ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ?

· Κατοχικά Νέα

ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ?

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος όπλων από Πολύκαστρο, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ισχυρίζεται ότι έχει δει μια αύξηση 300-400% επί των πωλήσεων του, λόγω του… «φόβου των λαών », λόγω «πρόσφυγες», που ζουν στην περιοχή τους.

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση αρνείται να κλείσει τα σύνορα, αλλά αντ’ αυτού κάνει περισσότερα hotspots για «πρόσφυγες -μετανάστες », ενώ την ίδια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να φοβούνται για την αστυνομία οι Έλληνες έχουν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούν πλέον να ελπίζουν ότι το κράτος μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

6 απαντήσεις στο “ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ?”

  1. ρε παιδια αυτα δεν ειναι οπλα αλλα κομπιουτερατσια για να λυνουμε τους δυσκολους λογαριασμους

    • Αυτό να το πεις στον τζιχανχτιστη που θα μπουκαρει στο σπιτι σου και μόλις τ’κούσει θα συμμορφωθεί και θα φυγει αμεσως χωρίς να σου κανει κακό!
      Το ίδιο και ο πεινασμενος γειτονας σου όταν θα μπουκαρει και αυτος στο σπιτι σου για να σου κλεψει καμια κονσερβα οταν θα πεσει η μεγαλη πείνα! Θα σε καταλαβει και θα τα βρειτε πολιτισμενα….

      • ρε φιλε εχω και εγω κομπιουτερατσι ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε αμεσως να μου την πειτε!!!

    • Ούτε αγριοι, ούτε διορατικοι! Απλα επανω εχουμε, εκτος απο τους λαθρο, και τους UCCδες που ονειρευονται τσαμουριες και μεγαλες αλβανίες! Αμα ξεθαρεψουνε και τα “ματσεντόνσκια” απο πανω, κλαφ’τα!

      Η Β’ ΜΚ στην Ναουσα αλλα και η Ε’ ΜΚ στην Δράμα δεν ξερω κατα πόσο θα μπορούν να ανταποκριθούν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά