22:45 - 02/06/2021

Έρχονται τα τσιπάκια και στην Ελλάδα;;; Έγινε το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα;

 

Τα εύσημα για τον τρόπο λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ παράλληλα έδειξε πως η νέα εποχή μπαίνει για τα καλά στην Ελλάδα!

Η παρέμβαση έγινε στο συνέδριο που διοργανώνουν το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και το ιατρικό site «ygeiamou.gr» με θέμα «το ΕΣΥ στην COVID-19 και στη μετά COVID-19 εποχή».

Όλοι είναι εκεί για αυτό το «τεράστιο» βήμα που γίνεται σήμερα, όπως θα διαβάσετε παρακάτω! Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών του Συνεδρίου που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Χίλτον, βρίσκονται και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το συνέδριο ως πρώτης τάξης ευκαιρία για να γίνει αποτίμηση των επιδόσεων του Συστήματος Υγείας και να προχωρήσουμε σε μεταρρύθμιση, βάση για το νέο σύστημα υγείας.

Μίλησε για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με έκτακτο προσωπικό, μέρος του οποίου θα μονιμοποιηθεί αλλά και για το πολύ σημαντικό… ψηφιακό άλμα.

Ειδικότερα, έκανε ειδική αναφορά στον ψηφιακό φάκελο ασθενούς, αλλά και στο γεγονός ότι είναι έτοιμες οι υποδομές για την ψηφιακή ανάπτυξη του τομέα.

Ψηφιακός ιατρικός φάκελος πολίτη λοιπόν! Τι σας θυμίζει;;; Η τεχνολογία προχωράει. Το el.gr είχε εγκαίρως ενημερώσει για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας ρεπορτάζ από την Γερμανία, την χώρα με την μεγαλύτερη ίσως επιρροή εντός της Γηραιάς Ηπείρου.

Στην Γερμανία, λοιπόν, όλο και περισσότεροι Γερμανοί φορούν ήδη εθελοντικά εμφυτεύσιμα τσιπ κάτω από το δέρμα τους, τα οποία χρησιμοποιούνται για άνοιγμα θυρών, πληρωμές και ενσωματώνουν τον ΨΗΦΙΑΚΟ ιατρικό φάκελο, άρα μπορούν να αποδείξουν αν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή όχι. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, εφόσον βαδίσουμε στα χνάρια του Βερολίνου, όπως συνήθως γίνεται, τότε τα τσιπάκια θα παρουσιαστούν σύντομα στην χώρα μας…https://idimokratia.gr/erchontai-ta-tsipakia-kai-stin-ellada-egine-to-proto-terastio-vima/

Πηγη:ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
EL.GR

 

Loading...
Σχετικά με hidden character
Τaking a "red pill" that reveals an unpleasant truth, and taking a "blue pill" to remain in blissful.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*