Φίμωτρο του YouTube στο διαδικτυακό κανάλι “ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV”

ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ Ε Κ Λ Ε Ι Σ Α Ν ! ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ διαδικτυακή ΟδύσσειαΤV! Ἕλληνες! Ἡ… «Δημοκρατία»… «νίκησε»!
«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΤΕΛΟΣ»!
Δὲν εἶναι παρὰ ἐλάχιστη ὥρα, ποὺ οἱ «ἁρμόδιοι» (ποὺ ὑπηρετοῦν στὴν μνημονιακὴ Ἑλλάδα μας Π Ι Σ Τ Ο Τ Α Τ Α τὴν «Νέα Τάξη Πραγμάτων») μᾶς  Ε Κ Λ Ε Ι Σ Α Ν ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΑΣ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV»!

ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ “ΠΕΡΑΣΑΝ” ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!

 

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ξεκάθαρα ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV», E N O X Λ Η Σ Ε ΑΠΕΡΑΝΤΑ, ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΒΑΘEΙΑ, ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΝΟΧΛΗΣΕ… ΣΤΟΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΧΛΗΣΕ μάτια, ΕΝΟΧΛΗΣΕ “δικούς μας” ἀλλὰ (μᾶλλον) καὶ “ἄλλους”, ὁπότε, μὲ δύο λόγια, ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ, ποὺ ἔπρεπε νὰ λάβη τέλος!

 

Εὐχαριστοῦμε ἐκ βάθους καρδίας τοὺς καλούς μας Ἕλληνες τηλεθεατές, ποὺ «συνταξίδευσαν» μαζί μας αὐτοὺς τοὺς περίπου 6 μήνες τῆς τόσο ὄμορφης διαδρομῆς μὲ τὸ ὑπερήφανο σκαρί, τὴν ἀρχαιοελληνικὴ τριήρη (τὸ σῆμα τοῦ σταθμοῦ μας), στὴν πορεία της πρὸς τὴν (τόσο ἀπίστευτα  δ υ σ ε ύ ρ ε τ η) ΑΛΗΘΕΙΑ, ὅπως ἐπιβάλλεται νὰ εἶναι!

Τὴν Πατρίδα, τὴν Πίστη καὶ τὴν Οἰκογένεια, τὰ 3 αὐτὰ ΙΕΡΩΤΑΤΑ στοιχεῖα τῆς ἐπιβιώσεώς μας (διαπιστωμένα ἀπὸ αἰῶνες τώρα) ὡς φυλῆς καὶ ὡς Ἔθνους, ΔΕΝ μᾶς επιτρέπουν ΠΛΕΟΝ νὰ τὰ ὑπερασπισθοῦμε!
Μὲ τὸ ποὺ ἀνηρτήθη χθὲς μεσημέρι Τρίτης, 8ης Μαΐου 2018, στὸ διαδίκτυο ἡ νέα (18η) ἐκπομπὴ τοῦ σίγουρα δημοφιλοῦς ‘Mr. V’ καὶ προτοῦ συμπληρώσει 24ωρο, μᾶς μπλόκαραν τὸ κανάλι!
Ὁ λόγος;
Ἀσκήσαμε, λένε οἱ «κύριοι» αὐτοί, …”ρητορικὴ μίσους”!!!!!!!!!!!!!
Ἀκολουθεῖ ἡ εἰδοποίησις:
Προσοχή
Όπως ίσως γνωρίζετε, στις Οδηγίες κοινότητας περιγράφεται ποιο περιεχόμενο επιτρέπεται και ποιο όχι στο YouTube. Το βίντεό σας “Mr. V (18η) – SURVIVOR, ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ 1974, ΣΗΜΑΙΑ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ…” επισημάνθηκε για έλεγχο. Μετά από έλεγχο, καταλήξαμε ότι παραβαίνει τις οδηγίες μας. Το καταργήσαμε από το YouTube και θέσαμε Προειδοποίηση παράβασης των Οδηγιών κοινότητας ή προσωρινή ποινή στο λογαριασμό σας.
Περιορισμοί περιεχομένου βίντεο
Ενθαρρύνουμε την ελεύθερη έκφραση και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων να εκφράζουν τις απόψεις τους ακόμα και αν αυτές δεν είναι δημοφιλείς. Ωστόσο, δεν επιτρέπουμε τη ρητορική μίσους. Μερικές φορές η διαφορά ανάμεσα στο τι θεωρείται ρητορική μίσους και τι όχι είναι πολύ μικρή. Αν δεν είστε σίγουροι για το κατά πόσο το περιεχόμενό σας μπορεί να θεωρηθεί ρητορική μίσους, καλύτερα να μην το δημοσιεύσετε. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Οι επιπτώσεις των προειδοποιήσεων
Αυτή είναι η πρώτη προειδοποίηση που λαμβάνει ο λογαριασμός σας. Κατανοούμε ότι σπάνια οι χρήστες παραβαίνουν σκόπιμα τις πολιτικές μας. Γι’ αυτό οι προειδοποιήσεις μας δεν έχουν μόνιμη ισχύ. Αυτή η προειδοποίηση θα λήξει σε τρεις μήνες. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι, αν επιβληθούν επιπλέον προειδοποιήσεις, ενδέχεται να μην μπορείτε να δημοσιεύετε περιεχόμενο στο YouTube ή ακόμα και να τερματιστεί ο λογαριασμός σας.
Πώς μπορείτε να απαντήσετε
Αν πιστεύετε ότι πρόκειται για λάθος, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε. Ακολουθήστε και τα δύο βήματα παρακάτω, καθώς η απλή διαγραφή του βίντεο δεν θα επιλύσει την προειδοποίηση από το λογαριασμό σας.
Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε αυτήν την προειδοποίηση στο λογαριασμό σας.
Αν θέλετε να υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης για αυτήν την προειδοποίηση, υποβάλετε αυτή τη φόρμα. Η ομάδα μας θα εξετάσει διεξοδικά το αίτημα επανεξέτασης και θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
Ημερομηνία λήψης: 9 Μαΐ 2018
Πρὸς τὸ παρόν, οἱ προηγούμενες ἐκπομπὲς παραμένουν.
Γιὰ ὁ,τιδήποτε νεώτερο θὰ σᾶς ἐνημερώνουμε!
ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17 thoughts on “Φίμωτρο του YouTube στο διαδικτυακό κανάλι “ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV”

 1. Γιωργος says:

  Αυτα ειναι τα ωραια….
  Καθηστε λοιπον στους καναπεδες νεοελληνες ραγιαδες μεχρι το φερμουαρ να επισκευτει και εσας.
  Ζητω η εε και το ευρο η νεα ταξη και ο ιακωβος.
  Συνεχιστε ετσι θα γινετε ολοι σας καλοι δουλοι.

 2. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Η μασονία ανεβάζει ταχύτητα και επιταχύνει προς την ολοκληρωτική χούντα…. φανερά και απροκάλυπτα πια…. και αυτό φυσικά θα είναι και το τεράστιο λάθος της…..

  Όταν ο αόρατος, για τους πολλούς, εχθρός γίνει φανερός…. τότε πολλά μπορούν να συμβούν…..

 3. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης says:

  ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θέλετε να σιωπήσετε τις φωνές ανθρώπων που σκέπτονται ελεύθερα και προσπαθούν να εκφράσουν την πατριωτική αλήθεια. Το YouTube είναι απλώς κατασταλτικό της ελευθερίας του λόγου και μιας μαριονετα της παγκόσμιας δικτατορίας.
  ΘΕΛΕΤΕ Ή ΟΧΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ

 4. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης says:

  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ YOUTUBE FACEBOOK PAGE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ …ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

 5. Τρίαινα says:

  ΗΝΥΜΑ

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,
  ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ

  Απευθύνομαι σε όλους εσάς που σήμερα άρχισε το ΙΧΩΡ να σας πλημμυρίζει από τις νέο-ανοιχθείσες πύλες αυτού. Το νήμα σας με τους ουρανούς ενεργοποιήθηκε. Το ΙΧΩΡ είναι η δυνατότητα του Έλληνα να έχει την Θεία έμπνευση και με το ΙΧΩΡ ο Έλλην έκτισε τον πολιτισμό του πλανήτη.
  Τώρα μπορείτε να καταλάβετε και να αισθανθείτε το τι γίνεται γύρω σας και πρέπει με ερευνητική

  ματιά να κοιτάξετε ώστε να κατανοήσετε το σάπιο περιβάλλον το οπoίο σταδιακά δομείται.

  Είστε Έλληνες,τέκνα του “Θείου Φωτός” στη Γη και αποστολή σας είναι να δημιουργήσετε εσείς το περιβάλλον μέσα στο οποίο ρέει η ζωή του πλανήτη και να την αναβαθμίσετε. Σε εσάς τους Έλληνες στηρίζεται το μέλλον.

  Η αφύπνιση σας αλλάζει πλέον την πορεία των γεγονότων και ημέρες λαμπρές ανατέλουν. Τις ημέρες αυτές θα τις κτίσετε εσείς λειτουργώντας υπό την επήρεια του “Θείου Φωτός”και την καθοδήγηση της Παναγίας.

  Μπορούμε πλέον να αναφωνήσουμε:
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
  ΤΟ ΦΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
  ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ
  Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ:
  ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.
  ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ.
  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ.

  Το σκότος προσπάθησε να μολύνει την πατρίδα μας. Μας διέβαλε την θρησκεία μας και μας χώρισε σε δωδεκαθεϊστές και χριστιανούς. Είμαστε όλοι”ΕΝΑ”. Όλοι πιστεύουμε και προσκυνούμε τον
  προαιώνιο δημιουργό.
  Ορθοδοξία χωρίς Ελληνισμό δεν υπάρχει και
  Ελληνισμός χωρίς Ορθοδοξία δεν υπάρχει.

  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:
  – Η ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΟΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ.
  – Η ΛΑΜΠΟΥΣΑ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΥΣΑ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.
  – Η ΦΩΤΙΖΟΥΣΑ ΕΙΣ ΑΠΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΩΚΟΥΣΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
  – Η ΑΕΝΑΟΣ ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
  – Η ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ ΠΙΣΤΗΝ ΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΝ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ.
  – ΠΙΣΤΗΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΝ ΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
  – ΤΙΜΗΝ, ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
  – Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΚΑΙ
  – Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΤΩ ΠΑΤΡΙ, ΦΩΤΟΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ.

  Έλληνες, σας δίδω παρακάτω την καταγωγή των κατοικούντων την πατρίδα μας και μία συνοπτική περιγραφή της τρεχούσης καταστάσεως και των στόχων του σκότους.

  ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,
  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
  Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ
  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
  ΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
  23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 6. Φιλικά Αρτέμης says:

  Ελευθερία λόγου και σκέψης, αρκεί να είναι στα πλαίσια που θέτουν η παγκόσμια δικτατορία!
  Με αυτό που έγινε βλέπουμε ακριβώς τι μας περιμένει στο μέλλον, πράγμα για το οποίο μας ειδοποιεί εδώ και τόσο καιρό ο παράξενος. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα οι εξελίξεις θα είναι πολύ πιο σύντομες και άσχημες. Ευελπιστώ να μην γίνει έτσι.

 7. ΝΙΚΟΣ 56 says:

  Και εις Ανώτερα…. Πάντα τέτοια…. ή έχουμε Δημοκρατία ή δεν έχουμε… Ακόμα και η Χούντα του Δικτάτορα Παπαδόπουλου, Λογοκρισία έπέβαλε στα 2 κανάλια που υπήρχαν τότε, Δεν έκλεισε κάποιο… Ποιος θα το πίστευε τότε, ότι θα ερχόταν μια μέρα, όπου η Αριστερά θα ήταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο την Χούντα….

  • frixosgr says:

   Ρε ΟΥΥΥΥΣΤ απο δω χαμω λαμογιο … τραβα να κανεις κανενα Pipani να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος σου πο εχει υποστει ΛΟΒΟΤΟΜΗ !!!

  • ΝΙΚΟΣ 56 says:

   Μάθε να γράφεις σωστά, ΣΥΡΙΑΖΑΙικο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ στρατιωτάκι, και μετά να βγαίνεις και να το παίζεις κριτής.. Αλλά είπαμε, ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΝΕΙΣ.

 8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΕΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
  ΩΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΑΣ.
  https://www.youtube.com/watch?v=8mpCrvnonPU&feature=youtu.be

 9. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Ελευθερια λογου εχουν μονο οι λοατ οι μουσουλμανοι ισλαμιστες και οι αριστεροστροφοι φασιστες ολοι οι υπολοιποι συγνωμη παιδια αλλα εχουμε δημοκρατια και ομορφα και δημοκρατικα σας επαναφερουμε στην ταξη του πολιτικως ορθου

 10. frixosgr says:

  ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ … δεν θελουμε να χασουμε τις πολυ ωραιες εκπομπες σας!!

 11. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Αυτο δειχνει πανικο,δειχνει οτι δεν μπορουν να ελεγξουν τα πραγματα περι αφυπνισεως και αρχιζουν τα παγκοσμιοποιητικα εμετικα της νεα ταξης, εεελλλααααα !τωρα που σας πηρε το ποταμι !χαχαχαχα!Σας ξερουν ολους καθαρματα !εισθε φωτογραφημενοι,σας ακουν στα ενδομυχα σας ,ειναι στο μυαλο σας και εχουν σχεδιο για εσας,σκατιαρηδες … ο σαυρο μπους …ακομα στο νοσοκομειο ειναι;;;σκατιαρηδες ….ΤΟ ΙΧΩΡ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ !

 12. Barbarian says:

  Σε λίγο θα βάλουμε φίμωτρο και στον Stranger. Έχει ήδη δρομολογηθεί η διαδικασία. Αλλιώς έχει μια μοναδική επιλογή… να του περάσουμε ένα λουράκι στο λαιμό του και να γίνει το πιστό σκυλάκι μας, μετά θα γίνει το παπαγαλάκι και η καρακάξα μας και θα κράζει όπως θέλουμε εμείς, θα λέει ότι θέλουμε εμείς!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *