ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Γιατί δημιούργησαν μια «κρίση» καυσίμων άραγε;;;

· Κατοχικά Νέα

Κάθε κομμάτι φαινομενικής ανικανότητας έχει έναν σκοπό, όπως βλέπετε στην Βρετανία-Μπανανία. Οι πολιτικοί θυσιάζουν τη φήμη τους στην αποφασιστικότητά τους να δημιουργήσουν συνεχές χάος, φόβο και ξανά φόβο.

Οι πρόσφατες ελλείψεις καυσίμων είναι παγκόσμιες και αποδίδονται σε διάφορους παράγοντες.

Μας λένε ότι υπάρχει μια ξαφνική διεθνής έλλειψη οδηγών που δεν μπορούν να οδηγούν τα φορτηγά. Παραμύθια!!!! Ή ότι ολοι τους έχουν covid ή ότι έφυγαν από την Μικρή Βρετανία. Ή ότι απέτυχε το ένα τεστ PCR ή είχε διάροια ο οδηγός και είναι κολλητική. Όλοι πήγαν σπίτι τους λοιπόν, στη Ρουμανία ή στην Πολωνία.

Για το Brexit φταίνε όλοι, οι αντί και δώσε αντιπαράθεση στο πόπολο… (αν και δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν το Brexit ακόμη για να εξηγήσουν τις ελλείψεις καυσίμων στις ΗΠΑ και την υπόλοιπη Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά βέβαια είναι ανοησίες. Έχουν λενα μοναδικό σκοπό όπως σας έχουμε γράψει στην Νέα γέννηση, στο ΡΙ-ΣΕΤ.

Οι ελλείψεις καυσίμων είναι προγραμματισμένες και θα συνεχίσουν το σενάριο τους επ ‘αόριστον.

Ποιος είναι ο στόχος;

Πρώτον, το σχέδιο καταστροφής της παγκόσμιας οικονομίας είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Δεύτερον, οι ελλείψεις οδηγών και καυσίμων θα οδηγήσουν σε έλλειψη τροφίμων και δραματική αύξηση των τιμών. Αυτό θα οδηγήσει σε πληθωρισμό. Και αυτό θα κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στην οικονομία. Και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν από έλλειψη θερμότητας και τροφής. Κι αυτό είναι όλο μέρος του σχεδίου.

Τρίτον, το κλείσιμο των πρατηρίων σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά τους από το σπίτι. Ακριβώς όπως τα γραφεία άρχισαν να ανοίγουν ξανά λίγο, θα κλείσουν και πάλι σύντομα. Δεν θα μπορείς να οδηγήσεις το αμάξι σε λίγο καιρό…Και αυτό το σενάριο πάλι, θα τελειώσει την οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέταρτον, η έλλειψη καυσίμων χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για περισσότερες διακοπές στο θέμα της υγείας!!! Αυτό, φυσικά, είναι μέρος του σχεδίου. Αναπόφευκτα θα προκύψουν περισσότεροι θάνατοι. (Περιέργως, όμως, ειμαστε βέβαιοι ότι θα παραδοθούν προμήθειες εμβολίων για τον Covid-19 και ότι δεν θα πρέπει να ακυρωθούν οι σχολικές δόσεις πειραματικών ενέσεων).

Πέμπτον, η χρήση λιγότερων καυσίμων αποτελεί μέρος της απάτης της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Οι πράσινοι γκουρού της απάτης της υπερθέρμανσης θα είναι τρελά ευτυχισμένοι εάν μπορούν να μειώσουν τη χρήση ορυκτών καυσίμων και εμάς σαν ανθρωπότητα – ακόμα κι αν αυτό θα σκοτώνει εκατομμύρια.

Έκτον, η ιντερνετική αναζήτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξήθηκε κατά 1.500% σε μια μέρα. Κανείς δεν θέλει να αγοράσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα επειδή έχουν περιορισμένη εμβέλεια και δεν υπάρχουν αρκετά σημεία φόρτισης. Και έτσι μια κρίση καυσίμων που δημιουργήθηκε θα ενθαρρύνει τους οδηγούς να στραφούν σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Και μετά, σε λίγα χρόνια, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα απαγορευτούν επειδή δεν υπάρχει αρκετός ηλεκτρισμός για θέρμανση, μαγείρεμα και φωτισμό. Τότε θα μας ζητήσουν να είμαστε πρόθυμοι να μετακομίσουμε εκεί που θα μας πουν, σε μια πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης ή σε στρατόπεδα συγκέντρωσης που χτίζονται μανιωδώς παντού για να ελέγξουν τους πολίτες στις πόλεις φυλακές.

Οποιος ζει στις πόλεις την έκατσε την βάρκα, για αυτό πρεπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτά τα σοκ που θα έρθουν μαζεμένα στην μετά εποχή αοράτου-19.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

KORAKAS NEWS

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2026: Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι της Συγκομιδής» στον ελληνικό ουρανό

Δείγματα αίματος σε εργαστηριακό περιβάλλον – εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Testalize.me / UnsplashΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – Μαζωνάκης: Στο μικροσκόπιο το ιατρείο και η πλασμαφαίρεση πριν από την ανακοπή

ΕΛΛΑΔΑ

Επείγουσα έκκληση για αίμα σε όλη την Ελλάδα – Συνεχίζονται οι ελλείψεις στα νοσοκομεία

6 απαντήσεις στο “Γιατί δημιούργησαν μια «κρίση» καυσίμων άραγε;;;”

  1. Το αυτο-κίνητο κινείται μόνο του;
    Το ηλεκτρο-κίνητο κινείται μόνο του;
    Ε-ξυπνες πόλεις και έ-ξυπνες λύσεις;;
    Εεε-ξυπνααα πραγματα γιατι ζουμε σε χαζομάρα;;
    file:///C:/Users/User/Downloads/Tsakiridis_Panagiotis.pdf
    το πεζό.. ξεχάστηκε;; “θα πας και με τα πόδια” και “με τα παπουτσια στο χέρι”;;;

  2. σωστοτατος ο φιλος
    αφηστε ενα μπιτονι βενζινη στην ακρη για την στιγμη της-οποιας-μεταναστευσης δυναται ο καθενας….θα πεσουν κεφαλια εκεινη την ωρα…

  3. Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό το άρθρο; πραγματικά σου βγάζω το καπέλο και όλοι μας πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι και να αντιδράσουμε.

  4. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ,ΟΡΘΟΤΑΤΟ.
    ΔΗΜΙΕ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΝ ΣΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ;;;
    ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ,ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ…

  5. Θα παρακαλούν οι Άγγλοι να ξαναμπούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να σωθούν! Όσα συμβαίνουν στην Αγγλία έχουν στόχο να ανατρέψουν το brexit. Η ΝΤΠ θέλει να συσσωρεύονται τα κράτη σε ενώσεις όπως η ΕΕ για να διοικηθουν εύκολα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά