in

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΠΕΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η σιωπή είναι αρετή και χρυσός, αλλά και ο ΛΟΓΟΣ είναι ΘEOΣ.
Και η διάκριση η πρώτη αρετή που εξετάζει πότε σιωπούμε και πότε ομιλούμε!

* Κατά τον Μέγα Βασίλειο: «Ο σιωπών δοκεί συναινείν».
* Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς λέγει: «Η σιωπή είναι η τρίτη μορφή αθεΐας.»
«Πρώτη,η δια λόγου άρνηση».
«Δεύτερη, η δια της πράξης (άρνηση)».
«Τρίτη δε, η σιωπή που παραπέμπει στη συνενοχή και συνέργεια».
* Ο Μέγας Βασίλειος λέγει: «Της σιωπής το κρίμα φοβερόν εστί».
* Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος προσθέτει: «Ο μη λέγων την Θείαν Αλήθειαν υπεύθυνος εστί του αίματος τουτέστι της σφαγής των ψυχών των πλανομένων».
* Ο Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης λέγει: «Εντολή γαρ Κυρίου μη σιωπάν εν καιρώ κινδυνευούσης πίστεως. Ώστε, ότε περί πίστεως ο λόγος εστίν ειπείν, εγώ τις ειμί; Ιερεύς, άρχων, στρατιώτης, γεωργός, πένης;……Ουαί οι λίθοι κεκράξουσι και συ σιωπηλός και αφροντίς;»
* Ο Μέγας Βασίλειος λέγει: «Το να εφησυχάζει κανείς,όταν το κινδυνευόμενον είναι η πίστις,τούτο είναι ίδιον της αρνήσεως,το δε να ελέγχει είναι ομολογία ειλικρινής».
* Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει: «Το μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε, περί βίου εστίν, ου περί πίστεως».

Σεις τώρα, πνευματικοί μου αδελφοί, ως λογικά πρόβατα μπορείτε εύκολα να διακρίνετε και να κρίνετε εάν κινδυνεύει η πίστη μας από την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ και εάν πρέπει να ομιλούμε με διάκριση και πάντα κατά τας γραφάς, ώστε όταν ερωτηθούμε «το γνωρίζατε;» να απαντήσουμε ότι το γνωρίζαμε και το φωνάζαμε «και όστις θέλει», διότι «κανενός η θέλησις και η ελευθερία δεν βιάζεται. Ας κάμει ο καθένας ό,τι του αρέσει…» (Αποκ.Ιωαν. Κβ 11).

Και όχι να πούμε ότι το γνωρίζαμε και σιωπούσαμε βλέποντας τις ψυχές των αδελφών μας να κατασπαράζονται από τον αντίχριστο, διότι αναπολόγητοι θα είμαστε. Ο γλυκύτατος Ιησούς μας δίνει εντολή να έχουμε αυταπάρνηση, όπως και Αυτός, φτάνοντας μέχρι σταυρού… Αληθώς ανέστη!
Έτσι και εμείς καλούμαστε να αναστήσουμε την Αλήθεια της ελευθερίας της φύσης του Ελληνικού είναι μας, αμήν!

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΠΕΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΠΕΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑΗ σιωπή είναι αρετή και χρυσός, αλλά και ο ΛΟΓΟΣ είναι ΘEOΣ.Και η διάκριση η πρώτη αρετή που εξετάζει πότε σιωπούμε και πότε ομιλούμε!* Κατά τον Μέγα Βασίλειο: «Ο σιωπών δοκεί συναινείν».* Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς λέγει: «Η σιωπή είναι η τρίτη μορφή αθείας.»«Πρώτη,η διά λόγου άρνηση».«Δεύτερη, η διά της πράξης (άρνηση)».«Τρίτη δε, η σιωπή που παραπέμπει στη συνενοχή και συνέργεια».* Ο Μέγας Βασίλειος λέγει: «Της σιωπής το κρίμα φοβερόν εστί».* Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος προσθέτει: «Ο μη λέγων την Θείαν Αλήθειαν υπεύθυνος εστί του αίματος τουτέστι της σφαγής των ψυχών των πλανομένων».* Ο Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης λέγει: «Εντολή γαρ Κυρίου μη σιωπάν εν καιρώ κινδυνευούσης πίστεως. Ώστε, ότε περί πίστεως ο λόγος εστίν ειπείν, εγώ τις ειμί; Ιερεύς, άρχων, στρατιώτης, γεωργός, πένης;……Ουαί οι λίθοι κεκράξουσι και συ σιωπηλός και αφροντίς;»* Ο Μέγας Βασίλειος λέγει: «Το να εφησυχάζει κανείς,όταν το κινδυνευόμενον είναι η πίστις,τούτο είναι ίδιον της αρνήσεως,το δε να ελέγχει είναι ομολογία ειλικρινής».* Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει: «Το μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε, περί βίου εστίν, ου περί πίστεως».Σεις τώρα, πνευματικοί μου αδελφοί, ως λογικά πρόβατα μπορείτε εύκολα να διακρίνετε και να κρίνετε εάν κινδυνεύει η πίστη μας από την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ και εάν πρέπει να ομιλούμε με διάκριση και πάντα κατά τας γραφάς, ώστε όταν ερωτηθούμε «το γνωρίζατε;» να απαντήσουμε ότι το γνωρίζαμε και το φωνάζαμε «και όστις θέλει», διότι « κανενός η θέλησις και η ελευθερία δεν βιάζεται. Ας κάμει ο καθένας ό,τι του αρέσει…» (Αποκ.Ιωαν.Κβ11).Και όχι να πούμε ότι το γνωρίζαμε και σιωπούσαμε βλέποντας τις ψυχές των αδελφών μας να κατασπαράζονται από τον αντίχριστο, διότι αναπολόγητοι θα είμαστε. Ο γλυκύτατος Ιησούς μας δίνει εντολή να έχουμε αυταπάρνηση, όπως και Αυτός, φτάνοντας μέχρι σταυρού…Αληθως ανέστη!Έτσι και εμείς καλούμαστε να αναστήσουμε την Αλήθεια της ελευθερίας της φύσης του Ελληνικού είναι μας, αμήν!

Gepostet von Το φαναράκι του Φωτός am Sonntag, 29. März 2020

 

SOCRATESNIOS

Report

What do you think?

Written by Socratesnios

Comments

Leave a Reply
 1. Ο Α-ΦΩΤΙΣΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΦΩΤΙΣΤΟΙ) ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ. O KAΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΔΟΧΕΙΟΥ

 2. Εγώ ένα έχω καταλάβει: Αποκάλυψης Ιωάννου ΚΕΦ.ιδ’εδφ 9…”όστις προσκυνει το θηρίον και την εικόνα αυτού και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ,η επί της χειρός αυτού ,και αυτός θέλει πιει εκ του οίνου του θυμου του Θεού ,,και θελει βασανισθη με πυρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του αρνιού .και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαινει εις αιώνας των αιώνων.και δεν έχουσιν αναπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού,και όσοι λαμβάνουν το..κ.λ.π

 3. Ένας ακόμα θλιβερός άστεγος που βρέθηκε στον δρόμο επειδή κάποτε ψήφισε Αντρέα Παπαγαμέου.Κάπου στη μέση του βίντεο φαίνεται να το χάνει εντελώς και ξεστομίζει ακατανόητες ασυναρτησίες.Ωστόσο ακόμα και έτσι στο θέμα των ομοφυλοφίλων λέει αλήθεια και πρέπει να ακουστεί γιατί πολλόι από αυτούς είναι θύματα ατυχίας και συγκυριών και οφείλουμε να τους νουθετήσουμε με αγάπη έτσι ώστε να γυρίσουν πίσω.Να πούμε όμως ότι ο Χριστός θα μας καταπλήξει με τις επιλογές των ανθρώπων που θα σώσει και μην

 4. (συνέχεια) έχετε τίποτα στα σίγουρα.Άλλωστε όλη του η γήινη πορεία είναι η Οδύσσεια ενός απρόβλεπτου ήρωα.Πηγαίνει σε περιοχές που δεν τον περιμένουν,επιλέγει αποστόλους που κανένας δεν θα διάλεγε,σώζει πόρνες και ληστές,αγριεύει ξαφνικά στο ναό και τα κάνει λίμπα.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ:ΒΑΡΕΤΟΣ.Για αυτό θα δούμε απίστευτους τύπους και τύπισσες στον Παράδεισο.

 5. Ρε ψεύτες δεν ντρέπεστε να πνίγετε στο ψέμα την ανθρωπότητα ;

  Αυτό που είδα είναι να ζητάτε τα 800 ευρώ απο το κράτος για κάθε κληρικό και καντηλανάφτη απο την τσέπη του αδύναμου.

  Δεν ψοφάτε ρε σατανάδες να ξεμπερδεύουμε.

 6. ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ,ΟΝΤΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ,ΟΤΙ ΟΟΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΑΠΙΛΑ!!!ΥΑΡΧΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΠΟΚΡΗΜΝΕΣ,ΚΟΡΦΕΣ,ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΑΝΗΛΙΑΓΕΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΠΑΝΤΟΝΤΕ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΑΤΥΡΟ ΔΩΘΗΚΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ,ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΑΦΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΤΕΛΕΙΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΝ,ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΜΟΣ,ΘΕΟΣ

 7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΙΚΗΣΕ,ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΕΣΤΗΘΗ.ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ,ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.
  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ.

 8. Τα κομαντα φιλε μαλλον δεν ειχες την ευλογια να τα γνωρισεις αλλιως δε θα μηδενιζες ολο το Αγιον Ορος…Ναι υπαρχουν κι τετιοι που ειπε ο παραμυθοκαλογερος αλλωτε με ρασα αλλοτε με κοσμικα.Οχι ομως οτι τα γεροντακια που ειναι εκει οπως ειπε κι ο φιλος στα βραχια κιολη μερα προσευχονται στο Θεο για ολους μας ειναι ολοι αδερφες. Ο τυπος ειναι δαιμονισμενος κι λεει ασυναρτησιες. Μιλαει κατα του οικουμενισμου αλλα τα βαζει με οσους αμφισβητουν την αγιοτητα του γεροντα Παισιου που τον εκαναν αγιο οι

 9. Οι οικουμενιστες που μνημονευουν βαεθολομαιου που το κατακρινει στο ιδιο βιντεο. Τετοιου ειδους ασχετοι ανθρωποι πνευματικα δεν εχουν απο τη κακια που βγαινει απ τη ψυχη τους την ικανοτητα να ξεχωρισουν το αγαθο απο το κακο. Ο Θεος να τον συγχωρει για την τυφλαμαρα κι το μηδενισμο που βγαζει.Μαλλον απο κατι ειναι πικραμμενος ο τυπος…..

 10. Οσο για το που ειναι… Οποιος θελει ψαχνει κι βρισκει..πληθος αγιορειτων ζηλωτων πατερων υπαρχει που βοηθανε οχι μονο με προσευχη,αλλα με καθημερινες συμβουλες,ελεημοσυνες κι βοηθειες σε φτωχους κι ταλαιπωρους ανθρωπους,απο το εργοχειρο τους χωρις κανενα οφελος. Μονο επιδιωκωντας το μισθο του Θεου. Αλλα προφανος με αδερφες εκανε μονο παρεα ο τυπος.Για οποιον δε ξερει..το περισσεμα της καρδιας λαλει το στομα…κι οποιος λαλει πολυ για 1 θεμα κατι παιζει…

 11. Ποιος είδε άνοιξη καιρό…σοκάκια ερημωμένα
  με παραθύρια σφαλιχτά κι αυλές δίχως βεγγέρα

  Ποιος είδε άνοιξη καιρό…να μη βλογούνται γάμοι
  κεριά να μην ανάβουνε, ο Θεός να συγχωρέσει

  Ποιος είδε άνοιξη καιρό…κκλησιές δίχως ανθρώπους
  κι αμοναχό του τον παπά, τα Άγια να βγάνει

  Ποιος είδε άνοιξη καιρό…φαμίλιες χωρισμένες
  και να δειπνούνε χωριστά, οι γέροι απ’ τα κοπέλια

  Ποιος είδε άνοιξη καιρό…να μην ανοίγουν πόρτες
  στον ξένο στο περαστικό να βρει να ξεδιψάσει

 12. Ποιος είδε άνοιξη καιρό..να μην γελούν κοπέλια
  να μη μαζώνουν κοπελιές, λουλούδια απ’ τα χωράφια

  Ποιος είδε άνοιξη καιρό.. το φόβο να πλανάται
  εγώ ‘μαι απού τα θωρώ Θε μου ξεμίστευγέ μας

  Ποιος είδε άνοιξη καιρό.. το φόβο να πλανάται
  εγώ μαι απού τα θωρώ Θε μου ξεμίστευγέ μας

  https://www.youtube.com/watch?v=7YSXczhQO4Y

 13. ΠΡΟΣ SOKRATESNIOS……!!!ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΟΥΝ,Σ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟ,ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ?ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΥΓΧΩΕΡΕΣΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΜΕΝΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

 14. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Σ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΘΕΛΗΣΗ.ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ.
  ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ

 15. Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ(ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ),ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ,ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!
  ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ.Ο ΛΟΓΟΣ,ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

 16. ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Ν ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ!!!
  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
  +++ΙΣΧΝ+++

 17. Καλη ανασταση croif! Συμφωνω αδερφε κι δε θελω να μπω σε λεπτομερειες για το ποιος ειναι αυρος που μιλαει στο βιντεο για τους πατερες. Εγω ζω στην Ιερισσο διπλα στο αγιον ορος κι καλα θα κανει να μαζευτει κι να μη τους βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι.Ας κατσει εκει στο τροχοσπιτο του κι να μιλαει για αυτους που το αξιζουν ετσι οχι για ολους. Με το μουστακι κιτρινο απ το τσιγαρο μιλαει με ρασα καλογερικα…Εγω κοσμικος ειμαι αλλα για κακη του τυχη εμαθα τα εργα του..κι δε συμφερει….

 18. ΠΡΟΣ NICK……ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Σ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΓΩ,ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΟΥΔΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΙΣΤΩ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ!!!
  ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ,Η ΕΣΥ,ΔΛΔ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ,Ο

 19. ΔΛΔ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟ,Η Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΝΟΝΟΝΤΑ ΕΣΕ ΜΕΙΛΙΧΕΙΟΝ,ΚΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΝ,ΓΕΜΑΤΟΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ.
  ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ?ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  +++ΙΣΧΝ+++

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Την επισιτιστικη κριση την στηνουν…δεν θα ειναι αληθινη…!

Με όλο αυτό το παγκόσμιο χάος που στροβιλίζεται γύρω μας,