Υλικές ζημιές στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης προκάλεσε το πρωί ομάδα περίπου 150 ατόμων, που συμμετέχουν στο «No Border Camp».
Στόχος της επίθεσης έγιναν τα γραφεία του “Europe Direct”, στην πλαϊνή είσοδο του δημαρχείου. Οι δράστες πέταξαν μπογιές, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και αναποδογύρισαν τα έπιπλα γραφείου.
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα1 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα1](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-1.jpg)
Σύμφωνα με την αστυνομία η ομάδα φεύγοντας από το δημαρχείο ξεκίνησε μηχανοκίνητη πορεία προς την Ειδομένη.
Συλλήψεις ή προσαγωγές δεν έγιναν.
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα2 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα2](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-2.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα3 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα3](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-3.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα4 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα4](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-4.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα5 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα5](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-5.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα6 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα6](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-6.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα7 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα7](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-7.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα8 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα8](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-8.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα9 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα9](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-9.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα10 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα10](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-10.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα11 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα11](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-11.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα12 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα12](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-12.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα13 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα13](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-13.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα14 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα14](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-14.jpg)
![Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα15 Δεν γλίτωσε ούτε το δημαρχείο -Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κατασκηνωτές του ΑΠΘ [εικόνες] - Εικόνα15](http://katohika.gr/images2016/glitose-oute-dimarxeio-gialia-karfia-ekanan-kataskinotes-apth-eikones-15.jpg)
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ & Πηγή Φωτό & Βίντεο: seleo.gr, thestival.gr, eurokinissi
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice




κάποιος να τους δείξει πού είναι τα borders, σύνορα και τα τελωνεία να πάνε να τα κάνουν αυτά-αν τολμάν-
δεν ξέρουν τα καημένα τα παιδιά, ότι τους έχουν πει και πληρώσει κάνουν δηλαδή να καταστρέφουν την περιουσία της Ελλάδας
Ο Μπουτάρης γλύτωσε ή τον πλάκωσαν ???
ο θειος ΣΑΜ-ΑΕΛ βιαζεται πολυ παρα πολυ και θελει αιμα και χαος, οι εγκληματιες και οι λαθρομεταναστες θα εχουν περισσοτερα δικαιωματα και ανεσεις χωρις καμια υποχρεωση για τιποτα ολα τσαμπα, αντιθετα εσυ ελληνα νοικοκυρη μεροκαματιαρη θα τα χασεις ολα και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ και ακομα για 100 η 200 ευρο χρεος για εσενα η ποινες θα ειναι τετοιες που η φυλακη θα γινει το δευτερο σπιτι σου!!!
Αυτά συμβαίνουν όταν “δεν υπάρχει” κράτος. Αν υπήρχε θα τους συλλάμβανε και θα τους έβαζε να καθαρίσουν με τη γλώσσα τους. Όσο για τ’ ανθρώπινα δικαιώματα, ισχύουν για ανθρώπους κι όχι για ζώα…