Φύλακας πρόλαβε… εμπρηστές στην Εύβοια!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο φύλακας παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι άνευ διακριτικών και πινακίδων, να κινείται ύποπτα στην περιοχή και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική
Εμπρηστές που σκόπευαν να βάλουν φωτιά κοντά σε δασική περιοχή με διάσπαρτους οικισμούς πρόλαβαν Αστυνομία και Πυροσβεστική με την πολύτιμη βοήθεια ενός 46χρονου φύλακα.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής, ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος για την ασφάλεια ως ιδιώτης, των οικισμών Σκροπονερίων και Βουλευτικών στον Δήμο Ανθηδώνος παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι άνευ διακριτικών και πινακίδων, να κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό εναπόθεσαν στο πρανές μία χάρτινη συσκευασία. Εν συνεχεία και στη θέα του φύλακα, τα άτομα μπήκαν βιαστικά στο φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα η Άμεση Δράση από τη Χαλκίδα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας, διαπιστώνοντας ότι εντός της συσκευασίας υπήρχε ένα αντικουνουπικό σπιράλ το γνωστό φιδάκι, στο οποίο είχαν προσαρτήσει με αυτοκόλλητη ταινία τέσσερα σπίρτα και γύρω από αυτό ήταν εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό, πιθανόν παραφινέλαιο, χαρτί υγείας!

Η Υπηρεσία της Πυροσβεστικής της Θήβας, ανέλαβε την προανάκριση μιας υπόθεσης που δείχνει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού της περιοχής.

Τόσο ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν μαρτυρά ότι δεν πρόκειται για απλά έναν τρελό που θέλει «να βλέπει τους πυροσβέστες και τα πυροσβεστικά να τρέχουν», όσο και η επιμέλεια ενός τόσο απλού όσο κι επικίνδυνου εμπρηστικού μηχανισμού, δείχνει ότι υπάρχει γενικότερο σχέδιο καταστροφής των συγκεκριμένων περιοχών.

Πηγή: lamiareport

Loading...

4 thoughts on “Φύλακας πρόλαβε… εμπρηστές στην Εύβοια!

  1. Εξωγήινος says:

    Γιατί παιδιά, αν είναι τρελλός «που θέλει να ακούει σειρήνες» σημαίνει ότι τον αφήνουμε ελευθερο;;; Αυτήν τη μαλακία έκαναν πέρισυ στην Κρήτη κ ένα χρόνο μετά ο τρελλός δολοφόνησε ειδεχθώς κ βίασε γυναίκα.

  2. A FREE MAN says:

    Παλι καλα που ρπολαβαν τον εμπρησμο , διοτι θ`ακουγαμε ξανα απ`τα ΕΜΕΤΙΚΑ ΜΜΕ περι»ηλιωμενου που εβαλε να καψει ξεροχορτα»…

  3. ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ says:

    Αμέσως μετά τις εκλογές το φεις μπουκ δεν αφήνει μονημα να αναδημοσιεύουμε κείμενά σου σε αυτό με τους εξής 2) τρόπους: 1):βγάζει άλλο άσχετο αθώο κείμενο που δεν αποκαλύπτει τοιποτα σημαντικό, 2):βγάζει μόνο την κεντρική σελίδα του Σαιν σου/Ακόμα έχει βάλει στην μαύρη λίστα το δικό σου και άλλα Σαιν και δεν μας αφήνει να αποθηκεύουμε από αυτά κείμενα τους/μόνο το πολιτικά δικαστήρια φοβουντε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *