09:24 - 06/11/2019

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Γράφει η Αnna Art

Στην Σουηδία κλείσανε τα σύνορα για τους λάθρο! Στην Ιταλία κλείνουν για τους λάθρο! Οι Γερμανοί το ίδιο, το ίδιο και οι Γάλλοι!
Και φυσικά επειδή αρχίζουν και κλείνουν τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους στέλνουν όλους Ελλάδα! Ένα μεγάλο χότ σπότ πλέον κατάντησε η Ελλάδα και εμείς ακόμη στην νιρβάνα μας!

Έχουν υπογράψει για να έρθουν 3,5 δίς Αφροασιάτες στην Ευρώπη! Τώρα σκεφτείτε τι αναλογεί στην κάθε χώρα και τι θα έρθει σε εμάς! Τι μπορούμε να κάνουμε;

1ον) Οι νησιώτες να εμποδίζουν τους λιμενικούς να γίνονται διασώστες των λάθρο!

Να μπουν μπροστά να εμποδίσουν τους λιμενικούς να πηγαίνουν να μαζεύουν τους υποτιθέμενους πνιγμένους , και λέω υποτιθέμενους διότι σκοπίμως βουλιάζουν τις βάρκες για να τρέξουν να τους κουβαλήσουν στην χώρα μας!

Επίσης να παίρνουν όλοι οι πολίτες τα λιμεναρχεία τηλέφωνα να τους επιρρίπτουν ευθύνες για την μεταφορά των λαθροεποίκων στα νησιά και μετά στην ενδοχώρα, όπως και να τους ζητάνε τον λόγο που εκτελούν αυτές τις παράνομες εντολές που οδηγούν στην καταστροφή της Ελλάδας!

Και βεβαίως Να τους υπενθυμίζουν ότι πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό και αυτόν και μόνο αυτόν είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν!

Να τους θέσουν ενώπιον τους ότι αυτοί πρέπει να δουλεύουν 40 χρόνια για να συνταξιοδοτηθούν ενώ με τις καινούργιες νομοθεσίες οι λαθροέποικοι με 3 χρόνια εργασίας θα μπορούν να συνταξιοδοτούνται!

2ον) Να πάιρνουν τηλέφωνα στα αστυνομικά τμήματα και στους εισαγγελείς και να διαμαρτύρονται επίσης για τους παράνομους νόμους που εκτελούν είς βάρος του Ελληνικού λαού ενώ πληρώνονται από αυτόν, και είναι ελαστικοί λόγω των παράνομων νόμων με τους λαθροέποικους!

3ον) Να παίρνουν τηλέφωνα, η και να οριστούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και να τους υπενθυμίσουμε ότι αυτοί πρέπει να εκτελούν εντολές μόνο του Ελληνικού λαού διότι ο Ελληνικός λαός τους όρισε αντιπροσώπους τους με την ψήφο του!

Εκτός αν θέλουν να υπηρετούν την εταιρεία από την οποία είναι διορισμένοι και λειτουργούν μόνο για τα συμφέροντα της Εταιρείας τους!

Όμως στην προκειμένη θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσουν στον Ελληνικό λαό και να μην ζητούν την ψήφο του!

4ον) Να αποκλείσουν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που έχουν συνάψει συμφωνίες για να μεταφέρουν λαθροέποικους!
Π.χ. Ζορπίδης και οποιοδήποτε άλλο πρακτορείο τους μεταφέρει!

5ον) Να αποκλείσουν ξενοδοχεία στρατόπεδα νοσοκομεία και οποιοδήποτε άδειο κτίριο προορίζεται για την εγκατάσταση τους!

6ον) Να είναι πάντα Προετοιμασμένοι όταν ξεκινάνε διαμαρτυρίες για αντεπιθέσεις αστυνομικών αλληλέγγυων αναρχικών και ΜΚΟ που θα δέχονται, οπότε να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για σωματική και ψυχική προστασία!

7ον) Να αποκλείσουν εισόδους και εξόδους πόλεων και χωριών για να μην μπορούν να γίνονται μεταφορές, όπως και παράδρομων!

8ον) Να γίνονται περιπολίες εκ περιτροπής για να μην κουράζονται αυτοί που περιπολούν !

9ον) Πρέπει όλοι να ενημερώνουν όλους για να συμμετέχουν οι πάντες, για να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας από την αντικατάσταση πληθυσμού από τον λαθροεποικισμό από την ισλαμοποίηση και από την επιβολή του Κορανίου και της σαρίας!

10ον) Να υπενθυμίζουμε καθημερινά σε όλες τις εξουσίες του συστήματος, όπως προανέφερα, λιμενικούς, αστυνομικούς, υπουργούς, εκκλησιαστικούς, δικαστικούς, δημοτικούς υπαλλήλους, νομαρχιακούς, εφοριακούς κλπ κλπ ότι είναι υποχρεωμένοι να υπακούν μόνο τον λαό και κανένα που νομοθετεί ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας, όπως και να στηλιτεύουμε όλους τους προδότες ξενοδόχους δημοσιογράφους κλπ!

Αυτά πρέπει να πράξουμε όλοι μας εάν θέλουμε να σωθεί η χώρα μας, και επειδή δεν μου αρέσει να προτείνω εάν δεν πράξω πρώτα η ίδια, σας ενημερώνω ότι ήδη ξεκίνησα μόνη μου αυτές τις διαδικασίες που προτείνω!

Αnna Art

oimos-athina

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 11/06/2019 @ 3:33 ΜΜ

  ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΜΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ…

  ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;

  ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ….

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

  ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ SEEBRIG ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ….

  ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

 2. Έχετε καταλάβει ότι πολλοί πεινασμένοι λύκοι πληρώνονται αδρά για τις υπηρεσίες τους στα χοτ σποτ και αλλού; Έχετε καταλάβει ότι οι Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους ανιδιοτελώς είναι ελάχιστοι;

 3. Δεν είμαι ρομποτ 11/06/2019 @ 6:25 ΜΜ

  Τίποτε από όλα αυτά. Κατ’ αρχάς να μην τους ψηφίζουν. Και όσοι τους ψήφισαν, να βρουν έναν γερό τοίχο για να βαρέσουν το κεφάλι τους.

 4. Ioannis Varkaris 11/07/2019 @ 9:26 ΠΜ

  ΤΡΡΡΡΡΡΙΙΙΙΙΙΙΙΧΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΛΕΓΕΤΑΙ Provisional Irish Republican Army (IRA) ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ PGA…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh