03:32 - 09/12/2021

Εποχή ΜΕΝΓΚΕΛΕ στην Ελλάδα! Αυτό ζήτησε ο Τζανάκης – ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ!!!

Στον δρόμο της Αυστρίας και της Γερμανίας – Ταραχή σε όλον τον ελληνικό πληθυσμό!!!Ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ισχυριζόμενος πως ακολουθούν ακόμη 1.500 θάνατοι μέχρι τα Χριστούγεννα, πέταξε την ρουκέτα!!!…

Ο Καθ. Πνευμονολογίας τόνισε πως “έχουμε μια γκάμα μέτρων που αν τα τηρήσουμε σωστά θα έχουμε μείωση των κρουσμάτων”, ωστόσο είπε πως “ίσως σε κάποιες “κόκκινες” περιοχές να χρειάζονται μέτρα τοπικού χαρακτήρα, ενώ τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους πολίτες από 50 ετών και άνω σε πρώτη φάση “και μετά να γίνει διαβάθμιση για υποχρεωτικό εμβολιασμό από τα 40 και πάνω και μετά από 18 και πάνω”.

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν, καθώς καλούν το Κράτος, έτσι ώστε ο εμβολιασμός να γίνει για ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ!!!

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Τζανάκης τόνισε επίσης: “Παρακαλώ και καλώ τις εγκύους και τις λεχώνες να σπεύσουν να εμβολιαστούν και πρέπει να τους δίνεται προτεραιότητα από την πλατφόρμα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για τις ίδιες και τα έμβρυα τους και τα βρέφη, να είναι ανεμβολίαστες”.

skeftomasteellhnika.blogspot.com

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. εφόσον είναι και αντιπρόεδροι ή άλλοι ως πρωην γρραμματείς εταιρειών..

  hts.org.gr/ds
  hts.org.gr/848

  εταιρων .. ετερον/εκάτερον

 2. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 12/09/2021 @ 1:09 ΜΜ

  Βιαζονται γιατι ο χρονος τελειωνει…

 3. ΜΙΧΑΛΗΣ 12/09/2021 @ 4:24 ΜΜ

  κακό ψόφο να΄χει.

 4. Εγώ περιμένω να πεθάνω σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ότι όλοι οι ανεμβολίαστοι θα κολλήσουμε και οι περισσότεροι θα πάμε μεθ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κολλήσω με τίποτα αυτόν τον σούπερ μεταδοτικό και φονικό ιό, αλλά ούτε και μια απλή γρίπη αυτά τα δύο χρόνια, όσο και αν το επιδιώκω!!!
  Τι πανδημία είναι αυτή;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*