Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:53 - 24/12/2022

EVA [UNCUT VERSION]. H τρομακτική αλήθεια πίσω από τη θυσία της όμορφης αντιπροέδρου της Ε.Ε.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μία θυσία για επικοινωνιακούς λόγους καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη κάτι πιο μεγάλο, παγκόσμιο και εφιαλτικό

έμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022. Η Εύα είναι αθώα.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει στους αναγνώστες του το Χρονικό της Αλήθειας για τη περιπέτειά της Εύας Καιλή η οποία δεν είναι παρά μία θυσία για επικοινωνιακούς λόγους καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη κάτι πιο μεγάλο, παγκόσμιο και εφιαλτικό. Kαι γι΄αυτό η Εύα έπρεπε να παραμείνει στη φυλακή ώστε η αλά Netflix περιπέτειά της να εξακολουθήσει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

By Τhe Wrong Man

Kαθώς η Εύα Καιλή συνειδητοποιούσε πολύ νωρίς ότι αυτή η Ευρωπαική Ένωση δεν έχει μέλλον, ότι κάποιοι αποφάσιζαν να επανεκκινήσουν τον κόσμο με πολύ λιγότερο πληθυσμό αλλά και με τον απόλυτο έλεγχο ζωής και θανάτου των υπό 24/7 παρακολούθηση οντοτήτων (πρώην ανθρώπων) αποφάσισε να αποδράσει και να δημιουργήσει το δικό της καταφύγιο.

Στη κυριολεξία!

Καταφύγια σαν κι αυτά που δεν είναι αστικοί μύθοι ή θεωρίες συνομωσίας (ένας όρος που έβαλαν στη καθημερινότητά μας μέσω των The New York Times το 1964-ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Kennedy- όσοι διαχρονικά στήνουν πραγματικές συνωμοσίες) που ετοιμάζουν ήδη ανά το κόσμο όσοι γνωρίζουν ποια είναι τα σχέδια των εμπνευστών της αλλαγής του κόσμου και της καθημερινότητας των ανθρώπων.

Στην υπό σχεδιασμό πραγματικότητα η ψηφιακή ταυτότητα (DIGITAL ID) η οποία θα συμπεριλαμβάνει τα αέναα εμβόλια-πιστοποποιητικά εμβολιασμού, τα βιομετρικά δεδομένα, το ψηφιακό πορτοφόλι (κρυπτονόμισμα), το διαβατήριο, το αποτύπωμα άνθρακα της κάθε οντότητας-ανθρώπου θα είναι το απόλυτο εργαλείο επιβίωσης αλλά και ελέγχου.

Στο ντοκιμαντέρ της DEBUNK PRODUCTIONS με τίτλο “State Of Control” μπορείτε να δείτε όλα όσα γνώριζε η Εύα για τα προσεχώς.

Τhe control society is increasingly becoming a reality.

What is the price of convenience?

The CBDC (Central Bank Digital Currency) and the digital passport can make our lives easier and more efficient. But new international legislation shows that the purpose of these possibilities, has far-reaching implications for our privacy.

In this documentary international experts such as Edward Snowden, Arno Wellens, Catherine Austin Fitts express their serious concerns and criticisms. It compiles the range of facts and opinions, creating a shocking picture about the future of mankind. A crystal-clear narrative that can’t be ignored.

Cast

James Corbett
Bas Filippini
Ken van Ierlant
Lex Hoogduin
Cristian Theres
Brett Scott
Tijmen Wisman
Catherine Austin Fitts
Mahir Alkaya
Annie Machon
Co-Pierre Georg

Directed by
Benjamin Jonas van den Brink

Executive producer
Max von Kreyfelt

Research: José Bosman, Benjamin Jonas van den Brink

Narrated by: Andrew Piper
Camera: Maarten Langelo, Bram van Spengen, Juul Thielen
Sound Recording: Linne Beck
Camera assistent: Boudewijn Nederlof
Casing assistent: Shohreh Feshtali, Kathie Schene
Animations, Title design: Thijs Dikshoorn
Sound design, Audio mix: Philip Klees, Eddy Steeneken
Grading: Eldert Sijmons
Translator: Edward Milhuisen
Web design: Martin Baars
Web development: Martin Koedoot
Marketing: Angela Weghorst

© 2022 DEBUNK PRODUCTIONS
https://debunkproductions.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ STATE OF CONTROL και διαβάστε ξανά τα δημοσιεύματά μας για την υπόθεση της Εύας Καιλή η οποία ήταν αντιπρόεδρος της Ε.Ε.

 

Efrat ευχαριστεί το Κουρδιστό Πορτοκάλι για το σχόλιό μας

 

Το Βέλγιο, επίσημα Βασίλειο του Βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική Ευρώπη που συνορεύει με την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο και τη Γαλλία. Ανήκει σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της πρώην Ε.Ο.Κ. από το 1958.

Έχει πληθυσμό 11.690.309 κατοίκους, σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση για το 2022, και έκταση 30.528 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Το Βέλγιο πήρε το όνομά του από τους πρώτους κατοίκους του, τους Βέλγους (Belgae), μια ομάδα κυρίως Κελτικών φυλών, που έδωσαν το όνομά τους και στη ρωμαϊκή επαρχία Gallia Belgica (Βελγική Γαλατία). Ιστορικά, το Βέλγιο είναι μέρος των λεγόμενων «Κάτω Χωρών», στις οποίες περιλαμβάνονται επίσης η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο. Από το τέλος του Μεσαίωνα μέχρι τον δέκατο έβδομο αιώνα ήταν ακμάζον κέντρο εμπορίου και πολιτισμού. Από τον δέκατο έκτο αιώνα μέχρι την ανεξαρτησία του το 1830, το Βέλγιο, αποκαλούμενο την εποχή εκείνη Νότιες Κάτω Χώρες, υπήρξε το πεδίο πολλών μαχών μεταξύ ευρωπαϊκών δυνάμεων. Τα πρόσφατα χρόνια, το Βέλγιο υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φιλοξενώντας τα αρχηγεία της, καθώς και τα αρχηγεία άλλων μεγάλων διεθνών οργανισμών, όπως του ΝΑΤΟ. Η χώρα κατείχε την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το β’ εξάμηνο του 2010.

Η πόλη των Βρυξελλών (γαλλικά: Ville de Bruxelles, ολλανδικά: Stad Brussel) είναι ο μεγαλύτερος δήμος και ιστορικό κέντρο της περιοχής των Βρυξελλών και η ντε γιούρε πρωτεύουσα του Βελγίου. Εκτός από το κέντρο, καλύπτει επίσης τα βόρεια περίχωρα όπου συνορεύει με τους δήμους της Φλάνδρας. Είναι το διοικητικό κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός που συχνά δίνει στην πόλη τον τίτλο της πρωτεύουσας της Ε.Ε.

Οι Βρυξέλλες είναι η πιο πυκνοκατοικημένη και η πλουσιότερη περιοχή του Βελγίου και καλύπτει 161 χιλιόμετρα (62 τετραγωνικά μίλια), μια σχετικά μικρή έκταση σε σύγκριση με τις δύο άλλες περιοχές και έχει πληθυσμό 1,2 εκατομμύρια κατοίκους. Η μητροπολιτική περιοχή των Βρυξελλών αριθμεί πάνω από 2,1 εκατομμύρια ανθρώπους, γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο στο Βέλγιο.

https://www.bitchute.com/video/QcEu2i7BwTQn/

Οι Βρυξέλλες μεγάλωσαν από έναν μικρό αγροτικό οικισμό στον ποταμό Σεν για να γίνουν μια σημαντική πόλη-περιοχή στην Ευρώπη. Από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρξε ένα σημαντικό κέντρο διεθνούς πολιτικής και το σπίτι πολλών διεθνών οργανισμών, πολιτικών, διπλωματών και δημοσίων υπαλλήλων. Οι Βρυξέλλες είναι η de facto πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς φιλοξενεί έναν αριθμό βασικών θεσμικών οργάνων της ΕΕ (οι δύο άλλες πρωτεύουσες είναι το Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο) και το όνομά της χρησιμοποιείται μεθονοματικά μερικές φορές για να περιγράψει την Ε.Ε. και τα θεσμικά της όργανα. Η γραμματεία της Μπενελούξ και η έδρα του ΝΑΤΟ βρίσκονται επίσης στις Βρυξέλλες.

Από τις παραπάνω περιγραφές της Wikipedia δεν μπορεί να υποθέσει κανείς ότι τόσο το Βέλγιο, όσο και οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε καθεστώς Big Brother. Λομπίστες, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, υπηρεσίες ασφαλείας, στρατός και αστυνομία βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση. Πάνω και από αυτούς του θεσμούς και υπηρεσίες είναι λογικό να βρίσκεται το άγρυπνο βλέμμα της Οικονομικής Επαγρύπνησης του κόσμου.

Άρα για όσους κινούνται εδώ ανεξαρτήτως αντικειμένου και ενδιαφέροντος υπάρχει μία άτυπη αποδοχή ότι η καθημερινότητά τους βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση-ακόμη και για λόγους ασφαλείας. Για να πάμε πιο μακριά τη σκέψη μας εκ των πραγμάτων οι υποθέσεις διαφθοράς και τα σκάνδαλα σε κάποιον εγκέφαλο, αρχείο μυστικής ή μυστικών και φανερών υπηρεσιών, κλπ, -όπως θέλετε πείτε το- καταγράφονται.

Στον άτυπο Βig Βrother των Βρυξελλών δεν μένει τίποτε κρυφό. Έτσι το ότι ενεργοποιήθηκε αίφνης ο Αρσέν Λουπέν της Βελγικής Αστυνομίας και τσίμπησε την Εύα δεν έχει λογική συνέπεια με το ρόλο των Βρυξελλών που δεν είναι άλλος παρά το να διαφθείρει τους εκπροσώπους των χωρών και τους γραφειοκράτες ώστε στη συνέχεια να τους ελέγχει. Δεν μπορεί να λάβει κανείς κορυφαίο αξίωμα χωρίς να είναι ελεγχόμενος.

Το διαβόητο Qatargate λοιπόν δεν είναι παρά μία κουκίδα σε μία ατελείωτη λίστα σκανδάλων που βρίσκονται σε εξέλιξη με πρωταγωνιστές οντότητες που έχουν ακόμη ανθρώπινο σώμα, χαρακτηριστικά, πάθη και ιδιότητες.

Πάμε τώρα στην Εύα και στο βαρύ βιογραφικό της όπως η ίδια το παραθέτει στη προσωπική της σελίδα>

Εύα Ευδοξία Καϊλή, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η Εύα Καϊλή είναι Ελληνίδα πολιτικός και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2022. Είναι εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D) από το 2014 και αποτελεί την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και της Τεχνολογίας STOA (2017- 2022) καθώς και του Κέντρου για την Τεχνητή Νοημοσύνη (C4AI).

Ως Αντιπρόεδρος, η Εύα Καϊλή είναι αρμόδια για τo Ευρωπαϊκό Συστήμα Στρατηγικής και Πολιτικής Ανάλυσης, την Πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καθώς και για την Επιτροπή για το Μέλλον της Επιστήμης και της Τεχνολογίας (STOA). Παράλληλα, κατέχει την Προεδρία της ομάδας εργασίας για τη στρατηγική καινοτομίας στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ICT). Επιπλέον, αναπληρώνει την Πρόεδρο σε επαφές με ευρωπαϊκές οργανώσεις επιχειρηματιών, πολυμερείς οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και του ΟΟΣΑ, και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Επιπρόσθετα, είναι μέλος στις Επιτροπές Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας, Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής, Προϋπολογισμού και στην Επιτροπή για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ψηφιακή Εποχή (AIDA). Έχει δημιουργήσει το Κέντρο για την Τεχνητή Νοημοσύνη (C4AI) και από το 2019, συνεργάζεται με το Παγκόσμιο Κοινοβουλευτικό Δίκτυο του ΟΟΣΑ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ (2014-2019).

Το 2018 βραβεύτηκε ως ευρωβουλευτής της χρονιάς για τις Ψηφιακές Πολιτικές και το 2020 κατετάγη 1η στην κατηγορία «Διαμόρφωση Ψηφιακής Πολιτικής της ΕΕ» του δείκτη επιρροής VoteWatch, ενώ έλαβε τη 13η θέση στην κατηγορία “Ανάπτυξη Πολυδιάστατων Συνεργασιών”.

Η Εύα Καϊλή ηγήθηκε του πρώτου θετικού ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την τεχνολογία Blockchain το 2015, καθιερώνοντας μια τεχνολογικά ουδέτερη και φιλική προς την καινοτομία προσέγγιση. Ήταν εισηγήτρια για την ετήσια φορολογική έκθεση όπως και σκιώδης εισηγήτρια για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών Crowdfunding και τη βιομηχανική πολιτική για την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική. Υπήρξε, επίσης, εισηγήτρια για την άρση του γεωγραφικού αποκλεισμού και των διακρίσεων και για τη δικαιοσύνη και τη διαφάνεια στις διαδικτυακές υπηρεσίες.

Εργάστηκε για την επέκταση και την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων και αποτελεί τη μόνιμη εισηγήτρια των Σοσιαλδημοκρατών για το InvestEU, ένα δυναμικό πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για τη νέα γενιά, που ενεργοποιεί επενδύσεις ύψους 372 δισεκατομμυρίων για την ενίσχυση των βιώσιμων επενδύσεων, της καινοτομίας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας έως το 2027. Πρόσφατα εργάστηκε πάνω στο πρόγραμμα για την ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών “Cybersecurity NIS2”, το πρώτο νομοσχέδιο σε επίπεδο ΕΕ για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Επίσης, ασχολήθηκε με το ζήτημα της βιωσιμότητας των καυσίμων του ναυτιλιακού τομέα και με την πολιτική ανταγωνισμού για την ΕΕ.

Η Εύα Καϊλή είναι Πρόεδρος του Δικτύου Ευρωβουλευτών ΕU40 και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Τεχνολογία Blockchain του ΟΟΣΑ. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ την έχει ανακηρύξει Ψηφιακό Ηγέτη της Ευρώπης, ενώ παράλληλα συμμετέχει και ως μέλος στο Συμβούλιο Blockchain του ίδιου Φόρουμ. Είναι μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Εκτεταμένη Νοημοσύνη (EI) της IEEE Standards Association και του MIT Media Lab, σχεδιάζοντας συστήματα που ενσωματώνουν ανθρώπους και μηχανές δίνοντας προτεραιότητα στα ιδανικά, τους ανθρώπους και τον πλανήτη έναντι του κέρδους και της παραγωγικότητας.

Αποτελεί μέλος τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (ECFR) και του ELONtech, και Πρόεδρος της ομάδας εργασίας για το Blockchain και τη Συνεργατική Οικονομία του Κέντρου Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEPS). Συμμετέχει στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Διάσκεψης για της δεξιότητες στην Κυβερνοασφάλεια τoυ Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου (IGF) και της Διεθνούς Συμφωνίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη του Παγκόσμιου Φόρουμ της Βοστώνης. Είναι μέλος του Δικτύου Allied for Startups, του Φόρουμ STS της Ιαπωνίας και πρεσβευτής του Global Blockchain Business Council (GBBC).

Το POLITICO Europe 2018 την συμπεριέλαβε μεταξύ των «Γυναικών που διαμορφώνουν τις Βρυξέλλες» και μεταξύ των κορυφαίων ευρωβουλευτών που ηγούνται της ψηφιακής επανάστασης. Το Der Spiegel την έχει χαρακτηρίσει μια από τους καλύτερους εκπροσώπους των πολιτών της ΕΕ και την έχει αποκαλέσει «διορατική πολιτικό» και «γενναία», κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, τη έχει τοποθετήσει στα «Πρόσωπα της Χρονιάς» για το 2011.

Πριν από την εκλογή της ως ευρωβουλευτής, η Εύα Καϊλή εργάστηκε στην Ελλάδα ως σύμβουλος σε ΜΜΕ και Επιχειρήσεις, στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων και στο Υπουργείο Εσωτερικών ως Πρόεδρος του Κέντρου Ισότητας των Φύλων. Έχει διατελέσει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007-2012. Υπήρξε παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, από το 2004 έως το 2007.

Η Εύα Καϊλή έχει πραγματοποιήσει τη διδακτορική της διατριβή πάνω στη Διεθνή Οικονομική Πολιτική. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα για την τεχνητή νοημοσύνη στο Ινστιτούτο Διαδικτύου της Οξφόρδης το 2019. Διαθέτει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Υποθέσεις από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι πτυχιούχος της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει σπουδάσει στο Εργαστήριο Δημοσιογραφίας στην Αθήνα.

Αυτά αναφέρει η ίδια η Εύα στο βιογραφικό της. Από αυτά συνάγουμε ότι η Εύα κατάφερε να ανέβει πολύ ψηλά στην φανερή-δημόσια ιεραρχία την Ε.Ε. Το γεγονός επίσης ότι δεν κατηγορείται για κατάχρηση χρημάτων Ευρωπαίων φορολογουμένων δεν δικαιολογεί το σεντράρισμα της υπόθεσης στην οποία υποτίθεται ότι εμπλέκεται.

Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι κάπως αιφνίδια και άτσαλα αποκαλύφθηκε ένα από τα 1.000 εν ενεργεία σκάνδαλα των Βρυξελλών. Κάηκε η Εύα για να προφυλαχθεί (ή να κερδίσει χρόνο) η Ursula καθώς πλήθαιναν τα δημοσιεύματα για την αλλόκοτη συμφωνία της με τον επιτήδειο Albert Bourla. Το γεγονός επίσης ότι κάποιοι μπορεί να καθαρίζουν επιδεικτικά τον κυβερνοχώρο των κρυπτονομισμάτων καθώς ετοιμάζουν το παγκόσμιο κρυπτονόμισμα αυτό θα μπορύσε να είναι μία ακόμη εξήγηση.

Γεγονός είναι πάντως ότι η Εύα μέσα σε λίγο χρόνο κατάφερε να πετάξει ψηλά, σαν τον Ίκαρο. Ακόμη και ως cheerleader των κρυπτονομισμάτων όπως τη χαρακτηρίζει όψιμα το Politico, που πιο πάνω την αποθέωνε.

Πόσο ξεφτίλες είμαστε οι δημοσιογράφοι; Αυτό δεν χρειάζεται ερώτημα, ούτε απάντηση.

Για μας εδώ η Εύα έκανε τη μοναδική επιλογή που της είχε απομείνει καθώς συνειδητοποιούσε ότι κολυμπούσε στον Ωκεανό του διαφθορείου με έναν Big Brother 24/7 στο κατόπι της.

Στη πραγματικότητα αυτό που έκανε η Εύα ήταν μία απέλπιδα προσπάθεια φυγής-απόδρασης από τα σκατά που πλέον είχαν γίνει θανάσιμα για τους ανοήτους εκεί έξω…

Δεν διέφθειρε η Εύα το διαφθορείο

Η Εύα ήταν η μοναδική πολιτικός που αντιστάθηκε σε δύο χρόνια ανελέητου θανάτου και μακελειού του πληθυσμού της Δύσης και της Ευρώπης. Αντιστάθηκε με τον τρόπο της καθώς διαπίστωσε πολύ νωρίς πως το διαφθορείο καταρρέει. Είχε δύο επιλογές.

Ή να περιμένει να καταρρεύσει μαζί του ή να φύγει πρώτη, να αποδράσει με τον τρόπο της. Επέλεξε το δεύτερο. Στην διάρκεια της planδημίας η Εύα διατήρησε μία αξιοπρεπή και ανθρώπινη στάση. Ο υπογράφων δεν θυμάται δηλώσεις της με τις οποίες να μας καλεί να εμβολιαστούμε ή εμφανίσεις της στο insagram την ώρα που έπαιρνε τα τρυπήματα του αλλόκοτου CEO της Pfizer.

Tώρα η εγχώρια elite που εξαπατήθηκε και εμβολιάστηκε αναζητεί κλινικές στην Ελβετία ή οπουδήποτε στον πλανήτη που ειδικεύονται στην αλλαγή αίματος. Ότι δλδ σύμφωνα με τον αστικό μύθο κάνουν ο Mick Jagger και ο Keith Richards και διατηρούνται φρεσκαδούρα.

Η δική μας elite που εξαπατήθηκε και τρυπήθηκε first priority με εμβόλια COVID-19 τώρα αναζητεί κλινικές για να αντικαταστήσει το εμβολιασμένο αίμα με καθαρό!

Η Εύα που είναι κορίτσι προηγμένο τεχνολογικά, δλδ δεν έχει ουδεμία σχέση με τον πολιτικό ταγαροτραχανοπλαγιά Ανδρουλάκη αντιλήφθηκε νωρίς ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα με την planδημία. Σε αυτό το θανάσιμο project υπάρχει ενός είδους εμπλοκή της Ε.Ε. πριν ακόμη αρχίσει η planδημία. Μιλάμε για το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο του 2019.

Τότε συνέβησαν τα εξής>

Για πάμε να δούμε κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου…

Eντελώς, μα εντελώς συμπτωματικά, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαική Επιτροπή και ο αξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διοργάνωσαν το Global Vaccination Summit.

Eίχε προηγηθεί εντελώς συμπτωματικά μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στη πόλη Erfurt της Γερμανίας στo διάστημα 26 -30 Αυγούστου 2019 με παρόμοιο στόχο> Να καμφθεί η αντίσταση των πληθυσμών στους εμβολιασμούς!

Και στις δύο εκδηλώσεις υπήρχε ελληνική συμμετοχή ενώ εντελώς συμπτωματικά από το καλοκαίρι του 2019 στο Νοσοκομείο Σωτηρία και σε άλλα Νοσοκομεία της χώρας υπήρξε προδιαμόρφωση χώρων για να υποδεχθούν περιστατικά COVID-19 ενώ υπήρξαν και σχετικές παραγγελίες ειδικού εξοπλισμού όπως οι ολόσωμες στολές αστροναύτη που είδαμε στη συνέχεια να προβάλλονται κατά κόρο στα ΜΜΕ στα πλαίσια της προπαγάνδας του τρόμου.

Ναι λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα η πανδημία, το καλοκαίρι του 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδειχνε μία φλεγόμενη πρεμούρα για τους εμβολιασμούς και είχε οργανώσει δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη-στη πόλη Erfurt της Γερμανίας– είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε και στη οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την αναγγελία της στον ιστότοπο του ΠΟΥ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη χώρα μας.

Δείτε σχετικά>

(Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

 

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019. (Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ΠΟΥ θα φιλοξενήσουν από κοινού μια Παγκόσμια Σύνοδο Εμβολιασμού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την κοινή αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Ο γενικός στόχος είναι να δοθεί υψηλού επιπέδου προβολή και πολιτική υποστήριξη στο θέμα του εμβολιασμού (;) και να εκδοθεί μια δήλωση για την έγκριση και προώθηση των οφελών του εμβολιασμού (;) ως το πιο επιτυχημένο μέτρο δημόσιας υγείας που σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο.

Θα ενισχύσει την πολιτική δέσμευση για την εξάλειψη των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια και θα δεσμεύσει πολιτικούς ηγέτες και ηγέτες από την επιστήμη, την ιατρική, τη βιομηχανία, τη φιλανθρωπία (!) και την κοινωνία των πολιτών.

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από κοινού από τον ΠΟΥ/Ευρώπη (Πρόγραμμα Εμβολιασμών και Εμβολιασμών) και το Πανεπιστήμιο της Εrfurt για την ενίσχυση της κατανόησης και της γνώσης των συμμετεχόντων σχετικά με την αλλαγή συμπεριφοράς και τις θεωρίες, τις μεθόδους και την εφαρμογή στην πράξη στην πράξη σε εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης στο ΠΟΥ Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Το Θερινό Σχολείο θα παρουσιάσει πώς τα προγράμματα εμβολιασμού μπορούν να λάβουν υπόψη την αντίληψη του κοινού, να ακούσουν και να αποκτήσουν γνώσεις συμπεριφοράς για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ή να σχεδιάσουν μια παρέμβαση. Θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή εισαγωγή στην προσέγγιση Προσαρμογή των Προγραμμάτων Εμβολιασμού (TIP) του ΠΟΥ.

Διευθυντές και προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Ουκρανία – καθώς και μερικές χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ – θα συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος με διδακτορικούς φοιτητές στην ψυχολογία, την επικοινωνία επιστήμη και συμπεριφορικά οικονομικά. Εκτός από τους διοργανωτές, στο BISS θα συμμετάσχουν και θα διευκολυνθούν ακαδημαϊκοί, ειδικοί και εκπρόσωποι του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και των κεντρικών γραφείων του ΠΟΥ .

Τα αναμενόμενα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ισχυρότερη ικανότητα να λαμβάνονται υπόψη τα εμπόδια και οι παράγοντες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό μεταξύ των βασικών ομάδων-στόχων και, με βάση αυτό, να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές απαντήσεις στις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λήψη εμβολιασμού ή τον δισταγμό στα συμμετέχοντα κράτη μέλη.

Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 TO EΡΓΑΛΕΙΟ

H Iστορία με μία ματιά

Μέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι από τώρα έως το 2028».

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid μέχρι το 2028 υποδηλώνει ότι «όσο λιγότερα άτομα είναι αποδέκτες αυτών των προγραμμάτων, τόσο το καλύτερο».

Ο Martin πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω στοχοποιήθηκαν πρώτα με πυροβολισμούς COVID-19

Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Greg Hunter του USAWatchdog.com, ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.1

Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Βiden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid ισχυριζόμενος ότι οι πυροβολισμοί COVID-19 μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνη ακίδας. Όχι μόνο ο όρος «εμβόλιο» είναι παραπλανητικός όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον COVID-19, αλλά είναι και ανακριβής καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.2

«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998. » λέει ο Martin.3

Ο SARS-CoV-2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.4

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό SARS. Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κοροναϊών που προκάλεσαν το SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.

Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.5

Ο Martin εξήγησε:6

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ακροατές και τους θεατές σας να θυμούνται ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορονοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 — και ακούσατε σωστά αυτή την ημερομηνία, είναι ένας χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.

Ξέρετε, ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005. Ήξεραν ότι ήταν αποτελεσματικό στο να βλάψει τους πληθυσμούς, να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς».

Ralph Baric

Οι πυροβολισμοί COVID-19 είναι μια «πράξη βιοτρομοκρατίας»

Σύμφωνα με τον Martin, η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζουν οι λήψεις COVID-19 είναι μια προσομοίωση υπολογιστή μιας χίμαιρας της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία ακίδας πρωτεΐνης για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη και αυτή η τοξίνη έχει προγραμματιστεί ως γνωστός βιολογικός παράγοντας ανησυχίας σε σχέση με τα βιολογικά όπλα την τελευταία μιάμιση δεκαετία», είπε. 7

Αντί να αποτελούν μέτρο δημόσιας υγείας, όπως γινόταν ευρέως, οι πυροβολισμοί για τον COVID-19 είναι μια πράξη βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατίας.

Ο Martin μοιράστηκε ότι το 2015, ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της EcoHealth Alliance που διοχέτευσε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για την έρευνα του κορωνοϊού, δήλωσε-8:

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο για τον πανικό κορωνοϊό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη δημοσιότητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».

Peter Daszak

Ο Daszak, τον οποίο ο Martin αναφέρει ως «ο επικεφαλής του ξεπλύματος χρήματος», «στην πραγματικότητα δήλωσε ότι όλη αυτή η άσκηση ήταν μια εκστρατεία εγχώριου τρόμου για να κάνει το κοινό να αποδεχθεί την παγκόσμια πλατφόρμα εμβολίων χρησιμοποιώντας ένα γνωστό βιολογικό όπλο. Και αυτά είναι τα δικά τους λόγια, όχι η ερμηνεία μου», είπε ο Martin.9

David Martin, Ph.D

Martin>100 εκατομμύρια στις ΗΠΑ μπορεί να πεθάνουν λόγω πυροβολισμών COVID

Τόσο οι βολές COVID-19 της Pfizer όσο και της Moderna περιέχουν αλληλουχίες νουκλεϊκών οξέων που δεν αποτελούν μέρος της φύσης και δεν έχουν εισαχθεί προηγουμένως στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό ισοδυναμεί με ένα πείραμα γενετικής μηχανικής που δεν πέρασε από μελέτες σε ζώα ή κλινικές δοκιμές.

Ωστόσο, ήδη άνθρωποι πεθαίνουν από τους πυροβολισμούς και, δηλώνει ο Martin, «πολλοί ακόμη θα» λόγω ζητημάτων όπως θρόμβοι αίματος, βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και προβλήματα με το ήπαρ, τα νεφρά και την πνευμονική λειτουργία.10

Αναμένεται επίσης μια επίθεση αναπαραγωγικών περιπτώσεων και καρκίνου που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς. «Το γεγονός είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που υφίστανται ένεση κουβαλούν ήδη τους σπόρους του θανάτου τους», είπε ο Martin.11 Όσο για το πόσοι μπορεί να πεθάνουν, ο Martin πιστεύει ότι οι αριθμοί μπορεί να είχαν αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού» τους:12

«Με βάση τη δική τους εκτίμηση για το 2011, και… αυτή είναι μια ανατριχιαστική εκτίμηση, αλλά πρέπει απλώς να την εκθέσουμε… Όταν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το κινεζικό CDC, το Jeremy Farrar Wellcome Trust και άλλοι δημοσίευσαν το The Decade of Vaccination για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2011, ο δηλωμένος στόχος τους ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βάλτε το στην προοπτική, πρόκειται για περίπου 700 εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς… και αυτό θα έδινε τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό σίγουρα ως αναλογία του πληθυσμού με ένεση κάπου μεταξύ 75 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων».

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι από τώρα έως το 2028».

Προγράμματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid έως το 2028.

«Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι αποδέκτες Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid, τόσο το καλύτερο», είπε ο Martin. «Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι πιθανώς ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν στη σύσταση ότι τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν τα πρώτα άτομα που έλαβαν ένεση».

«Γιατί ξαφνικά ακυρώνονται 700 πτήσεις την ημέρα επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πιλότους; … το βρώμικο μυστικό … είναι ότι πολλοί πιλότοι που αντιμετωπίζουν μικροαγγειακά προβλήματα και προβλήματα πήξης, και αυτό τους κρατά έξω από το πιλοτήριο, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να μην τους έχετε εάν πρόκειται να υποστούν θρόμβο και ακολούθως εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή», είπε ο Martin.

«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Στην πραγματικότητα, η στόχευση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι μεγάλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε γιατρούς και νοσηλευτές που θα είναι μεταξύ των ασθενών και των νεκρών. Και αυτό σημαίνει ότι οι άρρωστοι και οι ετοιμοθάνατοι επίσης δεν λαμβάνουν φροντίδα.»15

Γιατί οι λήψεις COVID μπορεί να αλλάξουν το DNA σας

Έχει τονιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA. Ωστόσο, ο Martin εφιστά την προσοχή σε μια ελάχιστα γνωστή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, γνωστή ως Δαρβινικά χημικά συστήματα,16 που περιελάμβανε έρευνα για την ενσωμάτωση του mRNA σε στοχευμένα γονιδιώματα.

 

Σύμφωνα με τον Martin:17

«Η Moderna ξεκίνησε… με την πλάτη μιας 10ετούς επιχορήγησης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών. Και αυτή η επιχορήγηση ονομαζόταν Δαρβινικά χημικά συστήματα… το έργο που οδήγησε στη δημιουργία της ίδιας της εταιρείας Moderna ήταν ένα έργο όπου ανακάλυπταν συγκεκριμένα πώς να γράψουν το mRNA στο γονιδίωμα οποιουδήποτε στόχου αναζητούσαν.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, θα μπορούσε να είναι ένας πολυκύτταρος οργανισμός ή θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος. Και το γεγονός είναι ότι η Moderna ξεκίνησε με το να έχει αποδείξει ότι το mRNA μπορεί να διαμολυνθεί και να εγγραφεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Είναι εντελώς άγνωστο ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αναλόγου της πρωτεΐνης ακίδας που υπάρχει μέσα σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19. Ωστόσο, όσον αφορά την αλλαγή του γονιδιώματος, ο Martin δηλώνει ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι το mRNA έχει την ικανότητα να γράφει στο DNA των ανθρώπων και «ως εκ τούτου, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν πρόκειται να είναι απλώς συμπτωματικές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα των ατόμων που θα υποβληθούν σε ένεση πρόκειται να αλλάξει.»18

Η απάτη αφαιρεί την ασπίδα ευθύνης της Big Pharma

Η επίθεση άνθρακα του 2001, η οποία προήλθε από ιατρική και αμυντική έρευνα, οδήγησε στην ψήφιση του νόμου PREP, ο οποίος αφαιρούσε την ευθύνη για τους κατασκευαστές ιατρικών αντιμέτρων έκτακτης ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπονται πράγματα όπως τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι κατασκευαστές αυτών των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών δεν είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από τη χρήση τους.

Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι «εμβόλια». Εάν αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, τότε η ασπίδα ευθύνης πέφτει, επειδή δεν υπάρχει ασπίδα ευθύνης για ένα ιατρικό αντίμετρο έκτακτης ανάγκης που είναι η γονιδιακή θεραπεία. Επιπλέον, οι αγωγές που μπορούν να αποδείξουν τις εταιρείες που εμπλέκονται σε απάτη θα αναιρούν επίσης την ασπίδα ευθύνης. Ο Μartin δηλώνει: 19

«Ένα από τα βολικά πράγματα σχετικά με τον νόμο PREP είναι ότι η ασπίδα ασυλίας έναντι της ευθύνης είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο και η απουσία απάτης. Διότι αν υπήρξε απάτη στη γνωστοποίηση των γεγονότων, που οδήγησε σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, τότε όλη η ασπίδα ασυλίας εξαφανίζεται.

Επομένως, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για συνομιλίες όπως αυτή που πρέπει να προωθηθούν και να προηγηθούν είναι επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες — και σε αυτές περιλαμβάνονται η Pfizer και η Moderna και η J&J — γνωρίζουν ότι διαιωνίζουν μια απάτη. Το σπουδαίο με αυτό είναι ότι όταν διαπιστωθεί αυτή η απάτη, το 100% της ευθύνης επιστρέφει σε αυτούς. Oταν μια απάτη ήταν η βάση για μια απάτη, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μια σειρά από άλλα νομικά μέσα που σας επιτρέπουν να τρυπήσετε αυτό το πέπλο. Τελικά, δεν υπάρχει αμφιβολία… και είναι αρκετά προφανές με βάση τα τρέχοντα δεδομένα θνησιμότητας και νοσηρότητας που δεδομένου του γεγονότος ότι, όταν πρόκειται για βιολογικά όπλα και βιοτρόμο, κάθε καταμέτρηση επιφέρει πρόστιμο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας δίνει το ομοσπονδιακό καταστατικό.

Η ποινή για την εταιρική εγχώρια τρομοκρατία, όταν έχετε ανά καταμέτρηση υποχρεώσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά pop — αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή που αφαιρεί μια εταιρεία όπως η Pfizer ή μια εταιρεία όπως η Moderna. Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εν εξελίξει νομικών υποθέσεων που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια – ότι μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της δημιουργίας κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοόπλων που διατίθενται στο εμπόριο ως νέοι ιοί και ενέσεις – μπορείτε να βρείτε όλα οι λεπτομέρειες στο ProsecuteNow.io, έναν ιστότοπο που συντάχθηκε από τον Martin και τους συνεργάτες του.20

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com
Πηγές και Αναφορές

Originally published July 16, 2022 on Mercola.com
Sources and References

1 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022
2 Europe Reloaded March 23, 2022
3 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 1:21
4, 5 Substack July 24, 2021
6 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 9:52
7, 8, 9 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 3:26
10, 11 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 6:22
12 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 7:58
13, 14 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 12:40
15 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 13:38
16 National Science Foundation, Darwinian Chemical Systems
17, 18 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 17:21
19 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 52:01
20 Prosecute Now

Καθώς η Eύα έβλεπε τη καταιγίδα που πλησίαζε στο διαφθορείο των Βρυξελλών συνειδητοποίησε ότι η δράση ήταν μονόδρομος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

 

AACHEN, GERMANY – AUGUST 11: German Defense Minister Ursula von der Leyen and Heiko von der Leyen attend the FEI European Championship 2015 media night on August 11, 2015 in Aachen, Germany. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Σε ουσιαστικό και κυρίως πραγματικό άξονα κινείται η υπερασπιστική γραμμή της Εύας Καιλή. Και αυτό γιατί είναι δεδομένο ότι δεν οργάνωνε μόνη της τις αποστολές στις χώρες του Κόλπου, όπως το Κατάρ, αλλά βρισκόταν εκεί ως απεσταλμένη της Ευρωπαικής Ένωσης, δλδ της Ursula von der Leyen.

Αυτόματα, αυθόρμητα και αβίαστα καθώς πληκτρολογούμε το όνομα von der Leyen εκτινάσσονται από την αναζήτηση της Google στιγμιότυπα από το Breaking Bad!

Όπως για παράδειγμα τα θανάσιμα σκάνδαλα της προέδρου της Ευρωπαικής Ένωσης-βλέπε τα εμβόλια του κρυβόμενου, από την Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, Bourla. Η τα εκατομμύρια που έλαβε ο σύζυγός της από την ελληνική κυβέρνηση ως ενισχύσεις.

Kαθώς το Twitter στα χέρια του Elon Musk απελευθερώνει συγκλονιστικά ντοκουμέντα που θέλουν τον ιό COVID να έχει κατασκευασθεί σε εργαστήριο και στη συνέχεια εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με στόχο τα εμβόλια-ψηφιακές ταυτότητες ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού με την πρόεδρο της E.E. να κάνει προσωπικές συμφωνίες με τον αλλόκοτο CEO της Pfizer ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες εμβολιασμένοι σωριάζονται ξαφνικά όπως το σενάριο της ταινίας του 1979, το Σύνδρομο του Αμβούργου (μαντικές ικανότητες είχε ο σεναριογράφος-κάτι σαν τον Harari ένα πράγμα), είναι καφενόβια ανοησία να πιστεύουμε ότι η Εύα διέφθειρε το διαφθορείο.

Το διαφθορείο χρεοκόπησε και οι ηγέτες ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας την Τελική Λύση δια μέσω των εμβολίων COVID. Γι αυτό και ο τρελός του παγκόσμιου χωριού Elon Musk δέχεται απίστευτη επίθεση από τα ΜΜΕ που ελέγχει το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ καθώς ο Biden μόνο 3 λέξεις έμαθε από τους χειριστές του. Η μία ήταν εμβολιασθείτε.

Η θυσία της Εύας θα μπορούσε να λειτουργήσει απελευθερωτικά για τους λαούς της Ευρώπης.

Είναι ακόμη νωπές οι πρόσφατες αποκαλύψεις της ιταλικής εφημερίδας La Verità η οποία αποκάλυψε μία ακόμα υπόγεια διαπραγμάτευση που έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία μεσολάβησε υπέρ της εταιρείας όπου εργάζεται ο σύζυγός της, για να λάβει επιχορήγηση από την ελληνική κυβέρνηση ύψους 32 εκατ. ευρώ!

«Η Ελλάδα, μετά την τραγική κρίση χρέους και μετά την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης του δανείου πριν από δύο μήνες, είναι πάντα μια νόστιμη μπουκιά για τους ξένους επενδυτές» λέει η εφημερίδα.

 

AACHEN, GERMANY – AUGUST 11: German Defense Minister Ursula von der Leyen and Heiko von der Leyen attend the FEI European Championship 2015 media night on August 11, 2015 in Aachen, Germany. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Το κατάλαβε ακόμα και ο Χάικο φον ντερ Λάιεν, σύζυγος της Προέδρου της Κομισιόν, ο οποίος κατόρθωσε να μπει σε ένα μεγάλο πρόγραμμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αντιπροσωπεύοντας την αμερικανική Orgenesis Inc, την πολυεθνική εξειδικευμένη σε γονιδιακές θεραπείες, στην οποία ο «πρώτος κύριος» κατέχει τη θέση του ιατρικού διευθυντή.

Η διυπουργική επιτροπή για τις στρατηγικές επενδύσεις, της οποίας προΐσταται ο Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, ενέκρινε επένδυση της κοινοπραξίας της ελληνικής Theracell SA και της Orgenesis Inc, ύψους 83 εκ ευρώ, διασφαλίζοντας μάλιστα κρατική επιχορήγηση ύψους 32 εκατ. ευρώ.

Όλα τα λεφτά το σχετικό πρωτοσέλιδο του CHARLIE HEBDO ΜΕ ΤΗΝ Ursula von der Leyen στα γόνατα του πρίγκιπα Σείχη

Μια μεγάλη επιτυχία για τον σύζυγο της Ursula von der Leyen, που κατάφερε να φέρει στην Orgenesis – μια εταιρεία εισηγμένη στον Nasdaq και ελεγχόμενη από το Vanguard Fund – ένα έργο που περιλαμβάνει την κατασκευή μονάδας παραγωγής (θεραπειών) και τη λειτουργία εργαστηρίων έρευνας στην Κόρινθο.

Στη περίπτωση της Εύας δεν έχουμε παρά μια θυσία που γίνεται για επικοινωιακούς λόγους και για αντιπερισπασμό στις αποκαλύψεις για την κατασκευασμένη planδημία.
Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος της δεν μπορούν να το πουν με πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Δημητρακόπουλος για Καϊλή> Δεν είχε προσωπική ατζέντα για Κατάρ – Ήταν εντολοδόχος της Ursula von der Leyen

«Είναι μεγάλη πλάνη ότι η κυρία Καϊλή είχε αναπτύξει προσωπική ατζέντα για το Κατάρ. Ήταν εντολοδόχος της προεδρίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η πρόεδρος της είχε εκχωρήσει αρμοδιότητα την αραβική χερσόνησο και συγκεκριμένο πλάνο» δήλωσε στον Realfm 97,8 ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Το ποσό των 750.000 ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» σημείωσε ο δικηγόρος, τονίζοντας πως η Εύα Καϊλή εκτελούσε εντολές που προέρχονταν από την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

«Αύριο ή μεθαύριο θα αποφασιστεί αν θα διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση της. Με κριτήρια ποινικού δικαίου θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη. Αρνείται όλες τις κατηγορίες. Ουδέποτε δέχθηκε χρήματα από κάποιον σε αντάλλαγμα της δραστηριότητας της στο Ευρωκοινοβούλιο», σημείωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά στις καταγγελίες ευρωβουλευτών ότι η Εύα Καϊλή τους προσέγγισε προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ του Κατάρ, καθώς και για το γεγονός ότι ταξίδεψε μόνη της στη χώρα και όχι με την επιτροπή, ο κ. Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι «θα υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση με στοιχεία. Εκτελούσε εντολές από την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

Στο Κατάρ πήγε με συγκεκριμένο στέλεχος. Είχε συνοδό έναν Ιταλό συνεργάτη, πολύ στενό, της κυρίας Μέτσολα. Όλα ήταν σε γνώση όχι μόνο του προεδρείου, αλλά και άλλων μεγάλων αξιωματούχων της ΕΕ. Αυτή την στιγμή είναι ο εύκολος σάκος του μποξ. Ο εμίρης του Κατάρ είχε αποφασισθεί τον Γενάρη του 2023 να πάει να μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Ήταν εντολοδόχος – θα το λέω μέχρι να ματώσουν τα χείλη μου- του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, της προέδρου, του γραφείου της», υπογράμμισε ο κ. Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας ότι όλοι ήθελαν μια ειδική σχέση με χώρες, όπως το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Εκουαδόρ, το Ομάν, χωρίς, όπως είπε, να υπάρχει ίχνος χρηματισμού.

«Υπήρξε κεντρική απόφαση και λόγω της στάσης της Ρωσίας», συμπλήρωσε. Για την εμπλοκή του συντρόφου της Εύας Καϊλή που ήταν στέλεχος του γραφείου του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε: «Υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις. Το τι κάνει ο κάθε Παντσέρι δεν το γνωρίζω. Η υπόθεση πάντως δεν είναι έτσι όπως την λένε».

Όπως σημειώναμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας δεν είναι η Εύα κατηγορούμενη, είναι το διεφθαρμένο ευρωπαικό ιερατείο του οποίου η αποστολή είναι να διαφθείρει.

Στο κάτω κάτω ποιος θα αγόραζε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Ευρωπαίο Επίτροπο ή την Ursula von der Leyen;

Όπως σωστά διαπιστώνετε η θυσία της Εύας έγινε για να καθαρά επικοινωνιακούς λόγους καθώς ξετυλίγεται η ακούσια ή εκούσια συμμετοχή της Ευρωπαικής Ένωσης στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού με εμβόλια η παρασκευή των οποίων είχε προηγηθεί της εργαστηριακής κατασκευής και εκτόξευσης του ιού COVID-19, o oποίος έφερε πάνω το χαρακτηριστικό θέση φουρίνης που βρωμάει εργαστήριο και βιολογικό όπλο, όπως άλλωστε συμπέρανε και ο κατ΄εξοχήν αρμόδιος επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs.

Η Εύα δόθηκε βορά στα ΜΜΕ όταν ο ευρωπαικός πληθυσμός συνειδητοποιούσε σοκαρισμένος ότι ο διαβόητος Bourla της Pfizer για 2η φορά απέφευγε να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα SMS και τις συμφωνίες εξαγοράς τω εμβολίων που έκανε προσωπικά με την κ. Ursula Gertrud von der Leyen.

Έτσι οι τίτλοι όπως Escobar της Ευρώπης του Politico αποδίδουν την ίδια στιγμή και την εργαλειοποίηση των ΜΜΕ. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι το Politico ήταν εκείνο που πρώτο ανέδειξε τις δύο αποδράσεις του CEO της Pfizer από την αρμόδια επιτροπή του Eυρωκοινοβουλίου.

Όσο αφορά τα “εγκλήματα” της Εύας μάς είναι πράγματι δυσδιάκριτα. Ευδιάκριτοι είναι οι λόγοι που η Εύα βρέθηκε στη σέντρα ώστε να συγκαλυφθεί η εκούσια ή ακούσια συμμετοχή της Ε.Ε. στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού ο οποίος αφημένος στη μαλθακότητα της εποχής κάθεται στην ουρά μισή ώρα τη μέρα να πάρει καφέ για να ξυπνήσει και την ίδια στιγμή που καταναλώνει τόνους καφέ κοιμάται όρθιος και νωθρός καθώς είναι στο σώμα, το πνεύμα και την ενσυναίσθηση γίνεται εύκολη λεία ενώ θα ήταν αρκετό απλά να φτύσουμε 8 δις άνθρωποι και να πεθάνουν όλοι οι φιλάνθρωποι ηγέτες, επιδημιολόγοι, υπουργοί υγείας και λοιποί αρμόδιοι που συμμετέχουν το project της μείωσης του πληθυσμού.

Όσο για την Εύα θυσιάστηκε σε μία προσπάθεια να γλιτώσουν οι ευρισκόμενοι στην υψηλότερη ιεραρχία του ευρωπαικού ιερατείου που συμμετέχει ακούσια η εκούσια στη μείωση του πληθυσμού γιατί η παγκόσμια επιχείρηση Ο Κόσμος χρεοκόπησε με 400 τρις χρέος.

Η Ευα δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από όλα όσα κάνει σχεδόν το σύνολο της ευρωπαικής γραφειοκρατικής ελιτ, όσα κάνουν οι ανά τον κόσμο πολιτικοί και πάει λέγοντας. Η Ευα δεν βρέθηκε αίφνης σε έναν Παράδεισο ήθους, εντιμότητας, δικαίου τον οποίο μόλυνε η παρουσία της. Απλά η Εύα εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής της εύκολα ήταν αποδέκτης στομάτων που άνοιγαν σε μία προσπάθεια να την εντυπωσιάσουν.

Η Ευα πολύ νωρίς συνειδητοποίησε το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο γιατί πολύ γρήγορα στελέχη απ όλη την ιεραρχία του Ιερατείου της εμπιστεύθηκαν κόλπα και μυστικά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της, να την κατακτήσουν και πάει λέγοντας.

Η Ευα δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να συνειδητοποιήσει το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο. Πως κάθε τόσο σοκαριζόμαστε από τους παιδόφιλους ή τη Μαφία που βρίσκονται στα έγκατα του Βατικανού, της Ορθόδοξης, της Καθολικής, της Μουσουλμανικής, της Εβραικής και πάει λέγοντας θρησκευτικής ιεραρχίας. Η Ευα έγινε πολύ νωρίς γνώστης της διαφθοράς του ευρωπαικού και στη συνέχεια παγκόσμιου χρεοκοπημένου γραφειοκρατικού ιερατείου.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι διαχειρίζονται την ατζέντα των επικοινωνιακών αποκαλύψεων για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης είχαν στη διάθεσή τους μία ευρεία λίστα σκανδάλων να σπρώξουν στη δημοσιότητα.

Έδωσαν όμως την Ευα επειδή στη συνέχεια τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να πλάσουν διάφορες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Ελληνίδα αντιπρόεδρο. Και πράγματι αυτό συμβαίνει. Ταυτόχρονα η περιπέτεια της Ευας γίνεται μάθημα ώστε να αποφύγουν τυχόν λάθη στο μέλλον όσοι βρεθούν στη θέση της. Και μια λεπτομέρεια ίσως άνευ σημασίας.

Η Eυα είχε μπει για τα καλά στη ψηφιακό κόσμο από τo Blockchain ως το Μetaverse που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί το χρεοκοπημένο μαγαζί αντικαθιστώντας το χρήμα με ψηφιακό χωρίς ταυτόχρονα να προκληθούν τεκτονικές μετατοπίσεις στις πλάκες της ιεραρχίας που ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Η Ευα πολύ νωρίς και με τη φόρα της νέας, όμορφης και επιθυμητής γυναίκας έμαθε τα κόλπα του ευρωπαικού κωλοχανείου που δεν έχει και πολλές διαφορές από το αμερικάνικο μια και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι παρότι η ζωή, όπως λέει και η φίλη μου, η Alice, είναι une histoire sans queue ni tête racontée par un fou…

Καθώς οι άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας των εμβολίων COVID-19 υποβοηθούμενης ευθανασίας τα οποία ακολούθησαν έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού και καθώς ο διαβόητος Bourla αρνείται για 2η φορά να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου όπου θα μπορούσε να αποκαλυφθεί η γυμνή αλήθεια του ρόλου της Ursula Gertrud von der Leyen τόσο στη σκοτεινή συμφωνία που έκανε προσωπικά με την πτυχιούχο Κτηνιατρικής CEO της Pfizer όσο και η συμμετοχή του ευρωιερατείου στο project ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού σκάει το σκάνδαλο της Εύας Καιλή!

Aίφνης το ευρωιερατείο της διαφθοράς ανακάλυψε το σκάνδαλο του Κατάρ.

To επαναλαμβάνουμε. Κάθε ώρα (ίσως και κάθε λεπτό της ώρας) που περνάει ένας άνθρωπος εκεί έξω στον πλανήτη των σχεδόν 6 δις εμβολιασμένων με εμβόλια COVID-19, σωριάζεται ξαφνικά στην αιωνιότητα.

Επώνυμοι και ανώνυμοι φεύγουν ξαφνικά (έφυγε ξαφνικά και ο γιος της Tina Turner), παθαίνουν εμφράγματα, βλέπουν θεραπευμένους καρκίνους να αναζωπυρώνονται και πάει λέγοντας.

Δεν γνωρίζουμε τις διαστάσεις του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καιλή.

Γνωρίζουμε όμως ότι Ursula Gertrud von der Leyen ανταλλάσσοντας προσωπικά sms με τον κτηνίατρο Bourla παρήγγειλε δισεκατομμύρια εμβόλια ώστε να είναι αρκετά για να κάνει ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης από 10 τρυπήματα με τα εμβόλια COVID ώστε να μην έχει ουδεμία πιθανότητα να βγει ζωντανός από όλο αυτό.

Και ενώ η Ursula Gertrud von der Leyen έκανε τις δυστοπικές παραγγελίες την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και ο Αμερικανός Biden η οικογένεια του οποίου είναι βουτηγμένη σε πάσης φύσεως σκάνδαλα και διαφθορά το μόνο που επαναλαμβάνει διαρκώς στους πολίτες των ΗΠΑ, είναι εμβολιασθείτε!

Σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος αυτό που απέμεινε ήταν η Τελική Λύση. Εμβολιασθείτε και Πεθάνετε.

Καθώς λοιπόν εκεί έξω οι άνθρωποι με γουρλωμένα μάτια ανακαλύπτουν την αλήθεια οι εμπνευστές του project έχουν ανάγκη από επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς. Είναι κάτι σαν την Κιβωτό του πάτερ Αντώνιου, τον Μίχα και πάει λέγοντας.

Το ευρω-ιερατείο λοιπόν αποφάσισε να δώσει δικά τους παιδιά-βλέπε Καιλή-σε μία προσπάθεια να σκεπάσει το τσουνάμι ερωτηματικών μετά και την 2η άρνηση του Bourla να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή.

Προφανώς δεν θα δούμε μόνο τη περίπτωση της Καιλή.

Και άλλες υποθέσεις θα δουν το φως της δημοσιότητας για να καλύψουν τις πραγματικές διαστάσεις της planδημίας και των εμβολίων.

 

Ισως χρειαστεί να ξεσπάσει νέα ανάφλεξη κάπου στην Ευρώπη. Ίσως στο Αιγαίο.

Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία ώστε να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να υπάρξουν πάσης φύσεως επικοινωνιακοί αντιπερισπασμοί ώστε οι πολίτες εκεί έξω να μην αντικρύσουν τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες

 

The shots are a gene therapy, NOT a vaccine. Are you going to argue now with the inventor of the mRNA technique pic.twitter.com/XlU6kvggQX

— .. (@Xx17965797N) December 9, 2022

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tucker Carlson Tonight (@tuckercarlsontonight)

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ WUHAN. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΙΧΝΗ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ…

Το Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Ανακαλύφθηκε ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021. Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από  νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα νεκρούς στους οποίους καθημερινά προστίθενται οι νεκροί των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

Σήμερα λοιπόν από τη σελίδα των συνεργατών απουσιάζει το όνομα της European Union από τη λίστα των Διεθνών Οργανισμών του Εργαστηρίου του Τρόμου.

Σαν πολίτες της Ευρώπης και πολίτες μιας χώρας με 13.000 νεκρούς σαν φόρο αίματος στο τέρας που χορηγούσαμε ζητάμε από τον Επίτροπο Σχοινά να μας εξηγήσει τι είδους συνεργασία είχε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan.

Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;” αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

Σε προηγούμενα επεισόδια>

Καθώς ο πλανήτης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Η μάχη είναι συγκλονιστική και συναρπαστική ταυτόχρονα. Επίσης αυτή τη φορά είναι δύσκολο να ισχυριστεί κανείς ότι οι ηλίθιοι θα παραμείνουν αήττητοι.

Κομβικός παράγοντας στην εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης είναι ο απρόβλεπτος και ανεξέλεγκτος Elon Musk ο οποίος μέσα από το Twitter κροταλίζει διαρκώς νέες αποκαλύψεις.

Με πρόσφατο τιτίβισμά του ο Musk έδειξε τον Fauci για την εργαστηριακή κατασκευή του ιού COVID-19 και στη συνέχεια την οργάνωση της επικοινωνιακής εξαφάνισης κάθε αναφοράς σε αυτή.

Καθώς οι αναλώσιμοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ο ιός COVID-19 κατασκευάστηκε και εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας για χάρη της διαρκούς αέναης χρήσης των εμβολίων ελέγχου και ευθανασίας του παγκόσμιου πληθυσμού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Θα μπορούσε να είναι από το να οδηγηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα ο Αntony Fauci έως την διάλυση της Ευρωζώνης και τον Εμφύλιο στις ΗΠΑ.

Εκείνη ήταν ξανθιά, όμορφη και Ελληνίδα, δηλαδή αναλώσιμη. Πολίτης μίας χώρας με 400 δις δημόσιο χρέος σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος.

Η Εύα Καιλή πετάχθηκε στη πυρά καθώς οι Ευρωπαίοι πολίτες (όπως και οι Αμερικανοί) συνειδητοποιούσαν ότι o ιός COVID-19 κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να μπουν στη ζωής τα διαρκή εμβόλια και οι αενάως κατασκευασμένοι εργαστηριακοί ιοί ως εργαλείο ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού της γης.

Είναι καφενόβιος ισχυρισμός και η απόλυτη παγίδα να μιλάμε για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών.

Ποια κέρδη και απίδια μάντολες σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος που πονάει κατ΄εξοχήν εταιρίες παγκόσμιους κολοσσούς και τις τράπεζες που δανείζουν τις κεντρικές τράπεζες των χωρών.

Ο COVID-19 προαναγγέλθηκε και κατασκευάσθηκε με μόνο στόχο να μπουν στις ζωές των ανθρώπων οι αέναοι εμβολιασμοί και οι αέναοι κατασκευασμένοι εργαστηριακά ιοί.

Οι αποκαλύψεις λοιπόν για τον ρόλο του Fauci την planδημία συγκλονίζουν το διαδίκτυο και τους λαούς καθώς ο τρελός του παγκόσμιου χωριού Elon Musk αποφάσισε να τα κάνει πουτάνα και να παίξει τη ζωή του κορώνα γράμματα καταλήγοντας είτε νεκρός, είτε στο Λευκό Οίκο-πιθανόν.

Η Ευρωπαική Ενωση και οι ηγέτες της συμμετείχαν εκούσια ακούσια στο σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υποκούωντας στα κελεύσματα των εμπνευστών του σχεδίου.

Εμπνευστές που κανείς δεν τους ψήφισε ώστε να αναλάβουν ρόλους παγκόσμιων τυράννων αλλά για διάφορους λόγους βρέθηκαν στη θέση ισχύος ώστε να ελέγχουν, να εξουσιάζουν, να ποδηγετούν σχεδόν το σύνολο των Ευρωπαίων πολιτικών ηγετών αλλά εκατοντάδων πολιτικών αρχηγών από τα κόμματα της ευρωπαικής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και μια και μιλάμε για αξιωματική αντιπολίτευση ο μυημένος από τον αλλόκοτο Γιάνη Βαρουφάκη στα μυστικά διακυβέρνησης του κόσμου, Αλέξης Τσίπρας ανταγωνίζεται τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Ευθανάσιο Πλεύρη στην προθυμία υλοποίησης του Σχεδίου. Εκούσια ή ακούσια.

Καθώς οι παρενέργειες των εμβολίων και η συγκάλυψη της προέλευσης του ιού COVID θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Fauci και τον Daszak στην ηλεκτρική καρέκλα σε μία προσπάθεια να διασωθούν ο Bill Gates και τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρακολουθείς τον ιστότοπο του WEF να αναδημοσιεύει τα άρθρα του πρόθυμου Γιάνη Βαρουφάκη.

Πως η Ελένη Βλάχου υμνούσε τους ΝΑΖΙ ως απεσταλμένη της Καθημερινής στους Ολυμπιακούς του Αδόλφου Χίτλερ και ανακάλυπτε εκστασιασμένη το θεληματικό πηγούνι του Γκαίμπελς.

Έτσι και ο Βαρουφάκης πήρε από το χέρι κάτι πρόθυμα ταγάρια των Τζουμέρκων που ανακάλυψαν την γοητεία των ευρωπαικών σαλονιών και αποφάσισαν ως έτοιμοι από καιρό να ξεπουλήσουν τους αναλώσιμους ψηφοφόρους τους. Ο Τσίπρας λοιπόν που ακούστηκε να λέει απαξιωτικά “υπάρχουν αρνητές της πανδημίας, όπως υπάρχουν αρνητές της κλιματικής αλλαγής” εξελίχθηκε σε ένα τόσο πρόθυμο φονικό ταγάρι που σόκαρε ακόμη και τον Βαρουφάκη.

Για την ακρίβεια ξεπέρασε ακόμη και τον Βαρουφάκη στην υποταγή και την αποφασιστικότητα για να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Ο ναρκισσευόμενος Βαρουφάκης λοιπόν από εμπάθεια για τον μαθητή που έγινε πιο δουλοπρεπής από τον δάσκαλο που τον μύησε στα ευρωπαικά σαλόνια εγκατέλειψε τον Τσίπρα και άρχισε να συλλέγει πρόθυμους ΜΚO-τζήδες όπως αυτός ο Κλέων Γρηγοριάδης των οποίων η προσωπικότητα είναι εύκολα διαχειρίσιμη από τον Γιάνη και τη Δανάη. Οσοι βρέθηκαν κοντά στο προεδρικό ζεύγος του ΜΕΡΑ 25 και συνειδητοποίησαν τον ρόλο του επέλεξαν να φύγουν τρέχοντας-κυρίως γυναίκες βουλευτίνες με έντονο το ένστικτο της φυσικής επιβίωσης.

Ο εκπαιδευμένος λοιπόν από τον Γιάνη Βαρουφάκη, πρόθυμος Αλέξης οδήγησε την υποκριτική τέχνη σε σημείο τελειότητας. Έτσι καθώς στον πλανήτη εκεί έξω εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά από τα εμβόλια COVID υποβοηθούμενης ευθανασίας ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης μιλάνε για ψεκασμένους αρνητές και την ανάγκη να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού.

Αυτό δήλωσε το πρόθυμο αγόρι των σαλονιών ώστε να τον ακούσουν οι οικοδεσπότες. Έφτασε στο σημείο μάλιστα να ξυρίσει το μουστάκι του Παύλου Πολάκη ο οποίος μήνες τώρα σταμάτησε να μιλάει για τις παρενέργειες και τον ρόλο των εμβολίων.

Το πρόβλημα ανέκυψε μήνες τώρα όταν οι εμπνευστές του Σχεδίου μείωσης του πληθυσμού της γης συνάντησαν την αντίδραση επιφανών πολιτών στους οποίους δεν μπορούσαν να προσάψουν εύκολα τον χαρακτηρισμό θεωρητικοί συνομωσίας όπως επεχείρησαν να κάνουν με τον Ρόμπερτ Κέννεντυ και τον Mercola.

Και αυτοί οι άνθρωποι ήταν ο σπουδαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, o Αlex Berenson πρώην των New York Times, απόφοιτοι του MIT, κορυφαίοι επιστήμονες που είχα ν βγει μέσα από τα έγκατα των κολλεγίων της παγκόσμιας ελιτ. Οι εμπνευστές του σχεδίου οι οποίοι είχαν υποσχεθεί στον Αυτοκράτορα ότι είχαν κάνει όλες τις προσομοιώσεις και ότι το Σχέδιό τους ήταν σχεδόν τέλειο δεν είχαν προβλέψει την αντίσταση που θα προέκυπτε από τα έγκατα του συστήματος.

Έτσι καθώς ο επιστημονικά διάτρητος Bourla για δεύτερη φορά αρνήθηκε να καταθέσει στην Ευρωπαική Επιτροπή για τις “μυστικές συμφωνίες” με την επικεφαλής θανάσιμης (εκούσια ή ακούσια) αποστολής Ursula και οι ευρωπαίοι πολίτες συνειδητοποιούν ότι ο κατασκευασμένος ιός COVID-19 και τα εμβόλια μόνο στόχο έχουν τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού και ότι η ελίτ της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών ήταν μπλεγμένη εκούσια ή ακούσια στο κόλπο, ο Αυτοκράτορας άρχισε να θυσιάζει τα πιόνια του.

Άλλωστε γι΄αυτές τις περιπτώσεις αυτή είναι μία άτυπη συμφωνία ανάμεσα στους μετέχοντας ενός τέτοιου σχεδίου με εργαλείο τον παγκόσμιο τρόμο.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως οι προσομοιώσεις υπολόγιζαν για λόγους αντιπερισπασμού θα πρέπει να θυσιάζονται τα πιόνια. Ίσως έλθει και η ώρα της Ursula.

Σας θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα από τα διαγγέλματά του για τα εμβόλια είχε πει ότι το εμβόλιο είναι το προσωπικό ΧΡΕΟΣ του κάθε Έλληνα. Ακριβώς περί αυτού πρόκειται. Το προσωπικό ΧΡΕΟΣ του κάθε Έλληνα είναι πλέον ο θάνατός του σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος και σε μία χώρα με 400 δις χρέος. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Έλληνας πρωθυπουργός εκείνη την ώρα που εκστόμιζε αυτές τις λέξεις γνώριζε την ακρίβεια της σημασίας τους η εάν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι θύμα ενός δυστοπικού Τσιόδρα που εμφανίζεται μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να εκπονεί μελέτη για την φυσική προέλευση του ιού συμμετέχοντας με τον τρόπο του στον εξοβελισμό κάθε αναφοράς στην εργαστηριακή φύση και προέλευσή του, αλλά αυτή η διατύπωση του πρωθυπουργού μας οδηγεί σε μία σύντομη προσέγγιση του ηθικού διλήμματος του Αυτοκράτορα.

Ο Αυτοκράτορας λοιπόν επιχειρεί ανά τους αιώνες να ελέγξει την διακυβέρνηση της εταιρίας Κόσμος χωρίς αυτή να δημιουργεί παθητικό δηλαδή χρέος.

Αυτό δεν ακούγεται ανήθικο η απάνθρωπο ειδικά εάν έχουν προηγηθεί πόλεμοι, μνημόνια, παλαιότερες planδημίες κλπ ώστε να γίνει μάθημα στους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις τους ότι δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΕΟΣ και πως το ΧΡΕΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Έρχεται μια στιγμή η ώρα (και αυτή ήλθε πολλές φορές στην Ιστορία) όπου οι άνθρωποι θα πρέπει να διδαχθούν αυτό το μάθημα δια της βίας. Κι όμως αυτή η συνταγή με εργαλείο τον τρόμο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η πλέον αποτελεσματική και οδήγησε σε αδιέξοδα όπως τα σημερινά.

Αυτό που δεν εξέτασε ο Αυτοκράτορας ήταν ο έλεγχος των γεννήσεων αντί της θανατώσεως εκ των υστέρων των ανθρώπων.

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς η συνταγή απέτυχε. Χιλιετίες τώρα ο μη έλεγχος γεννήσεων δημιούργησε έναν ανθρωποπλανήτη-τέρας. Η ποιότητα των ανθρώπων ούτε ωριμότητα δείχνει ούτε ποιοτική καλυτέρευση ούτε καν εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους προς το καλύτερο.

Ο Αυτοκράτορας παρασυρμένος από τους πρόθυμους μυστικοσυμβούλους του δεν έβαλε κάτω το σχέδιο του ελέγχου των γεννήσεων. Με απλά λόγια όσοι δεν συγκεντρώνουν τις προδιαγραφές (και δεν μιλάμε για χρήματα) να μην τους επιτρέπετε να αποκτούν παιδιά. Το πρόβλημα είναι ποιος θα το αποφασίζει αυτό;

Σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα μπορούσε να προκύψει με την αξιοποίηση ενός λογισμικού το οποίο θα επεξεργάζεται τα δεδομένα των υποψηφίων γονέων και θα “αποφασίζει” ποιοι είναι ικανοί να μεγαλώσουν παιδιά που θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο και όχι ένα μεγάλο μπουρδέλο όπως έχει καταντήσει μετά από χιλιετίες ανεξέλεγκτων γεννήσεων.

Αυτό θα έπρεπε να είναι το δίλημμα του Αυτοκράτορα ο οποίος εμπιστευόμενος ολίγιστους και εμπαθείς αυλικούς (όπως ο εικονιζόμενος) ρισκάρει να εκτεθεί ιστορικά και ανεπανόρθωτα.

Άλλωστε ο έλεγχος γεννήσεων είναι πιο συναρπαστικό παιγνίδι και λιγότερο πληκτικό από το να θανατώνεις εκ των υστέρων τα κουνούπια ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλεγματικών ευγονιστών συμβούλων. Καθώς θα ελέγχεις τις γεννήσεις θα μπορείς στη πορεία να βελτιώνεις τις προδιαγραφές του λογισμικού. Ατυχώς για τους εμπλεκόμενους ο σχεδιασμός της planδημίας έγινε με τα προ 50ετίας δεδομένα με αποτέλεσμα η εφάρμογή της παρά τις προσομοιώσεις που είχαν προηγηθεί να αφήνει πολλά κενά.

Επίσης όπως διαπιστώσαμε στη πράξη οι εμπνευστές είχαν με το μέρος τους τα πλέον ισχυρά μέσα προπαγάνδας της ιδιοκτησίας τους, είχαν επίσης την πλειοψηφία των εξαγορασμένων επιστημόνων και των πολιτικών ηγετών. Ατυχώς για τους ίδιους οι εξαγορασθέντες δεν ήταν οι άριστοι ανάμεσα στους δημοσιογράφους, τους εκδότες τους, καθηγητές των πανεπιστημίων και πάει λέγοντας. Εκεί που είχαν μεγάλη επιτυχία ήταν η επιλογή του πολιτικού προσωπικού ανά τον κόσμο γεγονός που επιβεβαίωσε ότι οι πολιτικοί όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων εισέρχονται στο club έτοιμοι να ξεπουληθούν-με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Οπως όμως και να εξελιχθούν τα πράγματα το πρόβλημα παγκόσμιο χρεοκοπημένο μαγαζί δεν έχει εύκολες λύσεις.

Συμβουλή μας είναι> Πάρτε τα βουνά, καλλιεργήστε τη γη (ένα μποστάνι) και ζήστε ει δυνατόν χωρίς ρεύμα και χωρίς όνομα.

Τα χειρότερα και η παγκόσμια φτωχοποίηση είναι προ των πυλών. Άσε που μπορεί μια μέρα να πέσουν παγκοσμίως οι servers και να χαθεί ακόμη και ο fake ψηφιακός σου κόσμος. Ως τότε θα χρειαστεί να θυσιάσουμε μερικές Εύες ακόμη…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.

Πάμε για εκλογές fast track ή #DiedSuddendly

60 Xρόνια Mετά έμαθες ότι πίσω από την δολοφονία του John F. Kennedy βρίσκεται η CIA και πίσω από τη CIA εκείνοι που έδωσαν την εντολή.

Όπως και τότε έτσι και σήμερα ο ελέφαντας βρίσκεται ξανά στο δωμάτιο.

By The Wrong Man

Και ο ελέφαντας ήταν ότι από μόνος του ο Lee Harvey Oswald κατάφερε και δολοφόνησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και στη συνέχεια από μόνος του ο Jack Ruby πυροβόλησε μπροστά στις κάμερες στο υπόγειο του αστυνομικού τμήματος τον Lee Harvey Oswald και αυτό ήταν.

Παρόλα αυτά και παρότι όλοι οι εμφανείς εμπλεκόμενοι είναι νεκροί χιλιάδες έγγραφα που αφορούν την δολοφονία του John Fitzgerald Kennedy 59 χρόνια μετά (τον δολοφόνησαν στις 22 Νοεμβίου 1963) παραμένουν εφτασφράγιστα.

Το ρεπορτάζ του Tucker Carlson εδώ.

Και σήμερα ο ελέφαντας βρίσκεται στο δωμάτιο αλλά εσύ αναλώσιμε, εκεί έξω, επιλέγεις να στηθείς μισή ώρα στην ουρά για να πάρεις καφέ, σπαταλάς πάνω από δύο ώρες τη μέρα στο κινητό και εκστομίζοντας κοινότυπες παπαρολογίες. Καθώς από μόνος σου ευτελίζεις τη ζωή σου έρχονται απλά και σου δίνουν τη χαριστική βολή.

Όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του Carlson ο όρος θεωρία συνωμοσίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους Tίmes της Νέας Υόρκης το 1964 σε ρεπορτάζ ειδικού χειρισμού και συσκότισης που αφορούσαν την δολοφονία του Kennedy.

 

Tα ίδια ΜΜΕ συγκεκριμένης ιδιοκτησίας με αιχμή του δόρατος τους Times της Νέας Υόρκης φρόντισαν πολύ νωρίς να αποκαλέσουν θεωρητικούς συνωμοσίας όσους από την αρχή είδαν τον ελέφαντα στο δωμάτιο της πανδημίας. Και ο ελέφαντας δεν ήταν άλλος από τον κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό ο οποίος έφερε πάνω του τη λεγόμενη “θέση φουρίνης” προιόν gain of function διαδικασίας.

Ήδη από το 2010 o Ron Fouchier του ερευνητικού κέντρου Erasmus στο Ρότερνταμ είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα στέλεχος του ιού της γρίπης Η5Ν1 που μεταδίδεται με τον αέρα.

Το 2013 το δίδυμο των Ολλανδών επιστημόνων Albert Osterhaus και Ron Fouchier, ιολόγοι στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας κατοχύρωσαν τη πατέντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ήδη από το 2015 ο Αμερικανός καθηγητής Ralph Baric καθηγητής στο Τμήμα Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill και η ομάδα του έφτασαν στη τελειότητα του gain of function πειράματος.

Πέτυχαν δλδ να κάνουν έναν αερομεταφερόμενο ιό-βιολογικό όπλο ο οποίος θα μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο Ralph Baric στη συνέχεια θα δίδασκε την τεχνική παρασκευής των gain of function ιών στην διάσημη Κινέζα ιολόγο του Εργαστηρίου της Wuhan Shi Zhengli.

Aυτοί λοιπόν είναι οι επιδημιολόγοι που κατασκεύασαν τον ιό. Εργολάβος τους ήταν ο διαβόητος Peter Daszak της ΜΚΟ Eco Health Alliance, o οποίος υποτίθεται ότι δεκαετίες τώρα ερευνά τους ιούς από τις νυχτερίδες. Όλους αυτούς μαντέψτε ποιοι τους χρηματοδοτούσαν. Ο πολύς Tony Fauci και το Ιδρυμα Gates ήταν ανάμεσα στους εμφανείς χρηματοδότες τους.

Συνεχεια εδω kourdistoportocaliΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Γιώργος 12/24/2022 @ 5:09 ΜΜ

  Η μόνη αξιόπιστη πηγή πληροφοριών είναι η Αγία Γραφή και συγκεκριμένα το Βιβλίο της Αποκάλυψης! Αλλά για να την κατανοήσει ο αναγνώστης θα πρέπει να βιώνει την εν Χριστώ βιωτή, δηλαδή μετάνοια , εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία κλπ. Να βιώνει τα μυστήρια της Εκκλησίας Του!

 2. ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ 12/24/2022 @ 8:04 ΜΜ

  εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος βασει του μακρυσκελους αρθρου για μια ξανθια και mastermind και ακτιβιστρια και επαναστατρια και και και διαφοροοι αλλοι τιτλοι τιμης και ολα αυτα τα καταφερε μονη της με τους καταριανους και την καμορα παρεα….Πολυ υμνος επισης και για καμια 20αρια εβραιους κλπ., καποιοι ζαλιστηκαν…ναι και μενα θα μ αρεσε να την εβλεπα με ζαρτιερες μαυρες. εσεις που την ειδατε και μ@λα@ιζεστε?

 3. το βιογραφικο ενος ανθρωπου που δεν ειχε αντικειμενο εργασιας. Καποιοι εχουν περασει και απο βρουξελλες και καταλαβαινουν τις δυο λεξεις εδω και τις δυο παρακατω κλπ οτι σημαινουν δουλεια 20 ετιας για εκαντοδαδες ανθρωπους. Ηταν γλαστρα στις συναντησεις. Αλλιως το βιογραφιικο θα ελεγε αλλα. Ολοι θελουμε τα προς το ζην αλλα οχι και να γινουμε εταιρες. Αυτο για τον τυπο που εγραψε το αρθρο.

 4. Εύας Καιλας 12/25/2022 @ 12:57 ΠΜ

  Ρε μαλακά και εμείς καψουρευτηκαμε δεν κάναμε έτσι ….πόσο για τον πουτσο είστε..

 5. Γιατί επιτρέπεις τό ξέπλυμα τής Καυλή με αυτή την χυδαία δημοσίευση ενός ηλίθιου? Πού το μεγαλύτερο μέρος της μπουρδολογιας του, είναι άσχετο με την υπόθεση! Δεν ντρέπεστε ρε τομάρια? Ούστ😠

 6. ΣΟΦΙΑ Μ. 12/25/2022 @ 10:30 ΠΜ

  “Η Εύα έγινε πολύ νωρίς γνώστης της διαφθοράς του ευρωπαϊκού και στη συνέχεια παγκόσμιου χρεοκοπημένου γραφειοκρατικού ιερατείου” Σωστά τα λές φίλε…Και αφού έγινε γνώστης είπε να συμμετέχει…Τι; Καλύτερα λαμόγια είναι οι υπόλοιποι; Κι επειδή ένιωθε και νόστο για την πατρίδα ήρθε να επενδύσει εδώ τα ευρωπαϊκά κέρδη της.. “Άνοιξε” ένα ωραίο found για να κλέψει ωραία ελληνικά σπίτια…Μην τη λυπάστε την ωραία ξανθιά…Θα πληρωθεί και γι αυτή την εξυπηρέτηση που τους κάνει…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*