ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

«Φουλ για… 11 εκατ. ο Αλαφούζος – Έτσι ξεχείλισε το ποτήρι για τον Χαριστέα»

· Θεοχάρης

Φοβερές και τρομερές οι Φήμες: Το νέο super deal που σκέφτεται ο Αλαφούζος, τι παίζει με στόπερ στην ΑΕΚ, κάτι… τρέχει με Σουντανί και Κάιπερς!

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Τον έχετε για χτεσινό τον Αλαφούζο; Έχοντας και απόλυτη γνώση των τηλεοπτικών, περίμενε πως θα κερδίσει με το PAO TV;  Σοβαροί να΄ μαστε. Μέγιστο έσοδο και μέγιστες συμφωνίες προσδοκούσε, αξιοποιώντας ακριβώς αυτήν του την τεχνογνωσία. Το πρώτο, το βρήκε με το deal με τη Nova. Τα επόμενα, θα τα βρει από την εμπορική (και όχι μόνο) αξιοποίηση του απαλλαγμένου πλέον από κάθε «υποχρέωση», ακόμη και βιοπορισμού, PAO TV, συνάπτοντας συμφωνίες με διάφορους, ανεξάρτητους και τηλεοπτικούς παρόχους. Έτσι, ο Αλαφούζος και το επιτελείο του εκτιμούν πως τα έσοδα από το σύνολο των τηλεοπτικών συμφωνιών που θα επιτευχθούν θα ξεπεράσουν τα 11 εκατ. που έχει λαμβάνει ο Ολυμπιακός μόνο βέβαια από τη Nova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

sdna.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αθήνα, συμβολική φωτογραφία για τους ελληνικούς δήμουςΕΛΛΑΔΑ

ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: 240 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Δρομείς σε αγώνα, φωτογραφία αρχείου και όχι ο Μαραθώνιος Αθήνας 2026ΕΛΛΑΔΑ

43ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: 85.000 ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ 124 ΧΩΡΕΣ – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Πλοίο στη θάλασσα, συμβολική φωτογραφία και όχι το Abeille MarengoΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ–ΚΥΠΡΟΥ: Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ

2 απαντήσεις στο “«Φουλ για… 11 εκατ. ο Αλαφούζος – Έτσι ξεχείλισε το ποτήρι για τον Χαριστέα»”

  1. Εισαι μακρυα νυχτωμενος.
    Αλλο ειναι το σχεδιο, με το οποιο ειναι επιφορτισμενος να εκτελεσει ο “προεδρος” του ΠΑΟ.
    Και το υλοποιει σκαλι-σκαλι, οπως αντιστοιχα οι πολιτικοι, που απαξιωνουν και βουλιαζουν την Ελλαδα.
    Οταν το διαπιστωσετε, θα ειναι ηδη πολυ αργα για την ομαδα
    καληνυχτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *