ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Έσβησε» 43χρονος πάνω στο τιμόνι

· Κατοχικά Νέα

Η επείγουσα κλήση στο ΕΚΑΒ ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (24/1) περιέγραφε άνθρωπο που δεν αισθανόταν καλά την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα και ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 43 ετών, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο ύψος του 7ου χλμ της ανωτέρου οδού. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν εκτός από το ΕΚΑΒ και τη Νέα Οδό για τη σήμανση του δρόμου, καθώς το αυτοκίνητο είχε σταματήσει στην αριστερή λωρίδα.

Ο άτυχος άνδρας που διέμενε στην Δ.Ε. Αυλίδας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα κατέληξε.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, που ανέλαβε την προανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

lamiareport.gr

 

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κέντρα δεδομένων και υποδομές τεχνητής νοημοσύνηςTech

Δυτική Μακεδονία: Έρχεται νέος υπερυπολογιστής AI και κόμβος υδρογόνου – Επένδυση για την επόμενη μέρα μετά τον λιγνίτη

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Βυθίστηκε επιβατηγό-οχηματαγωγό ανοιχτά της Σίφνου ενώ ρυμουλκούνταν – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Αιγαίο Πέλαγος - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Διπλωματική νότα στην Αθήνα και προειδοποίηση ότι «δεν θα επιτραπεί αλλαγή του status quo»

2 απαντήσεις στο “«Έσβησε» 43χρονος πάνω στο τιμόνι”

  1. OΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!Τα παιδακια ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ– !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το ιδιο ισχυει για ολους τους οδηγους ολων των μεσων μαζικης μεταφορας,οδηγων γενικοτερα και πιλοτων βεβαια-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά