21:32 - 22/02/2021

Γιώργος Τράγκας : Οι σχέσεις του παιδόφιλου θα ταρακουνήσουν την χωρα …

O Kυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε ξαφνικά ,με κακή υποκριτική να πάει στο γραφείο της Προέδρου της Δημοκρατίας και να πει ότι θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα για τα ασυνόδευτα , τα οποία “έχει πάρει στο γραφείο του”.

Το περιοδικό CRASH που θα κυκλοφορήσει, θα έχει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση ,στοιχεία που θα κάνουν να ανατριχιάσει η Ευρώπη.

Όλη η χώρα αναρωτιέται για τις στενές σχέσεις του Πρωθυπουργού με παιδόφιλους και παιδεραστές ,ακόμα και καταδικασμένους ,όπως ο Νίκος Γεωργιάδης, άσχετα αν η υπόθεση του έχει παραγραφεί.

Υπάρχει μια σειρά πληροφοριών και γεγονότων που γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να μας απαντήσει γιατί επέλεξε τον καταδικασθέντα παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη ως διευθυντή του γραφείου του επί σειρά ετών μέχρι που ήλθε αντιμέτωπος με την άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να μπει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού και προγραμματισμού στη Ν.Δ. Όταν έγινε αρχηγός στη Ν.Δ. ήθελε να τον πάρει μαζί του.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να μας απαντήσει γιατί έδινε οδηγίες στην κ.Μενδώνη να καλύψει τον Δημήτρη Λιγνάδη και ποιες είναι οι σχέσεις μαζί του.

Σε μια σειρά εκπομπών μου θα παραθέσω στοιχεία για τις σχέσεις του Πρωθυπουργού με Νίκο Γεωργιάδη ,Δημήτρη Λιγνάδη ,Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την επιλογή του κ.Δοξιάδη ως μέντορα της κυρίας η οποία ανέλαβε τα ασυνόδευτα παιδιά.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh