in ,

Εθνικός Στρατός Λιβύης μετά την επίσκεψη Χαφτάρ: «Ο Έλληνας πολεμιστής ξύπνησε!»

ÓõíÜíôçóç ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÊõñéÜêïõ ÌçôóïôÜêç ìå ôïí åðéêåöáëÞò ôïõ Ëéâõêïý Åèíéêïý Óôñáôïý (LNA), ×áëßöá ×áöôÜñ, ôçí ÐáñáóêåõÞ 17 Éáíïõáñßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στην εικόνα της Ελλάδας, οι δυνάμεις του Χαφτάρ πλέον βλέπουν έναν ένθερμο σύμμαχο.

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «άμεσο αποτέλεσμα» της επίσκεψης Χαφτάρ στην Αθήνα η ένθερμη αντίδραση του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) στην αλλαγή ηγεσίας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπενθυμίζουμε πως παράλληλα με την αιφνίδια επίσκεψη του Στρατάρχη Χαφτάρ στην Αθήνα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να επισπεύσει κατά δύο μήνες τις Κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ένα τέτοιο – κατά τα άλλα εσωτερικό- γεγονός σχολιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης.

Πιο συγκεκριμένα:

«Ο Έλληνας πολεμιστής ξύπνησε.

Αυτοί είναι οι νέοι ηγέτες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνατήθηκε σήμερα με το Συμβούλιο Εξωτερικής και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) για την εκλογή νέας ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων»

Είναι κοινά αποδεκτό πως τις τελευταίες ώρες η πλευρά Χαφτάρ έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη εκτίμηση προς την Ελλάδα και κυρίως στελέχη της ελληνικής ηγεσία (ακόμη και στρατιωτικής).

Από την πρώτη στιγμή της επίσκεψης του Λίβυου Στρατάρχη, στα τοπικά ΜΜΕ της Λιβύης γίνονταν συχνά πυκνά αναφορές για την ελληνική στάση πάνω στο λιβυκό ζήτημα και κυρίως όσο αφορά την τουρκική εμπλοκή.

Το αποκορύφωμα αυτών των εκδηλώσεων αποτέλεσε το «ευχαριστώ» του LNA προς τις ελληνικές αρχές για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της αιφνίδιας επίσκεψης Χαφτάρ:

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Λιβύη: Ο στρατός του Χάφταρ μπλόκαρε τις εξαγωγές πετρελαίου

ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ, Ο ΚΑΚΌΣ ΛΎΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ!