ΕΡΧΕΤΑΙ Η…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ! ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ-ΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!

 

Αυτά θα ζούμε από ‘δω και στο εξής, από την ώρα μάλιστα που σύσσωμο το πολιτικό σύστημα (μέσα και το ΚΚΕ) αποφάσισε τη λειτουργία τεμένους στον Βοτανικό! 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με απαίτηση των ισλαμιστών, γίνονται….

παρασκηνιακές ζυμώσεις και αρχίζουν να ασκούνται πιέσεις, ώστε να μπει λουκέτο στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα, επειδή βρίσκεται 500 μέτρα μακρύτερα από το σημείο όπου θα χτιστεί το ισλαμικό τέμενος!

Οι ισλαμιστές δεν θέλουν επ’ ουδενί να υπάρχει εν ενεργεία ναός δίπλα στο τέμενός τους και γι΄αυτό τον λόγο πιέζουν ώστε σε αρκετά μεγάλη ακτίνα να μην λειτουργεί χριστιανικός ναός, διότι αυτό θα τους προκαλεί! Και, όπως μαθαίνουμε η κυβέρνηση Τσίπρα αποδέχτηκε ασμένως την απαίτηση αυτή της μουσουλμανικής κοινότητας και ήδη ξεκίνησε παρασκηνιακές ζυμώσεις για να μπει λουκέτο στον ιερό ναό! 

Θυμίζουμε ότι η εκκλησία του Αγίου Σάββα που βρίσκεται επί της Ιεράς οδού 128 έχει τεράστια ιστορία η οποία ανάγεται στα χρόνια του Βυζαντίου, μάλιστα σύμφωνα με την παράδοση λέγεται ότι τον ιερό ναό έκτισε η αυτοκράτειρα Θεοδώρα, ενώ είναι χτισμένος πάνω σε αρχαίο ναό. 


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από ενάμιση μήνα περίπου γράφαμε εδώ ότι «Περιπολικό και Αστυνομία απαγορεύουν στους πιστούς χριστιανούς να τελέσουν Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι στον Βοτανικό». Εκείνο ωστόσο είναι εκκλησάκι που βρίσκεται εντός των ορίων που χτίζεται το τέμενος.

Η εκκλησία του Αγίου Σάββα βρίσκεται εκτός των περιφραγμένων ορίων του τεμένους! Και όμως, η…ακτίνα εμβέλειας των ισλαμιστών φαίνεται ότι μεγαλώνει και επειδή θα ενοχλούνται από την κωδωνοκρουσία και το γεγονός ότι στα 500 μέτρα θα υπάρχει χριστιανικός ναός, αυτό θα οδηγήσει στο κλείσιμό του! 

Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το σοβαρό αυτό θέμα και θα σας ενημερώσουμε. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον εκκλησάκι του Αγίου Σάββα αναφέρει το http://ieraodo.blogspot.gr: 

[«Ο Άγιος Σάββας Ηγιασμένος» δεξιά επί της Ιεράς Οδού, ερχόμενος από Αθήνα προς Αιγάλεω, λίγο πριν το σταθμό ΜΕΤΡΟ του Ελαιώνα, περίπου στη συμβολή με την Οδό της Αγίας Άννας. Στον αρχικό σχεδιασμό της γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ, ο σταθμός αναφερόταν ως «Άγιος Σάββας» και όχι Ελαιώνας. Σύμφωνα με την παράδοση το εκκλησάκι κτίστηκε τον 9ο μ.Χ. αιώνα από την αυτοκράτειρα Θεοδοσία, επάνω σ΄ ένα αρχαίο ναό.

«Μεταξύ της Γεωπονική Σχολής και του γέρικου ελαιόδεντρου υπήρχε Ιερό της Δήμητρας και της Κόρης, όπου λατρευόταν επίσης η Αθηνά και ο Ποσειδών. Σ΄ αυτό το ιερό στάθμευαν οι μύστες όταν επέστρεφαν από την Ελευσίνα, για να ανασυγκροτηθούν και να μπουν στην Αθήνα». Ιωάννα Τσιριγώτη – Δρακωτού, Αρχαιολόγος, περιοδικό ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, τ.43/1992.

Ο Αλέξανδρος Μποφίλας στο βιβλίο του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, «ωραίο, φρικτό κι απέριτο τοπίον», αναφέρει ότι ο Ι. Ναός Αγίου Σάββα ήταν στη «θέση Ιερής Συκιάς και Ναού Δήμητρας» σελ.109 – 119.

Για την Ιερή Συκιά και του ναού της Δήμητρας και της Κόρης κάνει αναφορά και ο Παυσανίας στα ΑΤΤΙΚΑ «Υπάρχει επίσης βωμός του Ζεφύρου και ιερό της Δήμητρας και της Κόρης, όπου τιμώνται μαζί και η Αθηνά και ο Ποσειδών. Στο μέρος αυτό λένε πως ο Φύταλος είχε δεχτεί στο σπίτι του τη Δήμητρα και πως η θεά τους έδωσε σε αντάλλαγμα το οπωροφόρο δέντρο της συκιάς.»

Ο Πωλ Φουκάρ στο βιβλίο του «Ελευσίνια Μυστήρια» αναφέρει ότι «δεν έχω καμιά πληροφορία για το δρόμο που ακολουθούσαν ως τη στιγμή που η πομπή πλησίαζε την Αθήνα. Κι όταν έφτανε στο προάστιο της Ιερής Συκιάς, δυο χιλιόμετρα από το Δίπυλο (τις Θριάσιες πύλες της Αθήνας) σταματούσε.»

Στον Οδηγό του ΕΟΤ του 1930, στην πεζοπορική διαδρομή Αθήνα – Ελευσίνα υπάρχει η εξής περιγραφή: «Η εκκλησία του Αγίου Σάββα βρίσκεται μετά τον Κηφισό ποταμό και είναι κτισμένη πάνω στη θέση του αρχαίου ναού της Δήμητρας». Στο σκίτσο του οδηγού της διαδρομής, που δημοσιεύεται στο «Χαϊδάρι – Τόπος και Άνθρωποι» (σελ.85), φαίνεται καθαρά ότι ο Κηφισός είναι τοποθετημένος στο «κάδρο» πριν το εκκλησάκι του Αγίου Σάββα. Όπως αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση ο ποταμός Κηφισός δεν ήταν στη θέση που είναι σήμερα αλλά ανατολικότερα.]

[Ο νότιος εξωτερικός τοίχος της εκκλησίας του Αγίου Σάββα με εντοιχισμένα αρχαία μάρμαρα…

«Στην ίδια περιοχή και στο νότιο κράσπεδο της σημερινής (Ιεράς Οδού) είναι κτισμένη η μικρή εκκλησία του Αγίου Σάββα με εντοιχισμένα μάρμαρα που ανήκουν σε μνημεία της Ιεράς Οδού…» Ιωάννα Τσιριγώτη – Δρακωτού, Αρχαιολόγος, περιοδικό ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, τ.43/1992.]

[Επάνω Φωτογραφία:Ο Άγιος Σάββας τοποθετημένος μέσα σε πλαίσιο από αρχαία μάρμαρα της Ιεράς Οδού. 

Κάτω Φωτογραφία: Πλαίσιο παραθύρου από μάρμαρα μνημείων επί της Ιεράς Οδού.

Μάρμαρα από την αρχαία Ιερά Οδό έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλου ναούς, όπως π.χ. στη Μονή Δαφνίου, οποία κτίστηκε στη θέση του Ιερού του Δαφναίου Απόλλωνα.]

AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Loading...

33 thoughts on “ΕΡΧΕΤΑΙ Η…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ! ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ-ΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!

 1. Ν says:

  Ελπίζω οτι κάνετε πλάκα βέβαια..που είναι η Εκκλησία μας; οι ιερείς; Γιατί δεν ξεσηκώνονται;Για πηγαίνετε να κάνετε Εκκλησία στη χώρα τους δίπλα στα κωλοτεμενη τους..και αν δεν κόψουν λαρυγγια,εμένα φτυξτε με..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;Που είναι το κωλοκρατος;Αν θέλουν κωλοτζαμια να τα κανουν στα σπίτια και στις αυλές των πολιτικών που τους φέρνουν και τους γλυφουν..Να πάνε εκεί Εγώ θέλω να βλέπω τις Εκκλησίες μας και να μπαίνω οποτε θέλω να αναβω ενα κεράκι..Αλλά ξέρεις τι; Εύχομαι σε αυτους τους πολιτικους , να μπούμε σπίτι τους και να ανταμωσουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους..οι λαθρο που βάζουν μέσα..ΕΥΧΟΜΕ..

  • ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΝΣΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΛΑΘΡΟ!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ellinas says:

   POU EINAI OI MAZES? POU EINAI O ELLINAS? POU EINAI I PERIFANIA MAS TA ONEIRA MAS KAO OI AKSEIES MAS? AFISTE TOUS KLIRIKOUS.. MIN PASAROUME SE ALLOUS OTI DEN KATORTHONOUME EMEIS ME TIN APATHEIA MAS!!

 2. trelos says:

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΕ ΡΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ? ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ? ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΝ ΟΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΙΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 3. ΠΔ. says:

  Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα!Ας μην εφτιαχναν εκει το τζαμι[καλυτερα βεβαια να μην το εφτιαχναν πουθενα],η εκκλησια ηταν εκει πριν απο αυτο.Αυτο σημαινει πολεμο.ΤΕΛΟΣ!Αν η Ιεραρχια το δεχτει,σημαινει πολεμος και μ’αυτην.ΤΕΛΟΣ!

    • Μητσος εξ Αγγλιας says:

     ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ; ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΔΩ Η ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΩ; ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

    Μητσος εξ Αγγλιας………. Όταν οι Ελληνες πήγαν να συναντήσουν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, Εκείνος είπε: «Eλήλυθεν η ώρα να δοξαστεί ο Υιος του Ανθρώπου»………..https://www.youtube.com/watch?v=4j6IKQbFAQY&feature=youtu.be …………………«Όταν λοιπόν έμαθε ο Κύριος ότι οι Φαρισαίοι πληροφορήθηκαν πως ο Ιησούς αποκτά περισσότερους οπαδούς από τον Ιωάννη και τους βαφτίζει –2 αν και ο ίδιος ο Ιησούς δε βάφτιζε αλλά οι μαθητές του –3 άφησε την Ιουδαία κι έφυγε πάλι για τη Γαλιλαία. 4 Έπρεπε όμως να περάσει από τη Σαμάρεια. 5 Έφτασε έτσι σε μια πόλη της Σαμάρειας που λεγόταν Συχάρ, κοντά στο χωράφι που είχε δώσει ο Ιακώβ στο γιο του τον Ιωσήφ. 6 Εκεί βρισκόταν το πηγάδι του Ιακώβ. 0 Ιησούς, κουρασμένος από την πε­ζοπορία, κάθισε κοντά στο πηγάδι- ήταν γύ­ρω στο μεσημέρι.
    7-8 Οι μαθητές του είχαν πάει στην πόλη ν αγοράσουν τρόφιμα. Έρχεται τότε μια γυ­ναίκα από τη Σαμάρεια να βγάλει νερό. Ο Ιη­σούς της λέει: «Δώσ μου να πιω». 9 Εκείνη τού απάντησε: «Εσύ είσαι Ιουδαίος κι εγώ Σαμαρείτισσα. Πώς μπορείς να μου ζητάς να σου δώσω νερό να πιεις;» -επειδή οι Ιουδαίοι αποφεύγουν κάθε επικοινωνία με τους Σαμαρείτες. 10 Ο Ιησούς της απάντησε: «Αν ήξερες τη δωρεά του Θεού και ποιος είν αυτός που σου λέει «δώσ μου να πιω», τότε εσύ θα τους ζητούσες κι εκείνος θα σου έδινε ζωντανό νερό». 11 Του λέει η γυ­ναίκα: «Κύριε, εσύ δεν έχεις ούτε καν κου­βά, και το πηγάδι είναι βαθύ- από πού, λοι­πόν, το χεις το τρεχούμενο νερό; 12 Αυτό το πηγάδι μάς το χάρισε ο προπάτοράς μας ο Ιακώβ- ήπιε απ αυτό ο ίδιος και οι γιοι του και τα ζωντανά του. Μήπως εσύ είσαι ανώτερος απ αυτόν;» 13 0 Ιησούς της απάντησε: – «Όποιος πίνει απ αυτό το νερό θα διψάσει πάλι· 14 όποιος όμως πιει από το νερό που θα του δώσω εγώ δε θα διψάσει ποτέ, αλλά το νερό που θα του δώσω θα γίνει μέσα του μια πηγή που θ αναβλύζει νερό ζωής αιώ­νιας». 15 Του λέει η γυναίκα: «Κύριε, δώσ μου αυτό το νερό για να μη διψάω, κι ούτε να έρχομαι ως εδώ για να το παίρνω».
    16 Τότε ο Ιησούς της είπε: «Πήγαινε να φωνάξεις τον άντρα σου κι έλα εδώ». 17«Δεν έχω άντρα», απάντησε η γυναίκα. Ο Ιησούς της λέει: «Σωστά είπες, «δεν έχω άντρα» 18 γιατί πέντε άντρες πήρες κι αυτός που μαζί του τώρα ζεις δεν είναι άντρας σου· αυτό που είπες είναι αλήθεια». 19Του λέει η γυναίκα: «Κύριε, βλέπω ότι εσύ είσαι προφήτης 20 οι προπάτορές μας λάτρεψαν το Θεό σ αυτό το βουνό» εσείς όμως λέτε ότι στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται ο τόπος όπου πρέπει κανείς να τον λατρεύει». 21 «Πίστεψε με, γυναίκα», της λέει τότε ο Ιησούς, «είναι κοντά ο καιρός που δε θα λατρεύετε τον Πατέρα ούτε σ αυτό το βουνό ούτε στα Ιε­ροσόλυμα. 22 Εσείς οι Σαμαρείτες λατρεύετε αυτό που δεν ξέρετε- εμείς όμως λατρεύ­ουμε αυτό που ξέρουμε, γιατί η σωτηρία έρ­χεται στον κόσμο από τους Ιουδαίους. 23 Είναι όμως κοντά ο καιρός, ήρθε κιόλας, που οι πραγματικοί λατρευτές θα λατρεύσουν τον Πατέρα με τη δύναμη του Πνεύματος, που αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί έτσι τους θέλει ο Πατέρας αυτούς που τον λα­τρεύουν. 24 Ο Θεός είναι πνεύμα. Κι αυτοί που τον λατρεύουν πρέπει να τον λατρεύ­ουν με τη δύναμη του Πνεύματος, που φανερώνει την αλήθεια». 25 Του λέει τότε η γυ­ναίκα: «Ξέρω ότι θα έρθει ο Μεσσίας, δηλα­δή ο Χριστός· όταν έρθει εκείνος, θα μας τα εξηγήσει όλα». 26 «Εγώ είμαι», της λέει ο Ιη­σούς, «εγώ, που σου μιλάω αυτή τή στιγμή». 27 Εκείνη την ώρα ήρθαν οι μαθητές του κι απορούσαν που συνομιλούσε με γυναίκα. Βέβαια, κανείς δεν του είπε «τι συζητάς;» ή «γιατί μιλάς μαζί της;» 28 Τότε η γυναίκα ά­φησε τη στάμνα της, πήγε στην πόλη κι άρ­χισε να λέει στον κόσμο: 29 «Ελάτε να δείτε έναν άνθρωπο που μου είπε όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου- μήπως είναι αυτός ο Μεσσίας;» Βγήκαν, λοιπόν, από την πόλη κι έρχονταν σ αυτόν.
    31 Στο μεταξύ οι μαθητές τον παρακαλού­σαν και του έλεγαν: «Διδάσκαλε, φάε κάτι». 32 Αυτός όμως τους είπε: «Εγώ έχω να φάω τροφή που εσείς δεν την ξέρετε». 33 Οι μα­θητές έλεγαν μεταξύ τους: «Μήπως του φερε κανείς να φάει;» 34 Αλλά ο Ιησούς τους είπε: «Δικιά μου τροφή είναι να εκτε­λώ το θέλημα εκείνου που με έστειλε, και να φέρω σε πέρας το έργο του. 35 Εσείς συ­νηθίζετε να λέτε «τέσσερις μήνες ακόμη, κι έφτασε ο θερισμός». Εγώ σας λέω: σηκώστε τα μάτια σας και κοιτάξτε τα χωράφια. Ασπροκοπούν από τα στάχυα τα ώριμα, έ­τοιμα κιόλας για το θερισμό. 36 Ο θεριστής αμείβεται για τη δουλειά του και συνάζει καρπό για την αιώνια ζωή, έτσι ώστε μαζί να χαίρονται κι αυτός που σπέρνει κι αυτός που θερίζει. 37 Γιατί εδώ αληθεύει η παροι­μία «άλλος είναι που σπέρνει κι άλλος που θερίζει». 38 Εγώ σας έστειλα να θερίσετε καρπό που γι αυτόν εσείς δεν κοπιάσατε· άλλοι μόχθησαν, κι εσείς μπήκατε εκεί να θερίσετε το δικό τους κόπο».
    39 Πολλοί από τους Σαμαρείτες εκείνης της πόλης πίστεψαν σ αυτόν, εξαιτίας της μαρτυρίας της γυναίκας που έλεγε: «Μου είπε όλα όσα έχω κάνει». 40 «Όταν λοιπόν οι Σαμαρείτες ήρθαν κοντά του, τον παρακα­λούσαν να μείνει μαζί τους· κι έμεινε εκεί δύο μέρες. 41 Έτσι, πίστεψαν πολύ περισσό­τεροι ακούγοντας τα λόγια του 42 κι έλεγαν στη γυναίκα: «Η πίστη μας δε στηρίζεται πια στα δικά σου λόγια· γιατί εμείς οι ίδιοι τον έχουμε τώρα ακούσει και ξέρουμε πως πραγματικά αυτός είναι ο σωτήρας του κό­σμου, ο Χριστός»….«21 0 Ιησούς άφησε τον τόπο εκείνο κι αναχώρησε για την περιοχή της Τύρου και της Σιδώνας. 22 Τότε μια γυναίκα Χαναναία βγήκε έξω από τα όρια της περιοχής εκείνης και του φώνα­ζε δυνατά: «Ελέησε με, Κύριε, *Υιέ του Δαβίδ. Η θυγατέρα μου βασανίζεται από δαιμόνιο». 23 Αυτός δεν της απαντούσε λέξη. Τον πλησίασαν τότε οι μαθητές του και τον παρακαλούσαν: «Διώξε την, γιατί μας ακολουθεί και φωνάζει». 24 Ο Ιησούς είπε: «Έχω αποσταλεί μόνο για τους πλανεμένους Ισραηλίτες». 25 Ε­κείνη όμως ήρθε και τον προσκύνησε λέγοντας: «Κύριε, βοήθη­σε με». 26 Αυτός της αποκρίθηκε: «Δεν είναι σωστό να πάρει κα­νείς το ψωμί των παιδιών και να το πετάξει στα σκυλιά». 27 «Ναι, Κύριε», είπε εκείνη, «αλλά και τα σκυλιά τρώνε από τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των κυρίων τους». 28Τότε ο Ιησούς Γης απάντησε: «Μεγάλη είναι η πίστη σου, γυναίκα! Ας γίνει ό­πως το θέλεις». Κι από κείνη την ώρα γιατρεύτηκε η θυγατέρα της.»

    • Μητσος εξ Αγγλιας says:

     ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΧΡΗΣΤΟ; ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΠΔ. ΩΠΑ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΑΞΕΣΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

     • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

      Μητσος εξ Αγγλιας…….«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν»Μπορούμε να συγκροτούμε εκκλησίασμα η και κοινωνία «προσώπων», όπως είναι της μόδας να λέγεται, αλλά τι σόι είναι αυτή η κοινωνία, όταν τα πρόσωπα κουβαλούν μαζί τους τον εγωισμό και τη φιλαυτία τους;

      Όταν μνημονεύουν μεν τον Θεό, αλλά «περιποιούνται την ιδίαν δόξαν»; Όταν είναι έρμαια συμπλεγμάτων που επινοούν ένα Θεό με τα ίδια συμπλέγματα; Ζούμε ευχαριστιακή ζωή, όταν τελικά μπορούμε να καταστέλλουμε το εγωιστικό θέλημα του προσώπου μας, για να φθάσουμε πάλι στην ενότητα της ανθρώπινης φύσης, στην οποία τα πρόσωπα περιχωρούνται, στην πραγματική και αρχοντική αγάπη, στο ένα θέλημα, το οποίο προσέλαβε ο Χριστός και το ένωσε με το θείο θέλημα. Έτσι ώστε να υπάρχει ένας σκοπός, ένα όραμα, μια προοπτική. Καθώς λέει ο Μ. Βασίλειος, «τίποτε δεν χαρακτηρίζεi περισσότερο τη φύση μας, από το να κοινωνούμε μεταξύ μας και να αγαπά ο καθένας τον ομοούσιό του». Μη νομίζουμε ότι η Ευχαριστία αυτή καθεαυτήν ως πράξη, η ότι η Εκκλησία αυτή καθεαυτήν ως δομή είναι η Βασιλεία του Θεού, οπότε αυτομάτως γινόμαστε αγγελούδια και θεοί κατά χάριν. Θεία Κοινωνία σημαίνει κοινωνία του Σώματος και του Πνεύματος του Χριστού, πως όμως θα φωτίσει και θα θερμάνει το Πνεύμα, αν δεν βρει η φλόγα του οξυγόνο μέσα στην ψυχή μας; Γι’ αυτό λέει ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος «ας μη ξεθαρρεύουμε επειδή γίναμε μια φορά μέλη του σώματος, γιατί η κακία προκαλεί σοβαρή αρρώστια. Η ειλικρίνεια και η καθαρότητα της ψυχής είναι η προϋπόθεση της αληθινής κοινωνίας». Έτσι, η απολυτοποίηση της εξωτερικής συνάξεως, τής ευχαριστιακής τελετής και συμμετοχής, κυοφορεί τον κίνδυνο της τυπολατρείας, δημιουργεί τη λανθασμένη και επικίνδυνη αντίληψη ότι η ίδια η συμμετοχή στο μυστήριο απροϋπόθετα με καθιστά μέλος του Χριστού. Θα τολμήσω να πω το εξής: δεν είναι το μυστήριο που μας σώζει. Μας σώζει ο ίδιος ο Θεός μέσα από τα μυστήρια, κι αυτό σημαίνει ότι ο Θεός προσφέρει τη δυνατότητα και απαιτεί την προσωπική συνάντηση μαζί Του και με όλους τους άλλους στον χώρο της καρδιάς, που είναι το κέντρο της ανθρώπινης ύπαρξης. Για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζει ευχαριστιακά, πρέπει να αγωνίζεται να αποκτήσει καθαρή καρδιά, να αγωνίζεται να θεραπευθεί από τα πάθη, που ορθώνονται σαν τείχη ανάμεσα σ’ αυτόν και στον Θεό.

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ Σ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΡΑΞΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙΣ.

   • ΠΔ. says:

    Καποια εποχη στην Ελλαδα υπηρχαν μονο Ελληνες χριστιανοι.Δικες τους ηταν οι εκκλησιες,οτι ηθελαν τις εκαναν.Τωρα ξεφυτρωσανε οι 12θειστες και ζητανε τα ρεστα.Αν υπηρχαν τοτε,γιατι δεν υποστηριξαν τους ναους τους.Μην μου πεις για βια,γιατι περισσοτερη βια απο τους χριστιανους δεν υπεστησαν.

    • Μητσος εξ Αγγλιας says:

     ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
     ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΙΣΗ. ΥΠ ΟΨΗΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕ.

 4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  OXI ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …..ΞΕΧΝΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ …..ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ…..κατα τα αλλα πολυ σωστο το αρθρο δινει πολλες αφορμες αυτοκριτικης σε οσους στηριξαν αυτο το διεφθαρμενο …δημοκρατικο τοξο και σε οσους μπορουν ακομα να σκεφτονται.

  • ΠΕΤΡΟΣ says:

   Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ, ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    φιλε η αληθεια τους κουτους τους ποναει αφου χωρις σκεψη εχουν μαθει να ηδονιζονται απο την προπαγανδα των τσοντοκαναλων και δεν αντεχουν χωρις αυτη…
    οσο για τον αρθρογραφο θελω να πιστευω οτι δεν θεωρει την χρυση αυγη μερος του πολιτικου συστηματος και για αυτο εγραψε για ολα τα κομματα του πολιτικου συστηματος , μενει να απαντησει .

 5. Απαντα ρε says:

  Αυτά θα ζούμε από ‘δω και στο εξής, από την ώρα μάλιστα που σύσσωμο το πολιτικό σύστημα (μέσα και το ΚΚΕ) αποφάσισε τη λειτουργία τεμένους στον Βοτανικό!..ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΡΑ,

    • !! says:

     προσπαθησε να ξυπνησεις τυπε. Οταν ο μηχαλολιακοπουλος υμνει τον εωσφορο, μαζευει ολα τα χαπατα(καλη ωρα σαν εσενα) και τα κανει δωδεκαθεϊστες και ονομαζει το κομμα του γκολντεν ντον δεν μπορεις να ρωτας που κολλα ο σατανισμος.

     • ΑΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... says:

      Χα,χα,χα τι εξυπνος που εισαι ,μονος σου τα σκεφτηκες η στα ειπε κανενα καναλι ? εκτος απο ναζι τωρα ειναι και σατανιστες ! και λιγο πριν ηταν και μπραβοι και εγκληματιες και μασονοι και νεοταξιτες και
      τσιρακια των εφοπλιστων και πρακτορες των ρωσων και ………..εξωγηινοι ! αντε να χαθειτε ρε αβουλα γιουσουφακια και εσυ πηγαινε να ξανακανεις κανενα στοματικο στους νταβατζηδες του τοξου που οχι μονο σε γ…. αλλα σου παιρνουν στο τελος και τα βρακια ,δυστυχως σαν και σενα ειναι και η πλειοψηφια και γιαυτο καταντησαμε ετσι και μας κανουν οτι μας κανουν , οχι μονο μυαλο δεν βαζετε αλλα γινοσαστε και παπαγαλακια της καθε βλακοπροπαγανδας .
      Ωστε και σατανιστες ε ? αητος εισαι μωρε αδελφακι μου!

     • ΜΑ says:

      ειναι ολα αυτα και αλλα που δεν υποψιαζεσαι καν εσυ. Δεν το εχουν καν κρυφο. Απλα τα διαψευδουν με βρισιες. Δηλαδη σου λενε να μην πιστευεις τα ματια, τα αυτια σου, τη λογικη αλλα να πιστευεις μονο οτι σου προπαγανδιζουνε. Και θα ησασταν πολυ διασκεδαστικοι αν δεν χωνωσασταν και καταστρεφατε/γελοιοποιουσατε καθε προσπαθεια πραγματικης αντιδρασης με τους μπαμπουινισμους σας. Εχετε γελοιοποιησει και απαξιωσει τον πατριωτισμο «πατριωτη»!

 6. John says:

  Με απαίτηση των «γκρουπιέρηδων» των τριών υπερκαζίνο σε ΗΠΑ, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο γίνονται παρασκηνιακές ζυμώσεις και αρχίζουν να ασκούνται πιέσεις και απειλές ώστε να μπει λουκέτο στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα επειδή βρίσκεται 500 μέτρα μακρύτερα από το σημείο όπου θα χτιστεί η μυστική ΝΑΤΟϊκή βάση που θα στεγάσει τα κρυφά πυρηνικά της λυκοσυμμορίας των εκλεκτών και των προθύμων!

  Οι «μεγαλογκρουπιέρηδες της Φρανκφούρτης, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης δεν θέλουν επ’ ουδενί να υπάρχει εν ενεργεία ναός δίπλα στη μυστική τους βάση και γι΄αυτό τον λόγο πιέζουν και απειλούν Θεούς και δαίμονες ώστε σε αρκετά μεγάλη ακτίνα να μην λειτουργεί χριστιανικός ναός διότι αυτό τους χαλάει τα σχέδια για την αντιμετώπιση της ανύπαρκτης σινορωσικής απειλής!

 7. ]+[ says:

  Κάποτε γίναμε με το ζόρι χριστιανοί! Τώρα θα γίνουμε με το ζόρι μουσουλμάνοι, μετά με το ζόρι άθεοι, και πάει λέγοντας. Όλα με το ζόρι ελεύθερη βούληση μηδέν!
  Με το ζόρι μας επιβάλουν να «θελουμε» αυτά που θελουμε και να αλληλοσκοτωνόμαστε γι αυτά! Όταν κατανοήσουμε ποσό μάταια είναι όλα αυτά τότε ίσως να επικεντρωθούμε στο να κοιτάξουμε να σώσουμε την φυλή μας όσο «κακή στραβή κι ανάποδη» κι αν είναι….

 8. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ «ΘΕΙΟ ΣΗΜΕΙΟ» ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ματθ. 24,29 Εὐθέως δὲ μετὰ τὴν θλῖψιν τῶν ἡμερῶν ἐκείνων ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες πεσοῦνται ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ, καὶ αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται

  Μαρκ. 13,24 Ἀλλ᾿ ἐν ἐκείναις ταῖς ἡμέραις, μετὰ τὴν θλῖψιν ἐκείνην ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται, καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες ἔσονται ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πίπτοντες, καὶ αἱ δυνάμεις αἱ ἐν τοῖς οὐρανοῖς σαλευθήσονται.

  Λουκ. 21,25 Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. καὶ τότε ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐν νεφέλῃ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς. ἀρχομένων δὲ τούτων γίνεσθαι ἀνακύψατε καὶ ἐπάρατε τὰς κεφαλὰς ὑμῶν, διότι ἐγγίζει ἡ ἀπολύτρωσις ὑμῶν.

  Πραξ. 2,19 καὶ δώσω τέρατα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ σημεῖα ἐπὶ τῆς γῆς κάτω, αἷμα καὶ πῦρ καὶ ἀτμίδα καπνοῦ ὁ ἥλιος μεταστραφήσεται εἰς σκότος καὶ ἡ σελήνη εἰς αἷμα πρὶν ἢ ἐλθεῖν τὴν ἡμέραν Κυρίου τὴν μεγάλην καὶ ἐπιφανῆ.
  ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΗΛΙΟ»; ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ. ΠΡΩΤΑ

  ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 24-11-2014 ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΓΙΝΕ «ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ» ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ. ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. Γεν. 1,14 Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτωσαν φωστῆρες ἐν τῷ στερεώματι τοῦ οὐρανοῦ εἰς φαῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς, τοῦ διαχωρίζειν ἀνὰ μέσον τῆς ἡμέρας καὶ ἀνὰ μέσον τῆς νυκτός· καὶ ἔστωσαν εἰς σημεῖα καὶ εἰς καιροὺς καὶ εἰς ἡμέρας καὶ εἰς ἐνιαυτούς· ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ» ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΝΑΣ» ΘΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ

 9. Ανώνυμος says:

  συμβαίνει ένα καταπληκτικό με τους δήθεν αριστερούς στην Ελλάδα.. (τους λέω δήθεν γιατί αληθινοί αριστεροί υπάρχουν και δεν έχουν σχέση με τα ανθρωποειδή αποβράσματα που αποτελούν συριζα κκε παλιό πασοκ κτλ…) ενώ διαμαρτύρονται για κάθε τη χριστιανικό ταυτόχρονα υπερασπιζονται τα μουσλίμια… σε πρόσφατη συζύτηση μου το τρανταχτό επειχηρημα ήταν ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκδηλώνει την πίστη του… σύμφωνοι αλλά τη γίνεται με τους χριστιανούς… οι χριστιανοί έχουν σφάξει έχουν καταχραστεί χρήματα οι τραγοπαπες κτλ… καλύτερα να μιλάς με λοβοτομημένο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   αληθινοι αριστεροι υπαρχουν ? δηλαδη εσυ πως τους φαντασιωνεσαι τους αληθινους αριστερους ? σαν τον μαδουρο ας πουμε ? η σαν τον αδελφο καστρο ?η σαν τους κομμουνιστες του πρωην ανατολικου μπλοκ τυπου τσαουσεσκου ? για πες μας ,ζουν αναμεσα μας η ειναι στην τρελη σου φαντασια?

 10. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Αυτοί λέει θα ενοχλούνται απο τις καμπάνες. Εμας μας ρώτησε κανεις αν μας ενοχλεί η φωνή..τα γκαρίσματα….του μουαζινη τους που θα καλεί τους πιστούς για προσευχή;;;;
  Ε, λοιπον, ναι, μας ενοχλεί και πολυ μάλιστα.

 11. vgs says:

  ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΗΦΙΝΕΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 100,000 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ . ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ I PHONE SMART PHONE ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *