Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:47 - 07/06/2024

Για τους ηλίθιους γήινους & εξωγήινους, άκρως βλαβερόν σε ανόητους….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Για τους ηλίθιους γήινους & εξωγήινους, άκρως βλαβερόν σε ανόητους….

Μπορεί ν’ αρχίσω να υβρίζω αλλά δεν είναι για εσένα εκτός και εάν θίγεσαι επειδή είσαι ένας από τους………………………….

Εάν στέλλαμε έναν μήνυμα ή εάν στείλαμε έναν μήνυμα στους εξωγηίνους, εάν υποθετικά υπάρχουν ή εάν έγινε η βλακεία να σταλεί μήνυμα, ποίον θα πρέπει να είναι;

Μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί τι ηλίθια και ασόβαρη ερώτηση είναι τούτη ή που το πάει;

Λοιπόν το πάω και το παραπάω και δεν είναι καθ’ όλου ηλίθια ερώτηση αλλά το άκρον άωτον αντίστροφον !

Μήπως θα στέλλαμε την λέξη Χάυ; Τι ηλίθιον μήνυμα ! Κι’ ας υποθέσουμε ότι είναι ωραίον [και στην ώρα του δηλαδή] , μετά πως απαντάμε στην επόμενη ερώτηση και στην μεθεπόμενη; Διότι μετά θα πρέπει ν’ απαντάς και άμα πέσεις στην άγνοια , κάυκες, δίδεις πράσινο φως , να κατακτηθείς!

Ξέχασε προς στιγμής τι σου γράφω μόλις πριν !

Επαναλαμβάνω , εάν στέλλαμε έναν μήνυμα σε όποιους εις σε όλους τους εξωγήινους, ποίον πρέπει να ήταν !;

Μήπως ότι γνωρίζουμε το πυθαγόρειον θεώρημαν και να μας πουν πραύω σας , πολύ ωραία , και να βγούμε στον δρόμο παναθηναϊκοί & ολυμπιακοί , υποψιαζόμαστε την μυθοπλασία , ότι μπας και είναι έλληνες και καταγόμαστε εμείς από δαύτους αλλά ποτέ εκείνοι απ’ εμάς , άλλωστε , υπάρχουν αμφότερες οι θεωρίες στο ταψί και πότε τα ίδια κουτορνίθια επικαλούνται την μεν και πότε την δε, πότε ήρθαμε από τον σείριον που έχει θερμοκρασία τρις του ήλιου & πότε ότι κτίσαμε χάρτινα & αμμικά παλάτια στην σελήνη και τον άρη και βάλε κι’ αλλου ……………

Αν τους στείλεις το μήνυμα ότι γνωρίζεις το θεώρημα του πυθαγόρα και του θαλή και καμπόσα άλλα τέτοια, θα σε πάρουν για υποανάπτυκτο διότι και αυτοί το ανακάλυψαν πριν χιλιάδες έτη , ! καπίτο !

Αν τους πειάσεις στην πολιτικούρα , θα σε πάρουν χαπάρι , ότι ψαρεύεις με κιούρτο για σκάρους , γίγαντες καρχαρίες , καρχάδοντες που τους λέγει κι’ ο Ησίοδος………….

Αν τους πεις καμμιά άλλη μαλακία όπως ότι υπάρχουν τρίτο φύλλο & ότι ο pushτης είναι φύλλο , θα τρίβουν τα χεράκια τους , τα μικροσκοπικά «παντοδύναμα» εξωγηινάκια .

Γι’ αυτό πρόσεξε τι θα τους πεις για την δημοκρατία & ότι ακόμη δεν τετραγωνοποίησες τον κύκλο & ότι δεν κυκλοποιείται ούτε τετραγωνοποιείται το καθέ μέν προς το κάθε δε, και για την e=mc2 & χωρίς να αναφέρεις ότι δεν ξέρεις την e=mx2 τότε θα σκάσουν απ’ τα γέλια και θ’ ανοίξουν σαμπάνια , ξέρεις τη δική τους σαμπάνια !

Το να μην ξέρεις το σωστό μήνυμα που θα στείλεις εκεί έξω χωρίς να ξέρεις να το περιμαζέψεις πριν γίνει η μεγάλη ζημιά , ομοιάζεις με χωριάτη ψιττάκο [παπα γάλο] που μπαίνει σε λονδρέζικο κλούπ [από του κλούβα η λέξη περικαλώ] που έμαθε τους καλούς τρόπους παπα γαλία !

Όταν το αρνί στείλει μήνυμα ύπαρξης στον λύκο , είναι σαν να στέλλει μήνυμα το φίδι στον αητό !

Χάυ είμ’ εδώ λέγει τ’ αγαθό παπί στον αλουπό & το χαζό ελάφι στην αρκούδα !

Και πειάνεται η φιλιά από τα ρουθούνια και από τον λαιμό !

Έτσι και ο άξεστος άπληστος εγκληματίας γήινος στέλλει μήνυμα από τη νάσα ή τη παρανάσα & από κάθε στόμα , στον εξωγήινο , στέλλεις και συ στο νάσοϊκό !

Απλά δεν κατάλαβες ότι γίνεσαι από μόνος σου Ιντιάνος , !  πας με τη πίπα της ειρήνης & κάνεις πίπα με προπίπα , στον ξένο που γυρεύει τόπο συμβατό για να αρπάξει & ξεκάνει κάθ ‘ εμπόδιον ,

Όταν στέλλεις το μήνυμα , εντοπίζουν από πού ήρθε και ύστερα εάν αυτός που το έστειλε είναι πιο αδύνατος, ισοδύναμος πιο δυνατός ! εσύ που το στείλες τι είσαι από τα τρία ; πιο ηλίθιος ισηλίθιος ή πιο έξυπνος ; σε καμμία περίπτωση το τρίτο , διότι και ίσος προς ίσος να είσαι δεν μπαίνεις σε μπελάδες ! διότι γνωρίζοντας τη ραγδαία εξέλιξη άμα γίνεις εκατομμυριούχος της γνώσεως , ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε ξεπεράσει έστω και από τύχη ο ίσος , ακόμη και ο αδυνατότερος , άρα βρέθεσαι προ εκπλήξεως, επειδή παίζεις με τη τύχη σου , δεν είσαι και τόσο έξ’ υπνός , !

Μέχρι να πάει το μήνυμα μπορεί να γίνει τόσο ικανός ο άλλος , ο άγνωστος εχθρός , και να σ’ εντοπίσει όπως εντοπίζει το ραντάρ την παρουσία του ανταγωνιστή ή εμπόλεμου εχθρού , προκαλείς τη τύχη σου ;

Στην ερώτηση αν υπάρχουν οι όχι εξωγήινοι , σωστή απάντηση είναι μακάρι να μην υπάρχουν ! εκτός και εάν είσαι δραστηριαστής [αστός παραστός ακτιβιστής] της άπληστης εγωσυμπλεγματικής ψευδοδιανοούμενης της ηλιθιοβλακείας !

Το νόημα το έπειασες όλο ή τόπειασες πόξω πόξω ξόπετσα στο ρηχό ;

Μόλις πεις τη λάθος ερώτηση , θα σου πει ο τυχοδιώκτης , έλα να γ@μηθούμε ντάρλινγκ στα διαστήματα του σύμπαντος , και εκεί θα, φάς αυτά που προκάλεσες , και θα τον φέρεις στο σπίτι σου , αν δεν μπορούσε να σε βρει μ’ ακρίβειαν πριν , !

Λοιπόν, υπάρχει σωστή ερώτηση , κυριολεκτώ !

Δεν θα στην πω επειδή απλά δεν την αξίζεις !

Και υπάρχει και μία ακόμη , υπερσωστή ερώτηση , ούτε αυτή θα στην πω , φύλαξε όμως πλαστικοποιημένο & τούτο το άρθρο & θα μάθεις την απάντηση , μόλις , φανεί το Σήμα !

Ο κκάουμποϋς δεν αλλάζει , σκοτώνει Ιντιάνους για τα βοσκοτόπια, γιατί τους μισείς , διότι είναι υποδιέστεροι σε τεχνολογία και γνώση φόνου & πολυφονικού ΣΤΕΡΕΟ ΦΟΝΙΚΟΥ & ΣΤΕΡΕΟ ΦΩΝΙΚΟΥ !

Όποτε ο πολιτισμένος συνάντησε τον πρωτόγονο , έδειξε ποίος από τους δύο είναι ο βάρβαρος ή έστω ο βαρβαρότερος , !

Ο πολιτισμένος σκοτώνει τον αδυνατότερον επειδή είναι , πωλετικός !

Αυτός που φοράει ωραία ρούχα , έχει ωραίους τρόπους & κτίζει σωρηδόν «παρθενώνες» , είναι πωλειτισμένος , έστω και εάν σκοτώνει ανθρώπινα ζώα , για τον ίδιον , μάλιστα είναι στα πρέπει τούτο !

Οι Πόντιοι δεν είχαν επιλογήν , είχαν στον τόπο τους τους εχθρούς ,αλλά όταν οι Ρώσσοι , έβαζαν βουλευτές έλληνες , και το αποδέχονταν οι τούρκοι στην εθνοσυνέλευση με 2 αντιπροσώπους , οι Πόντιοι ήσαν συγγενείς με τους ινδιάνους που έτρωγαν αρνιά και έπιναν οινο[παρα]πνευματώδη ποτέ κερασμένα από τους λεύκιους για να τους σφάξουν με ευκολία αμέσως μετά ……………

Κάθε φορά που σε ανακαλύπτει ένας εξωγήινος σε ανακαλύπτει ένας κάουμποϋ , το ίδιον θα ίσχυε εάν ο κκάου μπόυ ήταν λάμαμποϋ και ερχόταν πιο εξελιγμένος από τη «Χειλή» και το «Περού» στην ΕΞεβρόπη σου !

Δεν πήρες είδηση !

Κάθε φορά που γράφεις , κάτι , που κάνεις κάτι , που προσαρμόζεσαι , με κάτι , μετράει , σε μετράει και σε μετράνε , τους γνήσιους έλληνες και Χριστιανούς , οι οθωμανίσκοι τους λένε yapani , δηλαδή ατίθασους , δεν αρκεί όμως , να είσαι ατί_θασος ή ατί+θάρρος ή ατί.θράσος , πρέπει να γνωρίζεις τι σημαίνει η χριστιανική ρήση η σιωπή είναι χρυσός , !

Επειδή ο χρυσός είναι , ο αληθινός χρυσός είναι , η σιω_πή !

Και σι_ωπή !

Εσύ όμως τους έδειξες , ότι είσαι λάμα, βόδι και ψεύτικη αστραπή !

Έριξες τα σήματα , στους εξωγήινους που είναι εξανθρώποι του όφεως , που γεννήθηκαν ανάμεσα σου , και ανάμεσα στο πέος του πατέρα σου και το αιδοίον της μητρός σου , είπες ποίος είσαι , πώς είσαι , τι ξέρεις , για ποία και πώς είσαι ικανός , και περιμένεις την ημέραν της τέλειας κατάκτησης & καταστροφής σου , αυτός είσαι , ένας ψαράς που ψαρεύει τον εαυτόν του για ένα πιο ικανό δόλιο ψαρά , και που του παίρνεις το θήραμα από μόνος σου στην ψαραγορά ! σακκουλιασμένο φρέσκο και παγιάτικο για τον ίδιον , πώς να μην σου thanks you , very kind [er] of you………………….

You you yOu…………………………….yOU

You are yours ;

Α ξέχαστηκα να σου πω ότι το γιαπανί , είναι από το Γιαβάνας που σημαίνει Ίωνας ,

Ο ατίθασος , δεν πρέπει να το δείχνει ότι είναι ΑτιΘασός αλλά να είναι χωρίς να πείθει κανένα και δη τον εχθρό ότι είναι , ψιλά γράμματα για έναν ανόητο ατίθασο !

Κάλλια Εξημερώματα ………………………. Για όποιον , κατ’ α’ νόησεν ,

Και μην νομίζεις ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο μήνυμα [και είναι σχήμα λόγου και μπλόφα] για να τον κάνει άμα το πάρει , αντί να έρθει προς τα δω, να μετακομοίσει πέρα σε πιο μακρυνούς γαλαξίες για να μην σε συναντήσει ποτ’ε, ,ξ>

Η πρώτη κουβέν’τα κρίνει την έσχατ’η αναπνοή ,ξ<

Όταν παίρνεις καθημερινώς συν έντευξη , τον εαυτούλη , σου αυτοανταγωνίζεσαι για τον μεγαλύτερο τελειωτικό λάκκο σου , που έχει πάτο τον πάτο του σύμπαντος , που έχει τη τρύπα του στον κρατήρα της κοντοφθαλμία σου , !

Δεν θα σου πω, θ’ αφήσω τον άξιο να καταλάβει και τον ανάξιο να μην καταλάβει , το μήνυμα είναι απλό , πολλαπλό , άπειρο , συγκεκριμένο , και ευφυέστατο μαθηματικό , !

Για να κατανοήσεις το μήνυμα , κκαου μπόυ , πρέπει να έχεις παραλάβει το μήνυμα , ή δε μη , θα είσαι κκαου μπόυ , που άμα έχει , την ευκαιρία , τρώγει το μικρότερο ψάρι και ηθελημένα γίνεται ψητό για το μεγαλύτερο ψάρι , χωρίς ηθική και προσωπική ανα στολή !

Το μήνυμα , το σωστό , δεν μπορεί να το στείλει η τεχνητή νοημοσύνη , διότι αυτοί που θα το στείλει και όποιοι και εάν το συλλάβουν , που μπορούν , δηλαδή , την έχουν ξεπεράσει , είναι σαν κούκλα στο φρενονηπιαγωγείον !

Ξέρεις , κάτι , ; κάτι άλλο !,

Έχουν στείλει μηνύματα , και τα ραντάρ δεν τα πήραν , άρα ξέρουν ότι χρησιμοποιούν χειράμαξες στην εποχή και στην περιοχή της αστροδιάστασης οχημάτων , πήρες ή δεν πύρες ;

Ασπούμε ότι μία γυναίκα σε γκουστάρει και σου στέλλει ευφυέστατο καυλάντικο μήνυμα εκλεπτυσμένης δόλιας πρόθεσης , και συ δεν το πήρες αλλά γράφεις στο πέτο σου, εδώ καμάκις, χαχαχαχα !

Έχουν χρεώσει τα εγκλήματα τους σε άλλους , οι αυτοί κάποιοι , και θα χυθεί πολύ έντιμο αίμα , να το θυμάσαι για να γλυτώσεις , καλύτερα νεκρός και έντιμος ή ζωντανός και άτιμος , θα είναι το δίλημμα σου κάποτε, αλλά το έντιμος θα είναι βαθύ και το άτιμος ακόμη βαθύτερο , !

Τώρα διάβασε από κάτω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα άνω ή από άνω προς τα άνω ή από άνω προς τα κάτω, θ’ αλλάξεις; Και θα γίνεις τι ; από ένας μάλαξ δύο μάλαξ; Από ένας μαλάξ άλλος μάλαξ , ;

Υποθέτεις ότι γνωρίζεις , επειδή γνωρίζεις ότι ο λύκος που του κάνεις σινιάλο δεν είναι λύκος , δεν έμεινε τίποτε άλλο επιτρεπό στην πανσχολή χαζών κλιματοδιαμποφωρικών μπούφων να μάθεις !

πώς χορεύαμε πώς τραγουδούσαμε πώς θέλουν να χορεύουμε πώς θέλουν να τραγουδούμε………………

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Αν υπάρχουν.. Ας Υπάρχουν. Κι αν είναι καλοί ας έλθουν εφόσον ως “καλοί”, γνωρίζουν έννοιες όπως Αγάπη Καλοσύνη χαρά.!! Θεία Χάρη. Οτιδήποτε άλλο χαρακτηριστικό σε ούφο, είναι Αναπυθημητο κ μακριά από μας.. Καλή Δύναμη κ. Παναγιώτη. Τάδε έφη η πτωχή Γνώση μου.. Και μη μας πολύ ζαλίζουν με την άλλη πλευρά της Σελήνης.. Γιατί σ αυτή τη Γη κάνει πολύ ζέστη, και έρχονται Δύσκολα.. Θέματα. Επιβίωσης. Καλή Δύναμις. Καλό καλοκαίρι.

  2. Ειρων σε αυτο το αρθρο Πανο ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*