in

ΕΥΓΝΩΜΟΜΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗΝ ΕΛΛΗΝ!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΕΥΓΝΩΜΟΜΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗΝ ΕΛΛΗΝ!!! ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

8 Comments

Leave a Reply
  1. Μακεδονία και Ελλάδα είναι το ίδιο και το αυτό και δεν διαφοροποιούνται στο διηνεκές από τα χρόνια του Μέγα Αλέξανδρου. Ο μέγας Αλέξανδρος κτύπησε αλύπητα την Μυστικοπάθεια των αρχόντων των λαών της «Ανατολής», ελευθερώνοντας από τα δεσμά της Δεισιδαιμονίας ένα μεγάλο μέρος λαών που καταλυτικά ελευθερώνουν συνεχώς και άλλους λαούς. Οι ελεύθεροι λαοί στα μετά τον Μέγα Αλέξανδρο χρόνια δέχτηκαν την κοινή Ελληνική γλώσσα επικοινωνίας για να μπορέσουν έτσι να δεχτούν τον Ελληνικό Πολιτισμό που ήταν το αναγκαίο Λίκνο για να δεχτεί και κορυφωθεί ως Ελληνορθόδοξος Χριστιανικός Πολιτισμός περαιτέρω ελέγχου των Παθών αλλά και τους Σεβασμού και της πραγματικής Αγάπης των Ανθρώπων όλων των εθνών του Κόσμου … . Τώρα Βαδίζουμε για την «Κόκκινη Μηλιά»…. στα εξώτερα όρια του πλανήτη μας … για να πατάξουμε την Νέα Τάξη της Σιωνιστικής Δαιμονικής κυριαρχίας του Κόσμου μας … με την Ελπίδα Ανάστασης Όλων των Ανθρώπων σε ένα Νέο Κόσμο απαλλαγμένο από τα Πάθη μας …

  2. …. Λέτε «Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημένες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!» Πως όμως θα προσεγγιστεί η όποια αλήθεια όταν οι δημοσιεύσεις είναι κατευθυνόμενης αρεσκείας από εσάς …. Πάντως έχετε δίκιο… καταφέρατε να με πείσετε ότι οι δημοσιεύσεις σας προορίζονται για τους Θεατές της Ρωμαϊκής Αρένας των Ρωμιών … που μεταμορφώνονται σε Ρινόκερους του Ευγένιου Ιονέσκο …

    • Αεράκη τα χεις κάνει αχταρμά σαλάτα… Πίσω στους κάδους ανακύκλωσης της ΝWO για αναβάθμιση λογισμικού, ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΕΕΕ

      • Και σε ερωτώ πολύξερε Inept, γιατί ο κ. Νίμιτς αποφεύγει επιμελώς να αποδώσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ελληνικής κατάληξης -ΟΝΙΑ με ΣΛΑΒΙΚΟ-Κυριλλικό Όνομα Σλαβικής κατάληξης –ΣΚΑ δηλαδή ως MАKЕДСКА [ΜΑΚΕΝΤΣΚΑ]… όσο για το ΜΠΕΕ σου απαντώ με την περικοπή από το Ευαγγέλιο του Λουκά 23,34-35 “34 ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἔλεγε· πάτερ, ἄφες αὐτοῖς· οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι. διαμεριζόμενοι δὲ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ ἔβαλλον κλῆρον. 35 καὶ εἱστήκει ὁ λαὸς θεωρῶν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Όσο αναλογίζομαι ότι έπεσε εντολή για αντίσυλλαλητήριο….

Άγνωστοι κατέστρεψαν το άγαλμα της γυναίκας που συμβόλιζε την αντίσταση της Β. Ηπείρου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Τοσίτσα, δίπλα στο Πολυτεχνείο.