11:23 - 01/09/2021

GREAT RESET! Ρεύμα, ψωμί, πρώτες ανάγκες σε ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΥΨΗ! Φέρνουν ΦΤΩΧΕΙΑ μαζί με τα εμβόλια!

GREAT RESET! Ρεύμα, ψωμί, πρώτες ανάγκες σε ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΥΨΗ! Φέρνουν ΦΤΩΧΕΙΑ μαζί με τα εμβόλια!

Δείτε τους πολιτικούς στην Ελλάδα να ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ όσα γίνονται

Παράλληλα με την αναστολή εργασίας – ΓΙΑ ΑΡΧΗ στους υγειονομικούς- και τις χιλιάδες οικογένειες που θα «στριμωχτούν» λόγω της διακοπής μισθών των μελών τους, με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, η οποία τρομοκρατεί τις μάζες σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό, μεγάλες αυξήσεις φαίνεται ότι έρχονται στα τιμολόγια ρεύματος, εξαιτίας της ανόδου των τιμών που καταγράφεται στη χονδρεμπορική αγορά σε όλη την Ευρώπη.

Μάλιστα σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι αυξήσεις στην Ελλάδα, που είναι ήδη πρωταθλήτρια στη τιμή του ρεύματος, θα φτάσουν έως και 50% και θα αρχίσουν να φαίνονται στους λογαριασμούς του Σεπτεμβρίου.

Ως κύριος λόγος παρουσιάζεται ένα… ράλι στην χονδρική που επηρεάζεται, όπως λένε. από εξωγενείς παράγοντες, κυρίως από την άνοδο στις τιμές των ρύπων και του διοξειδίου του άνθρακα, ενώ θα επηρεαστούν τόσο οι μικρές επιχειρήσεις όσο και νοικοκυριά.

Την ίδια στιγμή, ανατιμήσεις φαίνεται να έρχονται και στο ψωμί, που δεν αποκλείεται να φτάσουν και το 20%, ενώ σε ορισμένα αρτοποιεία πόλεων, όπως του Βόλου προβλέπονται αυξήσεις που θα φτάνουν ακόμη και στο 20-25%. Το κλασικό κουλούρι κινδυνεύει να ξεφύγει από τα 50 λεπτά, ενώ ήδη αρκετές αλυσίδες πωλούν το κουλούρι στα 60 λεπτά ή στα 70 λεπτά.

Ήδη από τον Ιούνιο, οι ανατιμήσεις στην αγορά έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές και να επηρεάζουν αρνητικά τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών και όσα γίνονται αυτή την στιγμή αλλά και όσα θα ακολουθήσουν, θα οδηγήσουν την οικονομία, ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ, σε πρωτοφανές αδιέξοδο, που δεν αποκλείεται να κορυφωθεί σε βάθος χρόνου, με παγκόσμιο κραχ!

Το θέμα των αυξήσεων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο και εκφράζεται από πολλούς, ο φόβος ότι ο πληθωρισμός θα είναι το νέο μεγάλο πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας.

Το ιδιαίτερα ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι οι αυξήσεις εντοπίζονται σε είδη πρώτης ανάγκης, με τους πολιτικούς να έρχονται σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση! Όπως όλα δείχνουν, για να επέλθει «Μεγάλη Επανεκκίνηση» στον πλανήτη, όπως ονομάζουν την εγκαθίδρυση , ει δυνατόν, παγκοσμίου αριστερόστροφου-πατερναλιστικού καθεστώτος (ΕΔΩ και ΕΔΩ), η οικονομία θα πρέπει να πιάσει πάτο και οι πολιτικοί να πέσουν εντελώς στα μάτια του λαού.

Έτσι, η Ελλάδα, αν όλο αυτό δεν σταματήσει, ξεκινά πλέον το μονοπάτι για να γίνει ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, όπως ήδη έχει προειδοποιήσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος (ΕΔΩ).

Δείτε τον υπουργό Χατζηδάκη να προσπαθεί να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα για το ρεύμα αλλά και τον κίνδυνο που περικυκλώνει τα αγαθά πρώτης ανάγκης, ίσως ακόμα και το ΝΕΡΟ.

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 4Β ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ 09/01/2021 @ 6:13 ΜΜ

    ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ 4Β!

  2. Μιας και πετάχτηκε στον αέρα να ακουστεί για την αύξηση ρευματος και ίσως με αναδρομική ισχύ απο τον περασμένο ιανουράριο, εάν θα θελήσουν και αύξηση με αναδρομική ισχύ και για το ψωμί που έχει φαγωθεί, να το ψάξουν στα λύματα γιατί μάλλον το μόνο ανάδρομο που θα πάει θα είναι μάλλον ο λεγόμενης ερμής …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*