ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται, πρωθυπουργό και λοιπούς παρατρεχάμενους, χρειάζεται 5-6 εισαγγελείς με αρχίδια.-
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
Σήμερα ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ηλεκτρονικά παρακαλώ. Δηλαδή ο αρπάχτουλας θα πίνει το εσπρεσάκι του την ώρα που θα αρπάζει την εναπομείνουσα περιουσία των ΝΕΟΡΑΓΙΆΔΩΝ. Διαβάζω στο ιντερνέτι και οι περισσότεροι είναι οι πραγματικοί νεοέλληνες, ραγιάδες, κατσαπλιάδες, ρουφιάνοι και ανίκανοι του στυλ «πεινάω εγώ να πεινάσει και ο δίπλα. Είμαι άνεργος εγώ να χάσει τη δουλειά του και ο δίπλα. Πριν απο 20-25 χρόνια, με ΟΛΑ τα τότε κόμματα που υπήρχαν, εάν κάποιος έχανε τη δουλειά του, οι άλλοι φώναζαν να μην την χάσει. Γέμιζαν οι δρόμοι με κόσμο που φώναζε για δουλειά. Σήμερα οι ἀχρηστοι, ανίκανοι, τεμπέληδες φωνάζουν να την χάσουν κι άλλοι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. Θυμίζει πλοίο που βουλιάζει και ο ένας πατεί πάνω στον άλλο για να σωθεί, μέχρι που το πλοίο βουλιάζει. Κάποιοι οδήγησαν την Ελλάδα σκόπιμα στην εξαθλίωση. Εάν παίρνεις 1900 ευρόπουλα μισθό λες μπορώ να πάρω ένα σπίτι σιγά σιγά. Εάν απο τα 1900 σε πάνε στα 500 τότε σε βουλιάζουν.
Το σπίτι είναι η βάση του Έλληνα. Είχαμε απο το 1930 το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη ιδιόκτητων κατοικιών. Και δεν ήταν φούσκα όπως σε άλλα κράτη. Όταν ο Νταισεμπλουμ είπε πριν 3 χρόνια «εδώ είστε Βαλκάνια, σας φτάνουν 400 ευρώ το μήνα» οι ηλίθιοι νεοραγιάδες γελούσαν. Σήμερα χάθηκε το γέλιο και μεσουρανεί το γελοίο. Όταν πριν 2 χρόνια, γράφαμε ότι γερμανικά επενδυτικά funds ελέγχουν στις τράπεζες τα δάνεια για σπίτια το περάσατε στα ψιλά. Οι τράπεζες δεν δίνουν χρήμα τσάμπα, αλλά κάνουν και κατασχέσεις. Όπως είπε και ο πρόεδρος της Eurobank είναι αναγκαίο. Τα λεφτά όμως πάνε στις τράπεζες που ήταν και είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τα χαρτόσημα πάνε στο κράτος.
Στις τράπεζες που πήραν 198 δις ευρώ απο το ΔΝΤ και την ΕΕ. είναι περισσότερα απο τα μισά που χρωστάμε στα μνημόνια. Με εγγυητή το κράτος δηλαδή ΕΜΑΣ, βλακάκο, για να στηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες, αγρότες, νέους που ήθελαν να κάνουν μια δουλειά. Είδατε τα λεφτά στην αγορά; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Όχι μόνο δεν μπήκαν στην αγορά, αλλά αυτές οι επιχειρήσεις, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις, έστειλαν τα αποθεματικά και ΟΛΑ τα λεφτά που πήραν απο το ΔΝΤ στο Λουξεμβούργο. Για να μην πληρώνουν φόρο στην Ελλάδα. Η Eurobank μάλιστα, έκανε συμφωνία για μηδενική φορολογία. Και τα λεφτά πήγαν εκεί. Τα λεφτά που πήραν και χρεωστάει η Ελλάδα. Δηλαδή ΕΜΕΙΣ βλακάκο κι έμεινε απο ρευστό η χώρα, που την έβγαλαν στο σφυρί.
Σκότωσαν την αγορά και τώρα κάνουν και κατασχέσεις. Και ποια εταιρεία έχει πάρει τη διαχείριση των κόκκινων δάνειων ΟΛΩΝ των τραπεζών με απευθείας ανάθεση χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ; Μα φυσικά η εταιρεία του ξάδελφου του Τσακαλώτου.
Του ίδιου που με άλλη εταιρία του πήρε προχθές απο τη ΔΕΗ την εργολαβία για όσους χρεωστάνε. Και εσείς άχρηστοι κι ανίκανοι μαλάκες, λέτε μπράβο. Μπράβο γιατί αυτοί που σέρνονται σε «μυστικές εταιρίες» και έρπουν σε «λαγούμια» θα θησαυρίσουν πάνω στη πλάτη του νεοραγιά. Γελάνε και οι ρέγγες μαζί σου αιώνιε μαλάκα!!!
Είναι η Ευρώπη, Τσίπρα
Το ότι απευθύνθηκε στον Τσίπρα η παραφρασμένη ρήση «είναι η εφαρμογή, ανόητε» το ένιωσε και το τελευταίο μπρόκολο στην υφήλιο. Το έδειχνε η χαιρεκακία στο στυγνό πρόσωπο του φασίστα Σόιμπλε αλλά και η γλώσσα του σώματος του κατά τα άλλα αξιοπρεπούς πρωθυπουργεύοντος διορισμένου υπαλλήλου του ιδίου φασίστα στην αποκαλούμενη ακόμη Ελλάδα. Κάτι έπρεπε να απαντήσει και το κουρδιστό λούτρινο της αριστεράς, έτσι αφού αερολόγησε μέσα στον εξευτελισμό του ζήτησε περισσότερη Ευρώπη. Θα μπορούσε βέβαια στα πλαίσια της διπλωματίας να απαντήσει ως ελεύθερος άνθρωπος πολύ απλά παραφράζοντας κι αυτός την παράφραση του ναζιστή: «Είναι η Ευρώπη, ανόητε».
Ως ελεύθερος και σκεπτόμενος θα μπορούσε να του θυμίσει την ανοιχτή πληγή του πλανήτη που ονομάζεται Ευρώπη. Μια πληγή που αιώνες τώρα δεν αφήνει σε ησυχία τον οποιονδήποτε λαό από την Ασία μέχρι την Αφρική και την Νότια Αμερική μόνο και μόνο για το κέρδος. Από όπου και να την πιάσεις την «πολιτισμένη» Ευρώπη βρωμάει σαπίλα και αίμα. Πουλώντας «πολιτισμό» και Θεό, σκότωσε λεηλάτησε διέλυσε και σκλάβωσε λαούς και ηπείρους.
Αν ήθελε και για να μην μπλέξει με την αιματοβαμμένη ιστορία της Ευρώπης θα μπορούσε να προσθέσει στην παράφραση το «Είναι η Ευρώπη και ειδικά η Γερμανία, ηλίθιε». Να του κάνει μια ανασκόπηση με λίγα λόγια για την πορεία και τα θέλω αυτής της χώρας από τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα. Να του θυμίσει πόσο αίμα και πόνος στον βωμό της κυριαρχίας ενός λαού που κάθε λίγο και λιγάκι σκοτώνει, σφάζει, λεηλατεί. διότι θέλει τον πλούτο για πάρτη του. Όλον τον πλούτο, όλων των λαών. Αυτή ήταν είναι και θα είναι η πολιτική της Γερμανίας έστω κι αν σήμερα ο ναζίστας Σόιμπλε αντί για την σβάστικα φοράει γραβάτα. Αντ’ αυτού ζήτησε περισσότερη Ευρώπη.
Δεν χόρτασαν θάνατο οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα, δεν χόρτασαν δυστυχία, θέλουν κι άλλα συνεπικουρούμενοι από στρατιές Ευρωπαϊστών ελληνόφωνων ανδρείκελων. Αν ήταν θέμα πολιτικής ή ιδεολογίας θα μπορούσες να τους αντιπαλέψεις. Όμως δεν είναι τίποτε από αυτά. είναι απλά θέμα δουλοπρέπειας και ραγιαδισμού. Είναι θέμα κουκουλοφορίας. Τόσο απλά όπως έδιναν τους αγωνιστές την περίοδο της Ναζιστικής κατοχής, έτσι σήμερα συντάσσονται με τα Ευρωπαϊκά κόμματα (ναι, υπάρχουν) στην Ελλάδα και προσκυνάνε τους πάντες για το τομάρι τους.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να καυχηθεί πως τα τελευταία διακόσια χρόνια υπήρξε ανεξάρτητο κράτος, όμως όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν και τα προσχήματα που κρατούσαν τόσον οι εξουσιαστές όσο και οι εντόπιοι εντολοδόχοι. Οι λόγοι ήταν πολλοί, από την χρησιμοποίηση του στρατού της (λέγε με ΑΝΤΑΝΤ) μέχρι και την εκμετάλλευση της γεωστρατηγικής θέσης. Από την στιγμή που εξέλειπαν οι λόγοι αυτοί τα προσχήματα δεν έχουν θέση στο αλισβερίσι κατακτητών και υπόδουλων. Είναι ο έβδομος χρόνος που ο κάθε «πολιτισμένος» Ευρωπαίος βγαίνει και λοιδορεί ένα λαό που μπορεί να ζήσει και να μεγαλουργήσει όπως κάθε λαός άλλωστε, αν δεν έχει στο κεφάλι του κεχαγιά ή θεσμούς όπως τους αποκαλεί ο Τσίπρας.
Σημερα λοιπόν εκποιούν και το τελευταίο καταφύγιο του ελεύθερου ανθρώπου, το σπίτι του. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ ΗΛΙΘΙΕ.-
Loading...

15 thoughts on “ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΜΜΕΣ says:

  ετσι μην ξεχνατε πρωτα ο τραπεζιτης και μετα ο μεταναστης! θελουμε για παντα εβραιοπαϊκο σοβιετ για αυτο ψηφιζουμε κυβέρνηση αριστεροκεντροδεξιας και μνημονια μεχρι την κατάρρευση του σύμπαντος, και το βασικότερο ολων ο εθνικοσοσιαλισμος δεν θα περασει!

 2. ΧΧΧ says:

  Εξαίσιο κείμενο , με ωμή αλήθεια μέσα …
  Αυτο που αναρωτιέμαι ειναι το εξής :
  Ποιος Έλληνας έχει κατανοήσει ολα αυτά που λέει ο αρθρογράφος ; καθότι όλες οι κινήσεις των Ελλήνων μου δείχνουν οτι ακόμα το μυαλό μας δεν δουλεύει , υπάρχει μονο ως εσωτερικό διακοσμητικό στοιχείο και όλη αυτή η μιζέρια έχει μετατραπεί σε μίσος προς το συνάνθρωπο .. δυστυχώς αυτογνωσία μηδέν …

 3. PUNISHER! says:

  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΜΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΤΟΥ , Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ..ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ GAY PRIDE ME TOYS ΚΑΜΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΙΔΕΣ!!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

 4. Αρίσταρχος says:

  Ας δουμε απλα ποιος χρηματοδότησε τις εκλογές αυτού του κόμματος και θα εξηγηθούν όλα τα επομενα βήματα.

 5. Ανώνυμος says:

  Ωραία τα λες!
  Μιας και ειναι μονον λόγια και διαπιστώσεις, τουλάχιστον μπορείς να κάνεις πρόβλεψη πώς θα καταλήξει ο μέσος κάτοικος/ραγιάς στα επόμενα χρονια?
  Γιατί ειναι ΒΕΒΑΙΟΝ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!

 6. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Τα 198 δις Ευρώ ως δεσμευμένα κεφάλαια σε όλους τους Έλληνες Πολίτες θα έπρεπε να προορίζονται για πραγματικά αναπτυξιακά έργα και μόνο για δανειολήπτες πρώτης κατοικίας και πρώτης επαγγελματικής στέγης με σταδιακή αποπληρωμή των δανείων με πολύ χαμηλό επιτόκιο (<1%), χωρίς μείωση μισθών και συντάξεων των πολιτών πρόκλησης Ύφεσης. Κάτι τέτοιο όμως δεν εξυπηρετούσε «Δανειστές» και Χαραμοφάηδες που χρησιμοποιούν τους φτωχούς δανειολήπτες ως ασπίδα των μεγάλων συμφερόντων τους.

 7. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ! ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ,ΨΟΦΗΣΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΟΥ …..ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΕΛΓΙΑ!Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

 8. Η βλακεια δεν κρυβεται says:

  ΗΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 4 ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
  ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ ΈΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

 9. Ανωνυμος says:

  Πολυ ωραιο αρθρο….Να ρωτησω ομως κατι;;;;Τους πλειστηριασμους ποιος τους συμφωνησε ;;;;Μηπως αυτοι που μας κυβερνουν;;;;Γιατι λοιπον αυτοι που διαμαρτυρονται ….δεν μπουκαρουν μεσα στη βουλη ;;;;;Γιατι τρεχουν στα δικαστηρια;;;;Οι υπευθυνοι βρισκονται αλλου ….τρων και πινουν ανενοχλητοι εις υγειαν των κοροιδων…..

 10. Ανώνυμος says:

  Τα εγκλήματα που έχουν γίνει εναντίων των Ελλήνων παλαιόθεν και ως τώρα είναι αμέτρητα. Όμως, χωρίς το έγκλημα και την αδικία δεν δικαιοδοτείται να παρέμβει η δικαιοσύνη. Ευτυχώς, έχουν και οι απανταχού Έλληνες Θεό που βλέπει. Το μόνο που μένει να ζητήσουμε είναι να έρθει Εκείνος ΜΕΘ ΥΜΩΝ.

 11. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο says:

  Φιλε μου ΔΕΝ υπαρχουν σημερα ουτε εισαγγελεις ουτε δικαστες ΟΛΟΙ τους ειναι πειθηνια οργανα του …δημο ΚΡΑ τικου ΠΑΡΑσυστηματος…
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΕΝΦΙΑ , ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ,ΤΕΚΜΗΡΙΑ ,ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΛΠ) ειδες κανεναν εισαγγελεα η δικαστικο να αντιδρασει ? ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

 12. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) says:

  «ανοιχτή πληγή του πλανήτη ονομάζεται Ευρώπη.» Σοβαρά Terra Papers; Στην Αφρική μέχρι τον 19ο αιώνα έκαναν ανθρωποθυσίες. Οι Ιάπωνες έσφαζαν σαν ζώα. Οι Μουσουλμάνοι; Μην πω. Το πρόβλημα είναι ότι έφυγε ο Ντε Γκωλ και έμειναν οι Κωλ#. Πέθαναν οι στοχαστές και έμειναν οι στόκοι. Δεν μας κάνει σταυρός, φέραμε το ματάκι στο logo του terrapapers για να μας «διαφωτίζει». Να γράφει ότι ο Νέρων ήταν ήρωας και ο Πλάτων πλαστογράφος! Και τώρα στο Β’ πρόσωπο «εσείς άχρηστοι κι ανίκανοι μαλάκες»… Σοβαρά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *