Για να λυθεί το Κυπριακό θα πρέπει να μας υπογράψει η Ρωσία! Όχι η Αμερική! Αυτό να το θυμάστε!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Για να λυθεί το Κυπριακό θα πρέπει να μας υπογράψει η Ρωσία! Όχι η Αμερική! Αυτό να το θυμάστε!

Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος: Τουλάχιστον αυτοί οι Άγιοι της σύγχρονης Ελλάδος έχουν πει περίπου τα εξής:
Θα ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος από την Συρία(ξεκίνησε). Οι Ρώσοι θα κατεβούν στην Συρία και σε όλην την Ανατολή και θα σπιτοκάτσουν, όπως μου είπε ένας, και είναι εκεί τώρα και είναι παράγοντες του τόπου.

Σε μια συνεύτευξη που έδωσα στην Δρουσιώτου την Αντιγόνη στον ¨Φιλελεύθερο¨ (πριν δύο χρόνια) της είπα: Όταν θα έρθει η ώρα να λύσουμε το Κυπριακό, για να λυθεί το Κυπριακό θα πρέπει να μας υπογράψει η Ρωσία, όχι η Αμερική! Αυτό να το θυμάστε, διότι τώρα είμαστε σε παραμονές συνομιλιών. Μερικοί νομίζουν ότι είναι το δι’ ευχών των συνομιλιών. Ένας εκ των υπουργών αυτής της κυβέρνησης είπε «μας έμεινε το τελευταίο χιλιόμετρο», έτσι είπε. Λοιπόν, και δεν λαμβάνουμε υπόψη την Ρωσική παρουσία και ότι τα S400 που έστησε εδώ δίπλα στην Ταρτούς, ο Πούτιν.., η Κύπρος είναι μέσα στην ακτίνα τους.

Και μου έλεγε ο γέρων Παΐσιος, όταν εγώ είχα αγωνία: Μα τι εν να γίνει με την Κύπρο; Θα μας πιάσουν όλους οι Τούρκοι; Μου έλεγε: «Μην φοβάστε ρε οι Κύπριοι, εκτός του ότι είσαστε το νησί των Αγίων, εκτός του ότι την Κύπρο και την Ελλάδα θα την διευθύνουν εκείνα τα χρόνια (και εννοεί αυτά τα χρόνια) η Παναγία, θα έχετε και ομπρέλα προστασίας. Και έλεγα και εγώ μα τι ομπρέλα είναι τούτη;… Όταν είδα την ακτίνα των S400 που είναι εδώ δίπλα από την Λεμεσό, στην Ταρτούς και ότι φτάνουν αυτά μέχρι το Καστελόριζο, κατάλαβα ποια είναι η ομπρέλα που έχουμε. Η παρουσία των Ρώσων αχρήστευσε τις Αγγλικές βάσεις. Άρα μιλάμε για άλλη γεωπολιτική και αυτά τα είδαν οι άνθρωποι του Θεού και μας τα είπαν

Απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στο προσφυγικό σωματείο «Σταυραετός», Αγλαντζιάς Λευκωσίας (09.12.2016) με θέμα «Ο φθαρμένος άνθρωπος της Νέας Τάξης»

Ο Πανιερώτατος μέσα από τη σύγχρονη αγιότητα και τον σύγχρονο προφητικό λόγο των αγίων ανθρώπων του Θεού, αναλύει πνευματικά και θεολογικά τη σύγχρονη γεωπολιτική στρατηγική που εφαρμόζουν οι μεγάλες δυνάμεις στη Μέση Ανατολή, η οποία είναι μέρος των ευρύτερων υποχθόνιων σχεδίων των ανθρώπων του μυστικού χρήματος, της νέας τάξης πραγμάτων, που έχουν σαν στόχο τη δημιουργία του φθαρμένου ανθρώπου που δεν θα έχει καμία ηθική αντίσταση…

Παραγωγή: RumOrthodox (YOUTUBE)
Πηγή: ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ (YOUTUBE)
Επιλογή – Επεξεργασία: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Loading...

7 thoughts on “Για να λυθεί το Κυπριακό θα πρέπει να μας υπογράψει η Ρωσία! Όχι η Αμερική! Αυτό να το θυμάστε!

 1. Ανώνυμος says:

  Στην περιοχή μας ήδη κινούνται ταχύτητα τόσο ο εθνικισμός, όσο και ο διεθνισμός… αυτές οι 2 τάσεις εκφράζονται μέσω συμφερόντων βασικά από την μια με την Ρωσία και από την άλλη με τους ιουδαιοχάζαρους… αν νομίζει ο ελληνισμός της Κύπρου ότι θα βγει αλώβητος από τα γεωπολιτικά συμφέροντα και την σύγκρουση του εθνικισμού και του διεθνισμού στην περιοχή… τότε λάθος το νομίζει! Όσο αφορά την κοσοβοποίηση και τελική οθωμανοποίηση των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, αυτή ξεκινάει από την νήσο Κύπρο με την πολιτική ορολογία «ομοσπονδιοποίηση»… αυτό παίζεται αυτή την στιγμή στην Γενεύη, η πολιτική φόρμουλα και το πως θα χρυσώσουν το χάπι για τους κύπριους, μάλλον με πολύ χρήμα… άρτο, και θεάματα!!! Μετά από την Κύπρο, σειρά έχουμε εμείς… με τα ίδια επιχειρήματα και την ίδια ορολογία. Καλά θα κάνουν όσοι από τους παπάδες είναι εθνικών φρονημάτων, να μαζέψουν τους διεθνιστές αρχιερείς τους και καλούς φίλους της Ν.Τ.Π. των σατανιστών της Καμπάλα, όσο και των ιουδαιοχαζάρων. Αυτά.

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   φιλε «αυτα» διαβαζω παντα με προσοχη τα σχολια σου και συμφωνω σε παρα πολλα απο αυτα που λες αλλα τα πραγματα ειναι τοσο ρευστα και ο ρωσος με την υπερτεχνολογια που εχει δεν θα αφησει κανεναν να του κανει τον μαγκα ακομα ο πουτιν δεν εχει πει την τελευταια του λεξη το μονο σιγουρο ειναι οτι τα δυσκολα ειναι μπροστα μας οπωε λες αλλα κανεις δεν ξερει τι επεται μονο Ο ΘΕΟΣ

 2. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Ήθελα ναξερα ποιος ηλιθιος πιστεύει πραγματικά ότι μπορεί να περάσει η προδοσία του μεθυσου και η πρόχειρη και γελοία γεωπολιτική στρατηγική της παραπαιουσας Αμερικής των ημερών μας.Και μόνο που χειρίζεται το παρασκήνιο η αστεία Νουλακ και ο υπόλοιπος θίασος είναι αρκετό για να περιμένουμε πλήρη αποτυχία. Το ότι εξακολουθούν να μην παίρνουν στα σοβαρά την ισχύ της Ρωσίας είναι η απόδειξη της διπλωματικής γνώσης αλλά και της νοημοσύνης τους! Φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει τον αγωγό EAST MED ΙΣΡΑΗΛ-ΚΡΉΤΗ-ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟΣ-ΙΤΑΛΙΑ-ΕΥΡΏΠΗ. Είναι λοιπόν δυνατόν να επιτρέψει η Ρωσία να θιγουν τα συμφέροντα της και να αποκλειστεί από την τροφοδοσία της Ευρώπης; Οι Αμερικανοί προσπαθούν να δελεάσουν τους Τούρκους προκειμένου να τους απομακρύνουν από τους Ρώσους αλλά αν συμβεί αυτό οι Τούρκοι θα χάσουν περισσότερα από τους Ρώσους. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που προβάλουν απίστευτες απαιτήσεις προκειμένου να αποτύχουν οι διαπραγματευσεις που υποκινησαν οι Εβραίοι μέσω των αμερικανών . Η σύγκρουση συμφερόντων της Τουρκίας με τις προσκαιρες και αστείες συμμαχίες της θα την οδηγήσουν σύντομα σε διάλυση οριστική αλλά και στην επίσημη πυροδότηση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που έτσι κι αλλιώς έχει ξεκινήσει. Εννοείται φυσικά ότι πάνω στην απόγνωση της θα επιτεθεί και στην Ελλάδα.

 3. Νικητας says:

  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ‘ΚΥΠΡΟΣ’, δεν ειναι μονο ο αγωγος για τις υπερδυναμεις. Οι ‘πολιτικες’ , που προσπαθουν να εδραιωσουν , συνδεονται και με αυτες των διαφορων ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ ,στην Βαλτικη!!!! Ορισμενες παραμετροι …ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ….καθοριζουν και τησ βαλτικης ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ !!!!!!

 4. PANDAROS says:

  Aγαπητοι φιλοι,εγω δεν ειμαι ιερωμενος να ξερω απο γεωπολιτικη!Ενας απλος εκτελωνιστης ειμαι…. και θα πω την γνωμη μου για το κυπριακο οπως ακριβως βλεπω τα πραμματα…………..ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΑ………….»’ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ,ΤΡΙΧΕΣ…..ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ?-ΟΧΙ !!!,παμε παρακατω……Αν δωθει λυση στο κυπριακο θα ειναι και αυτη μεσα και η λυση στα μετρα της!!!!!!!……….ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΥΟ…..ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ……ποια χωρα λοιπον θελει και μπορει να ελεγξει τους αγωγους?Ποια χωρα εχει το μεγαλυτερο ναυτικο στον κοσμο?……………ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ………………..Οποτε ποια χωρα δεν θελει να λυθει το κυπριακο και ποια χωρα θελει να λυθει?………………….μολις η κυρπος γινει ενα κρατος θα μπει στο ΝΑΤΟ για να κουμπωσει τα πετρελαια της…..ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!!!!ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ…………………Γιαυτο και τα εχει κανει πλακακια με την Τουρκια ……..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΙΣΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ,ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ……………….ο ιερωμενος μιλαει με τις προφητειες εγω μιλαω για το μαρουλι που θα διακινηθει με τα πετρελαια…..και βλεπω πως μια και μονο χωρα χρειαζεται για να λυθει το κυπριακο …και αυτη ειναι οι ΗΠΑ…αυτες εχουν την δυναμη να υποστηριξουν την ενωση της κυπρου αυτες εχουν την δυναμη να προστατευσουν τα πετρελαια και αυτες και μονο αυτες εχουν την δυναμη να αλλαζουν συνορα κρατων…………οσοι ειναι διπλα τους μπορει να γλειψουν κανα κοκκαλακι οσοι ειναι απενταντι τους τους εφαγε το μαυρο φιδι……..ετσι βλεπω εγω τα πραμματα……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *