22:40 - 07/08/2019

Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας πάνω στο «Γιαβούζ»… Έχουμε φτάσει στα 1310 μέτρα δήλωσε…!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μία φωτογραφία… ένα μήνυμα» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, χθες το απόγευμα στο πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ, που ξεκίνησε –σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο- γεωτρήσεις στα ανοιχτά των Κατεχομένων, στον κόλπο της Καρπασίας.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα από την Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας πραγματοποίησε χθες μονοήμερη επίσκεψη στα Κατεχόμενα για συνομιλίες με την τουρκοκυπριακή ηγεσία ηγεσία, ενώ στη συνέχεια μετέβη για επιθεώρηση στο γεωτρύπανο Γιαβούζ, που άρχισε επίσης να αναζητά υδρογονάνθρακες στον κόλπο της Καρπασίας.

Μαζί του και ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ καθώς και άλλοι αξιωματούχοι της τουρκοκυπριακής πλευράς, με τους οποίους ο Φατίχ Ντονμέζ «απαθανατίστηκε» στο κατάστρωμα του Γιαβούζ, για να δώσει ένα μήνυμα, όπως εκτιμά η εφημερίδα «Χουριέτ», που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία.

«Η επίσκεψη του Φατίχ Ντονμέζ στο Γιαβούζ αποτελεί ένα μήνυμα προς τους Ελληνοκυπρίους», σχολιάζει η τουρκική εφημερίδα σήμερα.

Αντίστοιχα σε δήλωσή του ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας ανέφερε ότι «τα δύο πλωτά γεωτρύπανά μας, ο Πορθητής στα δυτικά και το Γιαβούζ στην περιοχή της Καρπασίας συνεχίζουν τις εργασίες τους. Έχουμε φτάσει στα 1310 μέτρα και συνεχίζουμε εως τα 3.500… Όπως επίσης και το ερευνητικό μας πλοίο Μπαρμπαρός επιχειρεί στα νότια. Ως Τουρκία επιθυμούμε οι υδρογονάνθρακες να αποτελέσουν πηγή ενίσχυσης της ειρήνης και της ευημερίας κι όχι να γίνουν αιτία σύγκρουσης».

stoxos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*