ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εργαζόμενοι ΔΕΗ: Ξεκινάμε διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη

· Κατοχικά Νέα

«Από την Κυριακή το βράδυ ξεκινάμε απεργιακές κινητοποιήσεις με διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα τα νησιά την Κρήτη αλλά και τη Ρόδο», υποστήριξε ο πρόεδρος εργαζομένων του ομίλου της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Ελλάδα 94,3 και τον Βαγγέλη Γιακουμή ο Κώστας Μανιάτης ανέφερε ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας διαλύει ΔΕΗ και ο υπουργός με το νομοσχέδιο αυτό λειτουργεί ως εκπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων.
powered by Rubicon Project

Παράλληλα τόνισε πως όταν υπάρχει απεργιακή κινητοποίηση σίγουρα θα έχουμε διακοπές ρεύματος αλλά θα προειδοποιούμε τις ώρες και που θα κατεβαίνει ο διακόπτης ανέφερε ο κ.Μανιάτης.

Οι αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΓΕΝΟΠ μόλις έγιναν γνωστές οι αλλαγές που έρχονται στη ΔΕΗ, όπως η κατάργηση της μονιμότητας ανακοίνωσε πως προσανατολίζεται σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ως αντίδραση. Το ΔΣ της Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως το Σάββατο και επισήμανε ότι «το νομοσχέδιο φέρνει δραστικές αλλαγές στη λειτουργία της ΔΕΗ και ουσιαστικά ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις».

iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντραΕΛΛΑΔΑ

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντρα

2 απαντήσεις στο “Εργαζόμενοι ΔΕΗ: Ξεκινάμε διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη”

  1. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΕΗ .ΚΟΥΠΕΠΕ ΚΟΥΠΕΠΕ .ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΙΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

  2. Να κόψετε το ρευμα στο υπουργείο ενέργειαε και στους βολευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια…εμείς γιατί να υποστούμε αυτή την ταλαιπωρία?? Επιτέλους στοχεύστε εκεί που πρέπει!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά