ΕΡΧΕΤΑΙ Κ.Α.Σ.Α (Κόμμα Ανέργων – Συνταξιούχων – Απόρων) ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Αναζητείται ο χρηματοδότης…

Στην “πυρά” Τσίπρας – Μητσοτάκης για Συμφωνία Πρεσπών και περικοπή συντάξεων…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η Ελλάδα είναι μια χώρα υπό την γερμανική κατοχή και υπό την αμερικανική επιμέλεια! Όλα τα εξαγγελθέντα μέτρα από τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, πρέπει να τεθούν υπόψη των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας και “συμμάχων” μας, προκειμένου να τύχουν της εγκρίσεώς τους ή όχι! Άρα, τίποτε από όσα ακούσατε στη ΔΕΘ δεν είναι οριστικό! Αφού, Τσίπρας και Μητσοτάκης διεκδικώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, λένε μονίμως ψέματα. Αυτό άλλωστε, είναι σε όλους γνωστό!

Ωστόσο, η πραγματικότητα γι΄ αυτούς – στις προσεχείς εκλογές – θα είναι πολύ σκληρή και θα την διαμορφώσουν: Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που η ΝΔ “προετοίμασε” και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε, βάζοντας πολύ βαθιά το μαχαίρι στη ραχοκοκαλιά της αρτιμέλειας της εδαφικής μας υπόστασης, που προσδοκούν επί των ημερών τους η Ελλάς θα ορίζεται από τη Λαμία μέχρι τα Κύθηρα, και η περικοπή των συντάξεων!

Δεμένος χειροπόδαρα ο λαός με τη Συμφωνία των Πρεσπών, και με υπογραφή Παυλόπουλου…

Για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών έχουμε γράψει πάρα πολλά και δεν χρειάζεται να αναλωθούμε εκ νέου σε πολλές αναλύσεις!

Θα πρέπει, ωστόσο να συγκρατήσουμε:

Τα όσα αναφέρουν οι Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι για λαϊκή κατανάλωση, για την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, προκειμένου να αποκομίσουν – οι ίδιοι και τα κόμματά τους – θετικά εκλογικά αποτελέσματα! Δεν νοιάζονται για την ακεραιότητα της Πατρίδος, δεν ενδιαφέρονται για την ευημερία του λαού της! Δεν θα θυσιαστούν ΠΟΤΕ υπερασπιζόμενοι Πατρίδα και ελληνικό λαό!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γι΄ αυτό, επί του πρακτέου η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών δεν βρίσκεται στα δικά μας χέρια! Από τη στιγμή που η ελληνική Πολιτεία, δηλαδή το ελληνικό Κράτος, δεν έχει πλέον καμιά μα καμιά αρμοδιότητα – άσκηση Εξουσίας επί του θέματος!

Το ζήτημα βρίσκεται ΜΟΝΟ στην πλευρά των Σκοπίων! Γι΄ αυτό και οι φασιστικές παρεμβάσεις του Ντόναλντ Τραμπ και της Άγκελα Μέρκελ υπέρ της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα που πραγματοποιείται στα Σκόπια στις 30 Σεπτεμβρίου 2018!

Εάν τα Σκόπια έχουν θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές δημοψήφισμα, τότε η Βουλή τους κυρώνει χωρίς καθυστέρηση τη Συμφωνία των Πρεσπών και ολοκληρώνοντας όλες τις άλλες διαδικασίες, το θέμα διεθνώς καθίσταται λήξαν και η ελληνική Βουλή θα ψηφίσει ΝΑΙ κατά πλειοψηφία, σε μια “στημένη” διαδικασία! Στην αντίθετη περίπτωση, θα θεωρηθεί ότι η Ελλάδα δεν τηρεί διεθνείς συμφωνίες και θα υπάρχουν σκληρά μέτρα από τους ξένους επικυρίαρχους της Ελλάδος!

Έτσι, μετά από το θετικό αποτέλεσμα – για τα Σκόπια – του δημοψηφίσματος, άμεσα αρχίζουν οι ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ! Με το όνομα “Μακεδονία” βεβαίως και όχι με το “Βόρεια Μακεδονία”, που θέλουν Τσίπρας και Μητσοτάκης να πιστέψουμε ότι θα ισχύει!

Άλλωστε, πρόσφατα και ο Τραμπ και η Μέρκελ αναφέρονται σε “Μακεδονία” και όχι σε “Βόρεια Μακεδονία”!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το μέγεθος της Προδοσίας, την οποία συνυπόγραψε κι ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος και με τα δυο του χέρια;

Αντιλαμβάνεστε γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα δημοψήφισμα, αφού θα είναι εκ των ων ουκ άνευ;

Ασύστολα ψεύδη τα περί ακύρωσης της περικοπής των συντάξεων… 

Πάμε τώρα στην περικοπή των συντάξεων…

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δυο πολιτικά γερασμένοι άεργοι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι στη ΔΕΘ έδειξαν όλο το “μεγαλείο” της πολιτικής τους ταρίχευσης! Που περικλείει  – σχεδόν – στο σύνολό του το σημερινό πολιτικό Σύστημα (πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών, ηγεσίες σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού)!

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ως γνήσιος και αιώνιος ψεύτης, ως ένας λαοπλάνος του αισχίστου είδους, έταξε για άλλη μια φορά “λαγούς με πετραχήλια” προς τον αποσβολωμένο ελληνικό λαό! Με αποκορύφωμα την προσπάθεια αναστολής των περικοπών των συντάξεων, που απορρέουν από το νόμο Κατρούγκαλου και ο οποίος τίθεται σε ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2019! Χωρίς ακόμη να έχει λάβει την έγκριση των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας, την οποία εκλιπαρεί γονυπετής, προκειμένου να μην συντριβεί αυτός και το κόμμα του στις προσεχείς εκλογές!

Αλλά, οι συνταξιούχοι της χώρας μας, οι οποίοι αριθμούν 2,5 εκατομμύρια στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι, και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν και ομιλούν μόνο για αναστολή (όχι παραπάνω από 6 μήνες) της ήδη υπογραφείσας συμφωνίας των περικοπών των συντάξεων! Οι οποίες φτάνουν τα 3,2 δις ευρώ! Αφού η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις ψήφισε με το νόμο του Μεσοπρόθεσμου και η όποια αναστολή, εναπόκειται μόνο στα “χέρια” των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας, που δεν δείχνουν μέχρι αυτή τη στιγμή καλή διάθεση, της όποιας αναστολής του εγκληματικού αυτού μέτρου!

Όμως, και στην καλύτερη των περιπτώσεων μιλάμε για 6μηνιαία αναστολή των περικοπών των συντάξεων! Όχι για ακύρωση! Όπερ σημαίνει, ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούν να ξεγελάσουν τους συνταξιούχους, αφού μέλημά τους είναι πως δεν θα σκάσει αυτή η ωρολογιακή βόμβα στα χέρια τους και όχι το συμφέρον των συνταξιούχων, τις συντάξεις των οποίων, ήδη έχουν πετσοκόψει (κατά 50-60%), η προηγούμενη κυβέρνηση (Σαμαρά – Βενιζέλου) και η σημερινή (Τσίπρα – Καμμένου)!

Ειδικότερα για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποδεικνύεται πως εκτός από ψεύτης και λαοπλάνος, είναι και ένας πολιτικός πάρα πολύ σκληρός και αναίσθητος!

Που κυριαρχείται από απάνθρωπα αισθήματα, εξ ου και η δήλωσή του στην ομιλία του στην ΔΕΘ, όταν ισχυρίστηκε:

«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»! 

Ας γνωρίζουν λοιπόν, οι συνταξιούχοι – ψηφοφόροι ότι, ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα παραπάνω, τα οποία θα είναι το διαπραγματευτικό του χαρτί στην Κομισιόν, προκειμένου να πάρει την 6μηνιαία αναστολή των περικοπών των συντάξεων, αφού πρώτα ενημερώθηκε από το υπουργείο Εργασίας πως, οι άνω των 70 ετών συνταξιούχοι αποτελούν το 60% επί του συνόλου των 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων (σ.σ. αποκάλυψη του Εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών)!   

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα φραγμό στην παραπληροφόρηση…

Στο πεδίο της παραπληροφόρησης, αυτή η κυβέρνηση της απολύτου υποταγής στους τοκογλύφους – δανειστές “εταίρους” μας και “συμμάχους” μας, έβαλε στο παιχνίδι και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων!

Το οποίο προ ολίγων ημερών μας “ενημέρωνε” ότι, οι “Θεσμοί” θεωρούν βιώσιμο το ασφαλιστικό μας σύστημα κι ως εκ τούτου σκέπτονται να προχωρήσουν στην ακύρωση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων!  

Και “πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις”, η Κομισιόν διέψευσε τις γκεμπελικές αυτές ειδήσεις! Μιλάμε για μια μαφιόζικη πολιτική, των πεμπτοφαλαγγιτών των Συστημικών ΜΜΕ, που τρομάζει πάρα πολύ!

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ανάπτυξη με αυτούς…

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα μεταξύ 34 χωρών κατατάσσεται πρώτη, ως προς τα φορομπηχτικά μέτρα, τα οποία επιβάλλει στους πολίτες της! 

Αυτό σημαίνει, ανύπαρκτες επενδύσεις, περιορισμένα εισοδήματα, λιγότερες αποταμιεύσεις, λιγότερη κατανάλωση, φοροαποφυγή και αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 5,5 δις ευρώ, από την αρχή του 2018 των ιδιωτών έναντι του δημοσίου!    

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι, τεχνηέντως η οικονομία της Ελλάδος έχει οδηγηθεί σε κατεύθυνση ανούσιας φοροεισπρακτικής πολιτικής, γιατί απλούστατα το επιβάλλουν οι τοκογλύφοι – δανειστές “εταίροι” μας και “σύμμαχοί” μας (σ.σ. Θεσμοί κατά τη Μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), και το υλοποιούν οι εκάστοτε κυβερνητικοί εσωτερικοί παράγοντες!

Συντάξεις: Η διαχρονική αλλοπρόσαλλη γάγγραινα του εκάστοτε κόμματος Εξουσίας…

Το πρόβλημα των συντάξεων, τεχνηέντως, σε τούτη τη χώρα των “θαυμάτων” έγινε διαχρονικά περίπλοκο, με τη δημιουργία πολλών ασφαλιστικών ταμείων! Με συνέπεια να δημιουργούνται πολλά διοικητικά συμβούλια αργόσχολων και αργόμισθων κομματικών στρατών, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των ταμείων, το οικονομικό όφελος των μελών αυτών των συμβουλίων και της προπαγανδιστικής διάθεσης υπέρ του κόμματος που τους εξυπηρετούσε! 

Οι συντάξεις στην Ελλάδα ήταν πάντα το μπαλαντέρ των Μνημονιακών κυβερνήσεων σε ένα σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και άγρας ψήφων! Προκειμένου να αγωνιούν για τη σύνταξή τους οι συνταξιούχοι και επί της ουσίας να μην αντιδρούν αποδεχόμενοι τη ρήση “και πάλι καλά” που μας άφησαν κάτι!

Σήμερα, που τα κόμματα Εξουσίας παρ΄ ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των συνταξιούχων και δεν μπορούν πλέον να τους άγουν και να τους φέρουν, οι κομματικοί συνδικαλιστικοί φορείς των εναπομεινάντων ασφαλιστικών Ταμείων, προσπαθούν έντρομοι να ανταπεξέλθουν της οργής των απόμαχων της ζωής, με ασύστολα ψεύδη και ατέρμονες υποσχέσεις!   

Όμως, “ο κόμπος έφτασε στο χτένι”…

Η υπομονή τελείωσε, γιατί η νέα περικοπή των συντάξεων ισοδυναμεί με την αυτοχειρία των συνταξιούχων και των μελών που συντηρούνται από αυτήν την πενιχρή εναπομείνασα πλέον σύνταξη!

Η νέα περικοπή των συντάξεών τους, θα σημάνει τον αργό τους θάνατο, αυτόν που προανήγγειλε στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας…

Βλέποντας τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους οι συνταξιούχοι της χώρας μας, σε καφενεία, στα πεζοδρόμια, στις ουρές των τραπεζών, οργίζονται και αυτή η υπερχειλίζουσα οργή αναζητά κάποιον Έλληνα, για να τους οργανώσει κατά αυτής της καθεστωτικής πολιτικής κάστας…

“Γεννιέται” κόμμα συνταξιούχων;

Αφουγκραζόμενοι αυτήν την δικαιολογημένη οργή των συνταξιούχων, διαπιστώνουμε για πρώτη φορά την διάθεσή τους να οργανωθούν, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δίκια τους!

Όχι βέβαια, με κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα Εξουσίας! Αλλά, δημιουργώντας το δικό τους κόμμα! Το κόμμα των συνταξιούχων, των ανέργων, των απόρων!    

Ξέρουν, ότι αυτό το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο, αλλά η προσπάθεια όπως πληροφορούμεθα έχει ήδη ξεκινήσει!

Σε μια τέτοια συνάντηση μου ζητήθηκε και παραβρέθηκα! Σε μια σοβαρή συζήτηση, με σοβαρούς ανθρώπους! Εκεί ανακοινώθηκε και η σκέψη, ο νέος αυτός πολιτικός φορέας – εάν λάβει σάρκα και οστά – να φέρει το όνομα Κ.Α.Σ.Α.!

Δηλαδή, “Κόμμα Ανέργων – Συνταξιούχων – Απόρων”!   

Ένα κόμμα που θα πει στους τοκογλύφους – δανειστές “εταίρους” – “συμμάχους” μας, άντε στα τσακίδια…

Και είναι σίγουρο, ότι η δημιουργία του Κ.Α.Σ.Α θα “θάψει” όλο το εθελόδουλο σημερινό πολιτικό Σύστημα, αφού είναι σίγουρο ότι θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα!

Πιστεύουμε πως, μόλις τα εθελόδουλα πολιτικά σημερινά κόμματα, διαβάσουν το σημερινό μου άρθρο, θα ιδρώσουν τόσο, ωσάν να έχουν 40 πυρετό! Και τα ρίγη του τρόμου θα διαπεράσουν το σαθρό κορμί τους!    

Αναζητείται ο χρηματοδότης…

Είναι δεδομένο, πως για τη δημιουργία αυτού του εγχειρήματος απαιτούνται πρωτίστως χρήματα…

Για να αγοραστεί τηλεοπτικός χρόνος για την προβολή του φορέα… Για να νοικιαστούν και για να επανδρωθούν γραφεία προκειμένου να στελεχωθεί το κόμμα…

Έτσι – όπως διαπίστωσα – αναζητούν κάποιον Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος έχει “πληγωθεί” κι εκείνος επιχειρηματικά από το νεοταξικό – νεοφιλελεύθερο πολιτικό Σύστημα των Μνημονιακών κυβερνήσεων…

Αναρωτιούνται λοιπόν, αν θα υπάρξει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να χρηματοδοτήσει αυτόν τον πολιτικό φορέα για να σωθεί η Πατρίδα και ο λαός της;

Θα πετύχει ένα τέτοιο πολιτικό εγχείρημα;

Εδώ βρίσκεται το μεγάλο ερώτημα:

Θα μπορέσει τελικά να γίνει πραγματικότητα το κόμμα Κ.Α.Σ.Α;

Θα βρεθεί εκείνο το “όπλο” για να “πολεμηθούν” οι σημερινοί, αλλά και οι αυριανοί κυβερνώντες, οι οποίοι έχουν παραδώσει τα “κλειδιά” της Ελλάδος σε ξένους δυνάστες;

Εάν πραγματοποιηθεί η ίδρυση του Κ.Α.Σ.Α είναι σίγουρο πως:

Θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα και η Ελλάς να αποφασίζει τα του Οίκου της και όχι για κάθε νομοθετική ρύθμιση, να πρέπει να παίρνει την άδεια των “Θεσμών”!

Θα μπορέσουν να εξαλείψουν το επονείδιστο δημόσιο χρέος, που συνεχώς αυξάνει (σ.σ. η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το παρέλαβε στα 303 δις και το έχει εκτινάξει στα 345 δις ευρώ)!  

Αλήθεια, που πήγαν όλα αυτά τα δις ευρώ από την παραχώρηση σε ξένους, των αεροδρομίων, των λιμανιών, των εθνικών οδών, των τηλεπικοινωνιών, της ΔΕΗ και πολύ σύντομα της ΕΥΔΑΠ; Πού θα πάει ο τεράστιας αξίας ορυκτός μας πλούτος;

Εδώ που φτάσαμε, θα πρέπει να αντιληφτούν όλοι οι συνέλληνες, πως το σημερινό πολιτικό Σύστημα είναι μια μαφία ανθρώπων, που ενεργεί κατά των συμφερόντων της Πατρίδος και του λαού της και μόνο με ένα πολιτικό ηλεκτροσόκ σώζεται ο κλινικά ασθενής, που λέγεται Ελλάς!

Ας γίνει πεποίθηση σε όλους μας, ότι δεν υπάρχει ελπίδα με αυτό το πολιτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος συνηγορεί σε όλες τις εγκληματικές και προδοτικές αποφάσεις της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!   

Μόνο ένα παλλαϊκό πολιτικό κίνημα σαν το Κ.Α.Σ.Α μπορεί να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα της Πατρίδος μας! Με ρήξη και ανατροπή του σημερινού σαθρού – καλοβολεμένου πολιτικού Συστήματος…

Παναγιώτης Αποστόλου

Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος

egerssi@otenet.gr

egerssi.gr

Loading...

6 thoughts on “ΕΡΧΕΤΑΙ Κ.Α.Σ.Α (Κόμμα Ανέργων – Συνταξιούχων – Απόρων) ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 1. Αθανασιος says:

  Αυτο το Κ.Α.Σ.Α.μ@λ@κ@ ψευταρακο πληρωμενε χαρτογιακα γιαπη υπαληλε του κεφαλαιου του εξωγηινου!!!!? μασωνου σαιεντολογου του σωρας ,της παγκοσμιας τραπεζας και της ν.τ.π. σιγουρα δεν εχει σχεση με την νεκρο κασα των εκατομυριων Ελληνων, μελοθανατων γιατι ουτε για θαφτηκα δεν εχουν πια οι πιστοι ψηφοφοροι σας τα ηλιθια κουτοπονηρα μισοβολεμενα και αβολευτα ελληνογκοιμ καλα δασκαλεμενα απο τους φασιστες ψευτοεθνο καπιταλες και την κατασκευασμενη επιτηδευμενα ψευτοαριστερη συριζανελ αμερικανικη αντικομουνιστικη αντεργατικη αντιλαικη προδοτικη συγκυβερνηση ωστε τα ηλιθια ελληνοπροβατα να επιλεξουν ξανα!?πρωτη φορα καπιταλιστικα νεοφιλελευθερα δεξια και ακροδεξια!?…για νεες τραγωδιες φτωχεια και εξαθλιωση..

 2. tasos says:

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

  ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

  Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

  Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

  Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

  Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

  Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

  Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

  Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

  Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

  Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

  Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

  Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

  Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

  Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

  Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

  Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

  Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

  Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

  Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

  Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

  Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

  Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

  Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

  Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

  Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

   Να το προσέξεις αυτό και βασικά να διαβάζεις τις ημερομηνίες λήξεις στις συσκευασίες. Το καλύτερο βέβαια είναι να τα κόψεις τελείως.

   Υ/Γ.: Αν τα είχες γράψει εσύ όλα αυτά θα σεβόμουν τον κόπο σου και τον χρόνο σου. Το να κάνεις αντιγραφή και να μεταφέρεις εδώ προπαγανδιστικές θρησκευτικές κουταμάρες, εκτός του ότι είναι ανοησία, προσβάλει την νοημοσύνη μας.

 3. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  «ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ»
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00058 ] [ 2015.04.17 00:00 ]
  ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΌ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1945 – «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ» ΕΩΣ ΤΟ 2099 – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
  http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2015/04/17/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2015-04-17_00-00.htm#plohgos_05

 4. Jordan says:

  Ψήφο στο ΚΑΣΑ
  για να κοψουνε τη μασα.
  Ψηφα ΚΑΣΑ
  κι όλα τα άλλα
  άστα
  Μη το ρίχνεις στον Αλέξη
  Μη το ρίξεις και στον Κουλη
  Ψηφο ρίξε στο ΚΑΣΑ
  όπως κάνουμε Ουλοι!!!!

  αν είναι πλάκα, θα πέσει πολύ γέλιο

 5. Ιωάννης Κόντος says:

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗ.Σ.Α (ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.kinisa.gr και τα εξής βασικά προτάγματα:
  1) Εσωτερική και Εξωτερική ασφάλεια με διαφύλαξη της Εθνικής μας ομοιογένειας και ομοψυχίας.
  2) Ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας με Εθνικό Νόμισμα και δικά μας όπλα.
  3) Κατάργηση όλων των μνημονιακών περικοπών των συντάξεων και των εισφορών που μας φτωχοποιούν μέχρι πείνας.
  4) Προώθηση της αγροτικής, κτηνοτροφικής, οικονομικής και τεχνολογικής μας ανάπτυξης για μεγαλύτερη δυνατή αυτάρκεια.
  5) Διάσωση όλων των δημόσιων αγαθών και όλης της δημόσιας περιουσίας μας από τα νύχια των σκληρών διεθνών τοκογλύφων και αρπακτικών ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.
  6) Διεκδίκηση όλων των πολεμικών αποζημιώσεων από όλους τους ξένους εισβολείς που μας έχουν επιτεθεί ή κατακτήσει.
  7) Επιστροφή των ξενιτεμένων νέων μας για να δουλέψουν στην Πατρίδα μαζί με όσους συνταξιούχους έχουν την ενεργητικότητα.

  Ιωάννης Κόντος
  Ομότιμος Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης
  Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής
  email=ikontos2017@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *