλος του Ισραηλινός “φιλόσοφος”! ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ……

 3. Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ [ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ] ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΤΥΠΟΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ.
  ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ;
  ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΣ.
  “ΡΑΓΙΑΣ” ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΞΗ ΠΕΡΣΙΚΗ, ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ “RAYA” KAI EINAI TO KOΠΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι Rockefellers, η επιδημία και η παγκόσμια κυβέρνηση

Δόθηκε εξουσία στο θηρίο να τους κρατάει σε απόσταση 1 μέτρου