17:02 - 23/08/2019

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ/ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ./ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ TANKER , ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ,ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ , ΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

2)ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΟΣΧΑ, Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚOΣΜΙΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

3)ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ENA ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΤΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ,ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..ΥΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ “ΕΙΚΟΝΑ’ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΛΙΒΥΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΣΙΙΤΙΚΗ/ΦΙΛΟΙΡΑΝΙΚΗ/ΦΙΛΟΑΣΑΝΤΙΚΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.

4)ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.

5)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΟΥ GRACE1/ADRIAN DARYA ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ Ν ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ,ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΙΡΑΝ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ VERY SPECIAL RELATIONSHP ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2.100.000 ΒΑΡΕΛΙΑ,ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 130-140ΕΚΑΤ ΔΟΛ.

6) ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΗΤΑΝ 25 ΑΤΟΜΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ 6 ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ; ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΑΝΚΕΡ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ,ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ;

7)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ INTERNATIONAL EMERGENCY ECONOMICPOWERS ACT. EΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 995.000 ΔΟΛ, ΤΗΣ PARADISE GLOBAL TRADING LLC, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

8)ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ LΑRGE ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ;

9)Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΖΑΡΙΦ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ;ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΣΛΟ ;

10)ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ;ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΑΣΚΗΣΗ ‘ΕΥΓΕΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ” ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ EUCOM ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ;

11) ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΙΤΗΤΑ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΩΝ ΑΡΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ /ΘΑΛΑΣΑ ΤΟΥ ΟΜΑΝ/ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΚΑ.

12)ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟΥ.

13)ΟΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;

14)ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ,ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΥΡΡΑΧΕΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ.

15)ΠΑΡΕΜΒΣΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΤΕΗΒ ΣΑΝΤΕΡΦΕΛΝΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΦΑΤΙΧ ΝΤΟΝΜΕΖ.

16)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ/ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΧΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΧΟΜΕΝΑ.

analystsforchange.org

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. το χιλιαρμενο παντως εχει μαζευτει

  2. ουτε το βαπορι απ την περσια να ηταν…

  3. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΘΑ ΤΟ ΜΠΑΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ SEALS ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ [ ΘΑΛΑΣΣΑ ]

  4. ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ANALYSTFORHIRE ΔΡ. ΔΡΟΥΓΟΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ DR. DREEZ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*