21:54 - 07/07/2020

Γιατί οι σειρήνες των πλοίων θα ηχήσουν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουλίου, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι, όλες οι σειρήνες των πλοίων θα ηχήσουν ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Διεθνούς Ναυτικού Επιμελητηρίου, με αφορμή τους ναυτικούς που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε πλοία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τις κυβερνήσεις όλων των χωρών, σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Το θέμα της αλλαγής των ναυτικών που παραμένουν εγκλωβισμένοι παραμένει επί της ουσίας, προς το παρόν, άλυτο, παρά τις από κοινού προσπάθειες των φορέων της ναυτιλίας αλλά και του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπολογίζεται, από το Διεθνές Ναυτικό Επιμελητήριο, πως 400.000 ναυτικοί είναι εγκλωβισμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας ξεπεράσει τα συμβόλαιά τους ή όντας σε κάποιο λιμάνι, περιμένοντας τον επαναπατρισμό τους.

«Η 8η Ιουλίου είναι μια τέλεια στιγμή να υπενθυμίσουμε σε όλους του ηγέτες να εξετάσουν τον αντίκτυπο του ιού COVID-19 και να χαρακτηρίσουν αυτούς τους ανθρώπους ήρωες του παγκόσμιου εμπορίου, αλλά και να υποκινήσουν ναυτικές και αεροπορικές συνδέσεις για την ασφαλή επιστροφή αυτών των ανθρώπων», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Διεθνές Ναυτικό Επιμελητήριο.

pronews.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/07/2020 @ 11:10 ΜΜ

    Και οι λεφτάδες θα κάνουν βουτια στην πισίνα τους όλοι μαζί ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και θα ανάψουν το πούρο τους Μόντε Χρηστο γιατί και αυτοί έχουν δικαίωμα στην διαμαρτυρία

  2. με το να βαρεσουν κορνεσ θα αλλαξει η κατασταση αυτων που εχουν ξεμεινει ?μου θυμιζει λιγο την βλακεισ με τα παλαμακια ////

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh