Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:52 - 26/11/2022

Γνωρίζετε τον αρχιpushταρον αρχιφασιστομισάνθρωπον καθυστερημένον αυτόν; Λέγει ότι δεν μας χρειάζονται, ποίοι;….[είναι και ψευδοπρά.σινος, πρόσεξε τοκαι ινδικός θεός με χίλια καταραμένα χέρια]

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γνωρίζετε τον αρχιpushταρον αρχιφασιστομισάνθρωπον καθυστερημένον αυτόν; Λέγει ότι δεν μας χρειάζονται, ποίοι;…. [είναι και ψευδοπρά.σινος, πρόσεξε το και ινδικός θεός με χίλια καταραμένα χέρια] = τα χέρια αυτά η Αποκάλυψη τα λέγει ονόματα βλασφημίας: [Αποκάλύψη Ιωάννη ΘεοΛόγου]

13-6 καὶ ἤνοιξε τὸ στόμα αὐτοῦ εἰς
βλασφημίαν πρὸς τὸν Θεόν, βλασφημῆσαι
τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὴν σκηνὴν αὐτοῦ, τοὺς
ἐν τῷ οὐρανῷ σκηνοῦντας.
13-7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ
τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη
αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν
καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος.

13-5 καὶ ἐδόθη αὐτῷ στόμα λαλοῦν μεγάλα
καὶ βλασφημίαν· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία
πόλεμον ποιῆσαι μῆνας τεσσαράκοντα δύο.
13-6 καὶ ἤνοιξε τὸ στόμα αὐτοῦ εἰς
βλασφημίαν πρὸς τὸν Θεόν, βλασφημῆσαι
τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὴν σκηνὴν αὐτοῦ, τοὺς
ἐν τῷ οὐρανῷ σκηνοῦντας.

Εκφράζεται ο καθυστερημένος εκ μέρους των συνσατανιστών του, είναι ένας από τους πρέσβεις τους, ένας από τους λαοπλάνους, νοοπλάνους, καρδιοπλάνους ψευδοπροφύτες της σπείρας του σατανά….

Ποίοι δεν μας χρειάζονται;

Σκεφθείτε να έχουμε αυτόν τον υπερκαθυστερημένον ως παγκόσμιον ηγέτην;….

Διατί τον λέγω υπερκαθυστερημένον; Μόνον ένας υπερκαθυστερημένος [ευλογίας, σοφίας, αλήθειας, δικαίου, αρετής, αγάπης, αγαθότητος] θα έλεγε ότι δεν χρειάζονται τους ανθρώπους! Μήπως οι ανθρώποι είναι ιδικοί τους; Μήπως τους έκαμαν αυτοί; Αυτόν θέλουν να σας πείσουν και εάν το καταφέρουν δεν διαφέρει από το εάν σας έκαναν αυτοί, είσαστε πνευματικά παιδιά του πατέρα τους, παιδιά του πατέρα τους, του αρχαίου όφι του καθυστερημένου που φθόνησε Τον Θεόν!

Καθυστερημένος σημαίνει κάθε στέρηση, δεν υπάρχει άνθρωπος με κάθε στέρηση σωματική και ψυχική, αν και ο όρος συμπεριλαμβάνει τάχατες οιονδήποτε φέρει στέρηση, συνεπώς το πανέρι της κάθε είδους στέρησης. Ο βλάσφημος όμως ΜισόΘεος και Μισάνθρωπος διακατέχεται από κάθε στέρηση ευλογίας και μετά θάνατον θα ζήσει την πάσα Υπερκαθυστέρηση του αιωνίως να την «απολαύσει»…. Με αγάπη τα λέγω, ας μετανοήσει έχει ίσως χρόνον….

Η σπείρα της σκιάς της στοάς του ποίησε πάσα είδους δυστυχία εις τους ανθρώπους. Η σπείρα του αιμτοκύλησε κομματικώς τους ανθρώπους, η σπείρα του είναι ο φασισμός και ο κομμουνισμός, η σπείρα του είναι τα χρώματα της Μισοδιαίρεσης των ανθρώπων, η σπείρα του διαιρούσε και κυριαρχούσε έκτοτε, ώστε να αδυνατίσει και εξουθενώσει την ανθρωπότητα και τα κατάφερε, εξουθένωσε και την Πίστη της, τις ιερές αξίες της, το κουράγιον και την εν πόθω όρεξη διά αντίσταση…. Η σπείρα του είναι η κατάρα εν μέσω Σύμπαντος….

Αυτός ο αρχιpushταρος κακομαθημένος υπερκαθυστερημένος παναηδιαλήτης κυκλοφορεί ιογενώς και με υπεραπήχηση εις τις τηλε+οράσεις και τις τηλ+ακροάσεις επειδή η σπείρα του προελέγχει αυτά τα μέσα…. Αυτόν τον βλάσφημον και Μισάνθρωπον επιλέγετε αντί Χριστού;

Τα γονίδια της καθυστέρησης κυκλοφορούν, από την εποχή της Βαβυλώνος-Παμπυλώνος έως σήμερα αναφύονται, ό,τι υπάρχει μάχεται να αναφυήσει και να επικρατήσει, ό,τι και εάν είναι αυτόν, είναι εις την φύση η προσπάθεια επιβίωσης, επαναφοράς και επικράτησης με τα μέσα των αξιών όντος και πράγματος αναβίωσης και επαναναβίωσης….

Σήμερα έβλεπα έναν καθυστερημένον αγαθόν άνθρωπον να παίζει εις την θάλασσα ωσάν μωρόν και να χαροχοπηδάει, πέριξ των 50 ετών, είπα: αυτός είναι εις την Βασιλεία των Ουρανών εκ της ώρας της γεννήσεως του, τυχερός, έχει πάσα καθυστέρηση πονηρού! Δεν έφαγε από τον καρπόν του καλού και του κακού, λέτε να ήταν ούτως ο Αδάμαντος και η Εύα;….

Αλλά υπάρχουν και οι άλλοι καθυστερημένοι οι της αγαθοσύνης υπερκαθυστερημένοι και δεν δικαιολογούνται διότι έχουν τον νουν να αντιληφθούν, αλλά συνάμα Ο Θεός άμα δεν τους θέλει δεν τους αφήνει να αντιληφθούν διά να Τον προσεγγίσουν με παράκληση, πίστη και συγχώρεση και να μην μπορεί να τους αρνηθεί, συνεπώς, δεν έχουν το προνόμοιον της συγχώρεσης, είναι προασυγχώρητοι, διότι Ο Θεός προοίδεν καρδίας αυτών!…

α) Αγαθός Καθυστερημένος β) κακός καθυστερημένος γ) ουδέτερος καθυστερημένος δ) ανάμεικτον αυτών της καθυστέρησης, όλων η δύο εξ’ αυτών και κατά ποσοστά, μία Τετραπιθανότητα. Και μην νομίζετε ο μόγγολος όπου είδα εις την θάλασσα είναι αγαθός καθυστερημένος, όχι, είναι ουδέτερος καθυστερημένος ο εκ γενετής. Αγαθός Καθυστερημένος πάσας κακίας πνευματικής και σωματικής είναι ο Άγιος ος με την προσπάθεια, την υπομονή και την επιμονή ευυπεραγαθοποιήθηκε. Ο κακός καθυστερημένος είναι σατανάνθρωπος όπως ο χαράρι και ανάμεικτος εκείνος όπου ανά καιρούς ή εις την γενικότερη συμπεριφορά του διαθέτει δύο ή και τα τρία κατά διάφορα αυξομειούμενα ή σταθερά ποσοστά….

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/27/2022 @ 5:51 ΠΜ

    Τι σημαίνει Έλληνας!

    KAΛΗΜΕΡΑ σε όλους 🥰

  2. ΠάνοςΓέριμου 11/27/2022 @ 9:32 ΜΜ

    ο θεός μαζύν σου Αγγελική!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*