14:27 - 10/09/2019

Για τους βατραχάνθρωπους του ΠΝ προορίζονταν ο οπλισμός που εκλάπη – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ως ιδιαίτερα σοβαρό κρίνεται το σημερινό περιστατικό με την κλοπή οπλισμού και πυρομαχικών απο την ναυτική βάση του ΠΝ στη Λέρο. Ειδικότερα ο οπλισμός και τα πυρομαχικά σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του γράφοντος προορίζονταν για χρήση από τους βατραχανθρώπους της ΔΥΚ.

Στο νησί της Λέρου ήδη βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, της σήμανσης καθώς και της ΕΥΠ.

Όπως μαρτυρούν οι πρώτες έρευνες η αποθήκη όπου εκλάπη το υλικό δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως υπήρξε εκ των έσω πληροφόρηση για τα δικλείδες ασφαλείας της ναυτικής βάσης ή ακόμα και συνεργεία.

defencereview.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*