Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Έντονη σεισμική δραστηριότητα σημειώθηκε σε περιοχές γύρω από την Καστοριά από το απόγευμα της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου έως και το ξημέρωμα της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου 2026, καθώς πραγματοποιήθηκαν συνολικά επτά σεισμικές δονήσεις που έγιναν ιδιαίτερα αισθητές σε όλη την περιοχή.

Η δραστηριότητα ξεκίνησε από την περιοχή δυτικά της Κρυσταλλοπηγής, προς την Κορυτσά, όπου καταγράφηκαν πέντε δονήσεις με τα εξής χαρακτηριστικά:

20:18: 2,3 Ρίχτερ , 24 χλμ Δυτικά της Κρυσταλλοπηγής με εστιακό βάθος 15 χλμ,
20:43: 2,1 Ρίχτερ, 21 χλμ Δυτικά της Κρυσταλλοπηγής, με εστιακό βάθος 10 χλμ,
20:50: 3,7 Ρίχτερ, 23 χλμ Δυτικά της Κρυσταλλοπηγής, με εστιακό βάθος 10 χλμ,

21:00: 3,0 Ρίχτερ, 20 χλμ Δυτικά της Κρυσταλλοπηγής, με εστιακό βάθος 10 χλμ,
21:40: 1,9 Ρίχτερ, 23 χλμ Δυτικά της Κρυσταλλοπηγής, με εστιακό βάθος 15 χλμ.

Η σεισμική δραστηριότητα συνεχίστηκε με δύο νέες δονήσεις σε διαφορετικά επίκεντρα, οι οποίες ανησύχησαν περαιτέρω τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα στο Πισοδέρι Φλώρινας, σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 3,6 Ρίχτερ, με επίκεντρο 20,9 χλμ Νοτιοδυτικά από το Πισοδέρι και εστιακό βάθος μόλις 5 χλμ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου και ώρα 00:10, καταγράφηκε σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 18 χλμ Δυτικά της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας και εστιακό βάθος 9,7 χλμ.

Από τη σεισμική δραστηριότητα δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές, ενώ οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek