14:45 - 27/07/2021

Εστάλθει αυτή η επιστολή στους εργαζόμενους τις EΡΤ από τον ιατρό εργασίας και αισθάνθηκα την ανάγκη να σχολιάσω και να αναφέρω κάποια γεγονότα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Tue 7/20/2021 4:27 PM
Αγαπητοί συνάδελφοι,

παρατηρούμε και στην χώρα μας, την έξαρση της Πανδημίας που συμβαίνει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, λόγω της πολύ εύκολης μετάδοσης της μετάλλαξης Δέλτα (ινδικής μετάλλαξης).
Η εξέλιξη αυτή, πρέπει να αντιμετωπισθεί με μέτρα που γνωρίζουμε όπως σωστή χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, εάν υπάρχει συγχρωτισμός, τήρηση απόστασης 1.5 μέτρου καθώς και η εφαρμογή Rapid test και self-test.
Το πιο αποτελεσματικό μέτρο είναι ο εμβολιασμός.
Σύμφωνα με πρόσφατες έγκυρες μελέτες, ο εμβολιασμός δεν προστατεύει μόνο από βαρεία νόσηση, διασωλήνωση και θάνατο από επιπλοκές της COVID-19, αλλά και από το φαινόμενο της μακράς Covid.
Το φαινόμενο της μακράς Covid, εμφανίζεται σε 10 % των ασθενών που πέρασαν τον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα και συνεχίζουν να έχουν μέχρι και 8 μήνες μετά τα ακόλουθα συμπτώματα: πονοκέφαλο, δύσπνοια, μυαλγίες, θολούρα στον εγκέφαλο, απώλεια γεύσης και όσφρησης ή παροσμία όπου αλλάζουν οι γεύσεις, δηλαδή ο καφές μπορεί να μυρίζει σαν χαλασμένο κρέας. Ο μηχανισμός που δημιουργεί αυτό το φαινόμενο δεν έχει εξηγηθεί ακόμα και είναι πολλές μελέτες σε εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα. Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν υπολείμματα του ιού που κρατούν το αμυντικό σύστημα σε εγρήγορση με τον κίνδυνο εμφάνισης αυτοάνοσων ασθενειών, καθώς και η βλάβη των αστροκυττάρων, δηλαδή κυττάρων που τροφοδοτούν τα νευρικά κύτταρα με θρεπτικά υλικά όπως αποδείχθηκε πρόσφατα.

Αγαπητοί συνάδελφοι, έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας αλλά και σε όσους αγαπάμε να εμβολιαστούμε.

Επειδή κυκλοφορούν διάφορες ψεύτικες ειδήσεις για την επικινδυνότητα των εμβολίων, θέλω να σας διαβεβαιώσω:
πρώτον, δεν υπάρχει κυτταρικός μηχανισμός για δημιουργία βλάβης στον οργανισμό μας μακροπρόθεσμα,
δεύτερον, οι πολύ σπάνιες επιπλοκές των εμβολίων είναι οι ακόλουθες : θρομβώσεις και θρομβοπενία 1 ανά 100000 εμβολιασμούς με Άστρα Zeneca ή Johnson καθώς και πολύ σπάνια το Σύνδρομο Guillain Barre, δηλαδή παράλυση ορισμένων μυών που συνήθως περνάει και υπάρχει πλήρης αποκατάσταση.
Βέβαια αυτό το σύνδρομο το παρουσιάζουν πολύ πιο συχνά αυτοί που ασθενούν με Covid-19.

Η επιτροπή εμβολιασμών ορθώς άλλαξε την οδηγία και το Άστρα Ζeneca το κάνουν μόνο πάνω από 60 ετών καθώς σε αυτές τις ηλικίες δεν παρουσιάζονται θρομβώσεις.
Επιπλέον κάποιες αλλεργίες από το Pfizer BioNtech ή Moderna καθώς και περιστατικά περικαρδίτιδας ή μυοκαρδίτιδας, 13 ανά 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς σε ηλικίες 17 έως 25 ετών, μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη θεραπεία.

Συμπερασματικά ο εμβολιασμός προστατεύει, οι παρενέργειες είναι σπάνιες και μόνο λίγες από αυτές είναι σοβαρές.

Βασίλειος Μακρόπουλος
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Εργασίας

www.ert.gr

Απάντηση στον ιατρό
Ο ιατρός ξεκινάει το κείμενό του κάνοντας αναφορά στην μετάλλαξη Δέλτα. “Ξεχνά” όμως να αναφέρει ότι από την μετάλλαξη Δέλτα κινδυνεύουν λιγότερο από 10 στους 100.000, δηλαδή ποσοστό μικρότερο του 0,01%. Είναι επομένως η πιο ακίνδυνη μετάλλαξη του ιού. Τέτοιο χαμηλό ποσοστό δεν έχει ούτε η εποχική γρίπη. Για αυτόν τον λόγο στην Αγγλία πλέον αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο ιό όπως αντιμετωπίζουν την απλή γρίπη. Το ποσοστό αυτό (λιγότερο του 0,01%) θα το συγκρίνουμε παρακάτω με το ποσοστό των παρενεργειών από το εμβόλιο. Κάτι που θα έπρεπε να κάνει ο γιατρός.
Αναφέρει ότι “Το πιο αποτελεσματικό μέτρο είναι ο εμβολιασμός.”.

“Ξεχνάει” να γράψει ότι στα κράτη που έχουν μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού του πληθυσμού τους, έχουν και αντίστοιχα μεγάλα ποσοστά εμβολιασμένων που νοσηλεύονται ή έχουν χάσει την ζωή τους. Αυτό το αναγνώρισαν και οι Άγγλοι και οι Ισραηλινοί γιατροί, οι χώρες των οποίων έχουν “επιτύχει” υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Επίσης “ξέχασε” να αναφέρει, αφού του αρέσουν τα ποσοστά, ότι στην Αγγλία έχει εμβολιαστεί το 68% του πληθυσμού και ότι από τους νοσηλευόμενους το 60% έχει εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις.

Επομένως, ο εμβολιασμένος διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτεί. Ομοίως, στο Ισραήλ 75% των νοσηλευόμενων, δηλαδή 3 στους 4, έχουν εμβολιαστεί. Το Ισραήλ αναγνώρισε ότι τα εμβόλια δεν βοήθησαν καθόλου και ότι είναι ΜΗ αποτελεσματικά (αποτελεσματικότητα 34%, και πέφτει). Όμως τα εμβόλια ήταν αποτελεσματικά για κάποιους. Για τις εταιρίες που τα κατασκευάζουν. Μόνο η Pfizer κέρδισε 80 δις από το εμβόλιο. Με αυτά τα χρήματα αγοράζεις πολλούς γιατρούς και πολλές συνειδήσεις για να υποστηρίξουν το προϊόν σου. Είναι λογικό να εξαγοράσεις μερικούς πρόθυμους ή φιλόδοξους γιατρούς ώστε να πείσουν τον κόσμο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Εξάλλου, γιατρούς θα εξαγοράσεις για να πείσεις για ιατρικά θέματα, όχι… υδραυλικούς.

Έπειτα αναφέρεται σε “έγκυρες” μελέτες. Αυτός και οι όμοιοί του βρίσκουν μία πληρωμένη μελέτη “του πισινού” και την κάνουν σημαία. Δεν αναφέρεται στην πλειοψηφία των μελετών από διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και γιατρούς των οποίων το πόρισμα είναι αρνητικό για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια αυτών των εμβολίων. Δεν αναφέρεται ούτε στις δηλώσεις ενός εκ των κατασκευαστών αυτής της τεχνολογίας των εμβολίων που είναι ενάντιος στην χρήση τους. Δεν αναφέρεται και σε άλλες μελέτες που απαγορεύουν την μακροχρόνια χρήση μάσκας ως άκρως επιβλαβούς για την υγεία.

Ο γιατρός μας φαίνεται ότι είναι από εκείνους που όταν περνάνε έξω από τα στούντιο της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν συνωστισμό ή κάποια επικινδυνότητα, και έτσι δεν προέβη ποτέ σε σύνταξη ενός εγγράφου με το οποίο θα έκλεινε αυτούς τους χώρους λόγω της… πανδημίας, ως όφειλε ως γιατρός εργασίας, αν όντως ανησυχούσε για την υγεία μας. Επίσης, δεν έχει ποτέ αναφερθεί στο ανθυγιεινό περιβάλλον εργασίας στην ΕΡΤ για το οποίο αυτός, ως γιατρός, είναι υπεύθυνος. Είναι γιατρός, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν θα συμβάλει να μεγαλώσουν τα έξοδα μισθοδοσίας της εταιρίας λόγω ανθυγιεινού επιδόματος.
Αναφέρεται σε ηθική υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, τα οποία ωστόσο δεν κινδυνεύουν, τους εαυτούς μας (παράνοια να βλέπεις τον εαυτό σου σαν κάποιον άλλον στον οποίον έχεις ηθική υποχρέωση) και σε όποιους αγαπάμε, τους υπόλοιπους ας τους κολλήσουμε, δεν τους αγαπάμε.

Μετά αναφέρεται σε ψευδείς ειδήσεις (ως γάιδαρος όταν βλέπει τον πετεινό) και δίνει ένα ποσοστό που ούτε οι εταιρίες που πουλάνε τα εμβόλια δεν δίνουν. 1:100.000. Βασιλικότερος του Βασιλέως. Ούτε η ασπιρίνη, η Origanum vulgare (γνωστή ως ρίγανη) ή ο Νεσκαφέ φραπέ – ατελείωτη ευχαρίστηση – δεν έχει τόσο μικρό ποσοστό. Εάν ισχύει αυτό το νούμερο, σημαίνει ότι στην ΕΡΤ έχουμε τουλάχιστον 1.000.000 υπαλλήλους διότι εγώ μόνο γνωρίζω 10 περιπτώσεις πολύ σοβαρών επιπτώσεων από το εμβόλιο, κάποιοι εκ των οποίων νοσηλεύτηκαν και οι γιατροί τους είπαν ότι ευθύνεται το εμβόλιο για την κατάστασή τους (μαθηματική πράξη για τον γιατρό μας: 10χ100.000 = 1.000.000). Θα αντικρούσω τα fake news του γιατρού με τα αληθινά νούμερα που έχουν ανακοινωθεί από τον επίσημο ευρωπαϊκό δημόσιο φορέα, τον ΕΜΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πληθυσμό 446.000.000. Έχουν εμβολιαστεί περίπου το 47%, δηλαδή 210.000.000.

Ο αριθμός των παρενεργειών που έχουν δηλωθεί είναι 1.700.000 (σε υπό κατοχή χώρες, όπως η Ελλάδα, από τις 100 παρενέργειες δηλώνουμε μόνο τις 2, επομένως, ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.). Με βασικές γνώσεις μαθηματικών προκύπτει ότι η πιθανότητα παρενέργειας από τον εμβολιασμό είναι 0,81%, δηλαδή 1 στους 123 έχει παρενέργειες από το εμβόλιο (εσείς προσθέστε σε αυτό το ποσοστό και αυτούς που σκοπίμως δεν δηλώνονται ως παρενέργειες ή αυτούς που ενώ έχουν παρενέργειες δεν πάνε στο νοσοκομείο να τις δηλώσουν).

Συνοψίζοντας τα ποσοστά: ποσοστό κινδύνου από τον ιό 0,01%, ποσοστό κινδύνου από το εμβόλιο 0,81%. Δηλαδή, η θεραπεία είναι 80 φορές πιο επικίνδυνη από την νόσο! Άρα είναι πιο καλές οι πιθανότητες επιβίωσης αν κολλήσεις τον ιό παρά αν κάνεις το εμβόλιο. Με βάση τον ΕΜΑ, αυτά τα εμβόλια έχουν περισσότερες παρενέργειες και περισσότερους θανάτους από το σύνολο των υπολοίπων εμβολίων που κυκλοφορούν στον πλανήτη αθροιστικά τα τελευταία 31 χρόνια! Στο τέλος παραθέτω αδιαμφισβήτητη λίστα παρενεργειών από τον δημόσιο ΕΜΑ.

Και ακόμα είναι η αρχή, διότι δεν γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι μακροχρόνιες συνέπειες αυτών των εμβολίων καθώς χρησιμοποιούν νέα τεχνολογία αγνώστων επιπτώσεων. Από την στιγμή που μπαίνει το εμβόλιο στο σώμα, δεν μπορεί να βγει. Θα δράσει. Υπάρχουν άνθρωποι που θα παίρνουν για την υπόλοιπη ζωή τους φάρμακα από τις παρενέργειες του εμβολίου. Άλλοι θα κάνουν χειρουργεία. Άλλοι θα κάνουν χημειοθεραπείες. Άλλοι θα χάσουν την ζωή τους. Αυτά για τον γιατρό είναι ψιλά γράμματα. Αρκείται σε μία διασπορά fake news, προφανώς με ίδιον όφελος, αφού εργάζεται σε κρατική εταιρία.

Όσων αφορά τους θανάτους από τα εμβόλια… σιωπά ο γιατρός. Όπως έχει ανακοινώσει ο ΕΜΑ, είναι καταγεγραμμένοι 18.000 θάνατοι ΑΠΟ τα εμβόλια. Αν πάλι, τρολάροντας τον γιατρό, ακολουθήσει κανείς δημιουργικά μαθηματικά, όπως η κρατική συμμορία λοιμοξιολόγων, και μετρήσει στους θανάτους που οφείλονται στον εμβολιασμό και αυτούς που πέθαναν ΜΕ εμβόλιο (ο Τσιόδρας παραδέχτηκε πως στους θανάτους από τον συγκεκριμένο ιό μετράμε όσους πέθαναν ΜΕ τον ιό αντί να μετράμε αυτούς που πέθαναν ΑΠΟ τον ιό) τότε οι θάνατοι εμβολιασμένων ανθρώπων ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια στην Ευρώπη.

Ευτυχώς στα τροχαία μετράμε όσους πέθαναν ΑΠΟ αυτοκίνητο, όχι ΜΕ αυτοκίνητο, δηλαδή όσους πέθαναν από οποιαδήποτε αιτία και ήταν κάτοχοι αυτοκινήτου.
“Πουλάει μούρη” λέγοντας ότι η επιτροπή εμβολιασμών “ορθώς άλλαξε την οδηγία”. Νομίζει ότι μιλάει στον ΣΚΑΙ και απευθύνεται σε τίποτα αγράμματους βοσκούς στο καφενείο του χωριού που πρόκειται να εμβολιάσουν ομαδικά το κοπάδι με τα γιδοπρόβατα.

Δεν θέλω να τον σοκάρω αλλά… γιατρός εργασίας είναι, δεν είναι γιατρός εφημερίας. Ούτε τα επίσημα στοιχεία αναφέρει, ούτε έχει προσωπική εμπειρία ώστε να μπορεί να παίρνει θέση για την “οδηγία”. Το πολύ – πολύ, αν πάθει κάτι ένας εργαζόμενος στην ΕΡΤ να του πάρει λίγο την πίεση, να του κάνει κανένα καρδιογράφημα, να καλέσει το 166 ώστε να μεταφερθεί ο ασθενής σε τίποτα αληθινούς γιατρούς οι οποίοι ούτε προτείνουν το εμβόλιο ούτε εμβολιάζονται οι ίδιοι εθελοντικά (από τους υγειονομικούς, όσοι εμβολιάστηκαν, εκβιάστηκαν.). Θα του το πω απλά, όπως του ταιριάζει, “πάνε” σε συγκεκριμένα νοσοκομεία να δεις τις παρενέργειες των εμβολίων, τα οποία συστήνεις ελαφρά τη καρδία, και μετά βγάλε ανακοίνωση.

Κάπου αναφέρει ότι ο καφές θα μυρίζει σαν σάπιο κρέας. Θέλει να μας πει ότι δεν θα απολαύσουμε στο μπαρ της ΕΡΤ τον διπλό εσπρέσο με τις 36 ζάχαρες; Τουλάχιστον θα μυρίζουμε το κρέας, έστω και χαλασμένο, γιατί με τον μισθό πείνας που παίρνουμε, μυρίζουμε σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα το κανονικό. Δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση για τις βλάβες που προκαλεί στην υγεία η φτωχοποίηση των εργαζομένων, ώστε να ωθήσει την εταιρία να κάνει αυξήσεις στους εργαζόμενους.
Ο γιατρός, λοιπόν, ανακοίνωση το “θαυματουργό” εμβόλιο για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Ξέχασε ότι ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστή περίπτωση. Βασικές γνώσεις ιατρικής πρωτοετούς φοιτητή: Δεν κάνουν όλα τα φάρμακα και όλα τα εμβόλια για όλους τους ανθρώπους. Δεν έλαβε υπόψιν του ότι:

1) Όσοι νοσούν από τον ιό δεν επιτρέπεται να κάνουν το εμβόλιο γιατί κινδυνεύουν (μην ξεχνάτε τους ασυμπτωματικούς που δεν γνωρίζουν ότι νοσούν.).

2) Όσοι έχουν νοσήσει πρόσφατα δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο διότι εκτίθενται σε κίνδυνο.

3) Ο οργανισμός όσων νόσησαν έχει μνήμη να ξανακαταπολεμήσει τον ιό, αν στο μέλλον κολλήσουν τον ίδιο ή παραπλήσιο ιό. Αυτή η μνήμη διαρκεί εφ’ όρου ζωής. Αυτοί δεν χρειάζονται εμβολιασμό. Δεν χρειάζεται να ρισκάρουν. Δεν αναφέρομαι στα αντισώματα (δεν έχουν καμία σημασία γιατί κρατάνε λίγους μήνες) αλλά στον μηχανισμό καταπολέμησης του ιού από τον οργανισμό μας.

4) Όσοι κάνουν το εμβόλιο δεν πρέπει να πάρουν ούτε… ασπιρίνη, πόσο λοιπόν κάποια φαρμακευτική αγωγή, σε όλη την διάρκεια επίδρασης του εμβολίου στον οργανισμό, που ακόμα δεν ξέρουμε πόση είναι διότι ακόμα δεν γνωρίζουμε πως αλληλεπιδρά το εμβόλιο με τα περισσότερα φάρμακα (τώρα γίνονται τα πειράματα). Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουμε τόσες πολλές παρενέργειες.

5) Όσοι έχουν αλλεργίες, αρρυθμίες, θρομβώσεις (ακόμα και αν δεν τα γνωρίζουν) δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Πόσοι από αυτούς που έκαναν το εμβόλιο ξέρουν αν είναι σε κάτι, έστω και πολύ σπάνιο, αλλεργικοί; Αυτός είναι ένας άλλος λόγος των πολλών παρενεργειών

6) Όσοι έχουν ιστορικό καρκίνου (οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειας τους) δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο διότι αδρανοποιεί τον κατασταλτικό μηχανισμό του οργανισμού ενάντια στα καρκινικά κύτταρα. Όλοι έχουμε καρκινικά κύτταρα στον οργανισμό μας. Αυτά μπορεί λόγω του εμβολίου να πολλαπλασιαστούν και να εξελιχθούν σε όγκο. Δηλαδή, ακόμα και αν δεν έχει κάποιος ιστορικό καρκίνου, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εμφανίσει σε λίγα χρόνια λόγω του εμβολιασμού. Ο καρκίνος έχει πολύ μεγάλα ποσοστά θνησιμότητας και υπάρχουν μορφές μη ιάσιμες. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σύγκριση του κινδύνου με τον συγκεκριμένο ιό.

7) Όσοι έχουν οποιαδήποτε πάθηση διότι δεν ξέρουμε αν και κατά πόσο την επιδεινώνει. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν αν πάσχουν από κάτι διότι είτε δεν κάνουν εξετάσεις είτε κάνουν ελλιπής εξετάσεις. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος της έξαρσης των παρενεργειών.

8) Όσοι έχουν κάνει κάποιο άλλο εμβόλιο πρόσφατα.

9) Όσοι είναι άνω των 80 ετών διότι ο οργανισμός του δεν μπορεί να παραγάγει την πρωτεΐνη – ακίδα. 10) Όσοι έχουν κάποιο αυτοάνοσο νόσημα. Σε κάθε περίπτωση, τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση διάφορων αυτοάνοσων.

Είναι πολύ περισσότερα αλλά φοβάμαι ότι θα κουράσω. Χωρίς να εξετάσει τα παραπάνω δεδομένα, ο συγκεκριμένος γιατρός έβαλε όλα τα πρόβατα μέσα για εμβολιασμό. Και αν πεθάνει κανένα, δεν τρέχει τίποτα. Έχουμε τα υπόλοιπα. Μπορεί να γλυτώσουμε και καμία σύνταξη!

Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι, όπως όλοι γνωρίζουν, πειραματικά. Τα πειραματικά στάδια ενός φαρμάκου ή ενός εμβολίου εξετάζουν, μεταξύ άλλων, τα παραπάνω ενδεχόμενα. Τα αποτελέσματα από τα πειράματα θα συγκεντρωθούν στο βιβλίο του κάθε εμβολίου ώστε να μπορεί ένας γιατρός να δει αν πρέπει να το προτείνει σε κάποιον ασθενή. Χωρίς αυτά τα αποτελέσματα, η υπεύθυνη θέση ενός σοβαρού και ηθικού γιατρού είναι να μην προχωρήσει ο εμβολιασμός και να μην προτείνει σε κανέναν ασθενή να προχωρήσει με τον εμβολιασμό. Δεν μπορεί λοιπόν κανείς, γιατρός ή μη, να σας πει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Δεν το γνωρίζει ούτε η ίδια η εταιρία που τα πουλάει, πόσο μάλλον ένας δημοσιογράφος ή ένας απλός γιατρός. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν αποποιηθεί όλες τις ευθύνες τόσο οι εταιρίες όσο και οι επιτροπές με την θέσπιση του ακαταδίωκτου. Πρέπει να έχει κανείς στο μυαλό του (σκατά) ότι τα περισσότερα σκευάσματα και εμβόλια που κατατίθενται για έλεγχο δεν περνάνε τα πειραματικά στάδια και αποσύρονται. Βέβαια, αυτό δεν θα συμβεί στην περίπτωση των συγκεκριμένων εμβολίων διότι θα “πέσουν” κυβερνήσεις (ΗΠΑ, Γερμανία, Ισραήλ κ.α.) και θα καταστραφούν οι εταιρίες. Στο μέλλον θα τους δώσουν όπως – όπως μία άδεια αλλά θα τα αποσύρουν σιγά – σιγά από τον μαζικό εμβολιασμό ως μη χρήσιμα πλέον διότι… ο ιός θα έχει εξασθενήσει.

Αν κάποιος το υποστηρίζει ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι ασφαλή, όπως ο γιατρός μας, πέντε ενδεχόμενα υπάρχουν και μπορεί να ισχύουν περισσότερα από ένα ταυτόχρονα: 1) Δεν είναι γιατρός. 2) Είναι κακός γιατρός. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί στην δουλειά τους. Πολλοί κακοί στην δουλειά τους φέρουν και θέσεις ευθύνης ή είναι ακόμα και καθηγητές. 3) Είναι ανενημέρωτος. Δεν έχει διαβάσει τις επιστημονικές μελέτες. Παπαγαλίζει τα επιχειρήματα των εταιριών που πουλάνε τα εμβόλια καθώς και της κυβέρνησης που… μεταπουλά τα εμβόλια. 4) Είναι κομματικό στέλεχος, κυρίως ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει γνώμη δική του, ακολουθεί την “γραμμή” του κόμματος. 5) Παίρνει “δωράκια” από τις συγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρίες ή είναι υπάλληλος των εταιριών αυτών ή θυγατρικών τους. Οι περισσότεροι γιατροί έχουν τέτοιου είδους σχέσεις με τις φαρμακευτικές εταιρίες.

Συμπερασματικά, εγώ δεν θα έπαιρνα αυτόν τον γιατρό όχι για να χτίσει τοίχος ανο(η)σίας, ούτε για να χτίσει ένα 1,20 τοιχάκι στο αυθαίρετο. Προτιμώ να το αφήσω ανοιχτό και να κυκλοφορούν όλα τα “ζώα του δάσους” μέσα στο οικόπεδο. Μου θύμισε την Κυρά μας την Μαμή που ρωτά τον ασθενή αν κοιλοπονά και του δίνει ένα μαντζούνι. Βέβαια ο ασθενής έπασχε από τα νεφρά του, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Έχει το γιατρικό – εμβόλιο για όλους που θα σας σώσει, όπως η διπλωματούχος Βασιλιάδου. Έτσι, θα σε θυμάμαι πάντα.

Υπογραφή
Ένας δημοσιογράφος που θα μείνει ανώνυμος διότι ο φασισμός σας, η εφαρμογή της παρανομίας ως νόμο του κράτους και το κυνήγι μαγισσών που έχετε εξαπολύσει εναντίων της επιστήμης, εσείς οι λίγες μάγισσες με τα μαντζούνια, δεν επιτρέπουν διάλογο, οπότε οι συστάσεις είναι περιττές.
ΥΓ.1 Όποιος πάθει οποιαδήποτε παρενέργεια από το εμβόλιο σε χρονική στιγμή μεταγενέστερη του email του γιατρού, μπορεί να μηνύσει τον γιατρό διότι 1) πρότεινε εμβόλιο χωρίς να γνωρίζει το ιστορικό του ασθενούς και 2) δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πειραματικά στάδια του εμβολίου.

Στην ελληνική δικαιοσύνη ο ενάγων μάλλον θα χάσει αλλά στην ευρωπαϊκά δικαστήρια θα κερδίσει. Έτσι, η αποζημίωση θα είναι μεγαλύτερη. Γιατρέ, ξεκίνα καλού – κακού την μεταβίβαση της περιουσίας σου σε συγγενείς διότι θα την χάσεις όλη, αν κατατεθεί έστω και μία αγωγή εναντίων σου.

ΥΓ.2 Αν είσαι υπέρ των εμβολίων, ας εμβολιαστείς και ας εμβολιάσεις όλη την οικογένειά σου. Κάνε κάθε 6 μήνες 1-2 δόσεις πειραματικών εμβολίων στα παιδιά σου. Έτσι, θα είσαι 34% προστατευμένος από τον κίνδυνο του… 0,01%. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα κάνουν οι άλλοι εμβόλιο, εσύ είσαι καλυμμένος. Επίσης, δεν χρειάζεται να παίρνεις και άλλους στον λαιμό σου. Αν θέλεις να διακινδυνεύσεις, δικαίωμά σου.

ΥΓ3. Έχω την υποψία ότι πολλοί από τους πολιτικούς και από τους μεγαλογιατρούς που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί, στην πραγματικότητα δεν έχουν εμβολιαστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Αναλυτική λίστα παρενεργειών και θανάτων από τα εμβόλια

Από τα εμβόλια το Tozinameran (κωδικός BNT162b2,) της BioNTech/ Pfizer ευθύνεται για 8.426 θανάτους και 632.623 παρενέργειες.

Αντίστοιχα το εμβόλιο mRNA-1273 (CX-024414) της Moderna, ευθύνεται για 4.605 θανάτους και 157.802 παρενέργειες.

Για το εμβόλιο AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) της Oxford/AstraZeneca τα αντίστοιχα νούμερα είναι 3.871 θάνατοι και 852.616 παρενέργειες.

Τέλος για το εμβόλιο JANSSEN (AD26.COV2.S) της Johnson & Johnson έχουν αναφερθεί 601 θάνατοι και 44.486 παρενέργειες.

Να σημειωθεί πως οι παρενέργειες και οι θάνατοι αφορούν τις κίτρινες κάρτες που έχουν συμπληρωθεί, δηλαδή τα επίσημα στοιχεία όπως δηλώθηκαν από ιατρούς, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εικασία και δεν έχουν προσμετρηθεί περιπτώσεις παρενεργειών για τις οποίες δεν έχει δηλωθεί κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά:

Συνολικές παρενέργειες του πειραματικού «εμβολίου» της Pfizer Tozinameran (κωδικός BNT162b2 , Comirnaty) της Pfizer Θάνατοι: 8.426 – Παρενέργειες: 632.623 μέχρι τις 03.07.2021
173.572 Γενικές διαταραχές – συμβάματα τόπου χορήγησης, περ.2.510 θάνατοι
114.125 Διαταραχές του νευρικού συστήματος, περ. 902 θάνατοι
88.638 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού, περ. 103 θάνατοι
57.599 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, περ. 388 θάνατοι
30.404 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού , περ.79 θάνατοι
27.121 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου, περ.989 θάνατοι
19.780 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις , περ.834 θάνατοι
17.754 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος, περ.99 θάνατοι
17.231 Αγγειακές διαταραχές, περ.332 θάνατοι
15.281 Ερευνώμενες , περ.296 θάνατοι
14.858 Καρδιακές διαταραχές, περ.1.165 θάνατοι
11.148 Ψυχιατρικές διαταραχές, περ.117 θάνατοι
9.319 Οφθαλμικές διαταραχές, περ.19 θάνατοι
7.951 Ωτός και λαβυρίνθου, περ. 5 θάνατοι
7.204 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές, περ.124 θάνατοι
6.948 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος, περ.42 θάνατοι
4.721 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης, περ. 164 θάνατοι
3.597 Διαταραχές Αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, περ.2 θάνατοι
2.005 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών, περ. 132 θάνατοι
979 Λόγω επιβαρυμένων κοινωνικές συνθήκων, περ. 12 θάνατοι
558 Μη προσδιοριζόμενες διαταραχές, περ. 33 θάνατοι
478 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικής περιόδου,περ. 18 θάνατοι
392 Επιπλοκές σε χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες, περ. 21 θάνατοι
386 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (περιλαμβάνονται. Κύστεις και πολύποδες), πυροδότηση ή επιδείνωση, περ. 26 θάνατοι
324 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος, περ. 2 θάνατοι
126 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, περ. 12 θάνατοι
124 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

Συνολικές παρενέργειες του πειραματικού «εμβολίου» Moderna mRNA-1273 ( CX-024414) της Moderna: Θάνατοι: 4.605 –Παρενέργειες: 157.802 παρενέργειες έως τις 3/7/2021
42.716 Γενικές διαταραχές και του τόπου χορήγησης, περ.1.928 θάνατοι
28.239 Διαταραχές νευρικού συστήματος, περ. 465 θάνατοι
19.416 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού, περ. 88 θάνατοι
13.626 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος , περ. 161 θάνατοι
8.400 Δέρματος και του υποδόριου ιστού , περ. 32 θάνατοι
7.268 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου , περ. 438 θάνατοι
4.793 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις, περ. 259 θάνατοι
4.491 Καρδιακές διαταραχές, περ. 503 θάνατοι
4.602 Αγγειακές διαταραχές , περ. 160 θάνατοι
3.378 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές , περ. 92 θάνατοι
3.359 Ερευνώμενες, περ. 93 θάνατοι
3.193 Ψυχιατρικές διαταραχές, περ. 75 θάνατοι
2.890 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος, περ. 35 θάνατοι
2.498 Οφθαλμικές διαταραχές , περ. 9 θάνατοι
1.972 Διαταραχές του ωτός και λαβύρινθου
1.616 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης, περ. 94 θάνατοι
1.349 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος, περ. 5 θάνατοι
1.061 Νεφρών και ουροφόρων οδών , περ. 66 θάνατοι
723 Αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού , περ. 2 θάνατος
690 Λόγω επιβαρυμένων κοινωνικές συνθηκών, περ. 16 θάνατοι
540 Λόγω χειρουργικές και ιατρικών επιπλοκών , περ. 42 θάνατοι
338 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικής περιόδου, περ. 2 θάνατοι
269 Διαταραχές μη προσδιοριζόμενες, περ. 17 θάνατοι
175 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (περιλαμβάνονται. Κύστεις και πολύποδες) πυροδότηση ή επιδείνωση, περ. 18 θάνατοι
110 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος , περ. 1 θάνατος
66 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, περ. 4 θάνατοι
24 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων
Συνολικές παρενέργειες του πειραματικού «εμβολίου» τηςOxford / AstraZeneca – AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) Θάνατοι: 3.871 – Παρενέργειες: 852.616 έως τις 3/7/2021
227.408 Γενικές διαταραχές, συμβάματα στον τόπο χορήγησης , περ. 1.009 θάνατοι
180.575 Διαταραχές νευρικού συστήματος , περ. 612 θάνατοι
131.547 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού , περ. 50 θάνατοι
86.515 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, περ. 184 θάνατοι
39.173 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού , περ. 25 θάνατοι
28.994 αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου , περ. 447 θάνατοι
19.508 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις , περ. 247 θάνατοι
19.209 Αγγειακές διαταραχές , περ. 283 θάνατοι
18.352 Ερευνώμενες, περ. 88 θάνατοι
16.000 Ψυχιατρικές διαταραχές , περ. 33 θάνατοι
14.641 Οφθαλμικές διαταραχές, περ. 15 θάνατοι
13.336 Καρδιακές διαταραχές, περ. 454 θάνατοι
10.315 Μεταβολισμού και θρέψης , περ. 50 θάνατοι
9.950 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος , περ. 160 θάνατοι
9.712 Διαταραχές του αυτιού και του λαβύρινθου
8.912 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές , περ. 94 θάνατοι
8.593 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού
3.359 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος , περ. 14 θάνατοι
3.045 Νεφρών και ουροφόρων οδών , περ. 33 θάνατοι
754 Χειρουργικές και ιατρικές επιπλοκές, περ. 16 θάνατοι
607 Διαταραχές μη-προσδιοριζόμενες, περ. 32 θάνατοι
379 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (περιλαμβάνονται. Κύστεις και πολύποδες), πυροδότηση ή επιδείνωση, περ. 9 θάνατοι
355 Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος, περ. 3 θάνατοι
279 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές, περ. 5 θάνατοι
115 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, περ. 3 θάνατοι
117 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων
Παρενέργειες από το πειραματικό «εμβόλιο» της Johnson&Johnson
COVID-19 JANSSEN (AD26.COV2.S): Θάνατοι: 601 – Παρενέργειες: 44.486 έως τις 03/07/2021
11.832 Γενικές διαταραχές και συμβάματα στον τόπο χορήγησης , περ. 150 θάνατοι
9.547 Διαταραχές νευρικού συστήματος , περ. 76 θάνατοι
7.687 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού, περ. 17 θάνατοι
4.283 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος, περ. 25 θάνατοι
2.420 Ερευνώμενες, περ. 39 θάνατοι
1.523 Αγγειακές διαταραχές , περ. 65 θάνατοι
1.453 Διαταραχές αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου , περ. 47 θάνατοι
1.125 του δέρματος και του υποδόριου ιστού , περ. 2 θάνατοι
659 Καρδιακές διαταραχές, περ. 73 θάνατοι
598 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις , περ. 16 θάνατοι
518 Οφθαλμικές διαταραχές, περ. 3 θάνατοι
459 Ψυχιατρικές διαταραχές, περ. 5 θάνατοι
405 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος, περ. 18 θάνατοι
413 Τραυματισμοί, δηλητηρίαση, επιπλοκές, περ. 8 θάνατοι
393 Επιπλοκές σε χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες, περ. 27 θάνατοι
250 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου
225 Μεταβολισμού και θρέψης, περ. 11 θάνατοι
166 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού, περ. 1 θάνατος
161 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος , περ. 1 θάνατος
150 Νεφρών και ουροφόρων οδών, περ. 8 θάνατοι
91 Λόγω επιβαρυμένων κοινωνική συνθηκών, περ. 3 θάνατοι
58 Διαταραχές μη προσδιοριζόμενοι, περ. 4 θάνατοι
18 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη-καθορισμένα (συμπεριλαμβανομένων κύστεων και πολύποδων) πυροδότηση ή επιδείνωση
16 Συγγενείς, οικογενειακές και γενετικές διαταραχές
15 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές, περ. 1 θάνατος
10 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος, περ. 1 θάνατος
11 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

email Αναγνωστη

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΑΝΩΝΥΜΗ 07/27/2021 @ 10:55 ΜΜ

  Εξαιρετικο…τα ειπες ολα φιλε μου, αυτα πρεπει να λεγονται δυνατα….
  Ακουω γιατρο να το συνιστα σε εγκυους, ακουω γιατρους να το συνιστουν σε ανοσοκατασταλμενους(ανηκω κι εγω σε αυτην την κατηγορια) και σε καρκινοπαθεις…

 2. Επίορκος δολοφόνος

 3. ασχετος 07/28/2021 @ 10:14 ΠΜ

  Γιατρός εργασίας.
  Δηλαδή λίγο απο όλα.
  Σαν τον Μπουμπουκο ενα πράγμα. Με δίπλωμα κυβερνητικου εκπροσώπου οπως λεει το βιογραφικό Βασιλακοπουλου του ανευ θέσης καθηγητή.
  Και δοντια βγαζουμε αμα λαχει

 4. ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ 07/28/2021 @ 10:21 ΠΜ

  Εγω θυμαμαι οτι ο παππους μου αγραμματος ων, ηξερε οτι αμα μπολιασεις νερατζιά με λεμονιά βγαζεις πλεον λεμονια.Τώρα πως παρεμβαινεις στο κυτταρο και αυτο μενει ανέπαφο, μονο ο Τσιορδας και ο Βοριδης το ξερουν γιαυτό και μας απειλουν για το καλό μας και το αζημειωτο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh