Έτσι Κατέστρεψε την ΙΖΟΛΑ & Άλλες Ελληνικές Βιομηχανίες η Εθνική Τράπεζα

«Ηταν γνωστό πως η παραγωγή της Ιζόλα εδίδετο επί πιστώσει, με δόσεις, εν τούτοις ένα πρωί μάς είπαν ότι δεν προεξοφλούν κανένα γραμμάτιο. Το έκαναν για να μας κλείσουν. Ηταν εσκεμμένο. Η Εθνική Τράπεζα ήταν ο εκτελεστής. Ποιος της έδωσε την εντολή ας το πει η ίδια. Αυτή έχει την ευθύνη» ………. έλεγε ο κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ της ΙΖΟΛΑ σε συνέντεξή του το 1998!!!

ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΛΕΦΤΑ!!! Με έχουν καταστρέψει οι τράπεζες!!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/1998

Ο κ. Γεώργιος Δράκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1916. Ο πατέρας του ήταν αυτοδημιούργητος βιομήχανος, γεννημένος στη Θήβα. Τελείωσε το Γυμνάσιο στο σχολείο του Μακρή και το 1932 μπήκε στην ΑΣΟΕΕ. Συγχρόνως εργαζόταν στην πατρική επιχείρηση. Το 1937 η οικογένεια Δράκου αγοράζει τα μερίδια των συνεταίρων της στην Ιζόλα και κ. Δράκος αρχίζει να ασχολείται με τον βιομηχανικό τομέα. Το 1951 παρουσιάζουν την πρώτη ελληνική ηλεκτρική κουζίνα. Από τον Οκτώβριο του 1975 και για 12 ολόκληρα χρόνια προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να αποφύγει την καταστροφή τής Ιζόλα που εν τω μεταξύ είχε μεταβληθεί σε όμιλο εταιρειών. Είναι παντρεμένος 60 χρόνια με τη γυναίκα του την Ελλη και απέκτησαν ένα γιο και μία κόρη.

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ χαρακτηρίσει πρωτοπόρο της ελληνικής βιομηχανίας, ήταν πρόεδρος ενός βιομηχανικού ομίλου με 9 εταιρείες, υπήρξε εκ των ιθυνόντων του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών του οποίου διετέλεσε και πρόεδρος επί σειρά ετών, τα προϊόντα του υπήρξαν συνώνυμα με τη μετεξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας και όμως σήμερα ο πρόεδρος της Ιζόλα κ. Γιώργος Δράκος δηλώνει: «Εχασα»! Και βέβαια ο κ. Δράκος δεν είναι ο μόνος βιομήχανος που έχασε. Εχασε ολόκληρη η δεύτερη γενιά των βιομηχάνων και η χώρα που οδηγήθηκε στην αποβιομηχάνιση με όλες τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες, από τις οποίες προσπαθούμε να συνέλθουμε με άγνωστη έκβαση της προσπάθειας, όπως υπογραμμίζει ο κ. Δράκος.

Το τι οδήγησε την Ιζόλα και τον κ. Δράκο στην πικρή διατύπωση «έχασα» έχει αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια σε σειρά βιβλίων που έγραψε ο ίδιος, και μάλιστα και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Και ενώ, όπως λέει, πήρε πλήθος απαντήσεων συμπαθείας αλλά και επιφυλάξεων από τράπεζες του εξωτερικού για τα όσα καταγγέλλει, η Εθνική Τράπεζα, την οποία θεωρεί υπαίτιο της καταστροφής του, δεν του απάντησε, ούτε καν για να του πει ότι τα όσα γράφει δεν είναι, ενδεχομένως, αλήθεια.

«Ηταν γνωστό πως η παραγωγή της Ιζόλα εδίδετο επί πιστώσει, με δόσεις, εν τούτοις ένα πρωί μάς είπαν ότι δεν προεξοφλούν κανένα γραμμάτιο. Το έκαναν για να μας κλείσουν.Ηταν εσκεμμένο. Η Εθνική Τράπεζα ήταν ο εκτελεστής. Ποιος της έδωσε την εντολή ας το πει η ίδια. Αυτή έχει την ευθύνη». Με αυτά τα λίγα λόγια συνοψίζει το γιατί έχασε.

Σήμερα του ζητάμε τη ματιά του στα πράγματα «έτσι σοφός που έγινε, με τόση πείρα». Εξάλλου και ο ίδιος αυτούς τους στίχους από την «Ιθάκη» του Καβάφη χρησιμοποιεί για να κλείσει το βιβλίο του «Στον Αστερισμό της Δημιουργίας» που αφορά την αρχή και το τέλος του ομίλου των εταιρειών Ιζόλα. Παρά τις περιπέτειες είναι αισιόδοξος. «Παραγωγός», λέει, «σημαίνει αισιόδοξος άνθρωπος.Φυτεύει και περιμένει την απόδοση του κόπου του».

Για την ελληνική βιομηχανία εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι βιώσιμη.

«Βιώσιμο είναι καθετί που πιστεύεις και εγώ πιστεύω στην ελληνική βιομηχανία, αρκεί να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που να την πιστεύουν. Εμείς τη φυσική τεμπελιά μας την αποκρύπτουμε με συνεχείς δικαιολογίες.Ακόμη και η επίκληση της προστασίας του περιβάλλοντος είναι πρόσχημα. Στην αρχή ζούσαμε από τα εμβάσματα των Ελλήνων του εξωτερικού, μετά από τους πόρους που συνέρρευσαν από το Σχέδιο Μάρσαλ, από την Κοινότητα αργότερα. Κανείς υπεύθυνος πολιτικός δεν είπε στους Ελληνες να αναπροσαρμόσουν την παραγωγή τους και να την κατευθύνουν σε προϊόντα διεθνώς ανταγωνιστικά. Αντιθέτως, χρησιμοποιήθηκαν για έργα βιτρίνας και για την ανοικοδόμηση βιλών στα χωριά» δηλώνει.

Αν λοιπόν και ως βιομήχανος δεν μπορεί να αρνηθεί τη βιομηχανία, η συμβουλή του σε έναν νέο άνθρωπο, που θα ήθελε να ασχοληθεί με το επιχειρείν σήμερα, θα ήταν: «Γίνε έμπορος».

«Οι Ελληνες», εξηγεί, «έχουν στο αίμα τους το μεταπράττειν και την παροχή υπηρεσιών. Οι ιστορικές συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να αποκτήσουν βιομηχανική συνείδηση. Ετσι, ενώ η δική μου γενιά άφησε τη βιομηχανική παραγωγή στο 23% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος, σήμερα είναι στο 15%. Από πού αντλώ αισιοδοξία; Από τη διεθνοποίηση της οικονομίας, οπότε οι τοπικοί παράγοντες θα έχουν διαρκώς και λιγότερη σημασία. Να του πω να μη δανειστεί κεφάλαια από τις τράπεζες; Είναι σαν να του λέω να αυτοπεριορίσει την ανάπτυξη. Το δημόσιο χρήμα πρέπει να αξιοποιείται από την ιδιωτικήπρωτοβουλία, που οφείλει να έχει όραμα. Το να είναι προσεκτικός, επιφυλακτικός, συνεπής είναι δεδομένα».

Πού αποδίδει την αποβιομηχάνιση της Ελλάδας; «Στον φθόνο» λέει κατηγορηματικά. «Η κοινωνία και οι πολιτικοί έδειξαν φθόνο για την ελληνική βιομηχανία. Οι πολιτικοί για χάρη του λεγόμενου πολιτικού κόστους εξέθρεψαν τον φθόνο της κοινωνίας προς τους βιομηχάνους και τη βιομηχανία. Ηγέτης όμως είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις και τις εφαρμόζει» καταλήγει.

Και οι βιομήχανοι δεν έκαναν λάθη;

«Ουδείς αλάθητος. Ομολογώ πως ορισμένοι βιομήχανοι δεν έδωσαν όση όφειλαν προσοχή στον κοινωνικό παράγοντα. Πολλοί φέρθηκαν στυγνά. Αλλά και αυτοί που δεν φέρθηκαν στυγνά δεν είδαν κάποια, έστω, ηθική αναγνώριση ώστε να γίνουν παράδειγμα και για τους υπολοίπους. Η Ιζόλα πρωτοριακά εφήρμοσε διανομή κερδών της στους εργαζόμενους. Εκείνη την εποχή μοίρασε μερικά εκατομμύρια στους εργαζομένους της. Δεν άκουσα κανένα μπράβο. Λάθος ήταν και το ότι δεν πουλήσαμε τις βιομηχανίες μας στους ξένους όταν έπρεπε μένοντας πιστοί στο όραμα μιας ελληνικής βιομηχανίας ή μιας βιομηχανίας της οποίας η μεγάλη πλειοψηφία των μετοχών θα ήταν σε ελληνικά χέρια».

tovima.gr από oparlapipas.gr μέσω thesecretrealtruth

Έτσι Κατέστρεψε την ΙΖΟΛΑ & Άλλες Ελληνικές Βιομηχανίες η Εθνική Τράπεζα - Εικόνα1
diadrastika.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

24 thoughts on “Έτσι Κατέστρεψε την ΙΖΟΛΑ & Άλλες Ελληνικές Βιομηχανίες η Εθνική Τράπεζα

 1. aeras dunatos says:

  Ακόμα ένας ανόητος που αντί να πουλήσει στα «πάνω του» ήθελε ανταγωνισμό με τα μεγαθύρια της Ευρώπης. Καμία βιομηχανία με εσωτερική αγορά μερικών χιλιάδων καταναλωτών δεν μπορεί να τα βάλλει με ξένες που αναπτύχθηκαν σε αγορές εκατομμυρίων.

  Μόνο μία οδός υπάρχει που ξεπερνάει την μικρή τοπική αγορά που περιβάλει τις κεντρικές εγκαταστάσεις. Η απόλυτη κυριαρχία στην καινοτομία. Τότε ξεπερνάς την τοπική σου υπόσταση σαν βιομηχανία και μπορείς να χτυπηθείς στα ίσα με τον ανταγωνισμό.

  Η ΙΖΟΛΑ έφτιαχνε απλά παρόμοιες κουζίνες με την Siemens, Miele κ.ο.κ . Αν έφτιαχνε το 1970 κουζίνα με κεραμική εστία ή με ηλεκτρονικά αυτόματου ψησίματος τότε δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΚΟΤΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΤΕΡΑ ΥΔΡΟΨΥΚΤΑ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ. [ΕΧΩ ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ]. ΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ;;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

   • aeras dunatos says:

    Ποιόν Μαλκότση ρε πατρίδα? Περνούσε έλεγχο στάθμης θορύβου? Συνέφερε οικονομικά να καίς πετρέλαιο για να βγάλεις νερό απο τη γη? Επιτέλους σταματήστε νανομίζεται οτι όλος ο πλανήτης είναι εναντίον σας και σοβαρευτέιται. Δηλαδή οι τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες τις εποχής γιατί επιβίωσαν και οι βιομηχανίες καταποντήστηκαν? Η απάντηση είναι απλή. Διότι οι μεγάλες μονάδες στα νησιά δεν απευθυνόταν στην εσωτερική μικρή αγορά του Ελλαδιστάν . Πάντως η sun light του ομίλου Γερμανός είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του σκεπτικού που ανέφερα. Απευθύνεται κατά 90% στους έξω με καινοτομία. Προφανώς το μαλκότση (δίχρονος πετρελαιοκινητήρας) ανήκει στην ιστορία και δεν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός όσο αξιώπιστος και να ήταν.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

     ΒΕΒΑΙΑ!!! ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ… ΒΡΕ ΣΕΙΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΑΜΠΑΚΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙ!!! [ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ, ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ]. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ….. «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ;;;; ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;;; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΦΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΣΑΜΠΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΛΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ [ΗΜΙΑΡΤΕΣΙΑΝΟ] ΣΕ ΒΑΘΟΣ 15-20 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΙΝΤΣΕΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΑΣΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΩΣ 10 ΙΠΠΟΥΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΕΚΑΙΓΕ… ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ; ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ, ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ [ΛΟΓΩ ΦΤΗΝΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ] ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ [ΟΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ]. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΕΡΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ [ΜΙΝΙΟΝ-ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ]. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ…. ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ – ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ – ΑΣΠΡΟ. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΣΑΝ ΑΥΤΟ…. «ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ. Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ [ΕΠΙΣΗΣ] ΟΡΓΑΝΟ. ΑΡΑ, ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ»!!!!

   • aeras dunatos says:

    Όσο η καινοτομία του με το σπιράλ ήταν στα φόρτε της το μαγαζί πετούσε. Όταν ανέλαβε η επόμενη γεννιά με λούσα και με ύφος βασιλικής οικογένειας φούνταρε. Τα πράγματα είναι απλά .

  • Ανώνυμος says:

   καλα, δεν τρεπεσαι να γραφεις μαλακιες ? δεν καταλαβαινεις οτι σε διαβαζει κοςμος, και γελαει με τις μαλακιες που γραφεις ? δεν διαβασες τι λεει ο ανθρωποος ? «Ηταν γνωστό πως η παραγωγή της Ιζόλα εδίδετο επί πιστώσει, με δόσεις, εν τούτοις ένα πρωί μάς είπαν ότι δεν προεξοφλούν κανένα γραμμάτιο. Το έκαναν για να μας κλείσουν.Ηταν εσκεμμένο. Η Εθνική Τράπεζα ήταν ο εκτελεστής. Ποιος της έδωσε την εντολή ας το πει η ίδια. Αυτή έχει την ευθύνη». Με αυτά τα λίγα λόγια συνοψίζει το γιατί έχασε. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ??? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ «ανταγωνισμό με τα μεγαθύρια της Ευρώπης» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΕΜΕΡΑ ?

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

   ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ. ΣΠΑΩ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΩΣΩ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ANOHTE ΟΤΙ Η ΙΖΟΛΑ Η ΕΣΚΙΜΟ (ΤΗΝ ΕΣΚΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ KAI ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΣΚΙΜΟ) ΚΑΙ Η KELVINATOR ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΤΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1983 ΝΕΑΝΙΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΤΑ MAZI ME TA ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓNΩΡΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦ ΒΑΓΙΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ELCO ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ELCO, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΜEΝΑΓΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ VERA KAI TIΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ VERA, KAI TON ΠΑΤΡΟΚΛΟ ΚΟΥΒΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΣΤIΕΡΑ HOBBY KAI MINI KOYZINAKI ΗΟΒΒΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΟΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ REX KAI ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΑΤΩΝ, KAI TON ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΤΟΤΕ ΤΗΣ SANYO ΕΛΛΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΗ ΠΩ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΝΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΑΤΩΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΕΜ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕIΣΕΙ Η ΕLΙΝDA IZOLA ESKIMO KΕLVINATOR ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ BSP= BOSCH SIEMENS PITSOS, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΝΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΜΕΤΑ OTI ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ; ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΟΝΤΑΡΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΖΟΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ MEΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΑ ΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΚΙΜΟ;
   ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ; ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΙΝΕ ΨΩΜΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΡΑΓΑΝΙΑ ΘΗΒΩΝ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΖΙΡΟ 500,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΚΤΑΤΕΤΙΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΖΙΡΟ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΖΙΡΟ) ΚΑΙ ΔΙΝΑΜΕ ΨΩΜΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΚΑ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ, ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ, ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΗ ΔΕΗ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΤΟΝ ΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ. ΠΑΡΕ ΤΖΙΡΟ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ DIXONS = ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ MEDIA MARKT ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΞΑΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΝΗΡΕ ΠΑNTOΓΝΩΣΤΗ ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ ΑΕΡΑ;

   • Νικητας says:

    Για βοθρους επρεπε να του γραψεις !! ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ…ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ !!!!

    • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

     ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.
     ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, ΕΠΙΠΛΑ, ΕΝΔΥΣΗ, ΥΠΟΔΗΣΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ 10 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΔΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΤΗ ΤΙΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΖΙΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΝΑ ΔΙΟΓΚΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ 5- 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΙΣΘΟ 200 ΕΥΡΩ 4ΩΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΛΩΔΙΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ SAMSUNG ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΒΛΑΒΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ SMART TV ME INTERNET ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑI ΦΙΛΕ NIKHTA, OTI AYTO TO ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η.Α.

 2. Τι δεν καταλαβαίνετε? says:

  ΟΙ τράπεζες ελέγχονται από το παγκόσμιο εβραιο-σιωνιστικό κεφάλαιο, και ο εβραιο-σιωνισμός πασχίζει να καταστρέψει τον Εληνισμό από πάρα πολύ καιρό. Τι δεν καταλαβαίνετε? Τα μέσα που χρησιμοποιά, εκτός από το τραπεζικό σύστημα που το ελέγχει, είναι η μασωνία, οι κρυπτο-εβραίοι δηλαδή εβραίοι που το παίζουν έλληνες, και φυσικά και οι έλληνες που είναι πράγματι προδότες.

 3. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Μα αν υπήρχε σήμερα η Ιζόλδη θα ηταν φυσικα πολυεθνική. Αν λοιπον υπήρχε, η Μπος, η Αεγκε, η Ζιμενς τι θα πουλούσαν;;; Θα έχαναν πολλα δις. Ετςι έκλεισαν την Ελληνικη εταιρία με την βοηθεια των πολιτικων και φυσικα των τραπεζών, ξέρετε, αυτών των τραπεζών που εμεις σήμερα ανακεφαλαιοποιουμε, με το αιμα μας. Ετςι ειναι οταν εχεις ξενους πρακτορες φια κυβερνωντες.

 4. Ανώνυμος says:

  ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 80′ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΟΡΕΧΝΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!!!
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

  • Ανώνυμος says:

   Αμ δε και ο «εθνάρχης» ο καραΜΑΛΑΚΑΣ έκανε την αρχή.
   Έχουν χιλιογραφτεί οι καμμιά 10ρια οικογένειες προδοτών που έχουν καταστρέψει και καταστρέφουν την Ελλάδα και εμείς τους χειροκροτάμε.

 5. Ανώνυμος says:

  Η Εθνική Τράπεζα που δεν είναι της Ελλάδος, ανήκει σε ιουδαιοχάζαρους τραπεζίτες. Με τον ερχομό της «μεταπολίτευσης», σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος παρέδωσε την επικράτεια της χώρας στο διεθνιστικό τμήμα του σιωνισμού, δηλαδή στους Χάζαρους, με αποτέλεσμα την απεθνικοποίηση των πάντων… της γλώσσας, της βιομηχανίας, της αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας κ.λ.π. Γιατί όμως έγινε αυτό; Γιατί ένα μεγάλο τμήμα των Ελλήνων αξιωματικών υπό των Γ. Παπαδόπουλου, Δ. Ιωαννίδη, και Σ. Παττακό, πλησίασαν αρχικά το εθνικιστικό τμήμα του σιωνισμού, και δε του Ισραηλινού εθνικισμού, όπου και βοήθησαν αμέσως μετά στον Πόλεμο των 6 Ημερών, με την άνοδο τους στην εξουσία το 1967. Αλλά στην επταετή πορεία της δικτατορίας ο Γ. Παπαδόπουλος γύρισε τα πράγματα, ήθελε ισχυρή δραχμή, πετρέλαια στο Αιγαίο, ομαλή πολιτική μετάβαση με άλλους πολιτικούς… και τελικά την έκανε γυριστεί στους εθνικιστές Ισραηλινούς (Κίσινγκερ), τον Οκτώβριο του 1973 με τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ… με αποτέλεσμα σε συνεργασία με τους αγγλοσάξονες, οι εθνικιστές Ισραηλινοί, να τον βγάλουν άμεσα από την ηγεσία της δικτατορίας, με το Πολυτεχνείο. Οι «πορτοκαλί επαναστάσεις» δεν εφευρέθηκαν στην Ουκρανία το 2004. Τα υπόλοιπα με την Κύπρο κ.λ.π. είναι γνωστά. Έτσι με τον ερχομό της «μεταπολίτευσης» ο προδομένος από τον ισραηλινό εθνικισμό – σιωνισμό, πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, αγκάλιασε το διεθνιστικό σκέλος των Ισραηλιτών… τους Χάζαρους! Οι πολιτικοί έδωσαν το 30% από το 35% της κατεχόμενης Κύπρου στους Τούρκους, και για να παραμείνει ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, με το πολίτευμα το οποίο έχουμε στην Ελλάδα εδώ και 40+ έτη, παρέδωσε κάθε τη εθνικό στους διεθνιστές Χάζαρους Τραπεζίτες. Υπήρχαν βιομήχανοι και επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες, που ήθελαν άδεια παραγωγής στην Ελλάδα, και το υπ. Βιομηχανίας τους σαμπόταρε όσο μπορούσε… αν το υπ. βιομηχανίας τολμούσε να δώσει άδεια παραγωγής κάποιας καινοτόμου βιομηχανικής ιδέας… τότε αναλάμβαναν οι ίδιες οι τράπεζες που άνηκαν στους Χάζαρους Τραπεζίτες, και που έχουν άμεση σχέση με την ελίτ της Ελλάδος, είτε να μην τον δανείσουν, είτε αν τον δάνειζαν να τους έβαζαν υψηλό επιτόκιο… η συνταγή γνωστή και το αποτέλεσμα γνωστό! Οι πυρκαγιές το 1980 στο άλλοτε Μινιόν… στον Κατράτζο κ.λ.π. οφείλονται στην απεθνικοποίηση της ελληνικής οικονομίας, σε πλήρη συνεργασία με τον πολιτικό κόσμο, που είχε και έχει ως αντάλλαγμα την πάρτι του και το προσωπικό του κεφάλαιο, χρησιμοποιώντας τον μαλάκα λαό και την πατρίδα. Ο πολιτικός και όχι μόνο κόσμος της Ελλάδος, έχει ξεπεράσει την μυθολογική συμμορία των μνηστήρων της Πηνελόπης, εδώ και 20 έτη. Αυτά.

 6. ΠΟΡΔΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ says:

  Φίλτατε το 1970 εσύ προφανώς δεν ήσουν γεννημένος.Κι αν ήσουν,σίγουρα δεν γνώριζες ακόμα για ποιο λόγο σου έδωσε ο Θεός τσουτσούνα.Πόσο δε μάλλον γνώριζαν για τις κεραμικές εστίες η Siemens,Miele,Hoover etc.Μας έπρηξες τη συκωταριά μιας και γνωρίζεις τα πάντα για το τίποτα.Es reicht,Basta,Dosta mi je,Φτάνει πια!

 7. Xamenos kopos. says:

  Katarxas signomi gia ta Greeklish ala den exo elinika pleon ston ipologistimou. Simfono apolita me auta pou leei autos o anthropos pou eice to dimiourgiko mialo kai katafere na kanei tin izola auto poi eine. Kai ego prospathisa na stiso ena ergostasio gia tin paragogi elafron eaeroplanon kai cnc mixanimaton stin elada. Pantou brika kleistes portes otan milisa me texnites eksidikeumenous me tous terstious mistous apo olimpiaki kai eab oloi theorousan oti prospatho na tous ekmetaleuto. I erotisi itan apla giati na se pliroso 10 otan paragis gia 5. Pos i eteria mpori na epibiosi.i protasi mou itan apli basikos + bonus parogagikotitos oso pio poli parigages toso perisotera tha ebgazes. Aplo sistima opou o ergatis mporei na bgazei perisotera apo ton dieuthinti.etsi oloi endiaferontai gia tin eteria. Proto xastouki. Oi arxes xarikane ala den eixan kosmo gia nas mas bouthisoun stis pistopoiiseis. Epidotisi asta dinane mono gia ton tourismo i sta komatoskila.deutero xastouki. Ta mixanimata kai ta sxedia aksizei na anaferthi ta eixa ola. Prin apo 2,5 xronia ta peira ola kai efiga eksoteriko(oxi se xora tou proin anatolikou mplok). Me auti tin nootropia kai tin dixonia pou iparxei metaksi mas pragmatika pisteute oti iparxei melon gia tin elada? Amatheia taksiko misos kai kanena endiaferon gia to silogiko kalo eine mia katara tis ratsas mas pou iparxei apo tous arxaious xronous. Stin ksenitia pia fantazei san tenia tromou auto pou simbenei stin elada, anikanoi politikoi, pagomenoi polites kai pantou misos kai dixonia. Ksexasa na sas anafero oti kai sto eksoteriko me elines douleuo. Kako xoui…. euxome oti kalitero se olous kai dinami gia ta diskola

 8. Ανώνυμος says:

  Να’ταν μόνο η ΙΖΟΛΑ…

  Πιτσος -πειραϊκή πατραϊκη – Eskimo – ΧΡΩΠΕΙ – Namco – μινιον – Lyra – και πολλές άλλες…

 9. ΚΡΑΤΕΡΟΣ says:

  H NAMCO περιμενει εδω και πεντε χρονια να παρει αδεια παραγωγης
  του νεου αυτοκινητου που κατασκευασε
  Δεν θα την δωσουν ποτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *