in

Γιατί Μόνο οι Έλληνες Αμφισβητούνται ότι Συνδέονται με τους Αρχαίους Προγόνους τους;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα τελευταία χρόνια αμφισβητείται απο πολλούς «διανοούμενους» και πολιτικούς, Έλληνες και μη, η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων από τους αρχαίους Ελληνες.

Υπάρχουν θεωρίες, ατεκμηρίωτες πάντοτε, που υποστηρίζουν οτι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Ινδοευρωπαίους, απο την Αφρική (θεωρία της μαύρης Αθηνάς, η οποία, παρά το ότι δεν στέκεται επιστημονικά, διδάσκεται σε αρκετά Αμερικάνικα πανεπιστήμια), από Σημιτοφοίνικες και άλλα τέτοια φαιδρά.

Και λέμε φαιδρά γιατί κάθε έρευνα, που αποδεικνύει τόσο την αυτοχθονία των αρχαίων προγόνων μας, όσο και το αδιάσπαστο του λαού μας απο τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, αποσιωπάται και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια και στα σχολεία. Τις έρευνες αυτές θα παραθέσουμε παρακάτω.

Πρώτα απ’όλα δεν λαμβάνονται υπ’όψην οι αναφορές των ίδιων των αρχαίων συγγραφέων που στηρίζουν την αυτοχθονία των αρχαίων Ελλήνων.

Αυτό συμβαίνει είτε απο άγνοια των κειμένων αυτών απο τους εκπαιδευτικούς ή από κάποιου είδους εμπάθεια πρός την αρχαία Ελλάδα, πράγμα που οφείλεται στο ότι δέχονται χωρίς έρευνα όσα τους λένε κάποιοι «φωτισμένοι» καθηγητές πανεπιστημίων στα οποία σπούδασαν.

Ταυτόχρονα πολλοί Έλληνες εκπαιδευτικοί γίνονται θιασώτες ξένων θεωριών, όπως αυτή του Ιακώβ Φαλμεράϋερ, (θεωρία που έχει αποδειχθεί εσφαλμένη εδώ και έναν αιώνα) και υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με τους αρχαίους Έλληνες αλλά είμαστε Σλάβοι, Αλβανοί, Αφρικανοί, Τούρκοι και οτιδήποτε άλλο εκτός απο Έλληνες.

Παρ’ ότι ο Φαλμεράυερ έχει αποδειχθεί εμπαθής και αντιεπιστημονικός συνεχίζει να στηρίζεται από αρκετούς εκπαιδευτικούς και οι έρευνες των Ελλήνων καθηγητών που αποδεικνύουν τα ψεύδη του, αποσιωπούνται πλήρως και δεν διδάσκονται στα παιδιά.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε οτι τα τελευταία 100 χρόνια πολλοί λαοί χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τους αρχαίους Έλληνες και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό σαν δικό τους και τους εαυτούς τους σαν απογόνους των αρχαίων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στις ημέρες μας, οι Σλάβοι Σκοπιανοί.

Πιστεύουν και προπαγανδίζουν σε όλο το κόσμο οτι είναι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βέβαια δεν τους ήρθε ξαφνικά στο μυαλό ότι είναι γνήσιοι Μακεδόνες. Άνθρωποι όπως ο Τζόρτζ Σόρος έχουν χαρίσει πολλά εκατομμύρια δολλάρια στα Σκόπια φτιάχνοντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Πανεπιστήμια στα οποία οι Σκοπιανοί μαθαίνουν οτι πρόγονοί τους ήταν ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης.

Χωρίς την συνεχή και τεράστια οικονομική ενίσχυση από ιδρύματα και οργανώσεις όπως του κ. Σόρος, τα Σκόπια ίσως να μην υπήρχαν σαν κράτος σήμερα. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων.

Είναι κοινό μυστικό οτι τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους, υπακούουν και λένε σε όλα «YES SIR», με αντάλλαγμα την επανεκλογή τους. (Οι αναγνώστες μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο και θα βρουν σωρεία δηλώσεων Ελλήνων βουλευτών πάνω στο θέμα…)

ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Σε μια έρευνα στο διαδίκτυο δεν εντοπίσαμε άρθρα που να αμφισβητούν την καταγωγή των σημερινών Αιγυπτίων από τους αρχαίους Αιγύπτιους, των Ιρανών από τους Πέρσες, των Εβραίων από τους αρχαίους Εβραίους. Κανείς δεν τολμά να πεί ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν προέρχονται από τους αρχαίους Κινέζους. Οι Ινδοί από τους αρχαίους Ινδούς. Όλα τα παράξενα και όλα τα απίστευτα στην Ελλάδα συμβαίνουν.

Όλοι οι «αναθεωρητές» της ιστορίας αμφισβητούν το αδιάσπαστο των Ελλήνων και τον πολιτισμό τους. Λένε ότι δεν είμαστε Έλληνες. Τι κοινό έχουν οι οι αναθεωρητές αυτοί; Συνεργάζονται με το State Department των ΗΠΑ και τον Τζόρτζ Σόρος και η πλειοψηφία τους προέρχεται από την νεοταξίτικη αριστερά όπως ο κ. Λιάκος, ο κ. Βερέμης, η Ρεπούση κ.λ.π. Είναι αξιοπερίεργο το πώς συνεργάζονται με το State Department, το Foreign Office και δεξιές κυβερνήσεις. Οι ιστορικοί τύπου Ρεπούση (στο διαδίκτυο θα βρείτε απίστευτες καταγγελίες για το πώς έχουν πάρει τα πτυχία τους όλοι αυτοί-η κ. Ρεπούση δεν είναι ιστορικός, είναι φιλολογος Γαλλικής γλώσσας και όμως έγραψε τα σχολικά βιβλία ιστορίας), αλλάζουν την ιστορία λέγοντας οτι είναι γραμμένη «μονόπλευρα και εθνικιστικά».

Η συγγραφή των βιβλίων τους βασίζεται σε παράξενες πηγές. Αποκόμματα εφημερίδων, περιοδικών, αναρχικές ιστοσελίδες όπως το Indymedia Athens, τουρκικές ιστορικές πηγές, Αλβανικές πηγές, βουλγαρικές πηγές. Τις ελληνικές πηγές τις πετάνε στα άχρηστα, παρ’ όλο που είναι πολύ πιο παλιές και πιο αξιόπιστες. Το φαιδρό είναι ότι σε ένα σύγγραμα τους αναφέρουν σαν πηγή ένα Βούλγαρο συγγραφέα.

Ο Βούλγαρος συγγραφέας χρησιμοποιεί σαν βιβλιογραφία του επιλεγμένους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν αρχαίοι Βούλγαροι συγγραφείς, ούτε αρχαίοι Τούρκοι συγγραφείς (όπως είναι γνωστό οι Τούρκοι εμφανίστηκαν στην περιοχή 1000 περίπου χρόνια μετά Χριστό). Για αυτό άλλωστε στις πανεπιστημιακές εκδόσεις της Τουρκίας, οι προ- Σωκρατικοί φιλόσοφοι εμφανίζονται ως Τούρκοι.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Παρ’ όλα αυτά οι επιστήμες προοδεύουν. Σήμερα οι έρευνες πάνω στην ιστορία των λαών δεν περιορίζονται μόνο στα ιστορικά και αρχαιολογικά δεδομένα. Πολλές επιστήμες επιστρατεύονται για την εξαγωγή ακριβέστερων και πιο αντικειμενικών συμπερασμάτων πάνω στην ανθρώπινη ιστορία. Μια απο αυτές τις επιστήμες είναι και η γενετική, η οποία είναι και η ακριβεστέρα όλων. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μελέτη του DNA, αποκαλύπτει την καταγωγή και χρησιμοποιείται από την παλαιοντολογία μέχρι την αστυνομία.

Εχουν γίνει τέτοιου είδους έρευνες που να αποδεικνύουν οτι είμαστε πάντα Έλληνες;

Βεβαίως έχουν γίνει και μάλιστα επίσημες πανεπιστημιακές αλλά δεν έχουν προβληθεί παρά ελάχιστα.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Τα ελληνικά ΜΜΕ στη χώρα μας πρόβαλλαν τη Σκοπιανή έρευνα, η οποία «αποδεικνύει» ότι οι Έλληνες καταγόμαστε από την Αφρική.

Για μέρες ακούγαμε την Σκοπιανή έρευνα…Την απάντηση όμως του Έλληνα καθηγητή Γενετικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την παρουσίασαν μόνο τα μικρά κανάλια. Δείτε γιατί. Ο κ. Τριανταφυλλίδης κατηγόρησε τους Σκοπιανούς καθηγητές σαν κοινούς απατεώνες. Η έρευνά τους ήταν μισθωμένη και είχε πολιτική σκοπιμότητα. Το ανθρώπινο DNA αποτελείται από τμήματα που επιμολύνονται όταν πάθει ο άνθρωπος μια ίωση ή όταν τσιμπηθεί από ένα κουνούπι.

Τότε το DNA του ιού μεταφέρεται(τμήμα του) στο ανθρώπινο DNA. Έτσι άλλωστε οι επιστήμονες καταλαβαίνουν τι αρρώστιες έχει περάσει ένας λαός. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Τριανταφυλλίδη μελέτησαν οι Σκοπιανοί αυτό το μέρος του DNA. Αν το κουνούπι που σε τσίμπησε προέρχεται από την Αφρική, σου μεταφέρει γονότυπο από την Αφρική. Είπε ακόμη ότι σε διεθνές επίπεδο, για έρευνες ανακάλυψης της καταγωγής λαών, όλα τα πανεπιστήμια ερευνούν το μιτοχονδριακό DNA, το οποίο μεταβιβάζεται από την μητέρα στο παιδί και δεν «επιμολύνεται» με ξένα DNA.

Επι πολλά έτη λοιπόν γενετιστές απο ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα μελέτησαν το μιτοχονδριακό DNA των σημερινών πληθυσμών της Ευρώπης και της Εγγύς Ανατολής και ανακάλυψαν τις σχέσεις που τους συνέδεαν πρίν απο 75.000 χρόνια.

Συγκεκριμένα: Εικοσι οκτώ(28) πανεπιστήμια της Ευρώπης ξεκίνησαν το 1990, υπο την αιγίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Συμμετείχαν οι χώρες: Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Δανία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Τσεχία, Ισραήλ, Εσθονία, Ιράκ, Συρία. Εκαναν έρευνες DNA για τους κατοίκους της Ευρώπης. Απο πλευράς Ελλάδας συμμετείχει το Τμήμα Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπο τον καθηγητή Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη. Η έρευνα αυτή ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, διότι απέδειξε οτι οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Συγκεκριμένα απέδειξε ότι σε ποσοστό 70% οι σημερινοί Έλληνες έχουν το ίδιο DNA, με τους αυτόχθονες κατοίκους της Ελλάδας της προϊστορικής εποχής.

Το υπόλοιπο 30% από περιοχές της Εγγύς Ανατολής και προσδιορίζονται χρονικά στα νεολιθικά χρόνια. οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι κατοικούνταν ελληνικά φύλα. Όπως καταλαβαίνετε η έρευνα λέει με απλά λόγια, ότι οι πρόγονοι του Περικλή, του Σωκράτη, του Αριστοτέλη και εμείς, έχουμε το ίδιο DNA. Σε ποσοστό που αγγίζει το 99,5%. Γιατί η έρευνα αυτή δεν προβλήθηκε από τα ΜΜΕ; Γιατί δεν πέρασε στην εκπαιδευτική ύλη; Ποιος ρυθμίζει τι διδάσκεται και τι αποσιωπάται;

Η έρευνα αυτή δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» της 8ης Δεκεμβρίου του 2000. Επίσης στον «Ταχυδρόμο» της 2ας Απριλίου 2005.

Αλλη μια έρευνα έγινε απο το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή της Κυριακής» της 6ης Νοεμβρίου 2005. Το δημοσίευμα είχε τίτλο «Καθαρο το DNA των Ελλήνων». Το δημοσίευμα απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράϋερ(υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη θεωρία του Φαλμεράϋερ οι Έλληνες του 19ου αιώνα, άρα και οι σημερινοί ήταν Σλάβοι και Αλβανοί και ότι δεν είχαν καμία φυλετική σχέση με τους αρχαίους Έλληνες). Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν και ο κ. Τριανταφυλλίδης με την ερευνητική του ομάδα, απο το ΑΠΘ.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η έρευνα απέδειξε ότι η θεωρία του Φαλμεράϋερ είναι λανθασμένη. Συγκεκριμένα απέδειξε ότι οι Έλληνες παρ΄’ όλα τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους, δεν αλλοιώθηκαν γενετικά.

Όποιοι θέλουν να δούν περισσότερα στοιχεία, πρέπει να διαβάσουν το βιβλίο του κ. Τριανταφυλλίδη «Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» από τις εκδόσεις «Γαληνος». Υπάρχει όμως ένα ακόμη βιβλίο, πιο εκλαϊκευμένο, το «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΕΣΜΕΝ» των εκδόσεων «Κάδμος».

Υ.Γ: Γράψαμε αυτό το άρθρο, από καθαρή αντίδραση προς το Υπουργείο Παιδείας και προς όλους τους θολοκουλτουριάρηδες, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είμαστε Έλληνες.

Σήμερα βιώνουμε έναν ιδιόμορφο φασισμό. Οποιος στηρίξει την Ελλάδα, δηλαδή το σπίτι του, την οικογένειά του, συκοφαντείται αμέσως σαν «εθνικιστής», «ρατσιστής» και «επικίνδυνος». Οποιος μιλήσει εναντίον της ειρωνικά και απαξιωτικά θεωρείται «προοδευτικός», «ανοιχτόμυαλος» και «ανεκτικός». Το τι θα αντιμετωπίσουν αύριο οι γενιές που έρχονται ποιόν απασχολεί;

Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτεροι φυλετικά από τους άλλους λαούς ούτε πιστεύουμε σε «περιούσιους και εκλεκτούς λαούς του θεού» δίνουμε όμως τη μάχη μας ενάντια σε αυτούς που αποκρύπτουν πληροφορίες με σκοπό να ελέγξουν το νού μας και τις αποφάσεις μας. Είναι δυνατόν το 2008 να ασχολούμαστε με φυλές; Αν η Ελλάδα έκανε τέστ DNA σε όσους ήθελαν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, θα ήταν ρατσισμός;;

Αυτή τη στιγμή οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης αποφάσισαν ότι προκειμένου να εγκατασταθείς στο Ισραήλ, πρέπει να περάσεις από τέστ DNA (Ελευθεροτυπία 4/7/98). Στις ΗΠΑ η σύζυγος του αντιπροέδρου Τσέϊνι θεώρησε απαράδεκτο το βιβλίο Ιστορίας για «τρεις αντιπατριωτικές αναφορές» και πολτοποιήθηκαν αμέσως 300.000 αντίτυπα! Κανείς όμως δεν τους κατηγόρησε για ρατσισμό και εθνικισμό. Ούτε η Ρεπούση, ούτε ο Λιάκος, ούτε ο Βερέμης, ούτε η κ. Γιαννάκου, ούτε ο κ. Πάγκαλος.

Αρης Ηλίας – Γιάννης Κουτσούρης – Δημ. Παπαδόπουλος – Τάσος Σαλβάνος μέσω thesecretrealtruth

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΑΝΕ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ . ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΠΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ . ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.

 2. Μασ λένε πωσ μπορούμε να ήμαστε ότι θέλουμε-νε εκτός από οποιονδήποτε απο ολουσ οσουσ πέρασαν από την ιστορία ωσ τραυματιστηρεσ τησ δικησ τουσ εκδοχησ;

 3. δειχνει στο ιντερνετ μια ερευνα που καναν με διαφορες ρατσες τεστ ντι εν αι κ γινοταν μπαχαλο μην περιμενετε λεει σε καθαρη φυλη αλλα ελληνα δεν ειχαν στην ερευνα ολους τους αλλους τους βρηκαν εναν ελληνα δεν βρηκαν οι αδερφες.αυτο το κανουν γιατι αν ο ελληνας δεχτει μεσα στο ειναι του τι κ ποιος ειναι θα κυριαρχηση στον πλανητη με ταχυτητα φωτος…εχουν ομως πετυχει η αληθεια ειναι να μας βγαλουν απο την αληθεια.αλλα επειδη ειναι χαζοι θα μας ξανα πανε στην αληθεια χωρις φυσικα να το θελουν.ολοι μαζι πολλα μπορουμε

 4. Οι πολιτικοί και οι διανοουμενοι μόνο ??? Βγες ένα απόγευμα και κάνε ένα γκάλοπ.. Το έχω κάνει έτσι για πλάκα. Σε ένα Σαββατοκύριακο ρώτησα 100 άτομα από 16 έως 65 ετών οι 83 είπαν ότι είμαστε από βαλκανιους οθωμανους Ρωμαίους… Δεν υπάρχουν Ελληνες σήμερα είπαν.. Σας λέω κάντε το και θα καταλάβετε ότι ο απλός κόσμος δεν το πιστεύει πλέον..

  • Η εξήγηση είναι απλή. Για να κοιμάμαι ήσυχος και χωρίς ενοχές για την κατάσταση που φέραμε όλοι την πατρίδα μας, υιοθετώ την άποψη ότι δεν υπάρχουν Έλληνες πλέον στην χώρα μας. Άρα, ούτε κι εγώ είμαι Έλληνας (σκέφτεται ο ερωτηθείς) και γι’ αυτό δεν έχω μέρος της ευθύνης.

  • Η εξήγηση είναι απλή. Για να κοιμόμαστε ήσυχοι χωρίς ενοχές για την κατάσταση στην οποία φέραμε την πατρίδα μας, υιοθετούμε την άποψη ότι δεν υπάρχουν Ελληνες στη χώρα που κατοικούμε. Αρα, κι εγώ που δεν είμαι Ελληνας [σκέφτεται ο ερωτηθείς]δεν φέρω καμμία ευθύνη.

 5. Γιατι η ελλαδα ειναι ο ομφαλος της γης και οι Ελληνες παιδια θεων.Αυτο δεν μπορουν και δεν θελουν να το χωνεψουν οι απανταχου γραικυλοι.ΟΤΙ ΟΜΩς ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑς ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.

 6. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία που μας χτυπάνε τόσο δυνατά στο ήθος… Ο κόσμος ειδικά που είναι στον κόσμο του, είναι χαμένος, είναι μάταιο ν ασχοληθούμε μαζί τους. Πρέπει να κινηθούμε άνευ το τι θα πιστεύει η κοινή γνώμη, αναγκαστικά. Θα υπάρξει η ευκαιρία. Ένα πράγμα δεν έχει λογαριάσει το σύστημα: Υπάρχουν άνθρωποι, που όσο επιμένεις ενώ έχεις άδικο, τόσο ποιο πολύ, με μεγαλύτερο σθένος σε αψηφούν. Οπότε προσπάθησε να τους αδικήσεις ακόμα περισσότερο, μέχρι να εκραγούν σαν ηφαίστειο και να σε πάρει και να σε σηκώσει. Έτσι ακριβώς θα συμβεί και δεν μπορεί να κάνει τίποτα, κανένα σύστημα γι αυτό! Αρκεί να μην χάσουμε τις ευκαιρίες… Η αποσταθεροποίηση της χώρας που έρχετε, είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να διαχωρίσουμε την ήρα απ το στάρι αλλά και επικίνδυνη περίοδος, γιατί όσο δεν γκρεμίζονται τα παγκόσμια συστήματα μεταξύ τους, θα υπάρχει πρόβλημα. Οπότε, όταν γκρεμιστούν και τα γκρεμίσει ο πραγματικός εχθρός, εξαντλήοντάς τα, για να μπορέσει να τα ελέγξει εύκολα, τότε ακριβώς είναι και η ώρα μας, τότε να δεις εποχή που θ ανατείλει!!!

  • Θέλω να ζω εκείνη την εποχή και να είμαι εκεί να τους πάρω όλους κατά φάλαγγα και να τρέμουν από το δίκαιο που τους κατακαίει…Ω ρε, πως θέλω να ζω τοτε… Πως μ ενθουσιάζει!

  • ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΤΑΙΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ “ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ”…ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΣΙΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΑ,ΣΥΖΗΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ….ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ….ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΓΙΑ ΠΧ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ…ΜΟΝΟ ΔΡΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ,ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ,ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ.ΟΛΑ ΑΛΕΓΧΟΝΤΑΙ,ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ…ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΧ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ?ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣΚΑ?(ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ).ΕΙΜΑΙ 36,ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ?

   • Έτσι είναι. Υπάρχουν τρόποι και πιστεύω πως το κυρίως ζητούμενο, είναι η αυτονομία, να μην χρειάζεσαι το σύστημά τους. Γι αρχή, πετυχαίνοντάς το, θα σαι ασφαλής και ευημερής και ελεύθερος μακριά τους και έτσι κερδίζεις και τον χρόνο που χρειάζεσαι να προετοιμαστείς και να δημιουργήσεις όσα θα χρειαστείς. Πιστέυω βέβαια, πως το σημαντικότερο είναι να μην τσιμπήσεις στις όποιες παγίδες ρίξει το σύστημα, γιατί αυτό θέλουν, ν αναλωθείς σε αψιμαχίες που μόνο στόχο έχουν την εξάντλησή σου… Πράγματι, δεν υπάρχει λόγος, το ζητούμενο είναι να κερδίσεις τον πόλεμο και αν μπορεί κερδιθεί με μία μόνο μάχη, η ακόμα και χωρίς μάχη, ακόμα καλύτερα.

 7. Έχω κάνει αρκετές αναφορές σε αυτή την πληγή… δεν είναι μόνο οι “ξένοι” (πρώην Πελασγοί) που χτυπάνε την τωρινή Ελλάδα και άλλοτε μητροπολιτική χώρα τους Πελασγία… γιατί έχουν μίσος και φθόνο προς αυτή. Αλλά είναι και οι τωρινή κάτοικοι της που έχουν αποκοπεί με τη θέληση τους από τους ένδοξους προγόνους τους!… κάτι λίγα ξέρουν μόνο, και αυτό σαν παπαγαλία. Έχω ξαναγράψει ότι ο Έλληνας ήταν και είναι ιδέα, και ως ιδέα είναι αναλλοίωτος, αθάνατος, άφθαρτος… οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων και αναφέρομαι στον κανόνα, δεν θέλουν να έχουν σχέσις με τις ιδέες και γενικά ότι έχει να κάνει με το λογιστικό μέρος της ψυχής. Ζούνε στην χώρα των Ελλήνων, θέλουν να περνάνε καλά (ιδιαιτέρως δε η χώρα της κοιλιάς και των γενετικών τους οργάνων), και από εκεί και πέρα… πάμε παρακάτω. Οπωσδήποτε ΔΕΝ υπάρχουν Ινδοευρωπαίοι κ.λ.π… ο όρος ανακαλύφθηκε από τους τωρινούς απόγονους των άλλοτε Πελασγών, μόνο και μόνο για να θολώσουν τα υπάρχοντα ιστορικά ύδατα, ώστε να συνεχιστεί και να μπερδευτεί ακόμα περισσότερο η αμάθεια, και να ταπεινώσουν τους τωρινούς ξεπεσμένους και ανιστόρητους απογόνων των Ελλήνων. Οι νεότεροι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων έχουν το γενετικό υλικό των προγόνων τους… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και Έλληνες… ομοίως και δε και οι πρόγονοι τους! Μιας και οι πρόγονοι μας δεν ήσαν όλοι Έλληνες… αλλά λίγοι! Ο Έλληνας είναι κατάσταση εκ φύσεως, και ως ιδέα η εκ φύσεως κατάσταση της προδίδεται από την ιδιότητα του ονόματος του Γενάρχη και όχι απλά της χώρας! Ακριβώς πάνω στο θρησκευτικό καπέλωμα αυτής της καταστάσεως, δημιουργήθηκαν όλοι οι εμφύλιοι πόλεμοι της αρχαιότητας, μεταξύ των άλλοτε ελληνικών φύλων, με αποτέλεσμα να πέσει ο αρχαίος κόσμος. Αυτά.

  • To κυριότερο πρόβλημα, σχετικά με την διάδωση του Ελληνισμού, είναι ότι διαδώθηκε, σε μεταλλαγμένη μορφή. Οι Ρωμαίοι πήραν τον Ελληνισμό αλλά τον διακινήσαν στα δικά τους μέτρα. Ακόμα και σε πολιτειακό επίπεδο, είχε πάντα μεγάλη διαφορά, άλλη θεωρία, άλλη νοοτροπία και η Ολιγαρχία και η Δημοκρατία των πόλεων κρατών, σε σχέση με την Ρωμαική νοοτροπία Ολιγαρχικών συστημάτων και δήθεν δημοκρατικών συστημάτων. Στην ουσία η Σύγκλητος ήταν Ολιγαρχία με μάσκα Δημο – Κρατίας και το άλλο ήταν απόλυτη μοναρχία, με αποτέλεσμα να μην διαδωθεί ποτέ η Δημο – Κρατία. Στην σημερινή εποχή, ο μεγαλύτερος κίνδυνος, είναι η σπίλωση της Δημο – Κρατίας, μόνο και μόνο επειδή ονομάσαν την Ολιγαρχία τους έτσι, ενώ δεν είναι… Είναι ένας πόλεμος ιδεών, δύσκολος να κατανοηθεί από τους πολλούς δυστυχώς…

   • Και ο κόσμος δεν λέει να καταλάβει: Νομίζει ότι η Δημο-Κρατία είναι ιδέα. Μα δεν είναι ιδέα! Δεν είναι ιδεολογία! Είναι μέθοδος λειτουργίας πολιτεύματος, για την ακρίβεια, τρόπος επικοινωνίας, πολιτείας με τον πολίτη που την συγκροτεί. Η μέθοδος αυτή, λειτουργεί μόνο όταν, ο πολίτης, μέσω του δήμου, εκπροσωπεί/ προτείνει/ η ανέρχετε εις διαχείρισην/ η δικάζει και ανακαλεί τον όποιον εκλεγέντα, όποτε το κρίνει ως κοινωνική ομάδα. Επί της ουσίας, πολίτης κάνει πρόταση, συγκροτείτε επιτροπή, παρουσιάζουν πρόγραμμα, επιλέγουν διαχειριστή του προγράμματος, τον εκλέγουν στον δήμο, ν αναλάβει π.χ. το τάδε έργο, στον τάδε τομέα, αν δεν κάνει τον ανακαλούν, η μόλις ολοκληρωθεί το έργο, ο εκλεγέντας αποχωρεί αφού το έργο ολοκληρώθηκε και φυσικά λαμβάνει και την επιβράβευσή του, είτε αυτή είναι μια επιδότηση δώρο, είτε, αναγράφεται τιμητικά σε κάποια στήλη της όποιας πλατείας κλπ. κλπ. Οι εκλογές χώρων και δημοτικών συμβούλων και βουλευτών δεν λένε τίποτα, είναι άερας κοπανιστός…

    • Μετά πετάγονται και άλλοι εξυπνάκιδες και σου λένε: Είδες δεν πετυχαίνει η Δημο – Κρατία, ενώ δεν είναι καν… Και μετά σου προωθούν την όποια μοναρχία, λέγοντας, ότι χρειάζεται καθοδηγητή ένας λαός… Ωραία, χρειάζεται καθοδηγητή; Και γιατί να μην τον εκλέξει ο ίδιος ως ανώτατο άρχοντα/ άνακτα, μέσα από μια σειρά εκατοντάδων υποψηφίων, των οποίον ο πολίτης, θα διαβάσει πρώτα, το πρόγραμμά τους και το όραμά τους, όπως και τον αντικειμενικό τους σκοπό; Και γιατί αυτός ο άνακτας, να μην λειτουργεί παράλληλα με την σωστή εκπροσώπηση πολίτη πολιτείας βλ. Αθηναική Δημοκρατία, βλ. εποχή Περικλέους; Εμ, αφού είμαστε βλάκες…

     • Και γιατί να μην γίνονται μέσω ενός συμβούλιου πολιτών, ανά δήμο και μετά ανά περιφέρεια, οι προτάσεις, για το ποιοι θα είναι υποφήφιοι; Συγνώμη, γίνομαι κουραστικός αλλά μου φαίνεται θα φτιάξω ένα άρθρο, στο οποίο θα τα βάλω σε μια σειρά όλ αυτά και να δούμε μετά, ποιος ξεροκέφαλος θα μπορέσει να φέρει αντεπιχείρημα…

 8. ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΑΥΡΙΟ.(ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?)ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΤ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΣΤΗΣ.ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΘΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

EKTAKTO: Χτυπήθηκαν Έλληνες στη Μυτιλήνη από τους λαθρομετανάστες; – Φωτογραφίες-ντοκουμέντο – Με αίματα γέμισαν οι δρόμοι

Οικονομική ανάπτυξη επί 21ης Απριλίου