in

GEWKWN : Το Κολέγιο Αθηνών κυβερνά την Ελλάδα…..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η εξουσία στη Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι ο μόνιμος στόχος του Κολεγίου …Η εξουσία, που εξασφαλίζει στα μέλη του μόνιμη επαφή με βολέματα και πλούτο. Για την εξουσία αυτήν μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε υποχώρηση ή παραχώρηση απέναντι στον οποιονδήποτε ξένο ή ντόπιο παράγοντα μπορεί να τους την εξασφαλίσει……….. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, τα μέλη του Κολεγίου συνθέτουν μια ιδιότυπη σέχτα προτεσταντών …Αυθεντικών προτεσταντών

Εχουν δικούς τους “κώδικες” επικοινωνίας …Προτεσταντικούς “κώδικες”, στους οποίους εντρύφησαν και κατά τις σπουδές τους στις ΗΠΑ. Γι’ αυτόν τον λόγο και δεν υπάρχουν προβλήματα στις ενδοσυνεννοήσεις τους και βέβαια για τις “έξωθεν” προτιμήσεις τους. Παίζουν διαρκώς μια “παράσταση”, η οποία μπερδεύει τον κόσμο …Μια “παράσταση”, που, όταν έχει προβλήματα, “ενισχύεται” από διάφορους “εξωγενείς” και “αξιόπιστους” παράγοντες …επίσης του Κολεγίου.

Παπαδήμας – Παπανδρέου – Σαμαράς – Βορίδης – Μητσοτάκης – Ανδριανόπουλος – Δήμου –

Ανδρέας Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου – Ερνέστος Τσίπρας – Νίκη Κεραμέως (υπουργός) -Ολγα Κεφαλογιάννηβ – Νίκο Παναγιωτόπουλο – Κώστα Καραμανλή – Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη – Νίκο Δένδια – η κόρη της Αλέκα Παπαρήγα – Αριστείδης Μπαλτάς, πρώην υπουργος Παιδείας, Συριζα.

Αλέξης Παπαχελάς – πρώην υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης – Σπύρος Λάτσης – Μιλτιάδης ‘Εβερτ – Από το Κολέγιο εξάλλου αποφοίτησε και η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η κόρη της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη, αλλά και ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης……..και πολλοί άλλοι……..

Όλοι αυτοί μεγάλωσαν με τον “φόβο των Ελλήνων” και όχι ως Έλληνες. Μεγάλωσαν ως ξένοι μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Εκπαιδεύτηκαν να λειτουργούν έτσι από τους “επαγγελματίες” του είδους, που είναι οι Εβραίοι της Αθήνας και οι οποίοι σχεδόν στο σύνολό τους ήταν μαθητές αυτού του Κολεγίου.

το άθλιο κράτος των Αθηνών……

Η Ελλάδα εξευτελίζεται και βιάζεται από την Τουρκία στο Αιγαίο, καθημερινά. Και το άθλιο κράτος των Αθηνών κοιμάται . Μέχρι που μια μέρα θα ξυπνήσει, για να διαπιστώσει ότι έχασε το μισό Αιγαίο……. Στην Δυτ. Θράκη ετοιμάζεται νέα τουρκανταρσία.

Η Αθήνα δεν θέλει, δεν μπορεί δεν διανοείται να αναμετρηθεί με το τουρκικό θηρίο. Οι ξένοι γελούν και χλευάζουν το κατάντημα των ηγετών του Ελληνισμού. Και, βεβαίως, τιμούν και ανταμείβουν τον σφαγέα μας, που ξέρει να διεκδικεί με τη δύναμη της γεωπολιτικής, στρατηγικής και στρατιωτικής σημασίας και χρησιμότητάς του. “Η Σημερινή”

Ο αργός θάνατος του Έθνους: Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έδειξε ότι το 76% των μαθητών θέλει να φύγει στο εξωτερικό……. Μια ολόκληρη γενιά παιδιών, ανεξάρτητα από το οικονομικό της υπόβαθρο, μεγαλώνει με το όνειρο της… μετανάστευσης και σχεδιάζει να φύγει για σπουδές και εύρεση εργασίας εκτός Ελλάδας.

Έτσι σκοτώνουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον Ελληνισμό :

Το 68,3% του πληθυσμού ζει κοντά στο όριο της φτώχειας……. Το 12,9% έχει εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας…….Έτσι σκοτώνουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον Ελληνισμό……Όπως ακριβώς συνέβαινε και μετά την Άλωση της Πόλης.

Όλοι ήθελαν να φύγουν στην Δύση, τα λαμπρότερα μυαλά του Ελληνισμού βρήκαν καταφύγιο και μεταλαμπάδευσαν το ελληνικό πνεύμα στην ιταλική χερσόνησο και την Γαλλία.

Τώρα φεύγουν στα πέρατα της Οικουμένης στην μεγαλύτερη εθνική αιμορραγία που προκάλεσαν οι Παπανδρέου… και όλοι οι ανθέλληνες πολιτικοί

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ:

ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ: O ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ

ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ: Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣΟΝΙΑΣ- ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

GEWKWN

Report

What do you think?

Written by Έλλην

4 Comments

Leave a Reply
  1. Πάνω αριστερά η κουκουβάγια της Θεάς Αθηνάς που συμβολίζει την σοφία ..
    Πάνω δεξιά , ο διπλός πέλεκυς , σύμβολο των Αχαιών των Αργείων και των Δωρικών , που συμβολίζει την ισχύ .
    Κάτω αριστερά , ο ηλιακός , χρυσός ισοσκελής σταυρός , που συμβολίζει το φως της γνώσης .
    Κάτω δεξιά , ο Φοίνικας που αναγεννάτε από τις στάχτες του , σύμβολο των απανταχού Ιώνων . ως συνέχεια του αρχαίου Αιγυπτιακού πολιτισμού .

      • Πριν γράψει ή μιλήσεις καλό είναι να σκέφτεσαι πριν .. Την έννοια της συνέχειας , την καταλαβαίνεις ..? Δεν είναι διαφορετικοί πολιτισμοί .. ο ίδιος είναι … τα μεγέθη μόνο αλλάζουν ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οχιά εμφανίστηκε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη

Ολοταχώς προς χρεοκοπία το Cirque du Soleil