in

Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης : Ο Τσίπρ@ς ή «τσούπρα», θα φέρει τον Βασιλιά!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης σε μια συζήτηση που είχε με τα πνευματικά του παιδιά στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ρωτήθηκε για το ’’ΣΥΡΙΖΑ’’, τις εκλογές και για το ποια είναι η γνώμη του, τους είπε τα εξής:

«Αν βγει αυτός (ο Αλέξης Τσίπρας) θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα. Ο Τσίπρας ή «τσούπρα» (όπως έλεγε γελώντας), θα φέρει τον Βασιλιά.»

Τότε ένα από τα πνευματικά του παιδιά πετάχτηκε και του είπε «Μα αυτός γέροντα είναι κουμουνιστής!», και ο γέροντας του απάντησε χαμογελώντας: «Τσίπρας είναι, ότι θέλει κάνει..»

makeleio.gr

Report

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  • Τώρα είδα αυτή την ανάρτηση και έστω και καθυστερημένα θα σου πω εγώ για ποιο Βασιλιά μιλάει η προφητεία.

   Μιλάμε για την προφητεία του «εκ πενίας βασιλέως», που βρίσκεται στα Άπαντα του Λέοντος του Σοφού, ο οποίος θα οδηγήσει τους Χριστιανούς στην τελική νίκη και θα είναι, σύμφωνα με τον Λέοντα τον Σοφό, πεθαμένος, ή ζωντανός (προφανώς για να πιάσει όλες τις εκδοχές) και θα τον αναστήσει ο Θεός Γιαχβέ.

   Αυτός ο βασιλιάς θα πολεμήσει τους Ισμαηλίτες που οι Χριστιανοί ταυτίζουν με τους Τούρκους. Δίνει μάλιστα σημαντικά στοιχεία για την αναγνώρισή του από τους πιστούς μήπως δεν τον καταλάβουν, αν και με την περιγραφή που δίνει ο Λέοντας ο Σοφός δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άλλος όμοιος με αυτόν!

   Ας δούμε πώς περιγράφει τον “φτωχό Βασιλιά” ο Λέοντας ο Σοφός. Σύμφωνα με την περιγραφή αυτός που θα σώσει την Κωνσταντινούπολη και θα αναγεννήσει τον Χριστιανισμό, θα είναι αναγνωρίσιμος από τα εξής σημάδια («Άπαντα» Λέοντος Σοφού, σελίδες 1141-1145) :

   • Θα έχει κάλο στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού!
   (ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων)
   • Θα είναι αδελφή τελειωμένη, γκέι!
   (το είδος αυτού γυναικείον)
   • Μεσόκοπος.
   (μέσος την ηλικίαν)
   • Φαλακρός και κοντός!
   (φαλακρός, μικρόν)
   • Με καμπουρωτή μύτη.
   (η ρίς αυτού επικεκυφυία)
   • Με μάτια αποχαυνομένα!
   (οι οφθαλμοί μετέωροι)
   • Αλλήθωρος από το δεξί μάτι
   (από του δεξιού οφθαλμού αυτού, ος έστι στρεβλός οφθαλμός)
   • Με ελιές πολλές στην ωμοπλάτη, στο πόδι, στο αυτί και στο δεξί φρύδι!
   (ελαίας έχων και μάλλον του ωμοπλάτου, επί τε του μηρού και του ωτός και επί τη δεξιάν οφρύν)

   Σύμφωνα με την “προφητεία” του Λέοντα του Σοφού (σοφός ήταν δεν χωρά αμφισβήτηση) αυτό το… παλληκάρι θα διαλέξει ο Θεός Γιαχβέ για να αναλάβει τον πόλεμο κατά των Ισμαηλιτών και τον εκχριστιανισμό της οικουμένης, αφού όμως πρώτα σφάξει όλους τους μη Χριστιανούς. Θα στείλει μάλιστα ο Θεός δύο αγγέλους που θα μοιάζουν με λευκοντυμένους ευνούχους (ίσως για να είναι ασορτί με τον γκέι βασιλιά) για να του πουν τι θα κάνει:

   «Οδηγήσουσι δε αυτόν και δύο άγγελοι εν ομοιώματι ανθρώπου λευκοφόρου ευνούχου• και εις τα ώτα αυτού λαλήσουσι τι μέλλει πράττειν».

   Ο Λέων, παρ’ ό,τι Σοφός, δεν γνωρίζει το όνομα… του παλληκαριού. Μας ενημερώνει όμως ο Άγιος Ταράσιος, πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ότι το όνομά του θα αρχίζει από “Ι” και θα τελειώνει σε “ς”. Όπως είναι φυσικό, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι ότι το όνομα του «εκ πενίας βασιλέως» θα είναι Ιπποπόταμος.

   Από την περιγραφή που κάνει ο Λέων ο ΣΤ΄, είναι φανερό ότι με έναν τέτοιο λεβέντη, ένα τέτοιο παλληκάρι, οι Τούρκοι θα τρέξουν να κρυφτούν στα βάθη της Ασίας από την… τρομάρα τους…

   Όποιος έχει αμφιβολία για όλα αυτά που είπα ας ανατρέξει στα άπαντα του Λέοντα του Σοφού!

 1. ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ!!!! ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ…..
  ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΑ; ΑΔΥΝΑΤΩ.
  ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;
  Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ [ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ] ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ “ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ”, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΝΕΑΣ…. ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΜΙΟΝΗΓΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ….
  ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ….
  http://www.youtube.com/watch?v=ticLUAjhIu0

  • Αδυνατείς να χαρακτηρίσεις ως κομμουνιστή τον Τσίπρα απλά επειδή η μαρξιστική κουλτούρα του δήθεν ανθρωπισμού της δήθεν ισότητας και ελευθερίας , έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους.
   Αυτοί είναι οι κομμουνιστές στην πραγματικότητα , στην πράξη , έτσι ακριβώς όπως ο Τσίπρα και οι συμμορίτες του. Και όταν αισθάνεσαι πως αδυνατείς , να θυμάσαι τα εκατομμύρια που εξόντωσαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα με τον πιο απάνθρωπο τρόπο.

  • Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ.
   ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.
   ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ.
   Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΥΛΩΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

 2. ρε δεν αφηνουμε τις μαλακιες λεω εγω??τι ειναι αυτα ρε??ποιος γεροντας και τι λογος του πεφτει να ασχολειτε με την πολιτικη??ποιοι σαταναδες επιρρεαζουν τον γεροντα και του κανουν τετοιες ερωτησεις……………..κ αυτος απανταει……………….οτι να ναι
  σε λιγο θα βρουμε αρθρο που ερωτηθη γεροντας ποσο θα ερθει ο τελικος του τζαμπιονς λιγκ φετος……………………..ελεος ζωαααα

 3. Με μικρό σαμαντ(χ)ι στο αιθέρικό ο γέροντας κατι σαν μικρος “φωτισμενος”, αναβλεψας χαμηλές διαστάσεις του αιθερικου κι όμως η άγνοια των πολλώ να τι κάνει.
  Θεοποιεί με το καλημέρα τις ικανότητες κάποιου οι οποίες αν και δεν είναι τεράστιες εν τούτοις χάριν έστω σε αυτά τα ολίγα πνευματικά τα οποία κατέχει αμέσως βουρ θεοποιειται!
  Με συνοπτικές διαδικασίες.
  Δεν υποτιμώ αντιθέτως σέβομαι και πολύ τον Άγιο Παισιο υποτιμώ όμως την ευκολία της νοημοσύνης μας.
  ΕΛπίζω να έγινα σαφής σε τι αναφέρομαι δίχως να παρεξηγηθώ από κανέναν.

 4. Ηρθαν τά τρόλ νά σχολιάσουν τόν Άγιο γέροντσ !!!!
  Τρέμουν τά δαιμόνιά σας στό άκουσμα τού όνόματος ένός Αγίου !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ας κάνουμε λίγο ρόμπα τα υπουργεία…

Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: Πραξικόπημα σε εξέλιξη από τον Γκουαϊδό