in ,

Για δημοκρατία και για τοσο αγαπητο Ηγετη …. Με πλοία ελέγχου αποβάσεων των ΗΠΑ & δύο Συντάγματα δυνάμεων ασφαλείας η κυβέρνηση απαντά στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με 5.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες πράκτορες της CIA και του FBI και την ναυαρχίδα του 6ου Στόλου των ΗΠΑ στην Μεσόγειο, το σκάφος διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων USS Mount Whitney, με ηλεκτρονικά συστήματα που μπορούν να «νεκρώσουν» ή να υποκλέψουν τις επικοινωνίες ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, θα αντιμετωπιστεί το μαζικό συλλαλητήριο των Μακεδόνων κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για την εκχώρησης της Μακεδονίας μέσω της «συμφωνίας των Πρεσπών» με τα Σκόπια.

Με την κολοσσιαία δύναμη των δυνάμεων ασφαλείας (όσο δύο Συντάγματα Πεζικού), αλλά και αυξημένη ετοιμότητα μονάδων του ΕΣ όπως η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στο Κιλκίς, που είναι ειδικευμένη στις αποστολές εσωτερικής καταστολής, θα επιδιωχθεί να αναχαιτιστούν με κάθε τρόπο οι διαδηλωτές από το να πλησιάσουν το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και τον Α.Τσίπρα.

Χωρίς κεντρική εξέδρα και ομιλητές, αλλά με μαζικό πλήθος και πάθος, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καθώς και ο Τηλεοπτικός Σταθμός ΒΕΡΓΙΝΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να αντιπαλέψουν στα σχέδια σλαβοποίησης της Μακεδονίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Αν και αρχικά είχαν ανακοινωθεί τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, στη διάρκεια παρουσίας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στη ΔΕΘ, τελικά επικράτησε η άποψη να υπάρξει μία κεντρική μαζική εκδήλωση χωρίς εξέδρα και ομιλητές, με σημείο εκκίνησης (19:00) το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Λευκό Πύργο και πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την ώρα που στο βήμα θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Η κυβερνητική απάντηση ήταν η απόφαση δημιουργίας «οχυρού» από τις δυνάμεις ασφαλείας και του Αμερικανούς πράκτορες και έλευση ακόμα και αμερικανικών πολεμικών πλοίων που βέβαια δεν έχουν καμία θέση σε μία εμπορική έκθεση.

Σκοπός και στόχος ο εκφοβισμός των Μακεδόνων πολιτών και η κατάδειξη από την κυβέρνηση ότι «Οι ΗΠΑ μας στηρίζουν στην συμφωνία των Πρεσπών».Απέναντι σε όλη αυτή την κολοσσιαία δύναμη εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, μητροπολίτες και κληρικοί, επαγγελματικά, αθλητικά, εξωραϊστικά χριστιανικά σωματεία και σύλλογοι κλπ καλούν τα μέλη τους και τον ελληνικό λαό να προσέλθει στο συλλαλητήριο και να στηρίξει την Μακεδονία.

Από την ένταση και την έκταση της διαμαρτυρίας θα κριθούν πολλά. Οι Μακεδόνες έχουν στα χέρια τους το κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και γης και καλούνται να το υπερασπιστούν…

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Τα βρωμοκάναλα όμως έδειχναν τον κομμουνιστή πρωθυπουργό της Ελλάδας να τον περικλείουν άτομα που του έσφιγγαν το χέρι και του έλεγαν “κράτα γερά”!!!

 2. οι Αμερικανοι ειναι φιλοι μας …αχαχαχα????
  παντοτε μας εχουν βοηθησει …(σκαψει τον λακο ηθελα να πω)…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….ΑΓΓΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ….ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…

 3. Για την επιτυχή συμφωνία των Περσπων τα θερμά μας ευχαριστώ στους Αμερικανούς .Όπως και για την άριστη και διαρκή συνεργασία τους με τους Τούρκους.Εμείς βέβαια συνεχίζουμε να προσφέρουμε γη και ύδωρ στους συμμάχους μας κρατώντας σθεναρή στάση στα 4 …
  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . Δεν εννοώ  ως αφεντικά το φυσικό πρόσωπο κάποιου.Ως αφεντικά εννοώ τα παγκόσμια συμφέροντα τα οποία ειναι αλληλένδετα. και αποσκοπούν στην υποταγή των πάντων. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..
  Πιστευα οτι οι περισσοτεροι ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ …ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΟΛΉ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ….ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ..ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.

 4. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΎΣΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΊΚΗ ..Ο ΚΌΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ .. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ …ΟΜΩΣ,
  ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ….ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ
  ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΆΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ..ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ..
  ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΡΥΑΚΙ …ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ..
  Ο ΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΌΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ . .ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ .ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΓΑ ΈΡΙΞΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΊΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΉΘΗΚΕ ΓΡΉΓΟΡΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΝΑΙ .ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΣΑΝ ;ΌΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ …ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ …..ΜΠΟΥΡΔΕΣ  ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΞΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΑΛΟΥΧΉΘΗΚΕ ..ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ Η ΔΉΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ …
  Η ΛΎΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ .ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΎΡΙΖΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ. ….ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ …
  ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,TOTE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ….ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ..…ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ..ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΆΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΞΈΧΑΣΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ..

 5. Βέβαια να προσθέσουμε ότι τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ, περίπτερα θα έχουν οι Google, Facebook, Microsoft κλπ και θα έρθει και ο υπουργός εμπορίου των ΗΠΑ στην έκθεση. Δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και τους λέμε πόσο τους αγαπάμε και μας “προστατεύουν”.

 6. Φτηνές δικαιολογίες για να στηθεί ένα false flag με πυρηνικά, με όλους τους διαδηλωτές νεκρούς και τη Θεσσαλονίκη σβησμένη από το χάρτη.

  CIA και FBI έρχονται στη ΔΕΘ για να τοποθετήσουν την υπερθερμοπυρηνική ωρολογιακή βόμβα στη πλατεία Αριστοτέλους την ώρα που θα συρρεύσουν εκεί οι διαδηλωτές για να ζητήσουν την ένωση της Ελλάδας και της Σερβίας με τη μάνα Ρωσία απαιτώντας από τα γουρούνια του πολέμου ν’ αποχωρήσουν άμεσα από τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

  Φανταστείτε τι θα γίνει όταν η βόμβα εκραγεί ανάμεσα στο πλήθος!

  Στήνουν προβοκάτσια μεγάλου βεληνεκούς για να χρεώσουν το φταίξιμο στον εχθρό στη Μόσχα, εξ ου και ο λόγος για τον οποίο ζώνουν τη χώρα άπ’ άκρη σ’ άκρη με πυρηνικά με τη δημιουργία νέων ΝΑΤΟϊκών βάσεων, αρχής γενομένης από τη μισθοφορική βάση στο Βοτανικό.

  • Βρωμάει “Code 9: Spooks” η υπόθεση!

   Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να εκραγεί η υπερθερμοπυρηνική ωρολογιακή βόμβα στο Λονδίνο το καλοκαίρι 2012. Αντ’ αυτού οι ερπετοσιωΝΑΖΙ επέλεξαν να εφαρμόσουν το τρομοσενάριο τώρα εκμεταλλευόμενοι τη χρονική συγκυρία “προφητεύοντας” δια χειρός Stratfor το στημένο false flag της αμερικάνικης Gestapo στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσα στο Σαββατοκύριακο.

   Το “Μακεδονικό” αποτελεί το ιδανικό άλλοθι για να μας αποτελειώσουν με πυρηνικά επισπεύδοντας έτσι την κοσμική συντέλεια που θα προκληθεί από μια μετωπική υπερθερμοπυρηνική σύγκρουση με ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ.

   Οι παράφρονες της Washington ομολογούν ωμά και κυνικά πως οι πολύνεκρες επιθέσεις σε Αττική και Εύβοια με τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα DEW δεν ήταν παρά μόνον μια μικρή “πρόγευση” για το μεγάλο ΜΠΑΜ που θ’ ακολουθήσει μεθαύριο.

 7. Και όπου φοβάται φωνή να ακούει από το λαό. Σε έρημο τόπο ζει και βασιλεύει. Κάστρο φυλάει ερημικό. Έχει το φόβο φυλαχτό, όπου φωνή φοβάται να ακούει απ’ το λαό

 8. ετσι ακριβως. παρατηρω οτι κουβεντα για αυτα δεν ειπε η βασουλα2908. επισης η συγκεκριμμενη κυρια ξεπλυνε μια χαρα τους συριζανελ για την φωτια στο ματι μιλωντας συνεχεια για παρεμβαση με οπλο λειζερ κτλ. ο λογος ειναι απλος ειναι συριζαια.

  • Η αποκάλυψη για το false flag του Σαββατοκύριακου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διέρρευσε από απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα προς τη κεντρική διοίκηση της CIA στο Langley της Virginia που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω των WikiLeaks.

   Ο ωμός εκβιασμός των George Soros και Matthew Nimetz σε βάρος της Ορθοδοξίας είναι ενδεικτικός των προθέσεων της Washington να επισπεύσει τη κοσμική συντέλεια. Εντελώς ξεδιάντροπα οι ερπετοσιωΝΑΖΙ “Anunnaki” πετάνε τη μάσκα της υποκρισίας κατηγορώντας Πεκίνο και Μόσχα πως στέκονται εμπόδιο στα διαβολικά τους σχέδια για το τέλος της κοσμογονίας και τη πλήρη εξάλειψη κάθε μορφής ζωής!

  • Εάν εχεις παρακολουθήσει τη Βασούλα, δε θα έλεγες ποτέ οτι ειναι συριζαια!….Το γεγονός οτι στο ΜΑΤΙ χρησιμοποιήθηκαν DEW, δεν ξελασπώνει το ΣΥΡΙΖΑ απο τις προδοσίες του!
   Δεν ειμαι φίλη της Βασουλας και σε πολλά δε συμφωνώ μαζί της!
   Αλλά με ενοχλεί Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…..ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ…κυριολεκτικά και μεταφορικά!!

 9. “Οι Μακεδόνες έχουν στα χέρια τους το κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και γης και καλούνται να το υπερασπιστούν…”

  Παπαρια μενδολες. Η συμφωνια διασφαλιζει την Ελληνικη ιστορια και ξεκαθαθαριζει την Ελληνικοτητα μου και δεν απειλει με κανενα τροπο την εδαφικη ακαιρεοτητα της Ελλαδας, οπως εγω για παρααδειγμα που πλεον το σκεφτομαι σοβαρα οτι η μοναδικη λυση για να προστατευθει η μνημη μου απο τα σκατα σας ειναι η δημιουργια ενος ενωμενου Μακεδονικου εθνους/βασιλειου. Το μοναδικο πραγμα που επρεπε να ενοχλει τον οποιονδηποτε σεβεται την μηνημη μου ειναι αυτο που προβλεπει η συμφωνια να κατεβασουν το αγαλμα μου απο τα Σκοπια, καθως εγω υπηρξα οικουμενιστης και δεν ανηκω σε κανενα εθνικιστη για να παιρνει αυτος αποφασεις που αφορουν την ζωη η τον θανατο της μνημης μου απο τον οποιονδηποτε λαο.

  Θα σας κυρηξω πολεμο για αυτο που περασατε στην συνειδηση και θα ξεκινησω τον Αρμακεδωνα.

 10. Αυτο εδω περα δεν το γνωριζα και εγω δεν θα υπεγραφα ενα τετοιο εγραφο ΤΟΤΕ αλλα λογω και του γεγονοτος οτι δεν βγαινει ακρη με τον εθνικισμο γενικοτερα αλλα και λογω του γεγονοτος οτι τις τελευταιες μερες που τα εχω παρει στο κρανιο γυρναει στο μυαλο μου η ιδεα του Μακεδονικου εθνους το ξανασκεφτομαι.

  https://www.newsit.gr/ellada/voreia-makedonia-i-ellada-me-ti-symfonia-anagnorise-makedoniki-ethnikotita-stous-skopianous/2568145/

  Το σκεφτομαι.

  Παντως σε περιπτωση που αυτο οδηγησει στην πραγματικη δημιουργια Μακεδονικου εθνους και που δηλαδη να περιλαμβανει και την νοτια Μακεδονια (καθως βωρια χωρις νοτια δεν υπαρχει) δεν προκυπτει “Σλαβοποιηση” της Μακεδονιας, καθως αλλωστε το λογικο ειναι να απορροφηθει το Σλαβικο στοιχειο απο το Ελληνικο μεσα σε μια πραγματικοτητα οπου μιλαμε βασικα για ενα νεο εθνος, που ψαχνει για την ταυτοτητα του η οποια μαλιστα καταληγει στην Ελληνικη ονομασια της περιοχης. Αστεια πραγματα δηλαδη. Αυτο θα επρεπε να υπαρχουν Μακεδονικες μη εθνικιστικες ομαδες, που να το διεκδικουν απο το νεοελληνικο κρατος-εθνος που ασελγει στην μνημη του Αλεξανδρου και για αυτο ουτε καν οι αριστεροι που τα ψαχνουν αυτα δεν γνωριζουν την σχεση που ειχε με τους θεους της ανατολης και οτι ηταν παντρεμενος με μια Βαβυλωνια ιερεια της Ισταρ και οτι βασικα η συγκρουση του με τους Ελληνες εθνικιστες κατεληξε στον θανατο του και τον σφαγιασμο της οικογενειας του.

  Αυτο ειναι και ενα εργο μαλιστα που το εχετε δει σε επαναληψεις εδω μεσα, καθως το θεμα με τους εθνικιστες δεν ηταν ποτε η μνημη μου του Αλεξανδρου προς τον οποιο δεν υπηρξε ποτε ουτε ο ελαχιστος σεβασμος, αλλα η πλυση εγκεφαλου απο το θρησκευτικοπολιτικο κατεστημενο, που εφτασε μεχρι στο να με παρουσιαζει τον Αλεξανδρο προσκυνητη των Ιουδαιων και μονοθειστη και αυτη η διαστροφη μετα παρηγαγε και τον “Ελληνοκεντρικο” Αλεξανδρο συμφωνα με τα μετρα αυτων που δημιουργησαν αυτη την αρρωστια και παει λεγοντας το τραινακι της παρανοιας και φτανουμε μεχρι και στον Ναζι Αλεξανδρο της Χ.Α.

  Δηλαδη βασικα ελεος. Η προσβολη της μνημης μου εχει ξεπερασει καθε οριο και νομιζετε οτι βασικα το Μακεδονικο εθνος θα ηταν το μεγαλυτερο μου προβλημα?

  Τραβατε να δειτε απο που ερχομαι.

  Απλα να μην κατεβουν τα αγαλματα μου ουτε απο εδω ουτε απο εκει και τελειωνετε γιατι οπου να ναι θα κατεβω κατω να σας σαπισω ολους στο ξυλο.

 11. Σκεφτειτε και το αλλο. Θα φτιαξουμε και δικα μας πρωταθληματα ποδοσφαιρου και μπασκετ και δεν θα μας κανει οτι θελει το κατεστημενο της Αθηνας, που μαλιστα ελεγε και πριν να τους κατακτησω και ακομα και μετα τον θανατο μου οτι δεν ειμαι Ελληνας και οτι ειμαι Βαρβαρος κλπ.

  Μαζι με τους Makedonski θα τους ξεφτυλισουμε τους γαυροβαζελους στα διεθνη πρωταθληματα και επειτα θα κατακτησουμε ολοκληρη την Ελλαδα μετα την Ευρωπη μετα τον πλανητη και επειτα τον Γαλαξια που και αυτος θα ονομαστει Μακεδονια και μετα βλεπουμε.

 12. Δεν καταλαβαινω γιατι τόση φασαρία. Ολοι ξερουν πως οι Ελληνες…αγαπαμε…τοοοσο πολυ τον πρωθυπουργό μας, που ολοι σχεδόν θελουμε να τον αγκαλιάσουμε τοοοσο σφιχτά, μέχρι να σκάσει. Απο την πολυ αγαπη μας, βεβαίως βεβαίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Προσευχή και Διαλογισμός Μονόδρομος προς τη Φώτιση

Εχεις καταλαβει τι εχει παιχτει σημερα με το Αεροπλανο στην Αμερικη …