12:48 - 03/03/2021

“H Ελλάδα υπό κατοχή των ΗΠΑ”! Τούρκοι ως ΚΚΕ… Τρόμος Αλεξανδρούπολης!

Ο δημοσιογράφος Σερκάν Οράλ σε εκπομπή στο CNNTURK, από την μια εμφανίζεται ως δήθεν αντιιμπεριαλιστής και καλεί τους Έλληνες να διαδηλώσουν κατά των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα και από την άλλη δηλώνει τον αλυτρωτισμό του λέγοντας πως ¨Η Αλεξανδρούπολη είναι για εμάς σαν το Καραμπάχ¨ ! Μάλιστα ομολογεί προφανώς ενοχλημένος ότι η παρουσία των αμερικανικών δυνάμεων στην ελληνική Θράκη την αποκόπτει από την Τουρκία!

Τον ακούσαμε να λέει τα εξής : (για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα): Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή, κάνουμε έκκληση προς τους Έλληνες εκεί στην Ελλάδα να κινητοποιηθούν έναντι σε αυτό το ρεζιλίκι (δείχνει στον χάρτη).
“Εδώ αυτά Στεφανοβίκειο και Λάρισα δεν μας ενδιαφέρουν. Θεσσαλονίκη, Καβάλα, η Καβάλα που είναι η πατρίδα του Μεχμέτ Αλή Πασά και Αλεξανδρούπολη, αυτά μας αφορούν, διότι αυτά είναι στο πλαίσιο των συνόρων του Εθνικού μας Όρκου.

“Οι ΗΠΑ εδώ, εδώ και εδώ ας στήσουν όσες βάσεις θέλουν (δείχνει Λάρισα και Στεφανοβίκειο). Αλεξανδρούπολη, το θέμα που μας ενδιαφέρει, Ξάνθη και Κομοτηνή. Οι Αμερικανοί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη είναι για να αποκόψουν την περιοχή από την Τουρκία . Δηλαδή η Αλεξανδρούπολη σήμερα είναι το Καραμπάχ. Υπάρχει εκεί μια αντιαμερικανική φλέβα. Υπάρχει αυτό μέσα στην Ελλάδα. Αυτό πως το αποδέχονται αυτό ; Για αυτό τον λόγο το δηλώνουμε και ας καταγραφεί, ” Εέε Έλληνες ξεσηκωθείτε, χάνεται η πατρίδα σας”…

Πραγματικά κάποιοι στο κανάλι εκεί πρέπει να μας έχουν για πολύ ανόητους. Από την μια ομολογούν τις επεκτατικές τους διαθέσεις και από την άλλη μας καλούν να διαδηλώσουμε κατά των Αμερικανών που οι ίδιοι λένε πως με την παρουσία τους τους εμποδίζουν! Το δικό μας μήνυμα είναι το εξής : Όσοι στην Ελλάδα τώρα αντιτίθενται στην παρουσία του αμερικανικού στρατού, παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

defence-point.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh