Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:02 - 28/03/2019

Έβγαλαν τον σταυρό από την σημαία στην μπλούζα της Εθνικής Ελλάδος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Έβγαλαν τον σταυρό από την μπλούζα της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδος της Ελλάδος. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και η σημαία που υπάρχει στην μπλούζα, ως σήμα, είναι λάθος. Το περί ο λόγος δημιούργημα δεν είναι ούτε σημαία ούτε εθνόσημο. Είναι προφανώς «καλλιτεχνική απεικόνιση», η οποία αλλοιώνει την σημαία μας, άρα αποτελεί προσβολή του εθνικού μας συμβόλου. Που είναι το σφάλμα; Αν προσέξει κανείς το σήμα της εθνικής Ελλάδος στις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις θα δει ότι το οριζόντιο τμήμα του σταυρού έχει εύρος που είναι ίσο με επτά κάθετες, κυανές και λευκές γραμμές, ενώ το σωστό θα ήταν να έχει εύρος εννέα καθέτων γραμμών, αλλά και πάλι με την προϋπόθεση ότι αποδεχόμεθα αυτόν τον τύπο της κάθετης σημαίας, διότι ο σταυρός πρέπει να έχει εύρος όσο πέντε κάθετες γραμμές. Πρέπει να αποτυπωθεί όπως ακριβώς είναι η σημαία μας.

Γι αυτό το θέμα έχουν ασχοληθεί και άλλοι, και ως εκ τούτου δεν θ’ ασχοληθώ περισσότερο, πλην όμως δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τι πραγματικά συμβαίνει.

Στην πίσω όψη της μπλούζας τώρα, με την οποία αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν στο επάνω μέρος της εννέα κάθετες γραμμές (5 κυανές και 4 λευκές), εκεί υπάρχουν οι εννέα γραμμές, όσες έχει η ελληνική σημαία, με την διαφορά ότι έβγαλαν τον Σταυρό.

Θα πουν οι περισσότεροι, «έλα μωρέ, λεπτομέρειες», αλλά πρώτον, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και δεύτερον, μέσα από τέτοιες λεπτομέρειες «εκπαιδεύουν» το μάτι, και κυρίως τον εγκέφαλο του θεατή, που ως θεατής είναι αδρανής, για ν’ αποδεχθεί ευκολότερα κάτι που θα προκύψει αργότερα. Όταν θ’ αποφασίσουν κάποια στιγμή, σύντομα, να βγάλουν τον σταυρό από την σημαία μας, επειδή είναι θρησκευτικό σύμβολο, επειδή έχουμε και μουσουλμάνους, και επειδή θα μας αραδιάσουν ένα σωρό άλλες λογικοφανείς, για τους μισέλληνες εντός της Ελλάδος, καππαριές (αναφέρομαι στους ακανθώδεις θάμνους), ήδη το κοινό, το πολύ «κοινό», θα έχει δει την νέα σημαία της Ελλάδος. Η νέα σημαία της Ελλάδος θα έχει μόνο οριζόντιες γραμμές. Αυτό θέλουν. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας!

Η χορηγός εταιρεία των εμφανίσεων στην Εθνική μας ποδοσφαιρική ομάδα δεν εφαρμόζει την ίδια τακτική, όσον αφορά τα εθνικά σύμβολα, και στις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις των ομάδων των άλλων χωρών των οποίων είναι χορηγός. Μεροληπτεί εις βάρος της Ελλάδος. Αν ακολουθούσε την ίδια τακτική, δεν θα δημιουργούνταν υποψίες. Ας δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.
Ο αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που είναι γνωστή παγκοσμίως με το ελληνικό όνομα «ΝΙΚΗ» και το εμπορικό της σήμα είναι εμπνευσμένο από τα πτερά του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης, αυτοί τα λένε αυτά, έχει δημιουργήσει ένα βασικό σχέδιο εμφανίσεων για τις εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες διαφόρων χωρών και επάνω σ’ αυτό το σχέδιο «παίζει» με τα χρώματα της κάθε χώρας. Αυτό που κάνει για την Ελλάδα δεν το κάνει όμως και για τις άλλες χώρες. Η εταιρεία εδώ κάνει «φάουλ».

Για τις άλλες χώρες, η εταιρία τοποθετεί εμπρός το εθνόσημο της χώρας, ή το σήμα της εθνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Στις εμφανίσεις της Ελλάδος έβαλε την νέου τύπου σημαία που είδαμε παραπάνω. Στο πίσω και επάνω τμήμα της μπλούζας, τοποθετούνται τα εθνικά χρώματα ή κάποια από τα εθνικά χρώματα σε κάποιο παραλληλόγραμμο τμήμα, αλλά υπάρχει οπωσδήποτε στο τμήμα αυτό και η σημαία της χώρας ή ο θυρεός της. Υπάρχει κάποιο βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει την χώρα.

Στις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις των χωρών, Σλοβενίας, Ολλανδίας και Πολωνίας για παράδειγμα, έχει βάλει τους θυρεούς των χωρών.

Στις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις των χωρών, Νορβηγίας, Φινλανδίας, Αγγλίας, και Τουρκίας, για παράδειγμα πάλι, έχει βάλει τις σημαίες τους.


Στην ελληνική αθλητική εμφάνιση, όχι μόνο δεν έβαλαν τίποτα θεσμοθετημένο, αλλά έβγαλαν και τον σταυρό, και άφησαν τις πέντε κυανές κάθετες γραμμές που δεν «λένε» τίποτα χωρίς τον σταυρό. Θα τολμούσαν να βάλουν στην μπλούζα της Τουρκίας μόνο το αστέρι ή μόνο την ημισέληνο; Ούτε φίδι στον κόρφο τους… Στην Ελλάδα γιατί να το κάνουν αυτό; Επειδή έτσι το εμπνεύστηκαν ή κατά τύχη; Αλλά, όταν κάτι το κοιτάνε εκατομμύρια μάτια, τίποτα δεν το αφήνουν στην τύχη. Εκμεταλλεύονται τα πάντα. Πρέπει να «εκπαιδευθεί» το μάτι να βλέπει την σημαία μας χωρίς τον σταυρό.

Ως έθνος δεχόμεθα γενική επίθεση από το εσωτερικό και από το εξωτερικό, και όταν φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, απ’ ότι είναι ολοφάνερο πλέον, για να μας υποτάξουν μέχρι αφανισμού, καταλαβαίνετε ότι ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολος και μέχρις εσχάτων.

Τα εθνικά σύμβολά μας είναι αυτά που είναι, προς το παρόν, διότι έρχονται ευνοϊκές για μας εξελίξεις, και δεν πρέπει να παραποιούνται ούτε κατ’ ελάχιστον διότι χάνουν την σημασία τους.

Χρήστος ΜαντζιάρηςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. δεν ξερω τι θα που τα υπουργεια [ελπιζω να ακυρωθει η λαθος παραγγελια]
  αλλα ρε παιδια τοσα στραβα μαζεμενα δεν εχω ματαδει [ή προθεση ειναι παντα αυτη που μετραει ασχετα αν δεν περασει]
  απο που να αρχισω και που να τελειωσω εχει κανει τοσες λαλακιες [ηπιοτατος χαρακτηρισμος] η προδοτοκυβερνηση εν μεσω εκλογων που λες οτι το κανουν επιτηδες να παρουν 1% στις εκλογες [πραγμα λιγο απιθανο] η τεσταρουν τα πατριωτικα ανακλαστικα μας να βγαλουν τα συμπερασματα τους για την επομενη κινηση τους οι επικυριαρχοι
  ελπιζω να μην δεχτουν να φορεσουν οι διεθνεις μας αυτη την γελεια φανελα θα ειναι
  οπως ελπιζω και η ομοσπονδια και το υπουργειο να διορθωσει το λαθος…

  • Sir Μητσος εξ Αγγλίας 03/29/2019 @ 9:10 ΠΜ

   Σιγά να μην καταλαβαίνουν τα ζώα οπαδοί και φίλαθλοι που πανε στο γήπεδο τι συμβαίνει, η να αντιδράσουν οι παίχτες. Ειναι πολλα τα λεφτα για αντιδράσεις .
   Αυτά ειναι λεπτομέρειες και για τους μεν και για τους δε .

 2. ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ

 3. Θανάσης 03/28/2019 @ 11:30 ΜΜ

  Καιρο το ψαχνουν τα λαμογια να μας κανουν …ελλαδισταν,το εχουν ξανακανει, οχι τυχαια.

 4. Άνθρακας 7 03/29/2019 @ 12:12 ΠΜ

  Μια διευκρίνιση για όλη την ανθρωπότητα είναι γιατί ο Μαυροψύχης διάλεξε την Ελλάδα ελάχιστα πριν συμβούν όλα αυτά που σας έχουμε προαναφέρει στο πλανήτη σας.
  Έχει να κάνει με την βύθιση της ατλαντίδας.
  Εκτός από την αποκάλυψη του Ιωάννη όπου έχει καταγραφεί ότι στους εσχατολογιοκούς χρόνους θα παραλάβει κάποιος το εσφραγισμένο βιβλίο από το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ όπου μέσα φυσικά θα αναγράφονται τα πάντα που σας έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, έχει ακόμα σχέση με τα τελευταία τρία (3) εικοσιτετράωρα πριν τη βύθιση της Ατλατίδας.
  Όλοι οι τότε πανφώτεινοι πραγματικά αληθινοί ιερείς, που ο καθένας εκπροσωπούσε και ένα ιερό τέμπλο (ναό) ενημερώθηκαν να φύγουν τάχιστα γιατί επρόκειτο να βυθιστεί η Ατλαντίδα. Φυσικά αυτό έγινε, και σε διάφορα μέρη του πλανήτη σας υπάρχουν αυτοί οι ιεροί ναοί σε αιθερικό πεδίο.
  Προς ενημέρωση όλης της ανθρωπότητας και φυσικά όλων των νεκροθαφτών, προβοκατόρων, πρακτόρων του Μαυροψύχη, το ΤΕΜΠΛΟ – ΝΑΟΣ της Α-ΛΗΘΗΣ (ΜΗ-ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ) μεταφέρθηκε στο ιερό νησί της Κρήτης, εκεί όπου Ο ΔΙΑΣ, Η ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΜΙΝΩΑΣ Ο ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΠΗΔΟΝΑΣ έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής για την αυτογνωσία μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας.
  Όμως, τα τελευταία χρόνια, αυτό το τέμπλο της αλήθειας έχει μεταφερθεί στους Δελφούς, τον ομφαλό της γης, απ’ όπου και παρέλαβε όλη η ανθρωπότητα την αποσφράγιση του
  ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.
  Αυτός λοιπόν είναι ο κυρίαρχος λόγος όπου έχουν συμβεί στην Ελλάδα απ’ όλες τις επίσημες εξουσίες των νεκροθαφτών, όλα αυτά τα παράλογα.
  Η Ελλάδα μέσα από το τέμπλο της αλήθειας που της μεταφέρθηκε μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας, ήταν προ-αποφασισμένο από τον ίδιο
  ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ – ΥΠΕΡΝΟΥ ΘΕΟ να παραδώσει στην ανθρωπότητα όλη τη γνώση μέσα από την αποσφράγιση του εσφραγισμένου βιβλίου.
  ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ) Ή ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
  http://kataklusmosnoe.blogspot.com/

 5. Γιώργος 03/29/2019 @ 4:39 ΜΜ

  Και τα 2 σήματα είναι λάθος που προβάλλονται από τα katohika.gr γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική σημαία.
  Το σωστό σήμα με ελληνική σημαία είναι αυτό που υπάρχει στο διαδίκτυο από 4/11/2013 είναι το καλύτερο σήμα για την εθνική ποδοσφαίρου που δεν τολμά η ΕΠΟ που έπρεπε να προβάλλουν τα katohika.gr

 6. Χρήστος 03/30/2019 @ 12:15 ΜΜ

  Βλέποντας αυτό το θέμα που αφορά για τα λάθη που έκανε η εταιρεία Nike ως προς το σήμα και το σχεδιασμό της φανέλας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, θα σας πω ότι το σήμα που έπρεπε, που είναι το σωστό και κανονικό σήμα να είχε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών της Ελλάδος και όλες οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος είναι αυτό το σήμα που έχει το σταυρό συν τις 9 οριζόντιες γραμμές 5 μπλε και 4 άσπρες που απεικονίζουν πραγματικά την ελληνική σημαία όπως παρουσιάστηκαν σε γνωστή και έγκυρη ιστοσελίδα στις 4 Νοεμβρίου 2013. Επιβάλλεται αμέσως να βάλει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών της Ελλάδος καθώς και όλες οι εθνικές ομάδες της Ελλάδος αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία. Να πράξει αμέσως η ΕΠΟ.
  Επίσης βλέποντας αυτά τα 2 σήματα είναι όλα λάθος γιατί είναι παραποίηση ελληνική σημαίας και η επίσημη ελληνική σημαία που υπάρχει στα 2 σήματα έχει καταργηθεί με ΦΕΚ 851/21-12-1978 (ΦΕΚ 233 τ. Α΄) το 1978 που αντικαταστάθηκε με την εθνική ελληνική σημαία με τον σταυρό συμβολίζει την Χριστιανική Ορθόδοξη Πίστη των Ελλήνων και με τις 9 οριζόντιες γραμμές που σημαίνουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.
  Η ΕΠΟ καλά θα κάνει να αλλάξει μυαλά και να γίνει Εθνική Ελλάδος και να στείλει την Nike στα αζήτητα μιας που έχει κάνει σχεδιαστικά εγκληματα στην μπλε και άσπρη φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*