Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

20:27 - 05/12/2022

Γιατί επιλέχθηκε η ίδια ημέρα «κατάργησης» του Γρίβα Διγενή ως Εθνάρχη των Ελληνοκυπρίων και του ψηφίσματος ότι τα γενετικά φύλα είναι 64….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

..[2 φυσικά υπό αμφισβήτηση και 62  ψευδή & σατανοπούστικα χαχαχα]. Τι ισχύει τώρα αμέσα;

Γιατί επιλέχθηκε η ίδια ημέρα «κατάργησης» του Γρίβα Διγενή ως Εθνάρχη των Ελληνοκυπρίων και του ψηφίσματος ότι τα γενετικά φύλα είναι 64 [2 φυσικά υπό αμφισβήτηση και 62  ψευδή & σατανοπούστικα χαχαχα]…. Τι ισχύει τώρα αμέσα;

Το 1964 μ.Χ. ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής κατατρόπωνε τους Αντιχριστιανούς και Αντιέλληνες Τούρκους…

Διά τα άλλα περί 64 τα αναφέρω εις το άλλον άρθρον διά το ψήφισμα περί 64 «φύλων» και τους κατατροπώνω, διαβάστε το….[εις το τέλος διαθέσιμον]

Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής είναι Πατριώτης, Χριστιανός, άνθρωπος με αρχές και χορχίδια, άνδρας με τα όλα του χωρίς αναμείξεις πουστιάς !

Δήλωσε όταν οίδε την βρωμιά απογοητευμένος: η Κύπρος είτε θα τουρκέψει είτε κουμμουνιστεύσει…. Δύο ομοιότητες, αθεότητες, εις το παρελθόν δήλωσα ότι ο μωαμεθανισμός είναι ο «θεόπιστος» κομμουνισμός και ο κουμμουνισμός ο άθεος μωαμεθανισμός, Λένιν και Μωάμεθ εξυμνούν τον σατανά… Αμφότερες ιδεολογίες κατασκευασμένες από τους μαζώνους Σταυρωτές Του Χριστού !

Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής προειδοποίησε να μην εμπιστευτούμε ποτέ την Κύπρον εις τον Γλαύκο Κληρίδη [και τα πνευματικά παιδιά του], εντούτοις, οι ζωππόβορτοι εθνικόφρονες [όσοι από αυτούς] από Εθνικόφρονες έγιναν Δεξιοί του Εωσφόρου αγγέλου του σήματος του Δημοκρατικού Συναγερμού [ΔΗ.ΣΥ. = ΔΥΣΗ και δύση των Χριστιανών και Ελλήνων, να τώρα γεμίσαμε ξένους Αντίχριστους και Αντιέλληνες όπως και εις την Ελλάδα και αλλού!], μετατρέπωντας σταδιακώς τους Εθνικόφρονες λόγω ζωώδης εμπιστοσύνης σε Δεξιούς των ροθλύκων χαζζάρων και από την άλλη πλευρά ομοίως το ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, ΔΗΚΟ και άλλοι….

Αυτόν όπου έκαμε η ψευδοβουλή των Ελληνο+κυπρίων είναι ΕυΤιμή προς τον Γεώργιον Γρίβαν Διγενήν, ήτοι να τον καταργήσουν, διότι όπως είναι ψεύδος ότι υπάρχουν 64 φύλα και 64 διαστάσεις [αλλά μόνον 2 φύλα και τρεις διαστάσεις, χαχαχα] είναι ψεύδος ότι ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής ο Τρικωμίτης [από την κατεχόμενη κωμόπολιν Τρίκωμον Αμμοχώστου, όπου ο οίκος και κατάστημα εις το ισόγειον του Γρίβα είναι τώρα γραφεία του κόμματος υιού Ντεκτάς Σερντάντ]. Συνεπώς δύο ψηφίσματα προχθές 10 Δεκεμβρίου ψευδή και σατανικά της σατανικής αταξίας απραγμάτων.

Όταν είπαν οι Μαθητές του Σωκράτη ότι αδίκως καταδικάστηκε και πρέπει να δραπετεύσει ο Σώκρατες απάντησε: φαντάζεστε εάν καταδικαζώμουν δικαίως; Δεν δραπετεύω να με συκοφαντήσουν δειλόν και ψεύστη!… Συνεπώς τιμή εις τον Γεώργιον Γρίβα Διγενή να τον ψηφίζουν ως μη άξιον τέκνον της πατρίδος και ανάξιον πάσας τιμής [χαχαχα]. Ποίοι; Μεταξύ άλλων οι Ακελικοί Αριστεροί, έχουν δίκαιον αφού όλοι αυτοί είναι άλλης εθνικότητος, άλλης Πατρίδος, της σατανικής Παρτίδος [χαχαχαχα] του μπαφομέτη σατανά, εξού και ψήφισαν την ίδια ημέρα να διδάσκοντε εξαετή παιδιά διά τους πρώκτους, τους διεστραμμένους, τους ανώμαλους, τους Αντίχριστους και τους σατανιστές που τρώνε σάρκες παιδιών και πίνουν τα αίματα τους, συνεπώς, «δικαιολογημένον» ότι τον μισούν τον Γεώργιον Γρίβαν Διγενήν τον Εθνάρχην των Ελληνορθόδοξων Ελληνοκυπρίων που με την απελευθέρωση της Κύπρου σφετερίστηκαν αυτοί θώκους πολιτικής 64 γενετικών φύλων, ασπούμε η τρύπα του κώλου είναι φύλον άρα τε όλοι τουλάχιστον δίφυλοι και επειδή όλοι έχουμε 12 τρύπες όλοι δωδεκάφυλοι χαχαχαχα!

Διατί επέλεξαν προχθές 10 Δεκεμβρίου να ψηφίσουν τα ψοφίσματα τους που τους προσφέρουν εισιτήρια παντοψοφίας εις την σατανική κόλλαση;

Επειδή ο κόσμος τώρα χαλαρώνει διά τα Χριστούγεννα, διότι έχουμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Προέδρου της Κυπριακής Εταιρεικής Ολιγαρχίας και Αρχιεπισκοπής όπου αναμετρούνται τρεις Ρωσσόφιλοι και τρεις Ουκρανόφιλοι [Οικουμενισταί σκυλάκια του Οικουμενιστή του Chrislam Απατριάρχη-Πάπα που δήλωσε ζωντανά ότι Ο Χριστός είναι ο σατανάς και όστις Τον επικαλείται του προσφέρει πειρασμούς που τον χάνουν ψυχικώς, το βίδεο δημοσιεύτηκε εδώ εις τα Κατοχικά Νέα]. Αυτοί οι Οικουμενισταί, συλλειτουργούν με Ισλαμιστές που το Κοράνι τους λέγει ότι Ο Χριστός είναι ψεύστης και δεν Σταυρώθηκε ποτέ αλλά συνάμα αναλήφθηκε εις τους Ουρανούς εκ Του Θεού, άρα τε Ο Θεός είναι ψεύστης και προωθεί ψεύστες προφύτες όπως και ο ίδιος ο Μωάμεθ, άμεση παραδοχή διά βλασφημίας του Μωάμεθ ότι είναι υιός του διαβόλου όπως τους τότε Φαρισσαίους που κατατροπώθηκαν εις Λόγον με Τον Χριστόν! Με αυτούς συλλειτουργούν αλλά όχι ασπούμε με τους Παλαιοημερολογήτες, συνάμα αναθεματίζουν την ημέρα της Ορθοδοξίας τους Διαμαρτυρώμενους αλλά συνάμα συλλειτουργούν μαζύν τους και με μάγους σατανιστές πρωτόγονων σατανικών και ειδωλολατρικών θρησκειών, αυτός είναι ο Οικουμενισμός του Αντίχριστου και πάρα πέρα !!!! Αυτοί όπου έκαναν την αποτυχημένην ψευδοοικουμενικήν ψευδοσύνοδον του Κολυμπαρίου με μασονικά διακοσμημένα σύμβολα, δεν μπορείς να κάνεις και Οικουμενικής Σύνοδον Ορθοδοξίας και Πανθρησκείας μώρε !!!!! χαχαχα, έναν από τα δύο….

Όπως με τα ηλεκτρονικά, βιολογικά και άλλα μάγια τους ήταν προβλεπόμενον και κανονισμένον πότε θα αποθάνει ο βασιλέας και η βασίλισσα της Αγγλίας, έτσι ήταν κανονισμένον πότε θα αποθάνει ο Ττόμμυς δε Μπι [Θεός μακαρίσει τον] διά να γίνουν εκλογές και εν μέσω του πνεύματος αυτού να μην βροντοφωνάξει κανένας υποψήφιος ιεράρχης διά νέος αρχιεπίσκοπος τραντακτά ΟΧΙ και ΑΙΣΧΟΣ διά το ψευδοψόφισμα των 64 ψευδοφύλων [χαχαχαχα]…..

Εάν εκλεγεί Ουκρανικός ήτοι Σατανοπανθρησκοοικουμενιστής τότε ό,τι όργια κάνει η βουλή και η κομματική πολυσπείρα Ηρώδη της Κύπρου εις την πολιτική θα το υπερασπίζει ενδηλωμένως ή με σιωπή η «Εκκλησία», ίδωμεν, μακάρι να μην κωλώσει και αν εκλεγεί ιεράρχης Φιλοπαραδωσορθόδοξος που να εξεύρει ότι τα όσα κάνουν οι Οικουμενισταί κηρύσσοντε αιρετικοί από τις Οικουμενικές Συνόδους και τις Παρακαταθήκες των Πατέρων της Εκκλησίας [και να μην λένε δι’ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Του Θεού ελέησον και σώσον ημάς, αμήν]….

Υπεροδεύουμεν εν ταχεί και εν γοργώ προς τον Αντίχριστον είτε μεσολαβήσει Εξαδάκτυλος είτε όχι, ΕυΧριστιανοί να είσαστε έτοιμοι, να η ευκαιρία σας να γίνετε οι Μέγιστοι των Αγίων, μην χάσετε την ευκαιρία διά πειρός και θανάτου, διά πειρός, πυρός, σιδήρου, υπομονής και θανάτου!!!!

Το πνεύμα του Γεώργιου Γρίβα Διγενή είναι που απαίτησε να τον καταργήσουν από τον βρωμοναόν της ψευδοδημοκρατίας των Ψευδοελληνοκυπρίων και όχι το αντίστροοφον. Δεν είναι τυχαίον που Αριστεροί σατανόπληκτοι Αντιέλληνες ίδρυσαν ποδοσφαιρική ομάδα πανηγυρισμού πτώσης του Ελληνοβυζαντίου με το όνομα «Ομόνοια 1453» χαχαχαχα!

Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής δεν είναι Άγιος, είναι όμως Ήρωας και ο μόνος που δεν πρόδωσε έστω και εάν έκαμε σφάλματα, το Πραξικόπημα της Κύπρου έγινε αφού τον σκότωσαν επειδή αντιδρούσε και έγινε: και νεκρός έκανε πραξικόπημα χαχαχα! Πολιτικοί Αρχηγοί της ΕΟΚΑ Β΄όταν πήραν τα ηνία από τον Γρίβα και ώθησαν το πραξικόπημα λέγεται ότι ήταν ο Μακάριος Γ’ [ος δι’ Αγίους μετανόησε και σώθηκε και επειδή βάπτισε χιλιάδες Κενυάτες, ίσως κάτω από πίεση συμφώνησε σε λύση διζωνικής χώρας διά να μην καταβάλουν όλην την Κύπρον οι Τούρκοι; Ποίος γνωρίζει με ακρίβειαν…]  και ο Γλαύκος Κληρίδης και στρατιωτικός ηγέτης ο Κυριάκος του Κωνστανή και κάποιος άλλος….

Εν κατακλείδι ερωτώ:

Αυτοί όπου ψήφισαν να καταργηθεί πάσα τιμή προς τον Γεώργιον Γρίβαν Διγενήν είναι άξιοι οίας τιμής; Μεταξύ αυτών κλέπται, ψεύται, απάτριδαι, προδόται, πράκτοραι των Τούρκων και των μαζόνων της σατανικής νέας αταξίας απραγμάτων που υπόδουλα προωθούν και υπηρετούν, υπεράδικοι, ανώμαλοι και άλλα, αλλά βεβαίως ποίοι θα τον ψήφιζαν ανάξιον τον Γρίβαν; Οι υπερπροανάξιοι ψυχή τε και σώματι!!!!…. Ακολουθώντας τα βήματα εκείνων όπου τόλμησαν να καλέσουν τους Ήρωες τους 1821 μ.Χ. της Ελληνικής Επαναστάσεως ως προδότες, άδικους, μη αγωνιστές και κίναιδους/πούστηδες…. Τιμή και σε αυτούς τους Ήρωες, άλλωστε ο Γρίβας είναι γραμμή συνέχειας του Πνεύματος της Ελληνικής Επαναστάσεως και μεταξύ άλλων όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δήλωσε: εάν επιτυγχάναμε ξέρουμε ότι θα είμασταν Ήρωες εάν αποτυγχάναμε θα είμασταν προδότες διά τους άλλους, ομοίως και διά τον Γρίβαν, οι σατανοαχάριστοι είναι παντού, ευτυχώς κοιμήθηκε εν Κυρίω πριν καταληφθεί η ήμισυ Κύπρος από τους Τούρκους….

Πτου εις τους κάθε είδους κομματικούς προδότες, δεν βλέπουν ότι ομοιάζουν σε ψυχή κι’ ας διαφέρουν σε χρώματα…

Βεβαίως επιλέχθηκε η κατάλληλη εποχή διά διχόνοια κομμάτων και συνσπείρωση τους, αφού πολλοί Αριστεροί θα ψήφιζαν/ψόφιζαν άλλον Δεξιόν [αφού και ο επίλεκτος του ΑΚΕΛ Δεξιός και ο πατέρας του της ΕΟΚΑ ποίας, ήτοι ο Μαυρογιάννης, χαχαχα] και Δεξιοί θα επέλεγαν τον Δεξιόν της Αριστεράς του ΑΚΕΛ, τώρα ο καθένας έρχεται εις το κοπαδικόν μανδρίν του μετά την πόλωση των δύο αυτών ψηφισμάτων/ψοφισμάτων, έχουν τέχνη τα μασονοσατανάκια της αρχιστοάς του εξωτερικού και εσωτερικού χαχαχαχα….. Και βεβαίως η πόλωση όπως κάθε φορά κάνει τους τυφλούς τυφλώτερους, μήπως και κατανοήσουν εκείνους που φωνάζουν εναντίον ηλεκτρονικής ταυτότητος και πανηλεκτρονικοποίησης του χρήματος 666 και των υπηρεσιών του κράτους, όπως εξάγγειλε ο υποψόφιος Αβέρωφ [εβραϊλυκον όνομαν, χαχαχα] Νεο+φύτου [όχι βέβαια του Αγίου Νεοφύτου]…. και η πτώση συνεχίζεται κανονικά και με τον “νόμον”…..

Αυτοί “είμαστε” εμείς δεν είμαστε, αλλά ευείμαστε παρ’ όλες τις αμαρτίες μας…. είθε να αντέξουμε, η τρέλλα διογκώνεται σε υπερασθένεια υπερμεγαλοαρρωστημάρα υπερτερατοπολυνοσηρής αυτοέκπτωσης και δυσαντοχής νοσειοκρατείας….

Τα ίδια ταλάνιζαν και το Ελληνοβυζάντιον με κοπαδισμούς και αιρετισμούς.

Ψηφίστηκαν 64 «φύλα» από την βουλή = Βυβυλωνία = Παν+πυλωνία των «Ελληνοκυπρίων». Ιδού η απάντηση μου, σε συμφέρει να την προσωθήσεις….

Παναγιώτης Δίας

Σας Ενδιαφερουν:

Ένα στα τρία άτομα στον πλανήτη πεθαίνει από παρασιτικές ασθένειες!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
SHUNGITE - Πώς είναι αυτό το ορυκτό τόσο ΔΥΝΑΤΟ;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα επικίνδυνα χάπια για την υπέρταση απαγορεύονται παγκοσμίως στον κόσμο
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι 5 καλύτεροι "σπιτικοί " τρόποι για την θεραπεία της πλάτης και των αρθρώσεων, οι οποιοι είχουν ελ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Επαναφορά της όρασης με 1 κύκλο θεραπείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και ραντεβού με γιατρούς
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΖΩΉ ΧΩΡΊΣ ΠΌΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΏΣΕΙΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Όλοι μπορούν να κολλήσουν: τα πιο επικίνδυνα είδη παρασίτων και πώς να απαλλαγούμε από αυτά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η ιστορία μου για τη αντιμετώπιση της ψωρίασης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΕΛΛΗΝΙΣ 12/06/2022 @ 6:40 ΠΜ

  ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑ.
  Με αυτούς συλλειτουργούν αλλά όχι ασπούμε με τους Παλαιοημερολογήτες,
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΟ, Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ.

 2. ΠΙΘΗΚΟΚΥΝΗΓΟΣ 12/06/2022 @ 9:34 ΠΜ

  Κοίτα το απλό :Επέλεξαν γιατί φοβούνται οι Σαταναδες μέσα τους ότι δε θα προλάβουν εάν στις 18 του μηνός ανέβει ο Μορφου θα τον έχουνε εναντίων τους και δε θα περάσει.

 3. ΠάνοςΓέριμου 12/06/2022 @ 10:04 ΠΜ

  Ελληνίς, συμπληρώνω ότι ο παππάς αυτός έκανε αγιασμόν και έφυγε ο κόκκινος δαίμων του Πειραιά όπως εσύ μας ενημέρωσες, βεβαίως ήξερα ότι έφυγε διά της θελήσεως του λαού, αλλά δεν ήξερα ότι προηγήθηκε Αγιασμός, ευχαριστούμε, Ο Θεός μαζύν σού!

 4. ΠάνοςΓέριμου 12/06/2022 @ 10:06 ΠΜ

  Πιθηκοκυνηγέ, μακάρι, αλλά τον επιλέξουν οι κοιμισμένοι; Άρχισαν να επιλέγουν τοπικά, κομματικά κάποιοι, και άλλοι άλλους επειδή τους θεωρούν ικανούς, πολιτικούς θα έλεγα, αντί ανόθευτους ιεράρχες που και τα λάθη τους είναι από λάθη και όχι από υποκριτικές σκοπιμότητες, ή έστω εάν δεν ισχύει τούτον, εξ όσων γνωρίζω ο Μόρφου είναι ο μόνος όπου είπε και εφάρμοσε Όχι σε μάσκες και εμβόλια εξού και έγινε έντονα αγαπητός και μισητός, Ο Θεός μαζύν σού!

 5. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ 12/06/2022 @ 1:45 ΜΜ

  Διατί επέλεξαν προχθές 10 Δεκεμβρίου να ψηφίσουν

  Μήπως ζω σε άλλο πλανήτη που σήμερα η ημερομηνία έιναι 6 Δεκεμβρίου 2022;;;;

  Αν έχει γίνει λάθος στην ημερομηνία πες μου τη σωστή ημερομηνία και τα στοιχεία του ψηφίσματος για να το βρω και να το διαβάσω ο ίδιος για να πειστώ, γιατί κυκλοφορούν πολλά ψέματα όπως τις προάλλες η αλλαγή του Έλληνα σε Ελλαδίτη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*