ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Φωταγώγηση της ισραηλινής σημαίας στη Βουλή – Είμαστε με τα καλά μας;;

· Techstories

Χτες το βράδυ, η πρόσοψη της Βουλής στο Σύνταγμα φωταγωγήθηκε με την ισραηλινή σημαία, ως έκφραση αλληλεγγύης προς το Ισραήλ, λόγω της έντασης που κλιμακώνεται εδώ και πέντε ημέρες στη σύγκρουση ανάμεσα στο Χαμάς και το Ισραήλ. Η σύγκρουση ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο από τη Λωρίδα της Γάζας και έχει ήδη σημειώσει ανυπολόγιστο ανθρώπινο κόστος. Σε αυτό το διάστημα των πέντε ημερών, έχουν χαθεί περισσότερες από 2.200 ανθρώπινες ζωές. Συγκεκριμένα, ο τραγικός απολογισμός προς το παρόν περιλαμβάνει πάνω από 1.050 Παλαιστίνιους και 1.200 Ισραηλινούς.

Παρά το γεγονός ότι οι εγκληματικές ενέργειες, οι μαζικές σφαγές, οι βιασμοί, ο πόλεμος ανάμεσα σε χώρες και η τρομοκρατία είναι καταδικαστέες ενέργειες, η Ελλάδα δεν πρέπει να λάβει μέρος ή να τοποθετηθεί υπέρ ή εναντίον καμιάς τρίτης χώρας.

Δεν είναι η χώρα μας. Δεν είναι η σημαία μας. Δεν είναι ο πόλεμός μας.

Η Ελλάδα δεν έχει απολύτως κανένα συμφέρον να τοποθετηθεί υπέρ ή ενάντια σε καμία τρίτη χώρα. Θα πρέπει να διατηρήσει ουδέτερη στάση, καθώς μόνο μέσω διπλωματίας θα επιτευχθεί η κατάλληλη εξωτερική πολιτική που δεν θα πλήξει τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, η Παλαιστίνη διαθέτει εγκληματικές ισλαμιστικές οργανώσεις – όπως η Hamas – που κατά καιρούς προκαλούν εγκληματικά χτυπήματα ενάντια στο Ισραήλ.

Ναι, το Ισραήλ από το 1918 έχει εξαπολύσει τρομακτικές επιθέσεις ενάντια στην Παλαιστίνη, δολοφονώντας μαζικά τους Παλαιστίνιους, συρρικνώνοντας τη χώρα. Αρκεί κανείς να δει την εξωτερική πολιτική της Golda Meir, της 4ης Πρωθυπουργού του Ισραήλ, η οποία από τις 17 Μαρτίου 1967 που ανέλαβε τα καθήκοντά της είχε εξαπολύσει επιθέσεις προς Παλαιστίνη, Συρία, Αίγυπτο και Ιορδανία.

Ναι, όλα τα παραπάνω συνέβησαν και συνεχίσουν και συμβαίνουν. Η ελληνική διπλωματία, όμως, δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί! Η φωταγώγηση της ισραηλινής σημαίας, η υποστήριξη προς το Ισραήλ ΔΕΝ θα περάσουν απαρατήρητα!

Σε περίπτωση μαζικής επίθεσης από το Ισραήλ προς την Παλαιστίνη, όπου η δεύτερη χώρα διαλυθεί, τι θα απογίνει ο παλαιστίνιος λαός; Πόσοι από αυτούς θα φυγαδευτούν στην Ευρώπη και πόσοι θα “αγκυροβολήσουν” στη χώρα μας;;

Στη χώρα που θα έχει τοποθετηθεί εναντίον τους; Στη χώρα που φωταγώγησε τη σημαία του Ισραήλ, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση εναντίον των Παλαιστίνιων; Μπορούμε ως λαός να αντιληφθούμε ότι η κουλτούρα και η θρησκεία των Παλαιστίνιων διαφέρει από τη δική μας όσο η γη και ο ουρανός; Και ότι δεν θα μπορεί να γίνει απολύτως ΚΑΜΙΑ ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία μιας μεγάλης μάζας ισλαμιστών;

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής περισσεύουν. Ο Πρέσβης του Ισραήλ, Noam Katz, με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη στάση της. Αυτή η πολιτική ΔΕΝ είναι υπέρ των ελληνικών συμφερόντων. Και θα τα βρούμε “μπροστά” μας σύντομα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη ΘήβαΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη Θήβα

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο ΑλεξάνδραςΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της ΑττικήςΕΛΛΑΔΑ

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της Αττικής

5 απαντήσεις στο “Φωταγώγηση της ισραηλινής σημαίας στη Βουλή – Είμαστε με τα καλά μας;;”

  1. Καλόν είναι να έχει το στρατό σε ετοιμότητα σε περίπτωση που οι λαθραίοι εισβολείς κάνουν έκτρωπα στην αυριανη συγκέντωση .

  2. η ποντιακη σημαια τους καθοταν στην γουλα
    του ισραηλ κ την αλλη τον κουλτουρδιαρηδων (λοατκι)με χαρα τησ ανεβασαν
    εχουμε καταντηση κρεατα με ισοροπια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά