21:41 - 01/12/2015

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Νο 2)

map

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΖΑΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ INOGATE ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΛΟΓΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ. ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟΣ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2010 ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΝΤ.

ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΕΥΠ) ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ή ΕΙΝΑΙ (ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ) ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:

map

ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ.

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΟΥΕΖ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΓΟΙ :

– ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

– ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

– ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ , ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

– ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.

ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΛΙΒΥΗΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΠΕΙΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΡΣΙ.

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΙΣΙ.

ΕΠΕΙΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ (ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ.

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ.

-ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΝΕΙΠΕΡΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ (ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ Η ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ. ΕΔΩ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΟΔΩΣΕΙ.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠAIΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ

ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:

-1ΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.

-2ΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 2002 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ;

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

-ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΜΙΣΘΟΙ, ΦΟΡΟΙ ΚΛΠ) ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ:

-ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ) ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ.

– ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ.

– ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΓΩΓΟ.

ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΑΧΙΣΤΑ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. STRANGER ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ

 2. Ανώνυμος 12/01/2015 @ 10:03 ΜΜ

  ΑΙΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ…ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΝΑΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΟ…ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ο Πόντιος είναι αγκαζέ. Τον στείλαμε στην Τουρκία για 5η φάλαγγα, στο προεδρικό παλάτι. Γαργαλάει αρκούδες τώρα.

 3. Ανώνυμος 12/01/2015 @ 10:35 ΜΜ

  Παρτίδα σκάκι δηλαδή. Οι παίκτες πάντα στο απυρόβλητο και τα πιόνια ΟΛΑ αναλώσιμα! Ακόμη κι ο βασιλιάς! Κι εμείς ακόμα καμαρώνουμε για τη θέση μας και μαλώνουμε για το χρώμα μας (που μας ΔΟΘΗΚΑΝ) αντί να πάρουμε τους παίκτες με τις πέτρες!!!
  Οι παίκτες στο σκάκι είναι δύο, ενώ τα πιόνα ΠΟΛΥ περισσότερα! Αν για μια στιγμή μπορούσαν τα πιόνα να δουν το παιχνίδι ΕΞΩ από τη σκακιέρα… Μόνον για μια στιγμή!!! Πόσα θα άλλαζαν;;;!!! Ίσως να καταργούνταν και το παιχνίδι το ίδιο… Ίσως πάλι τα πιόνα να ήθελαν να το παίξουν “παίκτες”!
  Όλα τελικά είναι θέμα αντίληψης και κυρίως παιδείας, που όμως αν δεν καλλιεργείται τότε μένει στείρα και δίνει στα πιόνα την φρούδα πεποίθηση ότι μπορούν να γίνουν οι παίκτες… Άρα απλά αλλάζουν οι παίκτες ενώ το παιχνίδι παραμένει…
  Από μέσα μας περνάει ο δρόμος μας για τον κόσμο. Κι όσο δεν βλέπουμε την καμπούρα μας και τη θέση μας μέσα στο σύνολο της ανθρωπότητας τότε, μοιραία, θα είμαστε μέρος του παιχνιδιού. Ένα ακόμη γρανάζι ενός συστήματος που μισεί τον άνθρωπο και τη ζωή την ίδια, χωρίς να έχει σημασία αν το υπηρετούμε ως παίκτες ή πιόνια. Και η σκλαβιά θα συνεχίζεται, είτε γιατί βολευόμαστε στη θαλπωρή των δεσμών μας είτε γιατί η αλήθεια πονάει.
  “Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία”, αλλά μόνον ή Α-ΛΗΘΕΙΑ απελευθερώνει….
  DP

 4. Μανιάτη Βηρσαβεέ 12/01/2015 @ 10:55 ΜΜ

  Η Κύπρος είναι μέσα στο παιχνίδι, όμως σύμφωνα με τις προφητείες ο πόλεμος θα ξεκινήσει από το Καστελόριζο και μετά μπορεί να επεκταθεί στη Ρόδο και στη Κύπρο, καθώς και στον Έβρο. Αν και κάτι τέτοιο δεν θα προλάβει να γίνει διότι θα κατέβουν οι Ρώσοι.

 5. Αυτα εχουν ειδη συμφωνηθει δυστηχμε ως εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα απλως τα βλεπουμε ξαφνικα μπροστα μας

 6. ΜΗΤΣΑΡΑΣ 12/02/2015 @ 2:04 ΠΜ

  Για να γινει μια αναλυση θα πρεπει να περιεχει ολες τις γνωστες παραμετρους που σχεδιαζονται οι χαρτες. Και αυτες δεν ειναι μονο τα ενεργειακα αλλα και η δυναμική και τα γαιωστρατηγικα συμφεροντα των κρατων που επηρεαζουν με επιβολη οικονομικής και στρατιωτικής δύναμης. Ξαναφτιαξε λοιπον την εκτιμησή σου βαζοντας στο παιχνιδια τους Εβραιους του Κινεζουςκαι τους Τεξανούς οπως πραγματικα αναμιγνύονται.

 7. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 12/02/2015 @ 4:35 ΠΜ

  Η Γερμανία είναι και αυτή ενα πιόνι του σωνισμου. Δεν έχει σε καμια περίπτωση τοση δύναμη να επηρεάσει τόσο σημαντικές γεωπολιτικες εξελίξεις χωρίς τις σιωνιστικες δυναμεις που την πατρναρουν. Δεν εχει ούτε αξιοκογο στρατό αλλά ουτε και ενεργειακα αποθέματα για να κυριαρχισει . Θα ειναι πάντα ο αποδιοπομπαιος τραγος του σιωνισμου οταν ολοκληρωνονται τα σχεδια τους. Μην ξεχνατε οτι η Γερμανία ηταν αυτή που πήρε πριν μερικιυς μηνες τους patriot απο την Τουρκία φοβουμενη τη Ρωσία και τότε η Αμερική την τιμώρησε με το σκανδαλο της VW….

  Η Αμερικη ειναι οισω απο ολα… και για την ακρίβεια οι ιλουμινατοι που την εχουν σαν οπλο για τα παγκοσμια σ εδια τους…. η Γερμανία ειναι ενα γεωπολιτικο τίποτα.. . ειναι απλα το δεξι χέρι του σιωνισμου στην Ευρωπη….

 8. Nα´σαι καλα που μας τα λες, αλλα εδω και δυο χρονια περιπου τα εχουμε καταλαβει κι απο μονοι μας κι ας μη ειχαμε τον χαρτη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh