Ετοιμάζονται για Καμπούλ! – Εκρηκτικό σχέδιο αποσταθεροποίησης σε εξέλιξη: Εντοπίστηκε «κονβόι» 10 βαν με προμήθειες για Αναρχικούς από το εξωτερικό

Θρίλερ με σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από «σκοτεινούς κύκλους». Μετά τις οδηγίες προς… επίδοξους αναρχικούς που εξέδωσε η «Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ», σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα, εντοπίστηκαν κονβόι 10 οχημάτων κυρίως «βαν» που μεταφέρουν υλικά (πολεμοφόδια;) για καταλήψεις σε Εξάρχεια και γενικότερα στην Αθήνα. Μήπως κάποιοι ετοιμάζονται για αστικό πόλεμο; Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως ανησυχεί ιδιαίτερα…

Σε ξενοδοχείο στην Κόρινθο παραμένει το κονβόι δέκα οχημάτων κυρίως τύπου «βαν» που φέρεται να μεταφέρει αγαθά πρώτης ανάγκης σε καταλήψεις στα Εξάρχεια και στο κέντρο της ΑΘήνας αποκαλύπτει δημοσίευμα.

Στόχος των επιτελών της ΕΛΑΣ είναι πιθανόν να ελέγξουν το περιεχόμενο των δεμάτων που μεταφέρονται ενώ εξετάζονται οι αναφορές ότι την σχετική αποστολή ανθρωπιστικού υλικού οργάνωσαν Γάλλοι αντιεξουσιαστές.

Η μετακίνηση αυτού του κονβόι, με άγνωστες μέχρι τώρα προμήθειες, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επιτελείς της ΕΛΑΣ στην λεωφόρο Κατεχάκη και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας.

Κι αυτό γιατί η χρονική συγκυρία -λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου με τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων- προκαλεί περαιτέρω ερωτηματικά.

Υπενθυμίζεται ότι τα οχήματα αυτά εισήλθαν στην χώρα μας, το μεσημέρι της Δευτέρας, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατευθύνθηκαν στην Αθήνα μέσω του οδικού άξονα Ιωαννίνων -Πατρών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τέτοιου είδους αποστολή «ανθρωπιστικής βοήθειας» προς καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας υπήρξε και τον Μάρτιο του 2017 χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ομως στη συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζονται πολλά ερωτηματικά από τους επιτελείς της ΕΛΑΣ. Γιατί άραγε; Τι γνωρίζουν οι επιτελείς;

Σε πλήρη επιφυλακή –και σε κόκκινο συναγερμό- έχει τεθεί η ΕΛΑΣ ενόψει του τριήμερου εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, που κορυφώνεται την Παρασκευή με πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Κορυφαίοι κύκλοι της Κατεχάκη κάνουν λόγο για «την πλέον επικίνδυνη κατάσταση των τελευταίων χρόνων», καθώς η ατμόσφαιρα έχει φορτιστεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα, μετά τη σύλληψη του 29χρονου στην πλατεία Αμερικής, την ένοπλη επίθεση στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση για την 48ωρη άδεια στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιείται στην Κατεχάκη η τελευταία σύσκεψη για τον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν και που θέλουν το σύνολο των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας να είναι σε πλήρη επιφυλακή για τις επόμενες ημέρες. Και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις, πρωτίστως σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο.

Η μεγαλύτερη ανησυχία της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μήπως υπάρξει κατάληψη στο Πολυτεχνείο από ομάδες αναρχικών και αριστεριστών που και σήμερα πραγματοποιούν εκδηλώσεις στο χώρο, ώστε να προετοιμαστεί ο χώρος για επιστροφή σε αυτό μετά το τέλος της πορείας των ομάδων που θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια.

Εκτός από το Πολυτεχνείο, πάντως, ως «υψηλού κινδύνου κτίρια» θεωρούνται η ΑΣΟΕΕ- σε χώρο της οποίας το προηγούμενο τουλάχιστον διάστημα φυλασσόταν η ματωμένη σημαία της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973- το (ανακαινισμένο) Χημείο και η Νομική.

Επιπλέον, αρμόδιες πηγές επισημαίνουν την απουσία των άλλοτε πανίσχυρων πολιτικών νεολαιών που παλαιότερα «επέβαλλαν την τάξη» στα ιδρύματα, αλλά τώρα, «εμφανώς αδυνατισμένες πολιτικά και οργανωτικά υποχωρούν, αφήνοντας το έδαφος ελεύθερο σε αναρχικές οργανώσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε σύσκεψη που δεν δημοσιοποιήθηκε, στην Κατεχάκη, μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Τόσκα, των πρυτάνεων και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Μεταξύ των άλλων συμφωνήθηκε το κλείσιμο των σχολών, που όπως κάθε χρόνο θα γίνει την πρώτη ημέρα των εορτασμών, στην προκειμένη δηλαδή περίπτωση αύριο Τετάρτη.

Πληροφορίες για «σχέδιο αποσταθεροποίησης»!

«Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο» τονίζει χαρακτηριστικά ανώτατη πηγή της Κατεχάκη ενώ στην κυβέρνηση έχουν φτάσει πληροφορίες ότι «συγκεκριμένοι κύκλοι» διαθέτουν για το τριήμερο σχέδιο αποσταθεροποίησης», κάτι όμως που δεν είναι δυνατό σε καμία περίπτωση να διασταυρωθεί.

Τέλος, αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στη Χαριλάου Τρικούπη, με περιπολίες μοτοσικλετιστών, ενώ η ΕΛΑΣ προχωρά και σε αγορά θωρακισμένων σκοπιών προκειμένου να τοποθετηθούν έξω ή (κοντά) στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η προειδοποίηση και η ανησυχία…

Οδηγίες προς… επίδοξους αναρχικούς έδωσε η «Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ», σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα, με το οποίο καλεί τους πολίτες από το να βοηθούν τους μπαχαλάκηδες μέχρι και να επιτίθενται σε αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα οι εκφραστές του αντιεξουσιαστικού χώρου ζητούν από τους πολίτες:

να ανοίξουν την πόρτα της πολυκατοικίας ή και του σπιτιού σου σε αυτούς που καταδιώκονται από αστυνομικούς.

να δόσουν πρόσβαση στην ταράτσα, για τους διαδηλωτές.

να πετάξουν μια (άδεια) γλάστρα από το μπαλκόνι.

να βγάλουν έναν κουβά με νερό για την εξουδετέρωση των χημικών.

να προσφέρουν νερό, διάλυμα malox σε βαποριζατέρ (1/2 νερό) ή riopan στους πληγέντες από τα χημικά.

να προσφέρουν πρώτες βοήθειες και προστασία στους τραυματίες.

να βγουν στον δρόμο και να συγκρουστούν με αστυνομικούς

να επικοινωνήσουν με άλλους γείτονες και διαδηλωτές, να συγκεντρωθούν και να συντονιστούν

να συμβάλουν στην ανέγερση οδοφραγμάτων και στη διάθεση «πυρομαχικών» με ότι αχρείαστο αντικείμενο υπάρχει.

να βιντεοσκοπούν τα επεισόδια και να δημοσιοποιήσεις τις βιαιοτήτες των αστυνομικών στο διαδίκτυο (χωρίς να φαίνονται πρόσωπα διαδηλωτών).

να εναντιωθούν σε προσαγωγές-συλλήψεις.

να παρατηρούν την καθημερινή κίνηση της αστυνομίας και να μοιράζονται τις πληροφορίες με τους συναγωνιστές.

να εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες στα επεισόδια

να συμβάλλουν στα επεισόδια

να οργανωθούν σε δομές αντίστασης και να συνδιαμορφώσουν τις συλλογικές στρατηγικές της.

pentapostagma

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

27 thoughts on “Ετοιμάζονται για Καμπούλ! – Εκρηκτικό σχέδιο αποσταθεροποίησης σε εξέλιξη: Εντοπίστηκε «κονβόι» 10 βαν με προμήθειες για Αναρχικούς από το εξωτερικό

 1. Mpamphs says:

  RE pentasporia giati ta fouskonete kaathe fora….akou ti tha ginei tha ginei i koloporia tha vgoun oi anarxikoi tha paiksoun kleftopolemo me tous mpatsous kai ta ksimeromata tha vgoun ta sinergia na katharizoun aaauta!!

  • sinatra says:

   Βεβαίως να συνδράμουν αυτούς που καίνε τα αυτοκίνητα τα μαγαζιά κλπ. Για πόσο ηλιθιους μας περνάνε που θέλουν και βοήθεια, τα Εξάρχεια κάποτε ήταν πηγή νέων ιδεών πολιτισμού τέχνης ομορφιάς ζωής και πεντακάθαρη, ττώρα έχει γίνει μια βρόμο γειτονιά και όλοι φεύγουμε για αλλού .Αλήθεια γιατί?

   • ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ says:

    ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΖΑΜΠΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

 2. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΑ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ 210.000 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ …ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 11.000.000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ 210.000 ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ…ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΔΕΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • T2: TERMINATOR - JUDGMENT DAY !! says:

   ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ !!ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!MONO ENAS TERMINATOR ME ENA M-134 MINIGUN MESA STHN ΒΟΥΛΗ 300 ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΚΑΙ ΜEΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕRMINATOR ME ENA TETOIO EΡΓΑΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ Μ-134 ΜΙΝΙGUN TOYΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΠΟΛΕΠΤΑ!!ΙΔΕΕΣ ΔΙΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!

  • Σουρμενιωτης says:

   εεε…οχι και νεοελληνες! τα καπι….. ο νεωτερος απ,οσο ειδα θα ηταν 50αρης….. συν το γυφταριο….. τερμινειτορ? δεν χρειαζετε ουτε σφαιρες…. ουτε αιμα…. κοβεις τα φαρμακα τους και τελος καλο….ολα καλα…..

 3. Ανώνυμος says:

  Πλέον όλοι μας ξέρουμε ότι η 17 Νοε είναι μια μαύρη επέτειος, μα για τους εντελώς αντίθετους λόγους απ’ αυτούς που μας είχε πείσει το επίσημο «δημοκρατικό» κράτος.
  Επίσης αν όντως θέλετε να αντιδράσετε, ευτυχώς τα καλόπαιδα έδωσαν κατάλογο.
  ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!!!

 4. Ανώνυμος says:

  στο παρακάτω λινκ μετά τις φωτογραφίες υπάρχει ένα κείμενο αν το διαβάσετε προσεκτικά θα δείτε πολλές ομοιότητες με τους σημερινούς κουμουνιστές αντιεξουσιαστές κλπ όπως τότε ο κουμουνισμός απλευθέρωνε βαρυποινίτες, έτσι και τώρα, το αστέρι των αναρχικών είναι μασονικό σύμβολο και το έχουμε δει μαζί με κουμουνιστικά σύμβολα επίσης http://stwmenkalws.blogspot.gr/2013/10/blog-post_29.html

 5. Αγχίνοος says:

  Στη σύλληψη Γάλλου υπηκόου, ηλικίας 22 ετών, προχώρησαν οι αρχές μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την ώρα που κατέστρεφε κάμερες με έναν λοστό έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας http://m.naftemporiki.gr/story/1294974/sullipsi-gallou-pou-katestrefe-kameres-stin-perioxi-tou-polutexneiou

  • ΣΑΝ ΤΟΤΕ says:

   ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ… ΤΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΠΑΛΜ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ… ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ

 6. ΜΑΡΚΕΝΣΤΑΙΝ says:

  Δεν πάει να καεί το τριμπ0q3!0, μόνο αυτό θα ξυπνήσει τον Έλληνα κι εκεί που θα γίνεται ο χαμός, το κράτος ανύπαρκτο »αμήν και πότε τέτοιο κ00κράτος τι το θέλουμε» επιτέλους θα δωθεί η ευκαιρία στο έθνος, να έρθει και να μαζέψει τις στάχτες του και να κτίσει. Διότι πάνω σε σάπια θεμέλια δεν γίνεται να χτίσεις! Και πρέπει να υπάρχουν και κάποια μπάζα, να τα ανακατέψεις, πέτρες, χώμα, »στάχτη» δεν έχει σημασία, προκειμένου μετά να βρέξει, να στεγνώσει, να σφίξει κι εκεί να ρίξεις σκυρόδεμα.

 7. XRC says:

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΔΗΣΗ .
  http://www.protothema.gr/greece/article/731472/sunelifthi-nearos-gallos-pou-katestrefe-kameres-koda-sto-polutehneio/

  ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ?
  ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ . Η ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΗΠΩΣ ?

  ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ .

 8. Ανώνυμος says:

  κομμουνιστές συμμοριτοπόλεμος αντιεξουσιαστές φασισμός ένα πράμα, το λένε οι φωτογραφίες του Στάλιν του Μολότωφ του Λένιν και άλλων παρέα με Χίτλερ και Ναζιστές, το λέει η κόρη του Στάλιν η Σβετλάνα ότι κομμουνισμός και φασισμός είναι το ίδιο..κάνουν ότι έκαναν οι παππούδες τους κι οι πατεράδες τους, ακόμα κουβαλάμε τον σταυρό του εμφυλίου και αυτοί πάνε για δεύτερο εμφύλιο, όπως το παλιό σχέδιο τί δεν καταλαβαίνετε;;;

 9. ΜΑΚΕΔΝΟΣ says:

  Για ποιόν λόγο να «αποσταθεροποιηθεί» η ήδη αποσταθεροποιημένη χώρα; Ο ελληνικός λαός κάθεται φρόνιμα, γεύεται το πικρό ποτήριο των αέναων μνημονίων, δέχεται αγόγγυστα τον λαθροεποικισμό, τρέμει μην τυχόν και φύγει από την «Ευρώπη» (έτσι λένε οι δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΪ). Απ’ την άλλη, οι μπαχαλάκηδες/κουκουλοφόροι είναι πλοκάμι του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών, άρα ό,τι κι αν γίνει θα είναι στα πλαίσια που ορίζει το κατεστημένο.

 10. Ανώνυμος says:

  εξώφθαλμα σημαίνει πως κάτι άλλο σίγουρα κρύβεται διαβάζοντας αυτή την παπαριά: «Κορυφαίοι κύκλοι της Κατεχάκη κάνουν λόγο για «την πλέον επικίνδυνη κατάσταση των τελευταίων χρόνων», καθώς η ατμόσφαιρα έχει φορτιστεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα μετά τη σύλληψη του 29χρονου στην πλατεία Αμερικής, την ένοπλη επίθεση στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση για την 48ωρη άδεια στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.»

 11. ΦΡΑΠΕΔΟΜΥΑΛΟΣ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΗΣ !! says:

  ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ!ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΕΙΑΣ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!ΒΑΛΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!!ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟΝ!!ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΔΙΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ…

 12. ΝΙΚΟΣ says:

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
  ΠΙΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ.

 13. Piter Kallas says:

  Αυτό το ‘φύλλο’οδηγιών…είναι ύποπτο…Κατ’αρχήν ποιός είναι εκείνος που παίρνει θέση…οδηγητή??..και μοιτάζει και φυλλάδιο ..Αυτό μοιάζει με μιά μέθοδο ζυγίσματος των κατοίκων…να δηλώσουν πολιτικά φρονήματα στον παρακρατικό χώρο…Είναι περισσότερο ένα φυλλάδιο κάτω από το οποίο υποβόσκει ο εκβιασμός και η απειλή σε όποιον δεν αποδεχθεί ..τας υποδείξεις….Το ίδιο συμβαίνει ακριβώς και στους πανεπιστημιακούς χώρους όπου εκείνος που δεν γουστάρει να πάρει τέτοιο φυλλάδιο…ξυλοφορτώνεται…

 14. Piter Kallas says:

  Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί αυτή η μαλακία αποσταθεροποίησης…και τώρα δοκιμάζεται η εφαρμογή της…Οσοι πάλι νομίζουν πως οι Ελληνες είναι οι κομισμένοι..πως είναι ένα τσούρμο που άγεται και φέρεται…δεν έχει ιδέα…είναι ο τέλειος άσχετος από στατιστική ανακλαστικών των λαών και κοινωνιών…Σε ότι αφορά την αποδοχή της Ν.Τ.Π..ο Ελληνικός λαός είναι ο ποιό αντιδραστικός…και ακατάταχτος…Δεν απαντήσω σε σχόλια!

 15. Jordan says:

  Ουαου , οι αναρχουληδες κι μπαχαλεμποροι ξανα στο προσκηνιο.Μετα απκ ενα χρονο απουσιας η τιβι θα παρουσιασει απευθειας το υπερθεαμα της 17ης Νοεμβρη .
  Ποπκορν , πατατακια και πιτογυρα για την επαναλαμβανομενη σαπουνοπερα που 5 πρακτοραντζες , 7 χαφιεδες και 200 μουρλαμενοι απ τη ρουχαμουχα και τα χασισια θα δωσουν μαχη απεναντι στους φρουρους της ομαλοτητας.
  Βουρ στον πατσα , γιουρια εμπρος του λουλα οι κολασμενοι ,χασικλιδες ,χαπακιδες και πρεζονια για να τιμησουμε την επετειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *