ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Το Φθινόπωρο βρείτε επειγόντως τους ¨πυροκροτητές¨ του 1821, έρχεται ανατροπή

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το 1821 δεν ολοκληρώθηκε, το 1921-22 κλαίγαμε στην προκυμαία της Σμύρνης , το 2021-22 θα σουλατσάρουμε στις νέες ανακαινισμένες προκυμαίες της Κωνσταντινούπολης στον Βόσπορο και στον Κεράτιο . Ο Τούρκος επιβίωσε με πολεμικά τετελεσμένα για αυτό και σήμερα η έξοδος του από την Ιστορία θεωρείται τετελεσμένη. Αλλά και η πορεία των εγχώριων δικών μας τουρκολάγνων –υποκριτών θεωρείται και αυτή τετελεσμένη. Μέσα σε ένα 24ωρο πιθανής εμπλοκής με τους γείτονες θα καταλάβουμε πολλά και διάφορα. Η τουρκολάγνα –μεταπολίτευση παίρνει τέλος και ξεκινούν άλλα.

Τότε έχουμε την ανάγκη την αηδία μας προς αυτούς που έκλεψαν τις ζωές μας να την μετατρέψουμε σε εφαλτήριο ψυχραιμίας ,ηρωισμού και ανθρωπιάς.

Τότε πρέπει να ανακαλύψουμε πάλι τι σημαίνει Δημοκρατία και συνάνθρωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλληλοδιάδοχα γεγονότα στο ίδιο χρονικό διάστημα μπορούν να μας πουν τι έρχεται.

¨Στη Χάγη δεν ηττήθηκε η Κίνα, νίκησε η Ελλάδα, η Κύπρος και το Καστελόριζο – Αποκαλύπτεται ο προδοτικός ρόλος των πολιτικών επί δεκαετίες.¨ Μεγάλη ήττα της Κίνας για την ΑΟΖ στη θάλασσα της Νότιας Κίνας: Τι σημαίνει η απόφαση . Η ήττα της Κίνας αποτελεί και ήττα της Τουρκίας που προσπαθεί, παραβιάζοντας το Δίκαιο της Θάλασσας, να αυξήσει την θαλάσσια περιοχή που θέλει να ελέγξει στο Αιγαίο Αρχιπέλαγος και στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο. ¨Του Θεόδωρου Καρυώτη infognomonpolitics.blogspot.gr13 Ιουλίου 2016 ¨Ύποπτες κινήσεις και σενάρια που θέλουν την πρόκληση “θερμού επεισοδίου” στο Αιγαίο για την προβολή των τουρκικών αξιώσεων και τη διχοτόμηση του Αρχιπελάγους αναπτύσσονται στην Άγκυρα το τελευταίο διάστημα, εν μέσω θέρους και προκαλούν εύλογη ανησυχία στα ελληνικά υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Yπερπτήσεις τουρκικού CN-235 πάνω από την νήσο Παναγιά και δύο τουρκικών F-16 πάνω από τους νήσους Καλόγερους ¨pronews.gr/portal 13 Ιουλίου 2016 Το φθινόπωρο πρέπει να προμηθευτούμε τους πνευματικούς πυροκροτητές του 1821 για να επιβιώσουμε από τις μπόρες-μπόρες που θα έρχονται.

Και μπορεί να είναι πολλά τα γεγονότα… από τους τοκογλύφους που θα φεύγουν στις πατρίδες τους για να γλυτώσουν τις τράπεζες τους. Από τους τούρκους που θα διαλύονται στο εσωτερικό τους σαν τον μουχλιασμένο σοβά αλλά πριν ξεψυχήσουν θα μας δαγκώνουν στο Αιγαίο. Και από πρωτόγνωρα γεγονότα στο εσωτερικό και σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου σε πρώτη φάση Το παραμύθι της χλιδάτης μεταπολίτευσης παίρνει τέλος και τα ¨παραμύθια ¨ του Μακρυγιάννη και του Αγίου Παισίου κατά τους γνωστικούς-νεοποχίτες των ημερών μας ήδη λαμβάνουν σάρκα και οστά. Χρειαζόμαστε ¨ψυχές –πυροκροτητές¨ για την νέα πνευματική επανάσταση του 1821.

Ψάξτε να βρείτε αν στον διπλανό σας, μέσα στα ίδια μέλη της οικογένειας σας αλλά και στους εαυτούς σας κρύβονται τέτοιες ¨ψυχές –πυροκροτητές¨, όπως μας επισημαίνει ο Άγιος Παίσιος, τους έχει άμεση ανάγκη η Πατρίδα μας. Ἔτσι ἀπὸ μερικὰ παλληκάρια κρατήθηκε τὸ Ἔθνος!

Ὅσοι πεθαίνουν παλληκαρίσια, δὲν πεθαίνουν. Ἂν δὲν ὑπάρχει ἡρωισμός, δὲν γίνεται τίποτα. Καὶ νὰ ξέρετε ὁ πιστὸς εἶναι καὶ γενναῖος. Ὁ Μακρυγιάννης ὁ καημένος τί τράβηξε! Καὶ σὲ τί χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

6 απαντήσεις στο “Το Φθινόπωρο βρείτε επειγόντως τους ¨πυροκροτητές¨ του 1821, έρχεται ανατροπή”

    • ειναι κλασσικη περιπτωση,να θες να συμβουν πραγματα για να επιβεβαιωθεις και να ψαχνεις σημαδια και εχθρους.Ε λοιπον,ο χειροτερος εχθρος ειναι ο εαυτος μος,γιατι ολοι πατριωτες ειμαστε αλλα δεν λεμε και ποσα λαμογια ελληνες πατριωτες υπαρχουν που ειναι οι χειροτεροι.Ναι,αυτοι πχ που σου λενε προτιμηστε ελληνικα αγορα,αλλα τα προιοντα ειναι αγορασμενα απεξω και δεν κοβουν αποδειξεις για να πληρωσεις εσυ μ@λ@κα μισθωτε και συνταξιουχε τους φορους.Βγειτε και καντε ενα γκαλοπ,ποσοι ελληνες πατριωτες κοβουν αποδειξεις και περιμενουν απο εμενα ανεργο να πληρωσω ενφια…θα παραουν τα…

      • Κόφτε αποδείξεις γιατί οι καναλάρχες και οι τραπεζίτες χρειάζονται λεφτά. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!

    • Ο/Η ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΟΡΑΤΙΟΣ ΧΑΛΙΝΑΡΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΡΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΥ λέει:

      ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΕΓΡΑΨΕΣ !

  1. Θα αναφερθώ μόνο στο θέμα με το δικαστήριο της Χάγης, που μόλις πρόσφατα έβγαλε απόφαση εναντίων της Κίνας σε σχέση με την δικαστική της διαμάχη με της Φιλιππίνες και το σύμπλεγμα των νησιών Σπράτλι.

    Πολλά ντόπια πρακτόρια από το εδώ κλιμάκιο της C.I.A. προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να μπερδέψουν την πρόσφατη δικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης… με το ελληνικό ζήτημα που έχουν δημιουργήσει οι εδώ πολιτικοί, ενώ αυτή η ταύτιση αποτελεί μια παγίδα!!!

    Κατά αρχήν τι είναι το δικαστήριο της Χάγης; Ένα διεθνές δυτικό νομικό ίδρυμα, που βγάζει δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τα πολιτικά και στρατιωτικά συμφέροντα της δύσεως! Το παράδειγμα του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα διεθνούς νομικής παρεκτροπής και δυτικής αναλγησίας! 🙂

    Αυτό τι σημαίνει για όσα μαλάκια επικαλούνται το δικαστήριο της Χάγης;

    Ότι μπορεί για τα συμφέροντα της δύσεως το δικαστήριο της Χάγης να έβγαλε μια νομική απόφαση με πολιτικά κριτήρια, εναντίων της Κίνας και υπέρ της δύσεως (βλ. Η.Π.Α.)… αλλά στην περίπτωση της Ελλάδος, εάν τα συμφέροντα της δύσεως δεν εξυπηρετούνται… τότε έστω και αν υπάρχει το τετελεσμένο νομικό καθεστώς για τα νησιά Σπράτλι… αυτό μπορεί να καταπατηθεί και να αλλάξει σύμφωνα με το πολιτικό στρατιωτικό δοκούν της δύσεως!!!

    Θα πρέπει κάποιοι να γνωρίζουν ότι αν τολμήσουν να μας πάνε στο δικαστήριο της Χάγης, για οποιαδήποτε διευθέτηση των υπαρχόντων συνόρων μας… θα σας γαμήσουμε τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, και τις γυναίκες σας. Αυτό δεν είναι απειλή, δεν είναι προειδοποίηση, είναι υπόσχεση.

    Το ότι ακόμα ζούνε τα παιδιά και τα εγγόνια των Γκιζίκη, Αραπάκη, Μπονάνου και C.I.A. δεν σημαίνει ότι σε ένα γενικευμένο πόλεμο θα συνεχίσουν να ζούνε…. δικαιοσύνη θα αποδοθεί… έστω και αργά και αυτό ισχύει για όλους.

    Αυτά.

  2. Τα συμφέροντα της Αμερικής στη Μεσόγειο ταυτιζονται με τα συμφέροντα της Τουρκίας. Ο λόγος είναι ότι η θέση που κατεχει η Αμερική στην Αρκτική νομικά ταυτιζεται με αυτή που έχει η Τουρκία στη Μεσόγειο.

    Αντίστοιχα η θεση που κατέχει η Ρωσία στην Αρκτική νομικά ταυτιζεται με αυτή που έχει η Ελλάδα στη Μεσόγειο.

    Εκεί τα κοιτασματα είναι πολύ μεγαλύτερα. … οπότε καταλαβενετε ότι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να επιστρέψουν οι Αμερικανοί σε καμία περίπτωση να ευνοηθουν οι Έλληνες στη Μεσόγειο και να δημιουργήσουν νομικό τετελεσμενο που θα τους βλάψει στην Αρκτική. …

    Οι διεθνής οργανισμοί της μασονιας θα κατασκευάσουν παραθυράκια και εξαιρέσεις για να προστατεύουν τους εργοδότες τους. .. τον σιωνισμο.

    Σε περίπτωση χώρας σε κατοχή όπως η δικιά μας, με παραχωρημενα τα έσοδα από τα κοιτασματα στους τοκογλυφους ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ να προχωρησουμε σε ΑΟΖ και εξορυξη στην παρούσα χρονική στιγμή γιατί ΌΛΑ θα τα πάρουν οι τοκογλυφοι. Επομένως πρέπει να αποφεύγεται κάθε συζήτηση στην παρούσα φάση γύρω από αυτό το θέμα. Δεν είναι εθνικά συμφέρον αυτή τη στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά